Så slut!

Igår blev det Alkohol och big booty bitches i långa banor. Kul hade vi och det är huvudsaken! Fick med mig Niklas hem så jag slapp sova själv. Vi vaknade runt 8 imorse så det var ju inte riktigt lika kul haha dock var vi väldigt pigga, jag halsade i mig en halv liter vatten innan jag gick och la mig och det verkar ha hjälpt men när vi hade käkat flott mat så slog bakfyllan till. Suck!

Nu kommer det nog bli en förlängd power nap!

Effektiv

Idag har jag hunnit med mycket. Har avklarat både viktiga och oviktiga saker!
Jag har varit i skolan och påbörjat ett etik arbete om abort. Har provat max nya lyxshake med blåbär som var grym! Har hälsat på Farmor med mina vänner. Lagat mat. Fyllt i klart alla ansökningspapper till komvux samt postat dom. Varit hos jossan. Varit på Gränby centrum. Det är jävligt effektivt för att vara mig, den lataste av dom alla typ.
Imorgon ska jag ner på stan och köpa present till min fina unge som blir så pass stor att man inte får kalla han får unge längre men det skiter jag fullständigt i!
Sedan blir det jobba och då kommer jag hem sent så då hinner jag inte med så mycket mer än att borsta tänderna och sova.
På onsdag ska jag och niklas åka till gränby C men det blir nog bara en snabbis på kvällen så då borde jag hinna med att tvätta min otroooligt skitiga pollen färgade bil.

Gud vad intressant va och gud vad jag kom på att jag har massor att göra! Bäst att skriva lista :) 

 

Sick

Blev hemma idag. jag tyckte förkylningen var jobbig igår så är den mycket värre idag! Hur mycket snor kan en människa producera egentligen?! Jag och niklas låg i sängen halva dagen så det var bra att jag kunde kurera mig lite!

Hoppas på att jag bättre imorgon, har inte tid att vara sjuk punkt slut.


Härligt

Idag har jag haft en effektiv dag i stallet. Longerat alice och ridit cookie. Låter som jätte lite men både fäller för fullt så ryktstenen minskade i storlek idag om man säger så haha. Just nu sitter jag i bilen mot brooklyn, har käkat kina med några fina! Ska åka till niklas sen och blir kvar där inatt. Blir troligtvis hemma imorn för näsan är helt igen täppt och det är onsdag och är en okej dag att missa.
Fy fan vad tråkigt inlägg...


RSS 2.0