Helgen och mera

Fredag: Var med emil och det är alltid lika kul som vanligt :) skönt med nån som förstår och är ärlig. Iaf var vi i bjk och sen i stan. En "person" ringde mig på natten och skrek att han skulle döda mig...Alltid kul att höra något nytt eller? jag lämna över det på Nicke sa han styrde upp det där. Tänker iaf inte nämna namnet på personen som ringde, kanske lite pinsamt för honom. Aa sluta iaf med att jag sov hos min pojke.

Lördag: Jag och nicke vaknade sen åkte vi in till stan med bjellan och freppa. Sen så var jag hos Nicke sen åkte jag till Gävle på crusing med Hanna,pg,Löken och Emil. Kvällen var upp och ner men väldigt mycket ner och mycket pga av att jag blir så jävla lätt arg när jag dricker,spelar inte direkt hur mycket jag dricker men säger någon något olämpligt till mig så blir jag surare än vad jag hade blivit när jag hade varit nykter. Men det blir ju vad man gör det till :) sluta med att jag sov hos Nickolinen.

Söndag: Vaknade och kolla på en film och myste. Filmen var skit läskig men det var inte så bra för den var gammal typ från 80-talet eller något. Det var ju Nickes Födelsedag också :) Så det kom lite främmande hem dit. Jag var seg och trött mest hela dagen. Sen åkte jag hem med emil. Så duscha jag och sov..skönt!:)

Aja nu är det iaf Måndag, Jag har varit i skolan och det gick fort som fan även fast det typ var längsta dagen på veckan. Gick sen vidare till ungdomsmottagningen för att fixa nya p-piller för ett år till. För typ första gången i mitt ungdomsliv så var det en riktigt snäll kvinna som hjälpte mig. Inte alls tjatig eller dryg som dom andra. Sen drog jag och jossan och käka på little italy. Vet inte riktigt om jag blev så jätte imponerad,fanns rätt lite mat på buffén tycker jag. Sen har jag varit hemma och segat framför datan. Imorgon är jag ledigt :D UNDERBART
Skickar med lite bilder från helgen ;)
 Låt bilderna tala för sig själva ;)

En bild på födelsedagbarnet också..om man säger födelsedagbarn till nån som fyller 21? aja skitsamma Älskar dej hjärtat<3

Fredag

sitter här och är lite irriterad..eller nej jag är faktiskt jävligt irriterad. Inget har gått på flyt idag. Allting har mer eller mindre gått åt helvete och nu tydligen nästa sak också. kuuul nu ska jag begrava mig under 300 täcken och kommer fram till midsommar år 2040.

Onsdag

Har varit i skolan och sen har jag varit med babe,vi kolla på kenny begins. Den var bra men hade lite större förväntningar. Sen drog vi ut till Vattholma närmare bestämt till Niklas morfar och Emils farfar, Jävligt krångligt :P Så där var iaf Emil och Fille och meckade så jag tänkte att jag också skulle glänsa med mina kunskaper och stod och peka på växellådor och dess delar och sa vad dom hette. Tror faktiskt Nicke och Emil blev lite stolta över mig där men bara lite ;)
Sen fika vi som alltid :) och jag var helt totalt över trött så jag satt och garva hela tiden typ. Dom funderade nog starkt på att skjutsa in mig till ulleråker.
Jag är 0,5 kg ifrån att nå min drömmvikt, Tänker inte säga här på internet. Men iaf den vikten passade nog bra när jag var tolv. För nu syns ju alla ben och kläderna börjar typ hänga så jag ska nog gå upp typ 1-2 kilo och sen försöka leva hälsosamt och vara nöjd med min vikt. Visst är man sötare med tjocka kinder och lite kärlekshandtag? javisst :)
Att leva hälsosamare tror jag faktiskt att jag klarar bara jag tar mig tid till det. Det blir ofta att man tar en macka ist för att äta middag och det är inte bra så ta mig tid till att laga mat och då menar jag nyttig och hälsosam mat. Ska verkligen ta tag i min kost.
Imorgon blir det nog en tripp ner på stan om jag orkar,Ska försöka hitta en present till Nicke som fyller 21 år på söndag:)<3 men det är svårt för han vet inte själv vad han vill ha. Sen ska jag köpa någon bra film och lite god frukt eller något sånt och hem och bara grisa film. Kommer antagligen komma hem med stumt med nya kläder om jag känner mig själv rätt men vad fan pengar är ju till för att slösas :) ska sova nu så jag orkar upp imorgon.
puss godnatt


Tisdag

Jag har ett problem,jag hatar buss jävlarna! antingen så är dom överfulla så att dom inte stannar eller så är det grinigade äckliga svettiga chafförer som är allmänt otrevliga som skiter i att stanna när jag ska gå av fast å andra sidan ska dom egentligen inte stanna men dom som är schysta stannar ändå. Jag fattar inte,vad kan det ta att släppa av en person. typ 2 min? om ens det. Jag blir irriterad och har just nu lust att stämma buss bolaget. Igår stannade buss jäveln inte för mig men som tur var så var älsk på väg hem från jobbet så han plocka upp mig i bjk. Men jag får väll se det posetiva,jag fick lite extra tid med Niklas. Skolan rullar väll ppå rätt bra,slutar runt halv 4 på måndag,tisdag och onsdagar. Men det känns iaf som dagarna går riktigt fort och trött är man när man kommer hem. Nu ska jag kolla på någon bra film. Jag och Nicke kolla på A walk to remember igår. Så nu vill jag se en sorlig kärleks film. Det blir nog Love story om det inte blir Försoning.

Byebye

Helgen

Fredag: Var med Emil. Vi var hos Nicke sen drog vi ut så var i bjk hela kvällen. Åkte hem och sov med Niklas :)

Lördag: Vaknade och åkte hem typ. Duschade och satt vid datorn sen drog jag in till stan för att vara med Hanna,pg och Löken. Vi åkte och käka på max sen drog vi hem till Löken. Sen åkte vi in till stan och var där länge,sen blev det kallt och vi blev trötta så vi åkte till motorgårn men vi gick aldrig in så då drog jag,hanna och pg hem istället. Åkte hem till Nicke och sov där. Nicke kom hem nåra timmar efter mig så då kunde jag sova på riktigt.

Söndag: Vaknade och vi åkte till din-x. Åt pizza och glass :) sen åkte vi hem till nicke och var där. Kolla lite på film och så. Sen åkte jag hem och duschade och nu sitter jag här, ska sova snart det är ju skola imorgon God natt :)

Fredag

Idag har jag varit i skolan sen en sväng på stan där jag in handlade en topp från Gina. träffa Madde,Hanna,Jossan och lollo. Sen drog jag Madde hanna och jessica hem, nu har jag duschat och ätit.
Tror man får hem en flaska absolut vanilj ikv :D

varför?

Varför ska jag alltid säga saker jag kanske inte menar fullt ut. Som jag sedan ångrar efter nåra minuter? ...Not good

Måste bara skriva att min pojkvän är faktiskt bra,riktigt bra. Till och med bäst :) han gör verkligen livet värt att leva. Jag älskar dig mer än mest nickolinen <3

Onsdag

Började klockan nio. Dagen gick fort slutade elva :D Sen drog jag och jessica ner på stan och käka pizza buffé. Sen köpte jag en ny svart väska på newyorker. Sen var det gå tillbaka till skolan och möta upp mamma. Vi skulle ha möte med min handledare. De gick bra :) Sen åkte jag och mamma till Granngården och köpte lite saker men det är inte så kul att vara där längre för jag har ju ingen häst att köpa saker till :P men iaf vet inte riktigt vad som händer resten av dagen ska väll ringa Nicke snart. Imorgon börjar vi inte för ens 10.25 men vi slutar 14.25 tror jag ;)

Mörkrädd på ljusa dagen.

Idag var första dagen i skolan. Jag gick upp vid typ 20 över 8. Käka och fixa mig sen åkte jag in till stan och då gick jag och jessica på stan ett tag, Jag inhandlade en almenacka som jag nog tror kommer bli användbar :) Jessica köpte frukost sen gick vi till skolan och så hälsade typ rektorn oss välkomna och sen skulle nån man kör sjunga och jag och jessica kunde absolut inte hålla oss för att skratta. Sen gick vi till klasserna och fick schema och hade upprop typ. Sen drog jag och jessica hem.
heej


Måndag kväll

Sista lediga dagen,Sista dagen på sommarlovet tillbringades hemma i sängen på dagen och umgås med pojkvän på kvällen. Igår kväll blev jag sjuk typ. Vart otroligt trött och seg och huvudet bultade som fan. Så när jag kom hem vid ett så tog jag en ipren och två alvedon och gick och la mig i sängen. Men jag kunde inte sova ändå,huvudet bultade och jag frös som jag vet inte vad. Tror jag sov nån/några timmar var iaf vaken när Nicke skulle åka till jobbet. Tänkte skicka iväg ett sms men blev inte så. iaf så somna jag väl om efter ett tag och vakna vid 11. Mådde aningen bättre idag men var iaf trött och seg. Sen kom N och hämta mig och vi åkte hem till han och låg i sängen och prata,kolla på datorn och brottades typ. Sen åkte jag hem så nu har jag suttit vid datorn sen försökte jag sova men det gick inte så då starta jag igång datorn igen. Tråkigt att bilddagboken inte verkar fungera för det brukar vara ett bra tidsfördriv. I morgon är det dags för skolan,det känns inte så irriterande längre,jag har varit med nicke och då blir man alltid glad. Så nu känns det faktiskt bra. Det kommer bli bra tror jag :) Tyvärr så hade inte jag och jessica jätte tur med bussarna i morgon, en gick så att vi kommer in typ 15 min innan och det blir nog lite osäkert om vi hinner om det blir nån försening eller nått sånt på bussen. Så då ska vi ta bussen innan och då kommer vi in typ 50 min innan vi börjar men då skulle vi ner på stan först hade vi tänkt.

Bara så att ni vet så är min pojkvän bäst :D<3
Godnatt

Det börjar närma sig

Skolan börjar imorgon... hur känns det?
Är jag glad? nej
Är jag nervös? nej
Är jag arg? nej
Är jag ledsen? nej
Är jag irriterad? JA
Och jag vet inte varför.

.

Jag hatar dig Jag hatar sättet som du ser ner på andra. Jag hatar sättet som att du tror att du är så mycket bättre än alla andra. Jag hatar att du inte kan inse vilken dålig människa du är. Jag helt enkelt hatar allt med dig och det är en jävla lättnad att jag har insett hur jävla dum i huvudet du är. Jag är så jävla arg och jag är så jävla bäst på att dölja det. Så dagens ros går till mig för min stora upptäckt och för att jag inte låter min ilska förstöra för någon annan.

Bara man är fantastisk

Helgen har varit helt okej och rätt rolig faktiskt:) sov hos nicke hela helgen. Grattis till Adde som fyller 21 idag :-D anledningen till min rubrik är för att nicke har fått den på hjärnan och sjunger eller lyssnar på den hela tiden. Bye

Fredag

Fan skolan närmar sig med STORA steg. Det känns som om det kommer bli bra. Jag hoppas verkligen på det. kan inte förstå att det är sista helgen på sommarlovet nu. Helt otroligt hur fort det här sommarlovet har gått. Jag har typ badat 4 gånger och jag har inte ätit en enda glass på hela sommarlovet! 
Idag är en bra dag. Det känns så :) jag tror jag ska träffa nicke ikväll men det var inte helt säkert men hoppas kan man ju. Har inte träffat han sen måndag natt. Det är lång tid,även fast vi pratar i telefon varje dag så saknar jag honom sjukt mycket just nu. Imorgon har vi varit tillsammans i 5 månader:D det är jätte lång tid,det känns ju som om 15 mars var igår! Jag älskar honom så mycket att inga ord i den här världen kan beskriva min kärlek till Nicke.  

Furuvik

 

Bilder Från furuvik,orkar inte skriva något :P


kväll

ikväll tog jag en vända till stallet och fixade Alice man och svans. Emil var också med. Imorgon åker jag,emil och mamma till Furuvik. Först skulle pappa också med men nu verkar det inte som så. Han måste jobba som vanligt. Men det ska bli kul iaf tror jag:)

onsdag

Snart börjar skolan och jag liksom vill inte,bara vill inte. Jag vill ha bil,körkort och häst. Men häst är på väg nu. En gamal valack som jag,mamma och anna ska dela på men det är menigen att den mest ska vara min men för att det inte ska bli för krävande och risk för att jag tappar intresse igen så ska mamma och anna vara med och hjälpa till när jag inte orkar till 100%. Han heter iaf Paddington och är halvblod. Han är supersnäll och lätt riden. Det känns bra för en av mina gamla hästar var ett riktigt fanskap och det var bara jag som bestämde över henne så då fick man göra allt själv. man kunde aldrig ta hjälp av nån annan i stallet och det blev till slut för jobbigt. Jag som alltid har ridit ponnys ska nu upp på dom stora hästarna. Ska åka föbi i nästa vecka och ta en titt på pojken. Hoppas det går bra :)
Idag har jag,emil och mamma varit på stan och sen gick vi in i domkyrkan för emil skulle kolla på gustav vasas grav,antar att dom har pratat om det i skolan då. Sen så köpte jag lite saker till skolan börjar,så det känns lite bättre att börja nu, man leker lite med tanken liksom förbereder sig. Ska bli kul att jag och jessica ska börja samma linje,att vi får umgås mycke :)
hejs

Död och begraven

Händelsen spelas upp om och om igen i mitt huvud. Alla detaljer,allting som jag bara vill glömma. Så fort det blir tyst spelas filmen i mitt huvud upp. Jag vill trycka på paus och spela över filmen med något fint. Jag har sagt till alla att det är dött och begravt. Jag beteer mig som om det är dött och begravt. Men ända så spelas filmen om och om igen. Alla ord,all oro och alla känslor. När ska jag glömma? När ska jag bli fri från filmen? När ska det sluta göra ont? När ska jag sluta oroa mig? Minnet tynger mig,trycker ner mig under marken. vart har styrkan till mina ben tagit vägen? 


Doften av öl

tom.

igår så kom nicke och hämta mig. Var i bjk och stan. kom hem vid tre. Har liksom inget att skriva,känner mig helt tom. skriver när jag känner mig mindre tom

bye

Kines toalett.

Jag och jossan var till stan idag. Träffa på freppa på bussen och på stan yttligare en gång. Sen träffa vi på Camilla,tobbe och Nicke(inte min nicke,utan camillas bror) . Sen träffa vi Elin som är jossans typ "släkting" och en kompis till henne. Sen bar det av till ungdomsmottagningen. Så då fick jag en ny tid i slutet av månaden. Hoppas p-piller helvete inte tar slut till dess. Jag fattar inte varför dom inte bara kunde ge ut receptet på en gång. Dom har ju redan alla uppgifter. Sååå drygt! som tur var så var det iaf en trevlig kvinna där annars tycker jag att dom kan vara riktiga kärringar en del av dom. Sen köpte jag en ny parfym och lösnaglar. Sen gick jag och jossan och åt på Dragon palace. Det var nice,Synd att man inte orkar så mycket bara :P Emil är här och ska bo här i nåra dagar. Emil är min storasysters barn. Han är nio år och han spenderar väl mest dagarna åt tv spel. Och jävlar vad ungen svär! så där hoppas jag inte att jag svärde när jag var 9! hehe

bye

---

Som jag skrev sist så hade jag väldigt tråkigt men Laver,nicke,fille och emil kom och hämta mig på natten. Sen sov jag hos babe. I Fredags firade vi Carina (niklas mamma) Det var trevligt god mat och gott vin. Sen åkte vi till björklinge och även stan. Sen åkte jag och nicke hem och sov. Lördags gick vi upp tidigt för då skulle vi på folkrace. Det var kul förutom att det vart lite för varmt efter ett tag och jag kunde strypa solen. Sen åkte vi och bada i torkelsbo grustag. Jag var först i :D men det var äcklig botten så det blev inte så mycket badande. Sen åkte vi in till stan för bjellan skulle träffa nåra tjejer där. Sen åkte vi hem till marcus för alex hade fest och det var massa läskiga personer där :P aa sen kommer jag typ inte ihåg mera.
Söndagen gick åt att mecka typ sen inte så mycket mera. aja nu är det måndag och jag ska in till stan. Fixa nya p-piller sen äta på kina :) mums!

hej

Tråkig kväll

Det här blev en äckligt tråkig kväll :(  Nicke är i stockholm,han ringde precis utan anledning. Han är så söt när han ringer för att kolla vad jag gör och hur det är. Jag älskart
Nej nu måste jag verkligen göra något. kolla på en film eller sova eller något sådant!
 hej

boring

UTSEENDE

[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun.
[  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[x] Jag vill ha en tatuering.(en till)
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[  ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[/] Jag har fräknar.

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[  ] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[  ] Jag har barn.
[x] Jag har minst ett syskon.
[  ] Jag har fler än 5 syskon.
[x] Jag har mindre än 5 syskon.

SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar.
[  ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[  ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[  ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disney filmer.
[/] Jag har pissat på mej av skratt.
[/] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA

[  ] Jag föddes med en sjukdom.
[  ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ] Jag har brutit ett ben.
[  ] Jag tränar regelbundet med något.
[  ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.
[/] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

ERFARENHETER

[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[  ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[  ]  Jag har skidat.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.
[  ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[  ] Jag kan inte svälja piller.
[  ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[  ] Jag tar mediciner mot depression.
[  ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN

[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[  ] Jag har sett någon dö.
[  ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[ ]  Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[x] Jag äger något från H&M.
[x] Jag äger många onödiga prylar.
[ ] Jag äger en bil.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.
[ ] Jag äger en kamera.

RANDOM


[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[/] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[  ] Jag betalade för min rington.
[  ] Jag är petig med grammatik.
[  ] Jag är ett träningsfreak.
[/] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x]Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.(nej kär i niklas)
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[/] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga

Total lycka

Har varit hos nicke sen i lördags typ. Har varit hem och duschat någon gång bara. Han är min lilla pojke,Finns ingen som får mig lika glad och lycklig som han. Igår var vi i björklinge och även in till max. Där det var värsta äckel gubben han brukar kallas för "Apotekarn" . När vi hade ätit klart så stog vi utanför max för dom som röker skulle röka. Då satt han inne på max och glodde på mig...känndes det som iaf :P så jag gömde mig bakom bilar och vart rädd och ställde mig och kramades med Emil. Blä för honom!

Idag så gick jag och Niklas upp så meckade han och jag hjälpte till lite. Sen skjutsa babe hem mig för han skulle åka till stockholm senare på dagen. Så jag har rensat hela min garderob och byrå som båda är överfulla med kläder. Men nu kan man iaf stänga byrålåderna så det känns som om jag har lyckats med det uppdraget.
Jag har inga mera planer för kvällen så det blir väll att titta på nån film eller något sånt.
På fredag ska jag hem till nicke på Middag eller fika eller båda. Carina fyller nämligen år i morgon. Känns kul att man blir bjuden. Känns som om jag "tillhör" lite :) 

Kina mat

Ligger i nickes säng och är ap sugen på kina mat. Nicke ligger här bredvid och spelar på sin mobil. Vilket kul liv vi har:) haha orkar inte skriva mer nu puss hejs

-

Har sovit hos nicke i två nätter så det har inte blivit något bloggande. Igår på kvällen så träffa jag äntligen Karro :) det var så kul och träffa henne och höra hennes skämt,höra henne skratta! Idag har jag varit med Nicke,lavér,emil och micke. Vi var på skroten sen var vi in till stan ett tag. Nu har jag precis duschat,ska fixa mig så ska jag väll ringa älskling igen.

Hejssvejs

Man vet inte vad man har för ens man förlorar det

Så sant. Du älskar något men när du väl förlorar det så inser du hur mycket du älskar och hur beroende du har varit av det. Och ja det är kärlek jag pratar om. Man ramlar,Skrapar upp knäna,Kläderna går sönder men det handlar om att resa sig upp borsta bort smutsen laga kläderna och försöka igen. Vad vore ett liv utan att älska och älskas? ingenting i min menigen.  Jag är nog den av mina kompisar som har varit mest emot killar,kärlek och förhållande. Tills jag blev tight med nicke. Jag vet inte men att lita på killar har jag aldrig gjort,det är något jag har lärt mig att göra. Jag tror att det har med min pappa att göra. Han jobbade väldigt mycket under min uppväxt och att planera att göra något med familjen slutade alltid med att man blev besviken. Det är klart att jag älskar min pappa och det förmåner som hans jobb har kunnat ge mig och min familj. Men svårt att lita på folk och allra helst killar kommer jag alltid ha. Under den här veckan har jag ramlat,Slagit knäna blodiga och kläderna har gått sönder,jag har ramlat om på nytt. Men har rest mig varje gång,Borstat bort smutsen och lagat kläderna. Allt löste sig och jag ramlar inte längre. Jag står på mina ben med hela knän och lagade kläder. Hade jag aldrig ställt mig upp igen hade det aldrig blivit bra. Så vad jag menar är att man måste hålla hoppet uppe och försöka på nytt. Jag är så glad över mina underbara vänner och min älskade pojkvänn. Mitt liv kunde inte vara bättre!

Drömmar

Vaknade för ett tag sen och kom ihåg min dröm som jag hade drömt i natt,i vanliga fall brukar jag glömma dom men den här drömmen var alldeles speciell. Den handlade om Karro. Jag kommer ihåg precis vilka skor och kläder hon hade. Vi satt nerre vid din-x. Jag,jossan,karro,hampus och emil. Allting var bra. vi rökte och hade allmänt trevligt. Snart kommer vi sitta nere vid din-x med karro och röka. Och så jag längtar efter snuttan!
Har precis ätit frukost och smsat lite med nicke. Så jag ska väl försöka tvätta lite kläder nu eller något annat "bra" :P

Back home

Jaa ni jag orkar inte ens skriva något om rättvik... Kom hem i dag iaf,skönt med varm vatten i duschen. Senare på kvällen var jag med emil. Var en del ute men nu är jag hemma i min säng och ska sova :)
 
godnatt

RSS 2.0