Nytt år, nya möjligheter!

Just nu ligger jag i niklas sköna säng och väntar på att killarna ska komma hem. Ikväll ska vi äta 2 rättersmiddag haha vi kommer att hoppa efterrätten. Men det kommer bli jätte trevligt och gott!

Nu ska jag nog ta å kolla på en film och sedan är det dags att börja fixa sig inför kvällens äventyr. Känns skönt att vara nykter :)


hmm..

Skit ska ha skit, måste vara det bästa som har sagts på denna jord. Ger man skit så förtjänar man inget annat än skit tillbaka. Men jag vill också tro väldigt starkt på människans förunderliga förändringar. Vissa ändras till nått bättre och vissa ändras till någon som inte passar mig.
Jag hoppas att gud eller vem det är som styr detta ser till att alla som gör gott får något för det.

Jag sov hos niklas inatt, min fina älskade niklas. Han åkte till jobbet vid 6 nån gång. Det vart otroligt tomt i sängen och jag kunde inte somna om på typ 1 timme. Vart lite ledsen, vet inte riktigt varför jag vart lite mini depremerad men det kanske var för att jag tillät mig för en gångs skull? Min lärare säger alltid att jag är en sån härlig person som är ovanligt positiv men att jag måste tillåta mig att själv att vara ledsen. Det är ju faktiskt inget fel med att vara ledsen och kanske gråta men jag tillåter aldrig mig själv att vara ledsen/sörja. Min lärare säger att man mår som bäst när man har en sund balans. Det låter som att jag inte kan känna känslor eller älska/tycka om någon men det kan jag absolut det hela hänger på att "Jag får inte vara ledsen", "jag får inte gråta". Jag säger det inte till mig själv men mitt undermetvetna säger det till min hjärna.
Jossan som är min bästa bästa vän och har varit det i 100 år har kanske sett mig gråta 5 gånger på 18 år. Jag minns knappt sist jag var lite ledsen,förutom idag då. Har inte gråtit fast nästan alla mina saker är förstörda och mitt hus är tillfälligt förstört. Jag tror dom flesta kommer att missuppfatta det här inlägget. Det är härligt att vara glad och lycklig men för att kunna känna den känslan, den glöden måste man tillåta sig att vara ledsen när man vill. Det är inget konstigt med att vara ledsen punkt slut ulla, skriv inge mer nu!


Vilken härlig dag

Idag har jag haft en jätte skön dag, Det är skönt får då blir man riktigt tacksam till livet på något sett! :) Skolan gick fort. Sedan begav jag mig till el barcko för att hämta lite av mina grejor som jag använder till mitt nomad liv. Imorgon åker jag till mina älskade på Gräsö. Det ska bli riktigt skönt och roligt att få träffa mina galna ungar. Hoppas på en massa onyttigheter och tv-spel!
Innan jag åker ut mot gräsö ska jag ta mig in till stan en snabbis för att inhandla ridkläder. Har fått någon form av rid/häst abstinens, har till och med drömt om hästar 3 nätter haha. Jag blev lite straffad för att jag alltid promt skulle ha mina ridkläder i huset och inte i stallet, men det gör inte så mycket för jag är glad över att få lite nytt och fräsht :)

Tack å hej!

Söndagsmys

Fast man skulle kunna kalla det sovmys för Niklas sover som stock. Fast jag är inte så bättre för jag har råkat somnat till några gånger jag med haha! I fredags drack jag lite vin med härliga vänner. Grattade mackan och han bjöd på smörgåstårta :) lördags så mådde Niklas inte alltför bra så jag fick handla och laga mat efter att vi hade avnjutit min otroligt goda men lata matlagning(orkade inte skära grönsaker) så kollade vi på film och tog det lugnt ända fram tills vi fick lite besök av kära vänner. Idag åkte vi till Emil på lite lyssnade av affärsidé eller hur man ska kalla det. Intressant iaf! Efter det svängde jag och Niklas förbi affären och sen hem och fixa jätte god mat. Ja just nu ligger vi här i sängen då. Gud vilket tråkigt inlägg det här blev bara en massa upplysningar om vad jag har gjort haha.

Jag har tänkt lite på en sak. Visst är det konstigt att alla kan uppfatta en person som helt underbar, rolig, trevlig, snygg och snäll MEN den som känner personen på riktigt, varit vän med den i 10 år vet att det inte är en bra person. Man kanske gillar personen men man vet att man absolut inte ska säga sina djupaste hemligheter till den eller gå ner på ett djupare känslomässig nivå med personen. Förstår inte hur man lyckas framföra sig själv så bra utåt när man egentligen kanske inte alls är en sån där toppen person på insidan. Samma sak på en blogg, man kan verkligen styra hur folk ska uppfatta en. Man kan helt enkelt välja själv "vilken" person man ska vara på bloggen, ska man vara en positiv och alltid skriva glada, lyckliga inlägg eller vill man vara en ledsen person som skriver om allt tråkigt här i världen så går ju det också även fast man kanske är helt annorlunda i verkligheten.

Jaa herregud vilken konstig tanke men kände att det var dags att ventilera den!

Och nu vakna Niklas så nu ska vi äta glass och mysa framför Beck :-)


förkylt

Har haft en riktigt lugn och skön helg med en massa god mat på julbordet på eckerö linjen. Fredags var det idol tittande hos j och j. Lördags var det julbord och igår åkte jag hem till niklas. Vi gjorde en massa saker. Sov där och "försov" mig imorse haha. Idag var det rätt boring att gå tillbaka till skolan, hade ju lika bra kunnat varit kvar på praktiken en vecka istllet för att vara i skolan och inte göra ett piss typ. Hade världens bästa praktik. Jätte bra handledare och barn :) fick presenter när jag slutade så jag tror jag gjorde rätt bra intryck dessutom gav dom mig MVG och tyckte att jag skulle anmäla mig som vikarie. Haha vad skrytig man kan vara då men vadfan jag är nöjd och vill tala om det! Nu ska jag fortsätta med en massa sortering av skolpapper och apu rapporten.

Ny vecka, Ny tag!

Ligger i min säng in da barack och tycker att det ska bli väldigt skönt med en ny vecka imorgon. Har massor att göra imorgon och det tycker jag är skönt. Igår (lördags) så vart det filmkväll med Niklas och laver. Drack milkshake och hade det bra och somnade tidigt och idag vart det ungefär samma så det är därför jag tycker det ska bli skönt att göra lite. Det är även saker som måste göras och ska därför bli väldigt skönt att bli av med det så man inte behöver stressa över det. Det som ska göras är bland annat att jag ska klippa mig om jag hittar nån schysst tid,sola om det hinns med och köpa massa julklappar och julbaks skit och käka kina! muma, var tok förlänge sen. Allt detta ska jag självklart göra med min favvisar jossan och jessica. Niklas den apan är ledig imorgon,och då vet jag att det bara är att åka hem å sova för annars kommer jag knappt upp. Men han får ju jobba på lördag när jag är och frossar på julbord så jag antar att jag kanske är apan i fallet. Nej nu börjar det bli dags att sova. Godnattens

Helg helg helg

Igår vart det en förjävla sen natt så då blev det självklart en försenad sömn och ja likamed att vi gick upp halv 5. Det är sånt man ska göra på söndagar ju. Har precis tagit mig en dusch och nu ligger jag i nickes säng medans han håller på å funderar på vad vi ska äta. Är hungrig så jag hoppas att han ropar ner mig snart! Ikväll hoppas jag verkligen att det blir lugnt och skönt, om jag fick bestämma så skulle en mys kväll sitta på plats men man måste ju vara lite demokratisk gentemot Niklas så får se vad som händer helt enkelt.
Aja nog om detta otroligt tråkiga blogg inlägg. Hörs hej ;-)


RSS 2.0