Snodd av jossan

Vilken färg har dina skor? - har många skor, blåa,rosa,vita,svarta
Vilka namn finns i din smsinkorg? - orkar inte kolla men jag vet att niklas,jossan,jessica,emil och mathilda är med där.
Vem kysste du senast? - Niklas
Vem kramade du senast? - Niklas
När såg du din bästa vän senast? - jossan igår, niklas idag
Bär du på en stor hemlighet just nu? - neej
När vaknade du imorse? - 12.30 typ
Gillar du hästar? - ja!

Har du ett turnummer? Vilket? - nja jag dras mot jämna nummer av nån anledning
Är du kär? - nej,komplicerat det där
Är du en rökare? - Jag brukar kalla mig själv för helg smooker
Föredrar du snus eller rökning? -rökning framför snus, Ja
Vad heter du i mellannamn? - Agnes elisabeth
Har du en blogg? - Nehää
Vilken klass går du i? - Bf09A
Göteborg eller Stockholm? - Stockholm då jag inte kan jämföra.
Vars bor du? - Uppsala
Vart vill du bo? - där jag bor
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - Kan tyvärr inte kolla just nu då mitt spotify håller på å säger upp sig.
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? - som sagt
Vem skrev du senast sms med? - Mathilda
Vem ringde dig senast? -Niklas
Har du MVG i något? Isåfall vad? - nä tror icke det
Hur gammal tror du att du kommer bli? - rätt svårt å veta
Vad vill du jobba/jobbar som? - vet inte egentligen,inom vården? socionom? äh skitsvårt!!
Var är dina syskon just nu? - ja du
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - idag
Har du piercingar? Isåfall, vars? - öronen och naveln
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? - kommer inte ihåg
När grät du senast? - typ ett halvår sen kanske?
Är du vig? - noo
Använder du hårspray? - ibland
Uppsatt hår eller hängande? - Gillar båda
Vill du gifta dig i framtiden? - kyrkligt nej, borgligt ja
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? - a 1 person jag kan komma på

Favoritdryck? - cola
Favoritdryck innehållandes alkohol? - vin eller öl
Vad ska du göra i sommar? - ta körkort
Har du rökt på/knarkat? - nej jag är en sån jävla rolig människa så jag behöver inte sån skit
Hur ofta festar du? - när jag känner för det
Klänning eller kjol? - både och, dock inte samtidigt hah


Bråttom

igår bjöd jossan mig på bio. Så jävla bäst hon är!!♥ ska självklart bjuda tillbaka när jag har pengar igen för just nu är jag en fattiglapp.
Sov hos niklas inatt, kom hem för ett tag sedan men nu börjar det bli bråttom till bussen då jag ska in till stan.

Aja nu måste jag nog springa haha bajs bajs


fina låt

Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead


live your life

JAg vet, jag skriver nästan aldrig. Har liksom inget intressant att skriva.
Allting rullar på som vanligt. Denna vecka har jag endast 2 lektioner och det är samma dag så jag kommer bara vara i skolan på tisdag och resten av dagarna är jag ledig! :D

Längtar så sjukt mycket tills jag fyller år och ett annat datum. Men det är hemligstämplat!


ellen på smällen

Min käre bror kom nyss hit med en orginal burgare!

Iaf så har jag varit i skolan och sen har jag varit på körlektion och sen har jag snackat med Niklas i typ 1 timme :)
Har hemsk huvudvärk. Jag har aldrig huvudvärk så jag har väll något allvarligt fel nu så jag kommer antagligen dö, men hellre dör jag av ett fel i huvudkontoret än jordens undergång!

Nee nu ska jag dricka is te och snacka skit med micke!

Depp

Fasen vad alla är deprimerade! Livet som är så härligt :) upp med mungiporna, Det är ju så inåt helvete tråkigt att hänga läpp!
Ta skiten med en nypa salt och gör nått kul istället för att vara sur å tråkig!
Allting just nu är perfa, förutom att jag saknar Niklas lite, men bara ytterst lite och det är ju bara bra för då kommer jag bli super glad när vi ses sen.

Med detta vill jag alltså säga att jag HISSAR alla gladingar(nytt ord)! Alla som sprider en massa härlig glädje och energi :)

Och nej jag tänker inte dissa någon, läs texten där uppe så framgår det nog något som jag inte gillar idag!

Hejs svejs

lajdidaj

Igår åkte jag till jossan, Pallar inte berätta allt så detaljrikt, dessutom kan ju det inte vara så jätte intressant att läsa haha iaf så käka vi tacos hos jossan, jag viktor,jossan,robin,jessica,jakob och birgitta. Super trevligt ♥
Sen åkte vi å lira lite fotboll och land å rike haha! jag gav upp efter tag då jag kände att mitt dåliga förlorar humör började ta fart haha bäst att ge sig än att förlora å vara argsint! Sen åkte vi in till stan och kolla lite, Var där i typ hundra år kändes det som. Kändes nog så eftersom att jag hade jävulsk halsbränna/sura uppstötningar så jag satt i bilen hela tiden då jag behövde halvligga och värme,som tur var löken trött så hvi höll varandra sällskap. Efter ett tag åkte vi hem. Niklas my man sov hos jocke så jag sov hemma jag. Kanske lite ensamt imorse men det var bra då jag har fått massor gjort!

Imorgon är det back in buissnes och på torsdag ser det ut som en ledig dag. Wounderbart :)


Älskade

Jag älskar denna text/livsord/dikt eller vad fasen man ska kalla detta. Jag vet att jag har lagt ut den flera gånger men jag tycker om den så mycket och den är värd att läsas flera gånger i veckan. Man klarar sina "break ups" bättre då tror jag. Iaf så kan jag säga att jag har ändrat vissa ord så att den stämmer bättre in på mig. Inte just på mig utan på hur jag ser på saker och hur jag vill läsa den. Har bytt ut konstiga ord till bättre ord, har liksom anpassat den till mig! Det gjorde jag redan första gången jag la ut den och då märkte jag när någon kopierade men egentligen gör det inget. Jag vill ju dela med mig av den men jag vill ändå att den ska vara min. Första gången jag läste den var precis när jag och Niklas hade gjort slut. Den var så jävla tilltalande då, Jag både hatade och älskade den. Jag ändrar och anpassar den till mig varje gång jag läser, den får nytt liv och nya betydelser varje gång. Vart jag läste den är en annan historia som antagligen kommer att berättas någon gång.

För många är detta en förfärlig tanke. Vi tycker att det är hemskt att tappa bort människor och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimentala och rädda för att bli ensamma.
Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dig. Är det skuld eller längtan som håller dig kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa det.
Och det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har en kort period och några stannar längre. Och underskatta inte det kortspringande vännerna,ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget. Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med.
Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är inte bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig av det..

Tuesday

Det vart inte så lång väntan iaf, jag och mathilda tog en långlunch så det tog rätt lång tid sen inhandla jag en klocka och solade! är grymt nöjd med min klocka :)
imorgon är det bara en lektion i skolan sen ska jag ner till UM och fylla på p-piller förrådet. Efter det tar jag bussen till Gräsö. Det som är tokigt drygt är att alla jobbar så Annika skulle ställa ner sin cykel vid färjan så jag kan cykla. Observera att det är typ en halv mil! fast det går fort med cykel men det kommer säkert regna! Då ringer jag tomas och grinar, han skulle jobba på ön så då får han fan skjutsa mig! haha
Nu ska jag cheka en film och halvsova.


Morgondagendrygdagenihelvete

ååh morgondagen kommer bli så jävla dryg! Först börjar 10.20 uppe på slottet och då hinner jag inte ta 9.45 så då måste jag ta 9.05 och kommer få vänta i typ 45 min. Drygt. Jag har alltid varit förbannad för att det inte går en buss vid halv 10!!!
Aja som att det inte vore nog med det så måste jag vänta typ 2,5 timme till min körlektion börjar.
Meeen får försöka underhålla mig med sola och kolla lite efter en klocka och bikini. Ska försöka övertala Mathilda att luncha med mig också :)
Som tur är så hämtar mamma mig efter lektionen, annars hade jag behövt väntat 25 min på bussen också.
Halva dagen kommer gå åt att vänta på något haha

Nu: BB

Bra av dig

Gjorde mig inte ett skit att Madde åkte ut ur BB igår, hon bidrog ändå inte med nått.
Niklas kom å hämta mig igår och så åkte vi hem till han och kolla på film och sov, eller Nicke kolla på filmen och jag somna haha. Jag brukar aldrig kunna somna när tven är på för jag blir störd av det så ni kan ju tänka er hur trött jag var hehe
Vi vakna vid ett och Niklas satte sig vid datan och jag låg kvar å drog mig men sen efter ett tag åkte vi, skulle egentligen ha åkt till jossan men så blev det icke så får vi se om vi ses senare.
När jag kom hem så käka jag och duscha.
nu ska jag kolla upp buss till imorgon.
bajs bajs


Runaway

Första söndagen på länge utan Niklas, meeen det gör inte så mycket har iaf haft Micke och Elvira som sällskap. Dock var micke mera död än levande. Elvira,jag och mamma har varit i stallet och hjälpt elvira att rida. Sen har jag och elvira kollat på bilm,läst böcker och fixat naglarna. myspys!
Vid 7 sometime skjutsa vi hem Elvira.
Är sjukligt trött så jag kommer garanterat somna efter Big brother!

Kommer ha en sjukt skön vecka,
Måndag: Ledig
Tisdag: börjar 10.20 och slutar vid 11 typ
onsdag: slutar 10
Torsdag: Ledig
Fredag: vanlig dag

Nu börjar BB igen
bye bye

i´m aliveisch

Har inte skrivit på sketa länge då jag har klivit upp tidigt och kommit hem sent nästan varje dag denna vecka. Har gjort två saker denna vecka som har fört mig långt fram på vägen till körkortet. Jippie! Något som var sjukt skönt är att det nästan bara är ecodrivingen som måste tränas in sen är det klart förhopppningsvis!

idag ska jag och mamma skjutsa pappa till stan och sen ska vi hälsa på farmor och så ska jag självklart övningsköra!
aja nog om mitt körkorts tjatande nu!

byebye

Slutisch

Dagen började med att pappi skjutsade in mig till station och därifrån tog vi tåg och pendeln till södertälje. Vi var på tomtits, visst var det väll kul men det var mycket roligare när man var liten. jag, mathilda och evelina drog ner på södertälje city eller vad fan man ska säga, aa vi käka iaf en skitgod sallad på en trevlig restaurang och sedan gick vi ner i hamnen ett tag och satt på bryggorna där så nu har man fått färg :)

Sedan var det tåg,pendeln och buss hem. När jag kom hem vid halv 6 slängde jag i mig maten av hunger. Efter ett tag kom Niklas och grabbarna grus å hämta mig så åkte vi till stan där jag tryckte i mig en jävla lyxshake och ville spy upp den efteråt. Bulimiker?

När jag kom hem så åkte jag och mamma till affärn och sen runt lite utan för bjk bara för att jag skulle köra lite extra för imorgon är det ju halkbanan. haha inte för att det spelar så stor roll om jag kör lite dagen innan men iaf det kändes lugnande hah

Snart börjar DHW och jag har varken duschat eller packat väskan!
 

Dagens Favorit!


bloggisch

Har inte bloggat på ett tag, dock försökte jag igår men då gick det inte publicera.
Har haft fullt upp denna vecka som vi ganska precis avslutade men nu är det en ny vecka med nya möjligheter :)

Jag sov hos Niklas i lördags, och igår gjorde vi inte så mycket, eller egentligen gjorde vi ju rätt mycket jämfört med vad vi brukar. Hann ju till och med affärn 2 gånger!! Haha. Bäst ♥

Jag kom hem efter 9 och då tog jag en snabb dusch och kollade på big brother. STOR besvikels när katerina åkte ut! :( nu kommer det bli pensionärs stämning i huset!

Idag har jag varit i skolan och hälsat på farmor min :)

Imorgon blir det att gå upp tidigt och åka till tomtits med klassen. får se om det är lika kul som det var när man var liten.

aja nog för mig nu.
bajs bajs

Lat och ledig

Idag har jag varit ledig. Skulle göra en massa plugg,meeeen blev inte riktigt så. Visst har jag hunnit med att plugga både till skolan och körkort men inte riktigt så mycket som jag hade tänkt!
Men jag har iaf hunnit med en träning på cookie med Lena idag. Lena är min suuper duktiga tränare. Iaf så gick det jätte bra trots att jag hade en aning överambitiös häst att rida :) 

Nu: plugg
Sen: BB och sova

Marabou Caribbean

Ni kommer ihåg hur mycket jag tjata om marabou mango? Nu har den nya limited editon kommit. Mjölkchoklad med banan och kokos! Kommer aboslut att pröva den men tror dock den inte kommer falla mig i smaken. Men den kanske är lika god som Mangon, Vem vet? :)


En gång är ingen gång

Slutade sent idag och jag ville bara gå hem heeela tiden! ännu värre vart det när vi fick 50 min hål innan sista lektionen men jag satte mig så duktigt ner och jobbade med lite skolarbete. När jag väl hade slutat så sprang jag ner på stan,bokstavligen så sprang jag nästan. Inhandlade blondering och en hårinpackning.
Imorgon är jag LEDIG. Jag har varit avundsjuk hela året på min kompisar som har haft lediga dagar,slutat tidigt och haft sovmorgon var varranan dag men nu börjar det bli min tur. Har gått igenom schemat fram till sommarlovet och det kommer bli mycket ledigt :D

ska träna(rida) imorgon och sen blir det att plugga resten av dagen, prov på både torsdag och fredag.

Fan vad jag känner mig ytlig just nu, kom bara å tänka på att jag aldrig skriver något djupt på min blogg. Fast det är nog så jag är som person också så, det finns alltid tid för ett skämt i mina ögon! jag ogillar komplicerade personer som gärna vill diskutera och komplicera till allt. Lättsamma/glada/enkla/skrattande personer i mitt ♥

Jag har för mig att jossan skrev något liknade här om dagen, vi är väldigt lika i våra åsikter och tänkade hon och jag. Sen har vi olika personligheter men det är bara bra för vi kompleterar liksom varandra då! jag menar jag står knappt ut med mig själv, hur fan skulle jag då orka vara bästa vän med någon som var exakt likadan som mig?! haha
Fast det bästa med mig och jossan är att vi har lika BRA(vissa påstår dålig) humor!!

Aja mongo det här inlägget blev!

Sex är det bästa sättet att säga: Jag älskar dig!

kollar på en unge i minuten nu. Har pluggat en massa innan och även hunnit med en dusch.
Nu blir det att plugga till prov, har två prov den här veckan men jag är säker på att jag får G, sen får man hålla tummarna på överbetyg :)
Imorgon slutar jag sent men ska iaf försöka orka mig ner på stan efteråt och köpa blondering så att jag får bort det fula jordgubbsblonda/orange från underhåret. får hålla tummarna på att håret sitter kvar bara haha!


Måndag idag ja

Vi hade iaf jätte trevligt hemma hos viktor tycker jag :) först hade vi lite strul med grillen men det löste sig och allting vart verkligen JÄTTE gott!!
Efter lite spel och alkohol intag tog vi oss till bjk och kollade på en näst intill nerbrunnen kase och sedan gick vi hem till birgitta ett tag :) Vi hade ju absolut inga planer men vi drog ner till badet och där var det folk, dock var dom flesta många år yngre men man hittade nåra vänner i dimman av fulla 14-åringar. Det var faktiskt rätt toligt där haha men det var rätt kallt så jag åkte hem vid halv 2 tror jag. Vi hade ju en väldigt bra valborg för att inte ha några planer! Tack snyggingar som var med :)
När jag kom hem så käka jag och satt vid datan sen kom niklas å ligan och vi åkte hem till Niklas och sov :)
Igår så gjorde vi ingenting, kolla på film och myste. Det finns inget bättre än att någon tar hand om en när man är sjuk. Visserligen var jag inte sjuk, jag hade mens värk men iaf Niklas låg och höll om mig och hade sina varma händer på min stackars mage, han fixade film och matade mig med godis. Okej inte bokstavligen men han ställde fram godis så matade jag mig med det :)
Kom hem sent så då letade jag lite efter min vetekudde men kom på att den är hemma hos jossan och då ville jag bara bryta ihop och åka tillbaka till niklas händer haha men jag tog mig en voltaren och gick och la mig och sov :)
idag har det varit skola.

Nu ska jag ta och äta mat och sen ska jag plugga massvis. Imorgon blir det lååång skoldag och plugg efter så att jag är ledig på onsdag :)



Två snyggingar på samma bild :) Och för er som tycker att det är egoistisk att säga något positivt om sitt egna utseende borde gå på någon kurs för att förbättra eran självkänsla!
puuuuusss

RSS 2.0