1234

Kan inte alla bara få tycka o ch tänka som dom vill? Hur orkar man lägga ner tid och energi på att gnälla för att människor tycker och tänker fel? Kan inte alla bara få tycka som dom vill även om det känns helt idiotiskt för andra.
Det som känns bra för en annan kan kännas dåligt för den andra osv.

Nu har jag precis lämnat elvis på dagis och nu väntar en matte lektion innan jag åker ut till gräsö och myser med tacos och chokladfontän!


Aj

Ligger i sängen å funderar...jag har verkligen en värdelös utbildning. Den är inte värt något alls eftersom vem som hellst kan göra jobbet lika bra. Såg ett reportage om att dom som utbildat sig till barnskötare ofta jobbar som något annat, procenten var väldigt låg att man jobbade som det var man utbildad till om man gått barn och fritid helt enkelt och då tänkte att det inte var så jävla konstigt eftersom att alla andra ändå kan jobba som det, vare sig utbildning eller inte. Jag blir bara ledsen för jag har lagt ner tre år av mitt liv, tre år av en massa slit och kämpande för att kunna gå leende från skolan med riktigt bra betyg och så är det inget värt i slut ändan! Herregud vad spelar utbildning för roll när man har rätta kontakterna?! Suck... Aja jag överdriver och ja jag har mens och är överdriven, lättretad och emotionell, överemotionell.
Nej nu ska jag sova och fundera på om man ska utbilda sig till läkare eller advokat så man kanske "blir något"! ;-)


RSS 2.0