BLÄ

Just nu är jag så himla trött och less, allmänt less bara. Men ska bota det med lite muffins!

Igår var jag hos jossan och åt då hennes mamma fyllde år :) Det var trevligt och massa gottigott.

Idag har jag bara varit på praktiken och nu ska jag ta en power nap och sen ska jag fixa mina muffins.

gooood bye!

en full persons ord är en nykter persons tankar

Hallllå världen

Praktik idag. Sen kom mamma och hämta mig och vi hämta elvira och sen åkte vi hem och måla i mälarböcker och sen käka vi middag.
Efter maten började jag fixa med en inne aktivitet tills imorgon och ska även ha samlingen. Det tog typ 200 hundra år att fixa det men tog en paus och ringde Niklas :)
När jag äntligen var klar med allt så tog jag en power nap på typ 10 min och för att hålla mig vaken började jag trycka i mig massa godis och ringde jossan, ska dit imorgon och äta middag :) mysigt!

Nu har jag ont i magen av både mensvärk och för mycket godis. Nu blir det en kopp te och tv tittande.

put your hand on my heart

Lördag: Annika och henkan kom hit så käka vi lunch och sedan åkte vi in till staden för att kolla på trassel och shoppa på ikea. Fick en vas,ljus och ljusfat av min käre syster! tack ♥



Kläderna jag hade på dagen.

Efter staden så åkte vi hem hit och käka middag och sen böt jag om och sminka mig och sen bagav jag mig till jossan. Madde och micka kom dit och vi börja dricka. Sen åkte vi typ runt på lite olika festligheter och stan. Sen bjk och sen åkte jag hem till Niklas. Vi kom hem nästan precis samtidigt men killarna skulle ut på mera äventyr och ville ha med mig men klockan var trotsallt 4 eller något sånt så jag gick in och som den sanna "mamma" jag är så började jag bädda sängar till grabbarna som skulle sova på nickes rum och sen gick jag ner och bädda ut bäddsoffan åt mig och Niklas. Efter det så satte jag och johan oss ner i köket och drack te och käka mackor haha då var klockan 5 typ. Grabbarna hade fått punka så jag gick och la mig för jag orka inte vänta på niklas. Men han kom inte hem så långt efter :)

Söndag: låg och sov ett bra tag, vet inte när vi vaknade men vi låg kvar i sängen länge och bara prata och gosa. Sen hämta Niklas pizza och jag fixade lite med sängen. Efter att alla vi som var där hade ätit pizza åkte vi till stan och sen till affärn och sen åkte jag och niklas hem och kolla på film och käka massa gott. Sen kom jag på att jag började 12 och niklas var ledig så då sov jag där en natt till :)

Måndag: När jag vaknade så hade jag ett stycke Niklas som höll om mig som om han vore en jävla orm, tur att han inte ströp mig haha men han är för mysig! Efter ett tag så väckte jag Niklas och sen skjutsade han hem mig så jag kunde greja lite och sen åkte jag in till praktiken. Hade stängning idag, så då var jag av med det haha nu ligger jag här och har så ont i magen,menshorvärk som dödar mig sakta. Men värken är förhoppningsvis borta imorgon!

hej då :)

Min klippa i stormen,Min älskade,Min kusin,Min bästa vän,Mitt allt

Det är äkta kärlek


god morgon

jag somnade innan halv 12 igår och vaknade innan 8 imorse. Låg och försökte somna om ett tag men det gick verkligen inte. Jag vet inte vad som är fel men jag måste ha fått någon form av pensionärs gen. Jag hade verkligen behövt lite mer sömn då jag ska träffa mina underbara vänner ikväll och förtära alkohol.

Får se vad jag hittar på nu, kanske tar en promenad och sen fixar i ordning en god frulle. Det blir iaf bio, trassel går fortfarande på bio så blir att se den och hellre den än björnfilmen. Efter bion blir det ikea och sen blir det nog hem och fixa sig.

heeeeej

friday

usch på falska,klagande,gnälliga och negativa människor..speciellt om dom är 40+. Då borde man ha någon form av mognad och livserfarenhet kan man tycka!!

Pratade min lärare som verkligen är toppen, gillar henne sååå mycket. Hon är stöttande och verkligen bryr sig om en. Aja men iaf så pratade jag med henne och både hon och jag fick damp, alltså inte på varandra utan på en gemensam sak. Då vart jag tok deppig och smsa min älskade och hon var på stan så jag nästan sprang ner till stan för att träffa jossan och madde. Underbart fina vänner ♥
Vi gick shoppa,käka och solade. Se bar det hem och ringa min världsfina syster och böla lite. Okej jag böla inte men typ haha. Sen övingskörde jag till farmor och vi lämnade nåra papper till henne och snacka ett tag. Efter det åkte vi å handla mat och sen hem och käka. Har precis duschat och snackat med Niklas.

Ikväll ska jag bara ta det lungt och vila. Behövs om man säger så.
Imorgon ska jag,mamma,annika och henkan till ikea och sen kanske ska vi gå på bio, får se hur det blir med det då henkan vill gå på nå jävla juju björnarna återkomst eller vad hette? Meeeen vad gör man inte för sin älsklings gudson!! fast jag ska först försöka övertala han att gå på änglagård 3 hahaha men om det inte funkar får det bli björn filmen :)



Helt otroligt hur länge vi har varit vänner, och längre kommer det bli. Första gången jag träffa er var jag en riktig färsking, Madde träffa jag på BB och Jossan träffa jag säkert samma dag eller dagen efter.
Man har så många fina vänner men man glömmer bort att visa sin uppskatting.

JossanMaddeMickaJessicaAnnikaMathilda♥

sånna som du borde sättas i bur, eller hur?

Ja ni idag var det pratik som vanligt, vi gick på en kort utflykt, kul typ.

idag ska jag försöka städa lite och plugga en massa körkorts teori. Känns som att man låsar sig på att köra, Det är ju minst lika viktigt att plugga i boken också.

Aja det här vart ju jävligt intresssant haha

seee you

onsdag

Igår träffa jag jossan, min älskade vän! Vi åt kina och snacka om allt mellan himel och jord. Sen åkte vi hem till henne och träffa resten av la familia.
Efter ett tag kom mamma och sen övningskörde jag till affärn och träna lite parkering haha och sen sprang vi in på affärn och sen skynda hem till dom desperata hemmfruarna.
Idag så har jag praktikserat. Jag vill också ha skinn jackan och converse men neeej jag får nog vänta ett tag med vårkläderna om jag inte vill frysa arslet av mig på praktiken, och det vill jag ju behålla.

aja nu är snart maten klar. får se vad mamma har att bjuda på men det lär knappast vara lika gott som det jag åt igår :)

Peruk?

Ser ut som någon jävla guldlock i skallen. Det är en blandning mellan orange gult och min naturliga färg. Härligt!
Nu är mitt hår helt uttorkad också så jag får nog vänta ett tag med att göra något åt det, Men ska självklart införskaffa silverschampoo snarast!

Mitt favorit silver schampo heter Dumb blond och kommer från bed head. Jag tycker det är superduper bra, det dryga är bara att man ska torka håret innan man har i balsamet, alltså handdukstorkat men det tycker lata personer som jag är jobbigt!


Självklart finns dom i mindre flaskor/tub men jag köper alltid dom stora, dom räcker länge och är värt pengarna :)

Måndag

Idag var det praktik, dock bara i 4 timmar då jag var tvungen att sticka till skolan på eftermiddagen för lite teckenspråk. Hann dock ner på stan innan och införskaffa mig lite blondering. Försökte mig på att bli lite mera blond och mindre brun i sälen villket resulterade i halva håret mörkbrunt, en tredjedel orange/brunt och resten blont haha sitter just nu i med min andra extrem blonderingskur för dagen och hoppas på att det där fula orange/rost färgade ska bli blont. Får väll se hur detta går :)

Dags att skölja ur nu, spännande haha

On the road again

Halloj
Sälen var riktigt härligt och vädret var för det mesta kanon!
Jag övningskörde nästan hela vägen upp och ner så jag nu har jag till och med kört på motorväg haha
Vi åkte skidor hela dagarna och på kvällarna var i å badade eller bara tog det lugnt i stugan :)










Det kommer komma ut mera bilder på facebook.
Eftersom att jag är den ända som kan åka slalom och ha koll på kameran samtidigt så finns det typ en bild på mig haha men det är nog bara tur det ;)

Sälen 2011

Imorgon sticker vi till sälen. Underbart :)



haha snygg bild! Den är från 2009

be my lover, wanna be my lover

Efter en titt på rubriken kanske ni förstår att jag sitter och lyssnar på gammal hederlig 90-tals musik.

Hade en uteaktivitet idag med 4 barn, det finns inte så mycket att göra i all snö och alla tjocka ytterkläder men vi satte oss på backen och målade i snön med olika färger, och det bästa med barn är att dom tycker dom mest enklaste saker kan vara hur roligt som hellst! Det var iaf väldigt uppskattat :)

Panikpacka i sista minut kommer att göras nu, eller eftersom att jag är så seg så har jag inte ens tvättat haha men vi har ju snabbprogramet på tvätt maskinen och i värsta fall får jag ta med det som fortfarande är blöt och hänga i torkskåpet i stugan. Aja ska försöka komma ihåg att ta med mig datorn så att jag kan börja jobba lite med min Apu-rapport där uppe. Förra året var vi ute 2 veckor på praktik och rapporten skulle vara minst 10 sidor dataskrivet. Nu är vi ute i 5 veckor och med gymt mycket mera uppgifter så kan tänka mig att rapporten ska vara dubbelt så mycket som sist, alltså 20 sidor. sick!

Niklas kanske skulle komma senare ikväll och det gör inte mig något, har ju inte träffat han på ett tag och ska bort i helgen så när jag tänker efter så måste han komma hit nån timme ikväll haha

Nej nu skriker tvättmaskinet mitt vackra namn.


Tisdag

Har haft en jätte härlig dag på förskolan, vi var ute hela morgonen och förmiddagen i den underbara vårsolen :) När jag kom hem så packa jag lite och sen fixa jag och mamma mat och sen övningsköra med pappa och sen med mamma haha man kan ju inte öva för mycket. Nu ska jag packa lite mera och sen ska jag bara ta det lungt. Ikväll är det ju desperata hemmafruar :) wounderbart

Packa var det ja..

favorit godiset

Mitt favorit godis pendlar ständigt men det kommer alltid att innehålla choklad för det är mitt livs kärlek!

Men just nu är det iaf:
M&M´s
Så jävla goda. Tyvärr är dom snuskigt dyra, iaf enligt mig då dom kostade närmare 30 riksdaler på luthagens livs. Rena rånet! Men ibland är det verkligen värt det haha  


Måndag

Ännu en dag på praktiken avklarad. Är lite roligare nu när man kan alla namn och barnen är vana med att jag är där haha man har kommit in i runtinerna och vet allt typ :)

Imorse på bussen in så var det sånna där biljettkontrollanter så det var tur att man hade busskort för jag slänger alltid mina billjetter på en gång haha har faktiskt aldrig varit med om att dom har kollat på billjetter på bussen förut.

Nu ska jag börja planera lite till praktiken, ska ha samling och en ute aktivitet på onsdag så jag måste kolla så att jag har allt man behöver och sånt. Sen börjar det bli god tid att packa inför sälen om inte annat så kanske tvätta sånt som jag vill ha med.

aja heeej

Solsidan

Har bara tagit det lungt hela dagen och legat och tryckt under mitt täcke och tyckt lite synd om mig själv. Efter lite uppryckning så har jag insett att det är inte ett dugg synd om mig, jag har faktiskt ett helt underbart liv! Min underbara familj/släkt, Niklas och mina fina vänner, framför allt mina tjejor.
Även när allt känns piss och det känns som att man inte kommer någon vart så löser det sig alltid för en. Man måste bara vara stark och tro på sig själv! Allting är möjligt bara man vill :)

Niklas ringde under solsidan, förstår inte hur man kan ringa någon när solsidan är? Haha men det gör inget, jag behövde prata med honom iaf så.

Nu ska jag fixa i ordning lite te och sen ska jag kolla på big brother som jag nu har börjat gilla riktigt mycket faktiskt.

puss på alla fina som gör mig lycklig ♥

Vad kan man säga.

Det blir aldrig som tänkt sig..eller jo ibland blir de men oftast målar man upp en bild av hur man vill att det ska vara och när någon förstör den bilden blir man irriterad och framför allt besviken. Man måste helt enkelt sluta att förvänta sig för mycket!

Imorgon är det praktik så ikväll ska jag lägga mig tidigt och sova så att jag inte är helt död på praktiken.

Mån,tis och onsdag kommer jag att vara på praktiken och jag kommer att öppna på onsdag så då blir det väldigt tidigt. På torsdag sticker jag upp till fjällen och kommer inte hem för ens på söndag. Ska bli så jävla skönt att komma bort, och få sakna och saknas typ. Även fast det bara är några dagar :)


bring it all back to you

Gårdagen var helt okej, liksom lite halvt seg men det berodde på att det inte fanns något att göra typ. Människorna i överlag var ju roliga. Aja jag skippade donken och fettet och åkte hem och sov istället. Och helt otroligt så vaknade jag inte av sms inatt, Jag måste ha sovit hur hårt som hellst och det måste bero på att jag har haft praktik haha. Trött människa!
Idag så har jag käkat toast skagen till frukost och sen har jag och mamsen ridit :)
Nu har jag precis hoppat ut ur duschen och nu ska jag kolla på någon film.

over and out

Halli hallåå

Skulle egentligen ha suttit hemma och vilat mig efter en veckas praktik men men jossan drar med mig på lite spontan vinkväll. Trevligt :) man måste passa på att ha kul medans man kan. Haha låter som att döden väntar runt hörnet.

Nu ska jag borsta gaddarna samt ta med mitt vin som är i en pet flaska, känns som att man är 13 år igen..och nej jag dricker inte hembränt vin. Jag fick nänmligen 1 liter från mamsen dunk, så snäll hon är :)

Kvällen kommer bli bra, riktigt bra :)


violent pornography

Så jävla trött jag är, det är sällan jag har huvudvärk men nu har jag det för att jag är så trött och det var lite livat idag på förskolan men men det var kul iaf :)
Igår var det personalmöte så jag slutade inte förens 19.30 då kom mamma och jag övningskörde hem och då käka vi sushi. Mys ♥
Det är synd att man blir så trött för jag orkar varken åka ner till friskis eller hem å rida efter praktiken, Jag orkar bara åka hem och sova haha

Dagens diss: Går till alla er personer som går runt i leggings utan ett linne eller en kjol som täcker röven. I mina ögon så ser det väldigt mycket ut som att något fattas och sanningen är den att man får absolut inte snyggare häck av det, snarare fulare! Sen när jag ändå är i gång så vill jag bara passa på att ta en tyst minut för alla er som använder solglasögon inomhus. och ännu värre om ni knäpper kort på det. Säger inget mer än det.

Dagens hiss: Går till en av personalen på min avdelning. Så himla duktig och snäll med barnen med ett evigt positivt och glatt humör! Vill påpeka att jag bara känt henne i 3 dagar men det känns mycket längre för att hon är så öppen och trevlig :)

Nej nu är det dags att gå och hänga tvätt och sen ska jag kolla halv 8 hos mig, mitt nya favvo program

Me on the buss någon gång i vintras tror jag.


Hard life

I lördags så drog jag in till stan och mötte upp jossan och viktor för att käka kina, vi åt på east city. Första gången jag åt där och tyckte inte direkt att det var så där jätte bra. Håller fast vid dragon palace!
Sen åkte vi hem till jossan och käka tacos med jessica och jakob, mys! På kvällen vart jag bjuden på både vin och massa skratt, Trevligt :) 
Vid 1 någon gång åkte jag hem till niklas tomma säng och sov, Niklas kom inte hem för ens efter 4 då dom hade haft problem med skjuts. I söndags så slappa vi järnet och sen åkte vi in till max och köpte med oss mat hem
och hannprecis hem till Wallander, så vi satt i sängen och goffa fetto mat. Typiskt oss på nå vänster haha Synd bara att jag missa solsidan men niklas sa att han skulle vara lika dryg som ove plus att jag inte kunde missa chansen att köpa ett orginalmål liksom!
Efter wallander gick vi och la oss. Sov ovanligt bra faktiskt så jag vaknade innan klockan ringde. Skönt! Vid 7 börja jag väcka niklas och sen åkte vi en kvart efter, han skulle skjutsa hem mig eftersom att jag har praktik och började 9 imorse. Niklas började 3 på eftermiddagen men ändå gick han upp tidigt och skjutsade hem mig så jag skulle hinna duscha och äta frukost, ibland är han för snäll men man måste ju få bli bortskämd ibland ;)

Praktiken gick väll helt okej, det var ju trots allt bara första dagen och det tar ju ett tag att komma in i rutinerna och lära sig alla namn och sånt där. Nu är jag helt slut för man är ju inte van vid att "jobba". Imorgon börjar 11 villket är skönt men jag slutar dock halv 8. Det är för att det är personalmöte från halv 5 till halv 8 men det ingår i APU uppgifterna att vara med vid en stängning och ett personalmöte så då slår jag ju två flugor i en smäll och så passar jag på att jobba 2 extra timmar då jag kommer att vara ledig nästa torsdag.

aja nu ska jag ta en powernap och sen ska jag och mamma åka till affärn.


man får inte..

Man får inte vara arg för då är man en bitch.
Man får inte vara ledsen för då är man jobbig.
Man får inte vara glad för då är man hyper.
Man får inte säga som man tycker för då är man elak
Man får inte hålla tyst om vad man tycker för då är man oärlig.

En liten tanke bara från mig så här på fredagskvällen.

Fredagkväll

Just nu ligger jag bara i sängen och kollar på postkodsmiljonären. Man kanske blir smartare av det liksom.
Provet är avklarat men jag törs inte tro att det gick bra. Tack micka för kommentaren :) ♥
Just nu ser jag bara fram emot att inte göra någonting. Skööönt!
imorgon ska jag kanske träffa Jossan, håller tummarna för att det blir så. Var ett tag sedan jag träffa henne i egen hög person så jag börjar liksom sakna henne!

Nej nu ska jag fixa något gott, kanske en nyttig sallad?

ha en bra fredag

torsdagkväll

äntligen känns det som om allting sitter inför provet imorgon! Håller verkligen tummarna för att jag klarar det. Det är många krångliga ord som man typ never heard of!
Niklas kom hit för ett tag sedan, det är ju bra!
nu ska jag ta och kolla igenom provet en sista gång och sen ska vi kolla på big brother. Jag skyller på att jag ser den där skiten för att niklas vill men det är egentligen inte sant.. haha

Hejdåååå

Jag säger inget så har jag inte heller något sagt.

Igår så kom Niklas hit, Vi kolla på tve och käka/drack gott. Mysigt värre..tror jag, var lite halvsovande haha

Ibland är jag så jävla dum så är det tur att jag har Niklas som hjälper mig, igår vart jag helt förtvivlad för att siffrorna på tangentbordet inte fungerade men som tur var så var niklas bredvid mig och tryckte på den där knappen så fungerade det igen. Jag kunde inte själv ha prövat mig fram? Nej tydligen inte, jag bara la ifrån mig datorn och tjura haha i sånna lägen är jag så glad att jag har han i mitt liv. Han tryckte på knappen sa "pucko" och flina och löste allt. He´s the best!

Idag åkte jag in till skolan för att ha en lektion och sen ha handeledarmöte och sen nått på fyrishov men min handledare var inte där så jag åkte alltså in till skolan för en jävla lektion, jag hoppade nämnligen över fyrishov grejen då jag inte orkade vänta i 400 timmar medans alla andra träffade sina handledare, alltså handeledare från praktiken.

Jag kom hem innan tolv då jag åt lunch och sen tog jag och cookie en ridtur och lite träning på banan.

Nu ska jag plugga till ett prov jag har imorgon, ska kunna hela jävla läroplanen utantill. Kommer behöva heeeela dagen minst.

Ha det bra!

negativ energi spridare

sorry för att jag har spridit dålig energi här på bloggen! Den här dagen har varit bra, idag har jag varit pyskiskt stabil hah för ett tag sedan så la mig i sängen och käka frukt coctail och kolla på tv, Niklas ringde för ett tag sedan. Han skulle mecka men jag ska försöka lura hit han sen, får muta med big brother haha nej så illa är det inte!

Idag så gjorde jag ett test på internet som påstogs vara ungefär lika som det riktiga teoriprovet. Det var härlig känsla när man tryckte på rätta och man fick 55 rätt av 65. Alltså godkänt! Synd att det inte var det riktiga provet haha

Ska försöka knäppa mera bilder och framför allt dela med mig av dom till er läsare :)

  Jääävligt gamla bilder haha men fina minnen!

last day

imorgon börjar skolan. Skönt på sätt och vis men ändå inte.
Idag ska jag försöka fixa klart alla skolgrejor som man tog hem för att göra på lovet. Det är inte så mycket så det går nog fort. Mamma rider för tränare med cooksan idag så jag kan inte rida men jag funderar på att gå och kolla och kanske till och med boka in ett ridpass med Lena(tränaren). Får se helt enkelt.
Nästa vecka kör praktiken igång och jag är faktiskt inte ett dugg sugen på den. Det har inget med praktiken att göra utan med skolan, det kommer bli jobbigt och komplicerat att få ihop timmarna då man ska vara vissa lektioner i skolan. På fredagar ska vi vara hela dagen i skolan och jag tycker det räcker med det men neeeej vi ska vara i skolan på måndags eftermiddag,onsdags mornar och eventuellt tisdag mornar. Kommer bli skit svårt å få ihop alla timmar om man ska behöva åka till skolan stup i kvarten!

Aja nu ska jag försöka göra något hela dagen och inte ligga och slappa för då kommer jag inte kunna somna ikväll.

heeej

hmm

usch villken dålig kväll den här dagen hade att erbjuda, jag var trött men ett utbrott senare så är jag otroligt jävla pigg. Funderar om man ska försöka böla lite, man brukar ju bli trött av det. Och så dålig som denna kväll har varit så ska det nog inte bli så jätte svårt att pressa ut några tårar. Minus poäng till mig. Påminnelse till mig själv: Sluta bete mig som en självdestruktiv fjortis.
Äääh vad fan alla har ju dåliga dagar men det blir inte bättre av någon sitter och gör den sämre!
I hate you and I hate you and yes I hate you to

Nu ska jag springa och kissa och sen ska jag försöka sova. vilket inte kommer gå då jag är alldeles för irriterad, om jag hade ork hade jag klätt på mig och traskat ut och tagit en cigg men tanken på att klä på sig igen och kylan stoppar mig. Ja jag är lat, Det ligger i mina gener!

RSS 2.0