Nytt år? Igen??

Vaknade för tidigt imorse så mitt humör är inte på topp. Är riktigt tjurig på allt som inte går som jag vill haha.
Imorgon är den nyårsafton. Känns som att det nyss vart ett nytt år och nu är de redan slut. Vi ska iaf äta middag hemma hos niklas och sen ska vi på fest hos några kära vänner! :)
Nu ska jag väcka latmasken nicke som ligger å sover!


Julafton

Hade riktigt mysig och härlig julafton! Fick en massa bra julklappar av familjen och släkten, tack! :)
Just nu ligger jag och Niklas i sängen och slappar och kollar på tv. Skönt!

Tack o hej!


Snart ledigt!

Ligger just nu och vilar på soffan på jobbet. Har rast så klart! Efter jobbet ska jag turbo åka hem till min kära syster så hoppas att de inte blir något jobba över idag. Ska sova kvar på gräsö och sen imorgon tror jag att jag ska övertala dom att vi ska åka lite snowracer och skoter och grilla korv i skogen!
Ser verkligen fram emot ledigheten och ska använda den till fullo. Har inte så mycket bestämt, bara att jag ska shoppa och kolla på bio samt rida igenom cookie.

Over and out


Soa

Ligger och kollar på soa men hade redan sett det avsnittet så det var inte riktigt så kul!
Denna vecka är det jobb upp över öronen, både tisdags och onsdags blev jag erbjuden jobb men blev tvungen att tacka nej på grund av skola och andra jobbet! Men iaf så har jag varit vikarie idag å ska vara det imorgon med. Härligt med extra klirr.
Är nu klar med skolan och städjobbet vilket är både tråkigt och roligt. Fick en liten avskeds present av mina härliga "arbetskollegor" :-)
Som jag har gått å hoppats på så har jag iaf fått ett vikariat till nästa år som är på två månader så de är super och om allt går som planerat så börjar på fskl utbildning till hösten men ska absolut inte ha för höga förväntningar på planeringen! Det blir som det blir och det blir säkert bra hur som hellst!

Längtar riktigt mycket till julafton i år. Mycket beror nog på att förra julen inte var som den brukade, men den var exakt lika bra för det! Men nu längtar jag extra mycket till våran tradition! Igår bakade jag macarons och ska även göra en julpannacota till julafton :-)

Nej nu ska jag fixa i ordning den dagliga frukt och alg smoothien


Alllllt

Denna vecka har jag haft en "to do week" kan man säga. Har varit skönt att få saker gjort! Har jobbat extra som vikarie två dagar, lämnat in bilen på service och ärligen fått servorören fixade, varit å shoppat med mamma, varit ut till gräsö och varit barnvakt Och en massa mer. Denna vecka blir helt tvärt om, jag ska isolera mig från allt och enbart plugga plugga plugga ska endast dra mig från att plugga när jag ska jobba eller göra mänskliga behov typ äta eller gå på toa. Ser inte direkt fram emot att dörst ha naturprov och sedan dagen efter ha nationellt prov i matte! Men men det innebär ju faktiskt slutet på komvux och gör att jag kommer kunna söka till universitet/högskola när jag vill! Och när jag vill är jag ännu osäker på men iaf så ska jag jobba lite mer efter jul och skriva högskole provet och så får jag helt enkelt se när motivationen till att plugga känns genuin :-) 
 
nej nu ska jag sova snart så jag orkar gå upp 6 imorgon! 

RSS 2.0