Söndag

Kom hem för en stund sen, har varit på Gränby centrum och handlat grejor inför min hajk på tisdag. Håll tummarna för bra väder. Vi kommer inte att sova i tält, utan i vindskydd så jag hoppas verkligen att det blir fint väder! Jag och mamma avsluta iaf shoppingen med ett varsitt orginalmål på max :D
Jag köpte en bok som verkade vara jävligt bra så nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite. Är på väg att bli sjuk så jag är trött och hängig. Näsan är helt igen tryckt av massor av snor (mysigt) halsen är inte som den brukar. Det gör ont när jag sväljer, buhuhu!

Cykel fitta

Bion igår  med robin var toppen! Idag var vi på driftingen, det var också bra. Jag och jossan cykla till Niklas och hämta mina grejor! snacka om att hon är en riktig vän som ställer upp ♥
Jag ska aldrig mera cykla i hela mitt liv!!

Mina smileys :(

Mina smileys är borta från bloggen! jossans också :( det är något fel på hemsidan, alltså tillverkarna för smileys!


Vänner

Alltså shiit pommefritte vad jag känner att jag älskar mina vänner idag!!! :D Självklart så känner jag det varje dag men just idag är en sån där dag då man inser att dom lyfter ens liv till en nivå högt upp i himlen! Ni är undersuperbara och värda allt guld i världen ♥

 

   

   


Orkar inte ladda upp bilder, Sen hade jag inte bra bilder på alla heller!
Är så jävla glad över att jaghar riktiga vänner som ställer upp i både vått och torrt! Ni som aldrig upplevt sån här vänskap borde vara avundsjuka ;) 



bussen

sitter på bussen nu. lyssnar självklart på uggla. jag och Mathilda var på stan ett tag efter skolan. hon shoppa loss medans jag bara kommer hem med ett linne. men man kan ju inte alltid handla. försökte intala mig att jag inte hade några pengar även fast jag är rätt rik just nu haha avslutade shoppandet med en varsin glass och en Cigg. Mathilda is tha shit :)

Till min anonyma läsare som kommentera

Var tvungen att ta bort din kommentar för det känns fittigt att nämna namn och speciellt folks namn som det inte handlar om heller. Vet inte vart jag ska börja skriva men Haha nej jag tycker inte att niklas är en hora! haha Och i mitt förra inlägg så handlade det inte om någon speciell. Mest i största allmänhet, jag har nämligen en kompis som har haft sex med väldans många och har aldrig haft någon hor stämpel. Det var där jag börja fundera på varför vissa har det och andra inte. Det var ett litet stycke som handlade om en viss person, och den hemligheten tar jag med mig i graven :D

Niklas och jag hade något riktigt fint en gång i tiden. Men det är över och jag sjukt tacksam över att just han var min första kärlek!
Så inga mera elaka/privata kommentarer om Niklas taaack


En liten fundering

Hor-rykte/slyn stämpel jaa kalla det vad ni vill ni vet iaf vad jag menar.
Kan det vara så att man liksom väljer själv att få ett sånt rykte? Man väljer ju själv villka killar man har sex med, då menar jag alltså om man har sex med pålitliga eller opålitliga killar. Man väljer själv vad man säger och inte säger till fok, Man väljer själv att hålla på med 400 pers på en dag, man väljer också själv hur man klär sig och beter sig, man väljer själv ens vänner och man väljer själv vad man skriver och laddar upp för bilder på internet, man väljer själv vad man gör i en webcam. 

Jag vill också påpeka att man borde kunna gå runt naken utan att bli kallad slampa och man ska kunna ha sex med många utan att bli kallad hora. Men så fungerar inte våran värld just nu.

och självklart så finns det killar och tjejer för den delen också som sprider falsk information och det är förjävligt.
Man ska kunna lita på sina vänner men om dom är skitsnackare så får man ändå liksom skylla sig själv eftersom att man en gång i livet valde denna person till vän, ni fattar grejen va?  

Det jag försöker få fram är att man liksom väljer det själv. Om man inte vill ha en hor stämpel så kanske man inte ska ligga och porra sig i webcam utan någon aning om vem/vilka som kollar, man kanske inte ska ladda upp naken bilder på internet och inte heller byta partner som andra byter underkläder, man kanske inte borde gå runt å skrika inför hela sverige hur många man har haft sex med.

Det fanns en person förut som ljög om hur många h*n hade haft sex med, när jag sedan frågade personerna som h*n hade påstått sig haft sex med så fick jag tvär blanka nej. Och det var personer jag känt länge och som jag vet inte skulle ljuga för mig. 
VARFÖR?? :question:

Jag förstår mig inte på världen längre!!


MAAAARCUS

du är tillbaka!!! för det var väll du som kommentera?! aja skitsamma jag tänker drömma att det var du och fortsätt kommentera min älskade knarkus :D JAG BLIR SÅÅÅÅÅ HÄR GLAD :D

Today har varit en sjukt bra dag! Jag har förändrats. jag har blivit en bitch! haha jag älskar att skälla på folk, jag älskar att ge folk blickar, jag älskar att prata om andra, jag älskar att skratta åt andra, jag önskar till och med döden åt en människa och står och as ler medans jag pratar om det. Vad hände med den där snälla människan som alltid gjorde alllting för alla även dom inte ens tyckte om eller ens förtjäna det? Hon är borta iaf, Hon har gått och gömt sig. Jag har ju börjat fått finnar nu vid 17 års ålder och inte 14. men det kanske är något omoget pubertets beteende jag har fått haha vem bryr sig? inte jag för jag mår otroligt bra av att vara elak :D

På fredag ska jag på bio med Robin! jag ska försöka vara snäll då haha. Toy story 3. underbart, Typ den ända tecknade barnfilm jag tycker om. hoppas trean är lika bra som dom andra två :)

usch eller

Prata precis med min kära ex boyfriend nicko. Påminde om mina grejor och tipsa om kondom. 
Dagen har varit bra. Åkte hem till jossan efter skolan. Tack gode gud för mina vänner ♥

Twilight??

Nu idag har jag äntligen sett twilight filmen, alltså den första. har inte sett den eller någon av dom andra så folk har sagt att jag måste se den och alla pratar om hur bra dom är. Jag vart lite besviken jag, trodde den skulle vara bättre men ska kolla på alla filmerna innan jag säger något mera. Nu ska jag ta och sussa för imorn är det tillbaka till skolan och följa schemat.

Godnatt bloggläsare :)


Finsprit

Det var party hos hampus och emil igår. Åkte dit med micka och jossan. Det var riktigt trevligt. Grannarna kom över och dom hade med sig 95% finsprit. Fy fan hur det luktade. och Robin engelhart den dåren tog en klunk rent, han såg inte ut att må bra efter åt haha. Många var fulla men jag var nykter och hade det trevligt! Jag och robin (löken) satt mest ute och prata med grannarna som var typ 30 plus. Men dom var roliga iaf :) Sen blev det att åka in till stan och käka lite och sen hemgång. Idag så ringde jossan vid halv 1 och väckte mig och då bestämde jag mig för att gå upp ur sängen efter att vi hade pratat med nej jag somna självklart om och vakna klockan 2! så jag kommer ha problemas med att somna och vakna imorgon då skolan börjar på allvar. I veckan ska jag och robin löken gå på toy story 3! underbart för jag älskar toy story :D

super mario

Micke,adrian och henkan spelar super mario. jag var på dåligt humör och la av med spelandet efter en si så där 100 utbrott. Gårdagen var underbar, fantastiks. Vi hade det jävligt kul. Jossa och viktor och danne och micka. ja jag hör hur det låter, som en parmiddag och jag.
Men iaf så busa vi runt och hade jävligt kul. Sen fick jag syn på en som jag inte ville se, magen knöt sig och hjärtat stack iväg i 200. Tur att jag hade mina älskade tjejer då! ♥
Efter ett så åkte vi och kolla på film hos viktor, skulle kolla på the stangers. Det går aldrig bra för mig att se den filmen haha första gången jag såg den så hade jag sex och igår andra gången så råka jag somna. haha kom hem typ halv 4! då däcka jag i sängen och klockan 8 väcker henkan mig men jag somna om och gick upp vid 1.
nu är jag sjukt trött och undrar vad fan jag ska jag göra ikväll..kanske borde låta mina vänner göra förhållande grejor utan mig någongång.

City

Har varit på stan hela dagen, det var bra för nu är jag trött och kommer nog kunna somna rätt så tidigt iaf. Köpte block och grejor till skolan och sen råka jag få med mig lite kläder men kläderna var faktiskt väldigt billiga. Ett par super coola militär leggings för 35 spänn! och sen dom vanliga långa linnen på gina som kostar 99 hade dom nu sänkt till 49 kronor. Så fick med mig 3 stycken linnen, dock inte så snygga färger men men värt iaf. Var iaf med Jossan,viktor,Robin,jessica och madde :)
imorn börjar skolan, känns sämst. vill inte. Kollade på schemat för ett tag sen och det såg verkligen inte roligt ut. Sluta runt 4 varje dag. skjut mig!


VILL man så GÖR man så KAN man.

kom inte på någon rubrik

"Det är spiken som sticker ut som får smaka på hammaren"

"Livet är enkelt, gör ett val och titta inte bakåt"

kolla på fast and furios tokyo drift, har sett den många gånger men först i dag märkte jag att dom sa rätt bra saker alltså.

Jag kan inte ta tillbaka saker som hände för 2 år sedan, alla gör misstag men det viktigaste är ju att man lär sig av dom. Jag kan inte vrida tillbaka tiden hur mycket du än tjatar om det. Jag vet att jag gjorde fel men det gjorde även du. Sluta klaga över saker som hände long time ago för jag inte påverka det ett skit.

...

"Lyckades tämja en tiger till en kattunge men tigern finns alltid kvar.."

usch å fy

Fick reda på en sjukt äcklig sak igå som fick mig att spy och då menar jag bokstavligen talat. jag gick iväg och spydde i en buske, Spiknykter med dock så jävla förbannad. kommer inte blogga så mycket nu för jag har iaf bara dåliga saker att skriva.

Till dig: jag vet allt, på h*n låter det som en olyckhändelse/misstag. Du är super nöjd nu, Du har fått det du alltid velat haft men kom ihåg en sak att det var JAG som lyckades och du kommer aldrig kunna ta dig upp till den nivån vi har haft genom åren. Så mycket skit h*n alltid pratat om dig, Det här kan bli en början på något roligt. Vad ska du göra den här gången liksom? ätstörningar? nära döden upplevelse? hota med att ta livet av dig?


mio min miiioooo

Jag och viktor gick upp och käka lite frulle. Sen dela vi på en pilsner och tog en cigg haha. Klockan var typ 1? inte bra! Sen kolla vi på mio min mio och sen åkte jag hem. Knalla ner till stallet och longerade alice i stekande sol. Mindre smart! har precis kommit ut ur en välbehövlig dusch. Lukta både lök och stall. Just nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem med något att äta. Hungrig! Imorgon blire lite (mycket) kräftor och sen blir det impallalalala och some alkhooool. Kommer bli skiiit bra :D Pappa är bra bra han! 
 
hej hej

Torsdag

Alltså jag har typ inget kul alls att skriva längre. Kanske beror på att min liv är lite mindre kul just nu haha.
På lördag har vi lite planer, Det är inte säkert ännu men det blir eventuellt fina människor, en jänk och lite alkohol! Det blir kanoners :)
På söndag blir det grönan med jag vet inte typ? Jossan,viktor och löken och sen marcus och sara, kanske anna? har typ ingen aning men det blir bra :P
Igår hade vi mys pys på jossans altan. Vi smidde en massa roliga planer. Vi pratade även deep talk och jag fick ta ut mina aggretioner. Dom fatta inte ett skit men det var skönt iaf. Det är det bästa med stadiga kompisar, man kan bete sig hur fan som hellst, jag skulle kunna klättra på väggarna dom skulle iaf bara sitta där med ett uppmuntrande leende och säga att jag är bra, att jag är för snäll och måste bli dummare.
Ooh vad jag gillar mina tjejer, puss på er!

och glöm inte att även om ni hör hur mycket skitsnack om en viss person så ska man alltid skapa en egen uppfattning. Ett tips så där ;)

lycka..eller

Jag har en ny dator! som är fortare än vinden :D
Jag är irriterad. Är alltid irriterad, kommer förbli en irriterad jävla kärring. Men jag är bäst iaf. Det vet jag!

Leverans rapport

Jag hatar när man skickar sms och man inte får någon leverans rapport och tror att det blir bättre av att man skickar två haha! fast ibland fungerar det ju ;)...Dock inte idag.

Imorgon blire bio för mig och syrran. Sex and the city 2. Ska övertala mamma att vi ska köpa en dator till mig innan vi kollar på filmen. Den här är ju så jävla invalido och den är sjukt gamal så ska väll vara glad att den har fungerat fram tills nu. Men om man (jag) skulle orka att göra något åt den så skulle den säkert fungera bra men just nu lockar en ny och fräääsig dator mera :D

Kunde verkligen inte sova inatt. Låg och vände och vred på mig. Svettades och lät konstigt när jag andades. Mådde illa och hade ont i magen och sen grät jag en skvätt på det där också! Låg i sängen tills jossan kom hem från jobbet, då åkte jag dit och hon fick trösta mig lite så nu känner jag mig bättre så jag tror att jag ska få mina 8 timmar inatt.

klart skönaste reklamen just nu! fast man måste se första delen men skitsamma



Förlåt eller nått..

För mitt otroligt nördiga inlägg jag skrev sist. Tro mig,jag dränkte mig i alkohol iaf. Kanske lite för mycket, drog en ubbe och var hemma vid 12 någon gång. Illa! Dagen efter ska vi inte ens tala om. Har nog aldrig haft en sån jävla bakfylla för men det var värt det eller? ;) Igår så käka vi hos limpan. Viktors pappas polare. Det var trevligt och gott. Idag så har jag och jossan varit överaktiva och skrattatmest hela dagen, kanske beror på att gårdagen var bakis dag.
Nej nu tar vi och skiter i det här och går vidare..

bye bye

Aaarghhh

Jag är så jävla lack just nu.. eller jag har aldrig haft den här känslan men skulle kunna beskriva det som en blandnig mellan illamående och jävligt förbannad! Det är en idiot som har ljugit så jävla hårt för mig. På sätt och vis har jag väll vetat det men blundat för det. Men sånt pallar man inte hur långe. Man orkar inte blunda för någons dåliga sidor i 3 år. Det som hände idag var droppen och nu är alla band klippta! fy fan jag hatar verkligen människor som ljuger. Helgen ska jag dränka mina sorger i alkohol. Spelar ingen roll om jag är hemma och själv, i helgen blir det jag och flarran!

Fuck that! jävla människa........

buss

sitter på bussen nu. till gräsö alltså. det är en jätte stor insekt bredvid mig. usch! kommer sakna Jossan. har varit med henne nästan varje dag sen jag kom hem från cypern. hon är toppen! camilla din kommentar var bra. ska försöka komma ihåg det du skrev när jag tänker på något sånt igen :) nej nu ska jag lyssna på magnus uggla och njuta av ensamheten och tystnaden på bussen! skönt ju :p

psykisk obalans

känner mig lite av banan just nu. Vet inte vad det är (vem försöker jag lura? jag vet varför och antagligen flera som vet också) Men kan ju låtsas om som ingenting och säga att jag inte vet. Lättast så. Imorgon åker jag till gräsö, behöver det. Behöver komma bort dit där tankarna går åt ett annat håll. Ska leva på Choklad och tvspel. Det kommer bli bra det blir det alltid även fast det inte blev som man hade tänkt sig och om man har tur så kan det till och med bli bättre än man tänkt sig.
Tror att det här inlägget har blivit jävligt osammanhängade och konstigt skrivet. Hoppas ni har överseende med det. Snart ska jag åka och mysa med jossan. Det är bra!

hmm

Hoppas jag kommer kunna sova inatt. Vill inte halka ur "rutinerna" bara för att jag har värsta orolighets känsla som stör min sömn. Nej tack på det! åker fan till gräsö tidigt på tisdag och då vill jag vara pigg och glad! sömn är viktigt för mig. Minst åtta timmar,bäst med 10 timmar men sover helst 12 timmar men då blir man så seg.
Skolan börjar snart. Hoppas att det går lika fort som ettan gjorde. För då kommer man ju fylla 18 på momangen och sen körkort! När jag har tagit körkort tror jag mitt liv kommer få en helt ny nivå! Villken frihet och möjligheter! åka dit man vill när man vill. Längtar så mycket :D men sen kan man väll stanna i trean i några år. Tiden går verkligen för fort. För ett år sen var jag i rättvik, grina och skrek gjorde jag säkert men grejen är den att tiden går för jävla fort. Man borde ta lite mer vara på tiden och ta alla chanser. Sluta slösa tid och energi på onödiga saker och människor.
Fånga varje ögonblick liksom.
Hur fan ska man minnas allt när man är gammal? Allt roligt man gjort? alla gånger man gråtit över en dum pojkvän? Alla gånger man har skrattat med sina vänner tills man inte kunnat andas? första kärleken? omogna bråk på högstadiet?  usch man vill ju minnas :(

Synd att folk förändras och låter sig förändras av andra människor. För det är ju många man har minnen med men som har slutat höra av sig eller tvärtom (jag är inte perfekt) 

Jävlar vad jag har varit tankspridd idag men nu ska jag inte tråka ut er något mera.  

Har inte skrivit på ett tag

Men iaf, om man är tillsammans med någon och det tar slut och man har gått vidare inom 1-2 månader. Vardet verkligen riktigt då?
Om ens vän dör och du går vidare inom 1-2 månader, var det verkligen en äkta vän som betydde så mycket?
Antingen så har alla människor utom jag lätt att gå vidare eller så överdriver man om hur mycket människan betyder för en i efterhand?
på sätt och vis skulle jag också vilja kunna ta så viktiga saker i livet så lätt men om livet alltid skulle vara lätt så skulle det bli tråkigt i längden. Man behöver lite tårar,utbrott och känslomässiga kriser ibland, speciellt för att man ska kunna känna när allt går bra. Kunna bli lycklig för dom där små sakerna i livet.

En tanke bara :question:

RSS 2.0