jag lever

still alive, har inte haft tid att skriva bara då jag liksom bosatt mig hos niklas dom senaste 6 dygnen. Eller ja när han har jobbar har jag varit med jossan och andra snyggingar.
Jag har införskaffat mig en iphone! :) nu måste jag bara hitta ett fint skal!
hmm nu ska jag väll sova tror jag. Är skapligt trött då jag och nicke gick å la oss 5 imorse!

Godnatt


Köörkort

Jag är så ini bomben glad för igår tog jag körkortet :D så jävla jävla skönt! Fast det känndes så jävla mysko när jag satte mig i bilen själv och åkte till jossan haha!
igår umgicks jag med mina underbara vänner och var allmänt jätte super glad :D alla andra var också jätte glada bara för att jag hade tagit körkort, Det finns inget finare än men människor som glädjs med en.
På kvällen när niklas hade slutat jobbet så åkte jag dit och vi kolla på två filmer och sen sov vi. Det var så jäävla skönt imorse att jag kunde ligga kvar å sova och åka när jag ville! i annat fall brukar jag ju åka hem med niklas när han åker till jobbet men nu kunde jag fortsätta sova!

Idag blir det att införskaffa mig en iphone :D

booobooo

Helgen har varit super. Igår myste vi gärnet, jag och niklas köpte chips och dipp och hade det allmänt bäst med niklas nya tve som är typ enorm!! hihi Niklas ville att jag skulle sova kvar, jag tror han ångra sig när jag bestämde att vi skulle sova klockan elva å släckte lampan hahha
Jag kommer inte kunna sova inatt, har sovit med niklas 3 nätter i rad, pluuus att jag är nevös så in i norden

Nu ska jag bråka med telia som aaaaldrig för över mitt abbonemang, dickheads!

Det var en rolig grej

Jag lever och jag har kul! Vad tusan har jag gjort sen jag skrev sist? Jag har varit med min fina niklas och älskade jossan och alla andra underbara vänner! :-) idag har jag övningskört idag och nu sitter jag med vänner på jossans altan.

Haloooo

Shaaaajzze jag ska på Harry potter imorgon och jag har filmer kvar att se. Jag får gå upp vid 8 imorgon och börja kolla på harry potter haha som för övrigt måste var en av världens fulaste utseende! ja usch han tilltalar inte mig iallafall. Imorgon eller ja idag fyller min fina pappa år. Stort grattis till honom, önska att jag kunde komma på något fint att köpa till han meeen fantasin är dålig!

ajaa nu måste jag nog ta å sussa!

suck

och jag skulle bli bättre på att blogga? Ha-Ha

har inte hänt nått speciellt på senaste tror jag iaf. Lördags var vi hos sofie och idag firade vi hanna som fyller 18 år toooday. Jag kom ganska precis hem från Niklas.
imorgon ska jag ta tag i mitt liv! inge mer chips,godis,cigg,läsk you name it!

Gooooooooodnaaattt helt enkelt!

update

igår så hade vi yttliggare en mysig film kväll hos jossan och jessica, mysigt!
Sen åkte jag hem till Niklas och sov. Han väckte mig halv 10 imorse, då trodde jag han skulle skjutsa hem mig så jag kunde fortsätta sova men så hade inte riktigt han tänkt, utan jag fick hjälpa till när han skulle fixa lite med bil+husvagn, jag fick bromsa,blinka,jorda,backa till,hämta grejor haha sjuuuukt duktig! meckade så jävla intensivt att jag var smutsig till med!
Efter x antal timmar av meckande och lite tjat skjutsa niklas hem mig så jag kunde hoppa in i duschen och sen åka in till stan för att träffa min kära vän mathilda och äta sallad! mycket trevligt, fick med mig lite nytt också!

just nu stryker jag, som jag gjort i över en timme och antagligen kommer göra i en timme till. Välkommen till mamma holmgrens arbetsläger!!

imorgon ska jag till banken skit tidigt och sen ska jag jobba lite å träffa jossan. Hur fan ska jag kunna somna inatt? utan niklas? har fan sovit med han 3 nätter i rad..tomt!!


bad

Jag skriver fan så dåligt!

Igår träffa jag och jag och jossan marcus, våran älskade marcus. Även fast vi nästan aldrig umgås så tycker jag om han precis lika mycket som jag gjorde när vi umgicks varje dag. He is great!
Vi alltså jossan,jag,robin och marcus åkte in till systemet och donken och sen vidare till danne där vi började dricka. Det var trevligt men sen hitta vi inte på nått att göra typ. Niklas kom å hämta mig så åkte vi in till stan och sen åkte vi hem till han och kolla på film och sov. Niklas den jäveln lovade mig att vi skulle ha en lååång mysig sovmorgon men neeej jag blev väckt halv 11 för att dom hade fått en akut besiktingstid haha men det gjorde inget, åkte hem och sov vidare bara.

snart ska jag försöka åka till jossan :)

Min älskade vän jossan, jag är så jävla stolt över dig, du står på dina egna ben och låter ingen trycka ner dig. Även fast jag är din bearbetnings choch så är det du som gör allting själv,på egen hand. Snart är vi ute ur skiten! me love you loooong fucking time ♥

True

Livet leker. Är med mina kära vänner varje dag. Igår hade vi film kväll och kolla massa skräckisar. Jag vart skiträdd men som tur var så fick jag sova bredvid min fina niklas. Nu ska jag fortsatta kolla på film men underbara kusiner <3

RSS 2.0