Söndag

Hmm ska berätta om helgen tänkte jag.

Fredag: Åkte hem till jossan,vi drog till bälinge. Till viktor. Det var nice bara att det spåra mot slutet men men. Sen åkte jag med Bästis emil till bjk och var där med Wille, Fille, Emil och Marcus. Sen efter ett tag drog vi hem.

Lördag: Vakna och kolla på one three hill. Kolla över datan och sen kom jossans mamma, jossan och viktor och hämta mig. Då drog vi till dinX. Jag tog en halv barn pizza. Den gick nästan ner haha. Sen gick vi till jossan. Dit kom även hampus. Vi 4 åkte in och kolla på instängd 2. Och jävlar vad äcklig den var! Sen drog vi till bussen. jag åkte hem till hanna. där även pg var. Efter ett tag drog vi ut. Var i bjk och sen stan och sen bjk igen. Sen åkte jag hem. Kunde inte sova. Det är inte kul. FanFanFan.

Söndag: vakna av sms från nicke typ 10. Inte kul med tanke på att jag inte hade sovit länge då. Men men. Så somna jag om. Sen vakna igen vid typ halv ett. Skööönt. Då starta jag datan och nu har jag suttit här alldeles för länge. Idag är jag deprimerad. Det får man vara om man vill. och jag skiter i att jag skriver det på min blogg. Alla är det nån gång så varför hålla tyst om det? Nu måste jag verklingen käka frukost,fixa lite med tvätten och duscha. Imorn börjar min praktik på Ramsjö. Hoppas det går bra och att det blir kul:)
hejdå

Tänk om du kunde förstå, du du du.

PussochkramUllaÄrKnäppastIStan.

Haha jag gilla ditt rim jullan :P och gnugget vi ses om typ 2 timmar :)

Idag när jag kom hem låg min nya pojkvän på sängen. Jag öppnade kartongen och fick se den vackraste mobilen jag nånsin sett. Tummen upp på min ap snygga nya pojkvän(mobil).

Idag var jag iaf i skolan. hade bara en lektion. Men jag och Mathilda stannade ett tag för vi skulle ringa våra handledare till praktiken. Hihi vi fick pressa oss själva ett tag innan vi vågade ringa! Min handledare lät jätte trevlig :) så på måndag mellan 9 och halv tio ska jag vara där. Efter skolan gick jag till jessica och sällskapa med henne en stund sen drog jag hem. Ska åka till Gnugget senare.
igår var ingen bra dag kan jag säga! jag hade damp på allt och alla. och allt som stod i min väg röjdes undan. Först fick dampa jag på mamma och sen på nicke. Blä på mig själv i sånna situationer.

Gör mig inte besviken igen. Ta aldrig aldrig någon eller något förgivet.

Fucking jävla skiiit dag

Allt var bra i skolan men så fort jag kom hem så fick jag daaaaamp. FanFan Fan. Jag blir arg på allt och alla, jag blir arg på mig själv. Om allt hade varit som det skulle så hade jag bara ringt dej så hade det varit bra sen. Personen som alltid fick mig att le,även i dom tungaste tider...

Ska gräva ner mig och om ni har tur så kanske jag tittar upp till sommaren.

skolan

Idag är det den 27 januari 2010. Idag är det en månad sen. Tänker inte skriva något mer om det.

JAg sitter just nu i skolan och känner att jag börjar komma mer och mer efter. Och dum som jag är så sitter jag här ist för att plugga matte. Imorgon är det matte prov. Jag fattar inget av ekvationer och jag fattar heller inte när i livet man ska få användning för det. Sätt in nått annat istället för matte, sätt in typ "Drick så mycket cola och ät så mycket choklad ni vill" För er alla som tror att Barn och fritid är värsta slappa linjen så tror ni fel.
På måndag börjar jag praktisera. Ska bli bra hoppas jag. Hoppas verkligen på bra väder eftersom att man 'r ute mycket med förskolan.
aja hejeej

Tisdag

Svek,Svek och återigen svek. Håll er till sanningen för tusan. Ni kommer komma så jävla mycket längre i livet om ni gör det.

Och till er alla som tycker om att tro och tänka. Denna hära text/påhopp är inte om nån ni behöver veta. Därför inga namn och därför behöver ni inte heller gå runt och fundera på detö.

Måndag

Igår drog jag som sagt till jossan och vi kolla på lite smått och gott på tven. Frank wagner är sp snygg. Jag tror Niklas blev typ jätte less på mig när jag tjata om det i typ 5 min. haha! Ja efter filmen gick vi och sov men först kolla vi på en film till men båda somnade. Jossan drog till skolan innan mig och de kändes underbart att ligga kvar hhaha. Idag vart det skolan och sen hem till gnugget igen. Vi har varit med madde. Jag börjar undra vem det är som bestämer igentligen? är det gud? Vam är det som bestämer att vissa är fattiga och svälter? vem är det som bestämmer att en människa tycker och tänker som den gör? jag hänger inte med men om det är gud så ber jag om all hjälp jag kan få. Jag behöver den nu nu nu!
hej

Söndag igen

Nu ska jag snart åka till gnugget (jossan). vi ska kolla på johan falk och dräggla över frank hoppas jag. Ska tigga pengar av mamsi så man kna köpa lite choklad :) imorgon kommer jag ligga kvar i sängen när jossan går till skolan. jag kommer kunna sova 1 och en halv timme längre än henne haha. Aja ska packa lite grejor nu xså vi hörs imorn!

Söndag

Igår så satt jag,madde och jossan hos jossan. Vi satt bara å dryga. Jag spelade på jakobs ipod i typ 3 timmar. Sen kom iaf pg och hanna och hämta oss. Det hände inte ett ända skit ute men vi hade rätt kul iaf :) sen åkte jag hem och sov. Vaknade i morse av att jag fick ett sms klockan 10! jag brukar ju sova till typ 2. Aja så låg jag och smsa med Nicke för jag kunde inte somna om men sen gjorde jag det iaf..i typ 20 min. Villket kändes ovärt.
Nu har jag iaf hamnat här vid datan. Har ingen aning om vad kvällen erbjuder. Men det blir nog ta det lugnt och kolla på Johan falk och dräggla över Frank wagner. Kanske skriver mer sen,hej dåe

Lördag

Igår drog jag till jossan. Sen var vi med Madde och perra och sen hämta vi Micka också. Vi hade skit kul men tyvärr mådde perrolinen dåligt så han åkte hem. Vi tjejer gick hem till madde och satt i hennes friggebod(?) och snacka och hade hur kul som helst :D Sen bad Nicke mig att ringa så prata jag med han en stund och sen kom marcus och hämta oss. Träffa Niklas,Olle,Jens,Wille och Micke vid affärn villket var trevligt eftersom jag inte har träffat dom på länge. Jens tyckte att det såg ut som om jag hade gått upp i vikt. haha ska man skratta eller gråta? :) Sen prata jag och nicke lite. Och sen åkte dom andra och vi brudar(inte micka) och marcus drog till stan :) Nicke och jag kom överens om att jag skulle sova hos han över telfonen. sen var vi i stan och vi fick en gratis glass av donken för dom var så sega hehe. Sen stod vi prata med Camilla och gänget. Sen vart det bjk och sen skjutsa marcus mig till Niklas. Då var det bara klä av sig kläderna och lägga huvudet på nickes arm och däcka av trötthet :) det var en bra natt iaf :) sen vakna vi och låg och snacka lite och sen gick vi upp. Sen efter ett tag skjutsa nicke mig till dinx där min gnuggis jossan var. Så käka vi gratis pizza :D gratis smakar alltid bäst! sen träffa vi på madde och sen gick vi hem till jossan och snacka. Vi har även hunnit med att kolla på jalla jalla också. 

och du din äckliga lilla kossa kan ju fortsätta försöka. För det är där du kommer stanna livet ut, stå och försöka men kommer aldrig lyckas. Det var jag som lyckades. Och gör det fortfarande så lägg bara ner äckel.


Nu är det kyckling,ris och currysås at jossans house :)
heej då :)

Fredag

Dagens låt: Smells like teen spirit- nirvana

Jaa ni idag var jag i skolan. Sen drog jag hem och red och dampa på massa finniga äckel på cross. Sen duscha jag och tryckte i mig lite köttfärs paj villket var skiit gott :) ikväll ska jag vara med jossan. Och nu ska jag fixa mig, hej

Hold your head up high

Dont try to fix me, im not broken. 

Släpp det eller hålla kvar. Är det längtan eller skuld?
Vad är det som driver oss tillbaka till varandra? är det längtan eller är det skuld?
Att släppa det vore som att släppa mitt hopp. Jag släpper aldrig min tro, jag slutar aldrig hoppas och kämpa. Att släppa det vore som att begå ett mord mot själv. Jag lever för min egna skull.  
Då återstår att hålla kvar. Men varför måste jag göra ett val? Varför sätter alltid jag mig själv i sådana här situationer? Varför inte bara ta dagen som den kommer? kanske skulle det vara upp till nån annan? Kanske ska jag bara leva?
Make up your mind? Make up my mind? I just miss it so fucking much!<´3

Bring me back in time..give me a chans to do things diffrent.
Give me a chans to tell you. Give me just a last chans to really tell you.

Don´t stop

Marcus ibland blir du bara FÖR mycket. Men egentligen kan man ju aldrig få nog av dej. Så du får fortsätta kommentera om du vill :)

Idag har jag varit i skolan sen blev det hem och sen stan. Köpte nya ridbyxor och ridstövlar. Skulle köpa ny mobil också men dom hade precis bytt lokal som dom var ju helt borta i huvudet,alltså dom som jobba där. Så snart kommer mamsen in på mitt rum så ska vi beställa från internet :D
Saknar verkligen den där känslan av att vara total lycklig och glad. Då man verkligen kunde skita i allt för man var så jävla lycklig. Eller det kanske är det som menas med kär och dum?? Aja isf saknar jag att vara kär och dum.

Dagens låt: seven nation army- the white stripes.

hejhej :)


Det här är mitt långfinger

Dagens långfinger går åt alla bussar som antingen kommer tidigare eller senare än den ska. Så dumt att ens ha en tidtabell när bussarna inte ens går efter den. Suck on that!

Idag var jag i skolan. Började med nationella i engelska på morgonen men det kändes som om det gick bra :) Skolan var helt okidoki idag. Sen drog jag hem och käka lite nu och nu sitter jag här. Ska snart hoppa in i duschen och duscha varmt som fan. Behöver det för jag fryser nu. Imorgon ska jag och mamma till stan efter skolan. Då blir det nya Ridbyxor och stövlar på sporren hoppas jag. Gillar inte granngårdens utbud och sen gillar jag inte hööks kavalitet så mycket. Låter lite överdrivet men :P Sen blir det även att kolla på ny mobil och om jag hittar nån jag gillar så ska jag köpa :) Skönt att det snart är helg. känns underbart och ska verkligen försöka göra det jag inte gjorde förra helgen den här helgen.
hej

Tisdag

igår var jag i skolan sen drog jag till jossan och jessica. sen drog jag hem. duscha och prata med Nicke i telefonen alldeles för länge. Dyyyr räkning!

Idag har jag varit i skolan. Det var helt okej :) sen drog jag och mathilda ner på stan och kolla lite och sen drog jag till bussen. När jag kom hem käka jag Pasta Carbonara mums! Så började jag städa och greja. De var jobbigt som fasen. Ska köpa en ny mobil. Som jag ska ha gratis sms på hade jag tänkt. så ska jag ha kvar min gamla mobil plus abonnemang så kan jag ringa från den. Det blir bra. Jag vill ha en rosa tuch mobil. Det är det jag vet haha! 

Heej :)
      


Galen

Jag blir galen. Hur fan kna man bara ge upp?! hålla hört talas om ordet kämpa eller!!! istället för att ta tag i problem så bara skiter man i det och avslutar allt. IDIOTER!!! Det var visst inte bara dom och vi utan det var hela jävla världen! ingen fattar men jag har damp på alla jävla losers som bara ger upp. FAN skärp er!!

Söndag Söndag

ja ni skulle egentligen ha gjort nå kul idag med en bra människa. men sen sjönk människan och vart en dålig människa. Då drog jag till den bästa människan Jossan :) Men Sen blev den dåliga människan snäll igen..dock lite bara. Men det är en början! Jag orkar inte skriva en massa men just nu sitter vi och kolla på Johan falk,vapenbröder. Villket är as nice eftersom att snyggaste frank wagner är med :) haha! Jag,jossan och frank i natt i sängen :D Nu kan jag inte slita ögonen mer ifrån frank så hej då!

Söndag

JAG BLIR GALEN! Håll det ni lovar. Gör det ni säger att ni ska göra. Håll er till sanningen.

Allting är skitsamma så länge...vadå?  Det finns ju inget som fyller upp det där längre.
AAAAAAh varför är världen full av idioter och varför dras dom till mig?

.

Försöka att glömma någon du älskar, är lika svårt som att komma ihåg någon du aldrig har mött..


Torsdag igen

Ja nu har vi gjort indviduella Valen till tvåan. Jag tog Medicinisk Grundkurs och Teckenspråk. Det blir säkert skitbra tror jag :) Vi hade sista lektionen inställd så drog jag hem. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. För imorgon ska jag vara med på idrotten,ja ni läaste rätt. JAG ska vara med! haha vi får väll se hur det går fast vi skulle bara leka lekar så det borde man klara av utan några större komplikationer tycker jag. Sen är det helg. Undra vad jag ska göra då? Det lär visa sig!
Fan vilket värdelöst inlägg men nu har ju redan skrivit det så då är det ännu mer värdelösare om jag bara suddar allt. så hej :)

Torsdag

Nu sitter jag i datasalen med Terese. Läraren skriker på oss att vi snart måste gå. Hon har en konstig dialekt. Jag ska bli adoptiv barn åt E och C. Funderar på att börja kalla dom för EC haha men skriker kärringen ingen hej

.

Funny, but it's true
What lonliness can do
Since I've been away
I have loved you more each day

Walking back to happiness
Said goodbye to lonliness
I never knew I'd miss you
Now I know what I must do
Walking back to happiness
I shared with you

Making up for things we said
And mistakes to which they led
I shouldn't have gone away
So I'm coming back today
Walking back to happiness I threw away 


Walking back to happiness with you
Said farewell to lonliness I knew
Laid aside foolish pride
Learnt the truth from tears I cried


Onsdag

Var i skolan idag. Det var rätt kul idag igen :) imorn ska vi göra våra inviduella val bestämde mathilda så då är det bara att lyda haha nerå! Jag hade gärna valt Matematik B för att ha behörighet till att läsa till psykolog,socionom mm på högskola. Men problemet är att Matematik B ligger som kvälls lektion. Och om man redan var skoltrött så tyckte lärarna att man ska välja något annat istället. Dessutom blir det jobbigt när man bor långt ifrån skolan. Man kanske får ett hål på typ 2 timmar i mitten av skoldagen och sen ska man hem och sen tillbaka igen. Bussarna går ju si så där tycker jag så det känns iaf krångligt. Men har tänkt att jag ska välja Teckenspråk och medicinsk grundkurs. Det är jätte bra att ha dom inlästa om man ska börja jobba direkt efter gymnasiet,speciellt om man ska jobba som personlig assisten eller ja med människor i behov av stöd. Man kan ju läsa matematik B senare i livet faktiskt!
Efter skolan kom min bror micke och hämta mig så åkte vi och handla och sen åkte vi hem till han. Han duschade och jag lagade mat. Det blev pesto pasta. Han älskar min pesto pasta,jag med haha :) Sen skjutsa han hem mig och sen duschade jag. Nu väntar jag på att en ska höra av sig. Alltså om ni inte fattar så ska den stå N men om man skriver som det låter så blir det ju en. haha jag är smaart! Min lärare sa idag att det är lätt för en smart att spela dum men för en dum att spela smart är det svårt. Jag är jävligt smart men orkar inte med alla krav man får på sig då så jag spelar bara dum ibland :) haha 
hejhej

Tisdag

Första dagen i skolan gick kanon förutom att jag inte orkade gå dit på morgonen så jag sov ist haha. Men var där vid 10 typ. Det var roligt att träffa tjejorna igen :) Sen åkte jag hem och var med Elviepelvie ett tag och sen kolla jag på tv och åt en jätte god kycklinggryta med ris. Mums! sen så har jag peelat mina händer med min hand peeling från mary kay. Rekommenderas! Sen har jag suttit vid datorn och smsat typ hela tiden. Men nu ska jag gå ner och trycka i mig rostade mackor och sen blir det nog sova för jag är så förbannat trött efter första dagen. 
Hejs

....

Jag får ångest för att skolan börjar imorgon! så då blev jag tvungen att läsa morgondagens horoskop så jag kunde se om det blir en bra dag eller om det blir en dålig. Men det verkade bli bra iaf. Jag läste Nickes horoskop igår men han trodde inte en sekund på att det stämmer och om nått skulle hända som stämde så var det slumpen sa han. Jag tror på sjärntecken men kanske inte fullt ut men mycket.
Här kollar jag mitt horoskop iaf http://www.twice.se/dagens_horoskop.html 

Och tack anonym för att du tyckte bilden var fin :)

Det vore kul att veta villka som läser min blogg. Så släng in en kommentar och skriv villka ni är :)

Hejdåe

Måndag

Usch fy fan sista dagen! Sen kommer allt bara börja rulla på som vanligt och det är då det kanske börjar kännas tomt på riktigt. I don´t know. Har typ skavsår i örat efter att jag prata i telefon i många timmar igår. Kunde inte sova på det örat haha! Kollade precis på jossans blogg. www.runawaybitch.blogg.se där hitta jag en tok gammal bild på mig och niklas. Måste bara ladda upp den även fast jag ser ut som jag vet inte vad. Den där bilden är kanske 1,5 år gammal.

 

Nu ska jag hänga tvätt och göra lite läxor.
Heej då


<3

En mening
Tre ord
Tolv bokstäver
Fyra vokaler
Åtta konsonanter
En betydelse


Jag älskar dig <3


Söndag

Till Anonym: Jag satt jätte länge och funderade på villket ord det var jag skulle skriva. Jag hade totalt glömt bort dåtiden. Hahah

Ja det vart kanske lite för mycket av det goda igår. Slutade med att jag spydde. Sen var jag med perra helt plötsligt och vi hämta micka och ronja och nåra fler och åkte på fest i åkerlänna. Men jag och perra satt i bilen och prata bara. Vi den här tiden började jag nyktra till. Sen vart det stan och jag hann inte äta mycket innan det var dags för maten att komma ut igen. Kul,nej inte ett jävla dugg för jag var så inåt helvete hungrig. Aja hur som hellst så var jag hemma i sängen vid typ kvart över 4. Sen vakna jag till och från. När jag vaknade på riktigt så ringde jag Niklas och vi prata i nästan en och en halv timme. Sen käka jag och kolla lite på tv. Sen ringde jag nicke igen så prata vi i typ 40 min. Min räkning kommer inte bli kul. Och sen håller alla på att sms terrar mig hela tiden. Jag har 30 gratis sms per dag. och jag vill inte överskrida det. Fan skolan börjar o0m två dagar. Imorgon är det till att gå upp i tid och tvätta och städa eftersom att jag typ skjutit upp det hela lovet. Kommer bli jobbigt som fan att vända tillbaka dygnet. nej nu ska jag bara ta det lugnt och dricka vatten!

Lördag

Igår var jag med marcus,vi kolla lite på film och sen åkte vi ut. Hände inte så mycket direkt. Vi var i stan och öste. Sen drog vi hem allihopa. Ikväll blir det party. Ska supas med hanna. Men hanna blir aldrig full så jag kommer säkert stå där ensam och full haha! nejdå vi får hoppas att det blir bra,Även fast en viss person inte vill att jag ska dricka, och nej det är inte min mamma jag är inte 13 längre. Ibland förstår jag mig inte på människor som inte lever i nutiden utan lever i baktiden. aja hej då

Fredag

Fan vad less jag blir. Håll er alltid till sanningen och lita fan aldrig på vad nån säger. Det är bara skitsnack. It always have been and will always be. Ordet lovar är nog det falskaste ordet än människa nånsin kan säga till nån annan. Lovar har helt och hållet tappat sitt värde. Det här är ett tips från mig till er alla. Do not ever trust somebody. Det finns ingen annan än dej själv som du lita på. Om man ens kan det. Lär er av era misstag,jag kan lova att jag har gjort det. Om man har en person som har fastnat på din hjärna så ska man önska den lycka och välmående livet ut,Enligt Mia thörnbloms bok. Är det ens värt att pröva?

Underbart

ÄR PÅ SÅ JÄVLA BRA HUMÖR IGEN :D:D

Idag så åkte jag,madde,jossan och jullan in och käka på Cupido. Där var även min bror och adde och Danne sen vet jag inte villka mera det var. Min sallad var salt som fan. Var för att jag tog pesto pasta. Dom andra hade inga problem och dom tog vanlig pasta. Så drog i mig hela glaset cola,som visserligen inte var så stort men. Sen drog vi till bion och köpte popcorn och cola. Så kollade vi på filmen Så olika. Den var bra. Det var typ en tjejfilm fast kanske för nåra år äldre än oss men den var helt okej :) Där inne drog jag i mig en stor cola. Så magen lär vara fylld på cola. Sen så åkte vi hem. Det var en jätte trevlig dag med bästa tjejorna:) Nu har jag suttit vid datan ett tag och vissa människor är verkligen FÖR roliga hahaha. Har fått en massa "fina" sms och en del fina på riktigt också men ;) Adde ringde precis. Jag skiter alltid ner mig varje jävla gång han ringer från dolt nummer och säger att han är en snuskgubbe i björklinge haha! Nu sitter jag och lyssnar på Arvingarna haha:P men dom blir jag glad när jag lyssnar på. Haha iaf tjejer underbara tjejer för den har jag så många minnen med jossan,Emil och marcus :) Men nu måste jag verkligen springa till toan och pissa haha
I know it<3
hejhej

Måste bara säga att jag verkligen har underbara vänner som bryr sig om mig.
Jossan,Madde,Julia,Micka,Marcus,Emil,Perra,Micke,Hanna och många flera :)

Onsdag

Har varit hos jossan i två dagar. Då släpper min oro och jag kan börja le igen. Det är konstigt att man kan tänka på en person 24 timmar om dagen,7 dagar i veckan.Det är konstigt hur mycket man kan gråta. Det är konstigt att jag inte längre kan ringa dej när jag är ledsen som jag alltid gjorde förut. Det är konstigt att det är så här. Det känns inte ens verkligt. Jag är inte rädd för ensamheten,jag är inte rädd för att vara själv. Jag är rädd för att vara utan dej.

Jag skrev att det inte skulle hända oss,så fel man kan ha ibland. vissa fel större än andra.

Imorgon ska jag på bio med Julia,jossan och madde. Först ska vi äta ute. Det blir bra hoppas jag.


Den vackraste stunden i livet var den när du kom.
Den jävligaste stunden i livet var den när du gick.
Det gör ont!!


Måndag

Jag bara måste berätta en sak för er mina läsare,som jag säkert sagt förut. ÄRLIGHET!
Ärlighet är grunden till att vara en bra människa. Man får aldrig bli överärlig. Om alla bara var ärliga skulle fan världen vara en bättre plats. Det skulle finnas färre besvikna,sårade och hatiska människor. Angående hat så har jag insett att jag hatar en person. Det är verkligen inte min grej att ogilla någon. Mitt mål jag sträver efter är ju att vara en bra människa. Men iaf den här personen är bara för mycket. Personen gör samma dåliga saker mot flera personer och har gjort det en lång tid nu. Jag vill att ni ska veta att jag dömmer inte personen på förhand för jag har nämligen känt den personen rätt bra. Men inte nu längre och det är jag glad över. Det är inte bara jag som känner så här inför personen kan jag säga.

Avreagering 1 var det...nu kommer 2

Jag blir förvirrad,och sen blir jag mera förvirrad och som grädde på moset så blir jag skitförvirrad! Varför är det så viktigt för? att hålla fast vid nått man borde släppa? Varför har du ändrat dig nu när jag bad om det för länge sen? Du kommer inte klara det

Nu är jag klar med mina utbrott! och sanningen är den att jag har mens och då blir jag så här.

Min dag har varit hmm? bra. Min älskade syster är här med sina barn och dom stannar tills imorgon. Det är skönt. Dom är som mina bröder hennes barn. Jag skriker,bråkar och slåss på dom. Dom kollar konstigt på mig i en sekund innan vi alla börjar as garva för mitt total patetiska damp attack. Jag gillar dom. Dom är lätta,dom är helt okomplicerade och det är underbart! Dom frågar inte jobbiga frågor som "hur mår du?" eller "varför då?".  Dom bara tar allt som det kommer. Dom är bra att avreagera sig på haha. Men dom förstår,bättre än nån annan egentligen. Tänk om man var liten igen...nej usch,men typ 15 igen. 15 var helt klart min bästa ålder!

Nu ska ni inte gå runt och tro att ni vet villka mina utbrott handlar om,för det gör ni inte. Det handlar om den ni minst anar. Okej vad jag försöker få fram är att det inte handlar om mitt ex,min vän,min fd,min kompis,min nicke(vet inte vad jag ska kalla han) Aja handlar inte om Niklas,villket alla ni skulle gå runt och tro bara för att vi har gjort slut. Men nu vet ni att det inte handlar om honom.
Over and out

Själsfränder och tvillingsjälar

Två uttryck som folk ofta använder när de talar om den rätte är tvillingsjäl och själsfrände.
Men det är inte samma sak. En tvillingsjäl är en själ som föddes samtidigt som du själv, ni har därför kommit ungefär lika långt i er utveckling,antal levde liv och mängden kunskap ni samlat på er.
Din tvillingsjäl kan vara din mamma,ett syskon eller en nära vän. I en staka fall blir du förälskad i din tvillingsjäl men oftast upplever denna mer som ett syskon.
En själsfrände däremot är den som du borde välja som din kärlek.
Han eller hon är din totala avbild,vet allt om dig,förstår dig bättre än någon annan, men ser också alla dina fel och brister. Det kan vara fantastiskt att leva med sin själsfrände men det kan tyvärr också vara jobbigt,alldeles för jobbigt för vissa av oss.
I varje liv kommer du någon gång träffa din själsfrände.
Enda undataget är när själsfränden inte är redo för ett nytt liv på jorden fast du är det.
Då väljer själsfränden att bli din guide och så kan ni ändå växa tillsammans trots att bara en av er finns på jorden. Om inte din själsfrände är din guide,så kommer du alltså att möta honom eller henne någon gång under livet. En del har tur och träffas redan i tonåren och andra hittar inte varandra förrän på ålderdomshemmet.

Beauty sleep

Nej vart ingen skönhets sömn för mig. När jag ganska precis hade somnat så ringer Niklas och väcker mig. Men inte fan säger han nått och jag känner mig som en total jävla idiot som sitter och skriker "hallå" i typ 5 min. Sen kom jag på att han har ringt i sömnen så då la jag på och ringde upp och då svara han och skyllde på att "mobilen är cp" Men om han nu ringer mig när han sover så är följd frågan vad han drömde egentligen ;) Sen sov jag bort halva dagen idag. Gick upp typ vid 3,kolla på tv sen duscha jag och sen vart det tv igen. Nu har jag suttit vid datorn ett tag och tryckt i mig choklad och försökt dämpa mina sorger. Så nu är jag ap törstig men det finns ingen läsk. Jag hatar när det inte finns Cola hemma. Men när det inte finns nån läsk alls då blir jag total galen. Jag ska leta i källaren efter läsk. Jag har galet mycket mensvärk. Jag har tagit max förbrukning av alvedon till en ny nivå! nej nu är det lärre som gäller

hejdå :)

Lördag eller vad är det för dag egentligen?

Veckorna bara rusar förbi. Varje dag vaknar jag upp och tänker i typ 5 min innan jag kommer på villken dag det är. Klockan är tjugo i 4 och jag är bara lite trött. Känns som om den är typ elva eller något sånt.
Min Lördag kväll spenderades i soffan med ett glas äppelvin och en ovanligt bra film som jag inte kommer ihåg namnet på. Den började typ 12 på canal plus och hette nått konstigt så jag trodde att det skulle vara en porrfilm. Efter 5 minuter när jag skulle kolla igenom alla kanal så hamnade jag på den kanalen och filmen var skitbra! Sen efter att den slutade så kollade jag på south park som jag inte tycker är så jätte bra men det var sjukt kul idag. Nej nu måste jag fan stänga av datorn och sussa. Godnatt

Jag vet det och har alltid vetat det. Jag vet att även du börjar inse det nu.
Det finns absolut inget vi kan göra åt det. Det är så det är.
Jag såg det i dina ögon. Det jag nästan alltid har sett i dina ögon.
Jag ser det i dina sms och i dina telefonsamtal.

Det är stort och tro mig,det kommer bli större.

inner beuaty won´t get you laid

Where are those happy days, they seem so hard to find
I try to reach for you, but you have closed your mind
Whatever happened to our love
I wish I understood
It used to be so nice, it used to be so good

So when you're near me, darling can't you hear me
SOS
The love you gave me, nothing else can save me

I <3 Mamma mia!

RSS 2.0