Onsdag

Imorse tog jag en lång sovmorgon och började praktiken vid 1 och stannade kvar till klockan 7 pga apt möte. Efter det åkte jag hem till Niklas och la mig på sängen och vilade innan vi åkte och lämnade min bil hos Emil och sen fikade hos Niklas morfar. Sedan åkte vi "hem"(baracken) till mig och kolla på bb. Niklas åkte ganska precis hem så nu ska jag försöka sova men kommer nog inte gå så bra då jag sov länge imorse.
Godnatt


Ny vecka, ny ångest

Njaa så farligt är det kanske inte men satte mig ganska nyss med min almanacka och planerade veckan som kommer som jag alltid gör på söndagar och insåg rätt snabbt att jag inte riktigt kommer få ihop denna vecka som jag vill! Tänk om det fanns en till veckodag. Har mycket som måste hinnas med och mycket som jag vill ska hinnas med men som inte är måsten. Blir galen på att jag måste planera en vecka framåt vart jag ska sova och när ska jag duscha eller när jag ska tvätta så jag inte blir klädlös! Jag ska inte beklaga mig på bloggen men att leva som en nomad och vara planerings freak är ingen bra kombo. Önska jag var lite mera spontan ibland. Mitt lilla lov jag hade var iaf hel skönt. Spenderade några dagar med favoriterna på gräsö :)
I fredags åkte jag och Niklas och klippte oss och käkade ute sen hände inte så mycket, skjutsade lite alkohol påverkade killar. Lördags åkte vi eckerö. Inte direkt min favorit grej men men. Gick och la mig tidigt, Niklas kom hem vid 6 från krogen så var väldigt glad att jag inte följde med eftersom att det vankades jobb idag. Resten av dagen har jag bara gosat med Niklas. Åkte till jossan och hade big brother mys med jessica, jossan, Madde och Philip. Imorgon ska jag antingen åka och kolla på säng eller träna. Sängen är prio ett men jag vill så gärna träna också eftersom att jag inte kommer kunna någon annan dag.

Godnatt!


Livet leker

Sitter just nu i bilen på väg hemåt. Har varit och solat med jossan och Philip. Sofie var också med men hon sprang på stan istället. Helgen spenderade jag med fina Niklas och fina vänner i ett kallt garage! Igår kväll fick jag pengar av Niklas så att jag kunde köpa lite gott så vi kunde ha filmmys men jag somnade och vaknade när Niklas kom hem typ halv 3 inatt haha han vart kvar med allt detta meckande men det gör inget, de är bra att han gör något han tycker är kul. Fick ju iaf en lång och skön sovmorgon tillsammans imorse innan jag drog till jossan på frukost dejt. Nu är vi snart hemma och ska käka. Imorgon blir det praktik för mig trots att det är lov för jag missade dagar förra veckan då jag var sjuk. Mindre roligt!


Vår

Nu vill jag ha vår, av tre anledningar.
 
Den första är att jag vill att huset ska bli klart så jag slipper flytta runt och planera hela veckor framåt. Slipper sitta med hundra värderings listor som är helt ostruktureat skrivna. Får gråa hår av det, jag är ett jävla kontrollfreak och överdrivet ordningssam människa som för strukturerade listor över allting som finns att lista. När jag ser dessa listor över våra saker blir jag tokig och vill gråta haha jag borde söka jobb på saneringföretaget och styra upp deras ordning vad det gäller organisering och listor!

Den andra anledning är att mina fina jogging skor kom hem till mig i veckan och jag vill börja använda dom nu nu nu men det är inte så lätt att jogga om man ska halka runt bland is och snö bland isbjörnar. Det är för kallt att vara ute i springdojjor när det är minusgrader, då är det uggs som gäller.

Den tredje är för att våren är en fin årstid. Årstiden då man tar ett djupt andetag och börjar på en ny kula. Alla tänker säkert att man börjar på nytt vid årskiftet men jag tycker som så att det är snö innan nyår och efter och man känner ingen skillnad. När våren kommer och snön smälter känner man och ser den där skillnaden. Bäst är känslan av att allting blir lättare och man börjar om på nytt för ett år.


mys helg

Har haft en jätte bra helg. jobbat,varit med finaste niklas,åkt och även kört skoter, ätit god mat, firat jakob, hjälpt niklas packa å tvätta m.m

Vi har gått och lagt oss tidigt varje kväll och vaknat tidigt varje morgon. Det är så skönt att ha hel dagen framför sig!
Niklas och grabbarna åkte till fjällen idag så när dom drog så packade jag ihop mina grejor och åkte hem till mamma å pappa. Är lite trött nu så funderar på att ta mig en liten powernap.

fy fan vilket booring inlägg. Borde inte publicera det hah


RSS 2.0