nytt år, nya möjligheter, nya chanser

Jag orkar inte blogga löngre tyyyp.
Igår så handlade vi iaf maten till nyår, Så nu är det klart och det känns skönt och jag börjar bli lite smått taggad. Ska försöka lösa vilka kläder jag ska ha på mig!

jag har nooo lust att blogga. Jag återvänder antagligen nästa år

Shopping

Heeeelt slut nu, åkte in till stan vid 10 imorse. Kom hem runt 4. Men lite saker har jag ju inhandlat på rean och jag och jossan slog till och käka kina till lunch! Fattar inte hur något kan vara så gott :) plus att jag har börjat blivit ett big fan of sushi så det är bra att dom även har sushi på dragon! Förut tyckte jag att det var helt okej men nu gillar jag det jätte mycket och äter med wasabi och soja. Kalla mig sushi ulla från och med nu.

Ni kanske vill veta vad jag har fått i julklapp, jag orkar inte knäppa kort så jag skriver istället så får ni göra upp en egen bild i skallen.

jag fick
Massa olika grejor från Body shop, orkar inte skriva allt för det var verkligen mycket grejor.
Mascara,sminkborttagning och ögoncreme
500 kronor på MQ 
underställs byxor
Locktång
en flarra Kir
en cider
body lotion och skrubb (som inte var från body shop)
Ögonskugg set eller vad man ska kalla det. Typ över 80 ögonskuggor.
strumpor
magnet och teckning som henkan gjort på fritids :)

jag tror det var allt, har även lite innestående julklappar från mormor och farmor.

Ska försöka orka knäppa kort på mina inköp från idag :)

SÖNDAG

ja ni idag så har jag och niklas legat i sängen hela jävla dagen. Jag har åtminstonde kollat på tv men niklas har sovit hela dagen, jag blir sur på oss när jag tänker på det! vi hade kunnat ha gjort hur mycket saker på just den här dagen men istället låg vi i sängen hela dagen. Slöseri med tid!
Men man måste ju se det posetiva så, det var ju mysigt och det gick bra filmer på tven! haha :)

När Niklas äntligen släpat sig ur sängen och klätt på sig, klockan 22 på kvällen så skjutsa han hem mig. Jag har duschat och ätit lite men nu ser jag att det är dags att stänga av datorn och släcka lampan. Jag ska upp tidigt imorgon och försöka fynda på rean. Ska springa till MQ och kolla efter en kjol jag har blivit blixtförälskad i. jag ber till gud eller MQ´s lager att den finns i xs annars skjuter jag mig själv..eller beställer den från internet men då måste man ju väääänta. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

neje fan det här duger inte längre, ner och ta ett glas cola och sen sova!
tack mina nära och kära för en bra helg :) ♥


haha

upptäckte att jag hade blivit blogg våldtagen, synd att våldtäckts mannen inte kunde skriva något kul! Det var ju bara en massa ord som man inte fatta något av, ska ta bort inlägget samt ändra lösen!
Jag tappa blogglusten nu haha skulle skriva ett inlägg om julen men nu tappa jag tråden haha

Gräsö

Är på gräsö. Vi har myst satan. Jag och mina favorit pojkar. Niklas skicka ganska nyss sms och frågade om vi skulle ses. Han hade glömt bort att jag hade åkt idag, fan vad jag saknar han nu! Imorgon har vi lilla julafton här på ön och sen dagen efter på julafton får jag alla mina efterlängtade julklappar :)

Smygreklam

hittade en skvallerblogg om björklinge haha Hoppas den här håller på ett tag och inte stänger ner efter lite hotfulla kommentarer som alla andra har gjort!
Har en så länge klarat mig från att vara med men dock så är det inte så många inlägg men ändå en helt klart läsvärd blogg
http://gossipinbjk.wordpress.com/

Nej nu ska jag packa lite och fortsätta prata med niklas.
byeee

Tisdag

Igår så köpte jag nya skor, Ack så dyra men ack så sköna och varma. Dom här kommer garanterat inte läcka in eller gå sönder. Bra
Jossan ringde och väckte mig imorse så då käka jag frukost och sen åkte jag hem till henne, så här sitter jag nu. Hon borde komma snart. Jessica sover tror jag :) Får se vad vi hittar på men kul kommer vi säkert ha! Jag ska nog åka hem till niklas senare och vara med han ikväll, vi får se hur det blir :) imorgon åker jag hem till min syster och sover där tills julafton då vi åker tillbaka hem till mig och firar julafton. Längtar efter mina julklappar :D
Ha de bra allihopa!

Duktiga jag

Jag har varit ute och skottat och bärt in massa ved. Sen har jag också borstat igenom fanny och klippt lite päls nere vid tassarna så att det inte fastnar snöklumpar där. Dukigt att jag har fått något gjort första dagen på lovet. Jag och mamma ska åka till Gränby C om en timme. Skulle kanske ha träffat Niklas men vi ska ta det någon annan dag,imorgon kanske. för jag måste verkligen ha nya skor ikväll om jag ska överleva vintern.
Imorgon ska jag träffa jossan också! tror det vart planerat så iaf :)
ha en bra kväll  

 

Det är okej att spåra ur

Lördagen så förfesta vi lite hos jossan. Jag,viktor,jossan och madde. Sen kom båda robinsarna då begav vi oss ut till mackan och upp på logen :) Dansa hela natten lång, Jag dansa tills mina skor gick sönder och sen dansa jag ändå för man frös om man satt still. Det var så jävla kul! När jag kom dit var det halv mycket folk men sen försvann alla "nya" och det var bara vi gamla kvar, järngänget! haha det gjorde inte mig något det var bara en härlig känsla att dricka och ha kul med dom som man alltid var med förut :)
Jag dansa tills det blev kolsvart uppe på logen. Festen stängde så då var det bara trycka in sig i en fullproppad bil. Vi var väll hemma innan 4 nån gång. Då övertog Freppa och lavér nickes sängar så vi fick stå och bråka med bäddsoffan nere ett tag men sen fick vi fram sängen och kunde sova :)
Jag vakna runt 12 och mådde skit bra, inte alls bakis och jag hade inga problem med alkoholen på festen så jag drack precis lagom! sköönt. Aa iaf så vakna niklas någon timme efter då låg vi bara å myste ett tag och sen gick vi upp och åkte med freppa och laver till bjk och käka. Sen åkte vi hem till niklas igen då vi kolla på film och käka varma mackor. Sen åkte vi till niklas morfar för att mecka. Pojkarna mecka med bilen och jag mecka med mina skor, villket var ett misslyckande haha Sen åkte vi hem till niklas och kolla på film och sen skjutsa Lavér hem mig för han skulle ändå åka hem.
Nu har jag lov och det är ju underbart!
ikväll ska jag åka till stan med mamma och köpa nya skor haha

shiit villket långt och tråkigt inlägg.


Lördag

Igår stod vi ute på samma ställe i timmar och frös, jag fattar inte varför vi inte gick hem till nån eller något men vi hade väll lite halv kul där vi stod haha
Jag sov hemma, villket jag ångrar jag skulle ha sovit hos jossan.
Ska snart tvinga upp mig ur sängen och äta frukost och fixa mig och sen åka till jossan. Skulle egentligen ha hjälpt mamma med en grej i stallet men hon har stuckit iväg på tävling så jag orkar inte göra det själv.


Ha en bra kväll för det ska jag ha!


Arg

Vi åkte iaf inte till stan och farmor. Jag blir arg när folk ändrar planer och nu är jag på dåligt humör. Finaste niklas ringde mig för ett tag sen och fick mig glad. Men sen gick det inte att komma in på bloggen så då åkte humöret ner i botten igen. Nu behöver jag cola! Finns det ingen cola så får jag nog ett utbrott haha ska försöka behärska mig!

När mörkret faller

Igår så tar jag med nicke. Vi kolla på film och snacka typ:) Kom hem vid halv tolv. Sent. Men ändå så vakna jag innan alarmet ringde så jag stängde av alarmet och råkade självklart somna om. Vakna innan tio så då var det bara skynda iväg till bussen. Nu sitter jag i skolan och tittar på när mörkret faller. Bra film! Nu är det snart lunch och sen ikväll ska Jag och mamma åka till stan och handla dom sista julklapparna och sen hälsa på farmor tror jag :) nu ska Jag kolla filmen hejs

Onsdag

Idag har jag varit i skolan och bara tagit det lugnt än så länge. Nu ska jag bara vänta på att Niklas har kommit hem så jag kan spendera kvällen med honom :) Vi ska kolla på en beck film, och jag ska tvinga han köpa cchips till mig. Jag vet att jag ofta skriver om hur jag ska gå ner i vikt och att jag ska äta nyttigt och bla bla bla men nu är det så att jag har mensvärk och då får man fan äta chips!! dessutom så har jag inte ätit chips på två veckor villket är fucking amazing.

over and out


Det finns alltid någon som har det värre!

Har tänkt på en grej, Det finns inget ont som inte för något gott med sig. Alltså det finns inget negativt som inte för något posetivt med sig. typ som mina älskade tjejer, hade vi verkligen varit så tajta och träffats varje helg om inte den där dåliga grejen hade hänt? Säger ju det att allt negatvit blir till slut posetivt. Jag försöker tänka tillbaka i mitt liv och komma något som ha varit dåligt rakt av men det har alltid kommit något posetivt utav det dåliga. Visst jag har bara levt i 17 och halvt år men ändå!
Idag känner jag mig super klok! Det är en bra känsla när man tänker kloka tankar.
Jag träffade micka igår på bussen, dela med mig av mina kloka och okloka tankar haha kul hade vi iaf, Det lyckas vi altid ha! Det finns alltid något att skratta åt :)
Nu ska jag snart ha redovsning och sen ska jag åka hem till jossan och mysa med min underbara extra familj :D I love them <3

Sunday

Igår så kom mina fin fina bruds hit. Mycket trevligt! Efter nåra timmar åkte vi till Viktor. Jag var väldigt trött och hade mensvärk men jag hade trevligt ändå. Jossan och jag fick oss några roliga skratt åt "spymannen" haha :)
På natten blev det donken, jag käka bara pommefritt och det var ju bra gjort av mig, jag menar jag hade ju kunnat tagit ett helt mål med plusmeny! haha sen åkte jag hem och sen var jag hemma i en kvart typ innan niklas,fille och wille kom och hämta mig. Värt att åka hem? nej men jag har ingen nykel hem dit och niklas kan nog vara en av världens mest oplanerande människa. Vi åkte iaf hem och sov och vakna väldigt sent idag. käka pizza hos nicke och sen har vi bara lega i sängen och pratat och brottats.

imorgon är det måndag IGEN! Det är alltid måndag känns det som! Efter skolan ska jag införskaffa julklappar. Saknas ju en hel del om säger så.

Hej

Lördag

Igår så hyrde jag madde och jossan film. Efter ett tag kom även micka :) vi hade det väldans trevligt som alltid! Niklas och the gang kom och hämta mig rätt tidigt och vi åkte hem och sov. Det var tur det för jag höll på å somna i jossans soffa :P imorse så väckte niklas mig vid 12 och så åkte jag hem och han vidare till stan för att åka ålandsbåten med sitt jobb. När jag kom hem så käka jag lunch med min underbara syster och henki :) När dom åkte hem så färga jag pappas hår, och nu sitter jag här. Jag ska ta in hästarna ikväll för mamma och alla andra är på julbord. Skönt att vara hemma i lugn och ro haha.

Får se vad som händer senare, hoppas på att något händer och att jag orkar hitta på något. Är så jävlans trött plus att nicke har smittat mig med förkylning.

interFUCKnet

mamma sa att vi skulle få snabbare internet. Just nu är det segare än vad det nånsin varit, Mamma nu har du skitit i det blå skåpet!!

JAG FICK VG PÅ PROVET I MEDCINSK GRUNDKURS :D så jävla glad och nöjd! Det är en härlig känsla att känna att man gjort något bra!
Har även fått Hjärt lung räddings utblidning idag! Det är en bra sak att kunna :)

Har precis duschat och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med maten. Som ni kanske har märkt så har mina päron fredagstraditon, nämligen hämt mat.
Nu ska jag fixa mig lite och efter maten åker jag hem till min underbara vän jossan! :)

modell

De var precis skit kul att knäppa modellbilder :D även fast man kanske inte är nöjd med precis alla bilder och även fast man fick stå i världens fulaste poser så var det ändå värt det! 
 Det var en hel trevlig dag :)



 

Knäppte bilderna i tisdags, idag är det torsdag men jag har liksom inte hunnit skrivit något om det. Igår var jag med niklas så då hann jag inte heller :) nu väntar sista lektionen och sen blir det hem och ta det lugnt!

Nööörd

Känns som att jag har gjort hur mycket som helst idag. Inte nog med att jag har varit i skolan och köpt julklappar så har jag även slagit in dom och kollat igenom alla kläder och smycken jag ska ha imorgon. Sen har jag även packat hela väskan och pratat med niklas i telefon. Eftersom att jag helt saknar ork till att duscha nu så gör jag det imorgon bitti. Det blir bäst så för annars kommer jag försova mig haha så imorgon går jag upp senast 7! sen efter 8 blir det bussen och efter 9 blir det tåget till nueva estocolmo :D ska bli skit kul! hoppas att bilderna blir bra! Nu måste jag fasen sova!

Godnatt ♥


bio

Niklas ringde för ett tag sen och fråga om jag skulle med på bio så jag ska fixa mig snart för dom kommer nog och hämtar mig inom en halvtimme :) Hoppas filmen är bra trots att jag inte kommer ihåg vad den hette!


Helgisch

Fredag: Åkte hem till jessica efter skolan, vi slog in julklappar och hade trevligt. Sen kom jossan och då käka vi ,efter maten färga jossan mitt hår. Vart lite mer rött än jag trodde men det är snyggt så det är ju en vanesak. Sen mötte vi madde och sen på kvällen åkte vi ut med löken och robin. Hade väldigt trevligt och roligt :) kom hem till niklas efter 4 så då var det bara slockna på niklas arm.
Lördag: vakna av att lavér och niklas låg och prata, alltså laver sov i niklas extra säng. ja iaf så åkte vi in till stan, biltema och mariannes. trevligt trevligt. Sen var det dags för el mecko nörds att hålla på. Tror dom mecka i typ 3 timmar. Micke bytte soppafilter på sin bil så det stank verkligen bensin i hela garget, det stack typ i ögonen. haha Sen åkte jag och niklas hem och la oss i sängen och spela spindelharpan haha kul liv. sen åkte vi med wille och fille till affärn och handla mat och sen åkte vi hem till wille och lagade mat och käka. Sen gick jag och träffa jossan ett tag. hahaha jävla idiioter som knäppte kort på oss. sen gick jag tillbaka till wille och typ somna i soffan, jag och niklas åkte hem efter 22 nån gång, det var riktigt skönt att komma hem i tid med tanke på att det var alldeles försent dagen innan.
söndag: Niklas gick upp halv 7 typ för han skulle på rally kurs. jag låg kvar och sov till halv 12 typ. Kolla på idol och åt upp nickes chips hah sen skjutsa Fille hem mig. Har käkat och duschat. Nu ska jag snart plugga och städa och greja julklappar.
imorgon är det måndag igen och så har jag prov om skolbarns utveckling. Sen efter skolan ska jag nog ner på stan och kolla julklappar, eftersom att mamma hatar shoppa så ska jag få pengar av henne om jag handlar julklappar åt alla barnen och mina syskon haha det gör inte mig något eftersom att älskar att shoppa :) 

vägde mig igår och såg att jag har gått upp! Så nu blir det ingen skräpmat eller godis tills nästa år. Visst är det bara 1 månad kvar typ men men. Fast jag käka chips idag men jag tar igen det genom att äta sallad till middag.

tack för en bra helg mina underbara ♥


Staaan

Det blev lite ändrade planer idag. På sista lektionen (idrott) så fattades det några i min och mathildas grupp så det vi drog ner på stan och kolla runt, sen mötte vi jossan och madde och deras kompis. Vi gick runt och kolla, jag köpte örhängen, hårfärg och vantar. Sen käka jag och jossan på subway! mums på det. Sen mötte vi micka och danne och sen även jesscia. Jag micka och danne gick och sola och sen åkte vi och handla på willys. Kom hem för ett tag sen och är helt slut. Men jag måste pricka listor och tjäna ihop alla pengar jag gjorde av med idag.

heje

Torsdag

Till jessica: ja jag kanske ska göra det får se.
Till anonym: man går efter en lista, man ska skriva en sak varje dag i 30 dagar. Den första dagen är en presentation av sig själv och nästa dag är första kärleken eller något sånt.

Igår så kolla jag och niklas på paranormal, jag vart inte alls lika rädd som första gången, kanske för att niklas låg och kommentera varje gång det var overkligt och dom hade failat med kameran och sånt. haha kom hem vid halv 12. Men som tur var så hade jag liten sovmorgon imorse. Jag skulle ju ta med grejor hem ifrån niklas som jag behöver men jag glomde mitt headset för 3 gången haha braa minne där

Nu är det snart idrott och sen drar jag nog hem :)
imorgon kanske jossan ska färga mitt hår. Får helt enkelt se vad man gör i helgen!


ingen fantsi till rubrik idag

När jag kom hem från skolan så jobba jag lite på kontoret sen har jag bara varit duktig, jag har tvättat en massa kläder. Jag kom ju på att jag väldigt snart ska åka till stockholm och knäppa kort men inte har valt kläder så jag skicka in all min smuts i maskinen och tvätta för fulla muggar, tack gud för snabb programet på tvättmaskinen! 
Men nu har jag iallafall lite tankar om vad jag ska ha på mig, man ska ju ha 3 ombyten så i en av outfitsen ska jag ha min svarta högmidje kjol, i en annan ska jag ha en ny rosa oversize tunika typ haha och sen tänkte jag ha en lite mer "vardaglig" outfit som stämmer mer överens med mig och då ska jag ha min svarta ny inköpta oversize tröja från gina och ett par jeans! i love it! kanske låter lite tråkig och slapp men jag vill att bilderna ska representera mig bra! dessutom har jag två outfits som är lite mera partyaktiga om man säger så :)

jag funderar på att göra en sån där trettio dagars på min blogg, har sett att många har det men jag tror jag väntar ett tag. Ni kan ju slänga in en kommentar om vad ni tycker.

Nu sitter jag på att Niklas ska käka klart så ska han komma hit sen men han sa att jag fick bestämma vart vi skulle så jag tror jag tvingar han att åka hem igen men med mig som sällskap. Vi ska åka till affärn och köpa chips och cola, och sen ska vi kolla på filmen. fy fan haha

heeej


Onsdag

Igår så sluta jag sent och så drog jag ner på stan och träffa mina favvisar, jessica, jossan och birgitta :) Vi pkte hem till dom och hade det mysigt och väldigt roligt som alltid. Förstår inte hur mycket man skratta egentligen! Jag sov där iaf och imorse så tog jag bussen med jossan och även madde :) jag är på bra humör idag det är nog för att jag hade så sjukt roligt igår haha Jag slutar om en timme typ då tar jag bussen ner på stan och kollar runt lite i väntan på bussen. Ska ta ett varmt bad när jag kommer hem och försöka tina. Det knaske vore bättre om man försökte trycka in sig i mikron haha jag har lovat mamma att laga mat ikväll snäll som jag är. Det blir nog pesto pasta, mums :) sen tror jag att jag ska träffa niklas eller om vi tar det imorgon. Han ska iaf hämta lite grejor hos mig och jag har grejor hos han typ mitt headset och mina favorit strumpor haha och så har jag dum som jag är lovat nicke att vi ska kolla på paranormal activity, kommer tro att det är demoner i mitt rum igen. jag som just blivit av med det haha :)

ha det bra alla


RSS 2.0