Färdig Packad

Nu har jag packat klart och duschat. Så nu ska jag bara fixa mig så kommer Emil sen. ska bli bra skönt att komma bort. Har lite bråttom så hinner inte skriva så mycket mer men jag kommer hem på Fredag är det tänkt. Så skriver då :)
Hoppas alla får en bra vecka för det ska jag ha :)

Byebye

Hosta i armväcket,Håll för näsan vid nysning och håll händerna kliniskt rena

Det ska man göra för att undvika att bli smittad eller smitta någon med svininfluensan. BLÄ jag blir så jävla äcklad av sjukdomar,sjukhus och sjuka människor. Nu menar jag inte någon som har brutit foten eller fått en hjärnskakning. Utan om sjuka människor. Usch nog om det.

Ligger just nu i sängen med datorn och ett glas cola :) imorgon ska vi åka så egentligen borde jag börja packa men men. Det blir nog som så att jag och emil sover i Källbergs husvagn så vi slipper sova i bilen och det tackar jag för. Men det hade lätt kunnat gått att sova i bilen. Jag och emil prövade att fälla sätena på affärsparkeringen och det gick ju bra men man kunde inte sova på mage vilket jag typ alltd gör :P aja nog om mina tankar och funderingar. Heej!


Onsdag kväll/natt

Jag har meckat med olle och emil hela kvällen. Och den här gången meckade jag faktiskt :D jag är stolt. Sen har även lilla ulla sladdat med 240in. Jag blev imponerad av min insats på grusplan :). Sen har jag även träffat Micka och Jossan. Haha villken rolig pratstund måste jag säga. Jag har tre länkar till mina favorit bloggar nu. Det blir flera framöver. Godnatt :)

Packningsproblem á la ulla

Satt precis och kollade vädret över rättvik. funderar verkligen på vad jag ska ha med för kläder och smink och skor. jag skulle inte tacka nej till att ta med hela garderoben. samma problem varje gång man ska bort ett tag,man har jätte svårt att bestämma sig för vad man ska ha med och det slutar med att man har använt hälften av alla kläder när man kommit hem :P här kommer vädret över rättvik.
V.30
Fredag: Stark vind,sol bakom moln och 19 grader.
Lördag:Kraftigt regn och 15 grader.
Söndag:sol bakom moln och 14 grader
V.31
Måndag:svag vind,sol bakom moln och regnbyar.
Tisdag:Molnigt och 21 grader.
Onsdag:Svag vind,regn och 18 grader.
Torsdag:Regn och 19 grader.
Fredag:Stor sol bakom moln och 22 grader.

Ja ni det ser ju ut som om man får packa ner vinterjackan...kul! Vi får helt enkelt hoppas på att jag har blivit lurad och att det är fint väder varje dag :)

Jag försöker

Jag försöker att alltid tänka på HUR och VAD säger till folk. Det är inte okej att såra någon medvetet. Inte i min värld iaf. Det känns som om det finns människor som sårar medvetet för att få någon form av status. Jag vet en som ofta blir nertryckt av sin kompis. I mina ögon gör kompisen det för att kunna bestämma över personen,för att kunna ha hon/han som "slav". Det låter konstigt men det är så jag ser det. Jag förstår inte hur man kan vilja såra någon med flit. jag är ju inte heller guds bästa barn så det är klart att jag har sårat någon med flit som jag antagligen i den stund tyckt varit värd att bli sårad. För att sedan ångra mig dagen efter. Men man ska inte tänka så mycket vad andra gör för fel för i deras värld kanske det är rätt. vad vet jag? Huvudsaken är att jag själv tycker att jag gör rätt. 

Blogg design

Mjoo blev ju inte direkt jätte nöjd. Men det duger tills vidare. Jag åker till Rättvik på fredag så det kommer inte bli något bloggande under den vecka jag är borta. Blev ett kort inlägg :P

Nybörjare

hmm nu har alltså jag också följt strömmen och skaffat blogg. Ska försöka fixa en snygg design.
Men iaf ska försöka blogga minst en gång om dagen och det kan ju inte vara så svårt nu när det är sommarlov :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0