Lördag

Igår så drog jag till hanno :) sen kom pilla så åkte vi och hämta pg och sen till stan och köpte godis. Sen hem till hanna och kolla på film och sen drog vi ut. Sen ville hanna och pg åka hem så jag hoppa över till olle istället. Träffa en del folk. Bland annat julia och micka :) sen åkte jag hem och skulle sova men det sluta med att jag åkte till Niklas vid typ 4 ?? Ja så iaf gick vi upp halv 12 villket var en lång sovmorgon eftersom vi egentligen skulle upp vid 9. Han skulle köra isbil och det ville jag hellst slippa så han skjutsa hem mig. Efter ett tag kom Annika och tomas och fika och hämta barnen. Nu sitter jag här. Funderar på att bara ta det lungt ikväll. Det blev inte så många timmars sömn inatt plus att skolan börjar igen på måndag och då vill jag vara på hugget!
Sitter och lyssnar på Band of horses. Så jävla bra och speciellt the funeral.

<33

hejdårå


Onsdag

Lovet går för fort ju :( Det går alldeles för jävla fort.
Idag var vi iaf på bio. Vi var på Det regnar köttbullar och den sågs så klart i 3D. Det var första gången och jag vart jävligt rädd dom första 2 minuterna för man var ju inte beredd på att det skulle komma grejor flygandes mot en. Haha men det var kul. Sen har jag bara varit med mina älsklings ungar :) Så jävla underbara! Ska börja umgås mer dom! Det måste jag. Imorn vet jag inte vad som händer. Hoppas inte att det är så jävla kallt för då skulle man kunna åka pulka eller skridskor :) men det är för mycket att hoppas på är jag rädd för.
Nu ska jag hitta något meningslöst spel att spela och fortsätta lyssna på kiss.
hej hej 

Tisdag

Vad gör man? jag,Emil och henkan vill gå på bio. Micke är vrång! Det får bli bio imorn istället. Därför jag satte mig här nu för att boka biljetter. Har ingen aning villken film det blir men jag vill se en 3D film. Har aldrig varit på det.
Igår var jag med hanna och pg. Kolla på sommaren med göran. Den var kul! fast jag trodde den skulle vara roligare egentligen men. Idag vet jag inte alls vad som händer men jag ska umgås med mina älsklingsbarn :) synd bara att det är så inåt helvete kallt annars kunde man ju åka pulka eller skridskor.
Aja idag är det dag 3 iaf. Ingen fattar vad jag menar men jag skriver det för att peppa mig själv. haha
hej då :)


Söndag

Igår var jag med hanna och pg på kvällen. Det var roligt. Jag röjde och skratta :) hanna var uttråkad. Haha men vad gjorde det? Jag insåg en sak när jag satt där bak i pgs bil. Jag är så jävla ovig en människa kan bli. Nicke kom med sin vanliga kommentar "du ska starta en byggfrima som ska heta Ulla bygger om" Inte kul! :P
Vi gjorde väll inte så mycket men iaf så åkte jag hem och sov sen,eller låg och smsade med niklas ett tag och sen sov jag. Idag så kom min bästa(och min enda) syster hit och lämna barnen. Så nu ska dom bo här. Emil och henkan :) Imorn ska jag dra en sväng förbi hanna är det tänkt. Och den här veckan ska tatueringen fyllas i. Nice nice.
Från och med nu är det jag och ingen annan. its all about me! Jag är bäst och nu ska jag satsa på att bli ännu bättre. Glömma och förlåta, minnas och gå vidare. Nya tag nu! 

Hej då :)

lördag

JAG HATAR NÄR MÄNNISKOR LJUGER. SPECIELLT DOM SOM BETYDER MYCKET!

Fredag

Skolan idag. Jag var med på idrotten, höll fan på att frysa ihjäl. Jag åkte aldrig pulka men jag stod och glodde medans dom andra gjorde. Efter ett tag gav jag mathilda och alva upp och rymde från slottsbacken. Sen var det matte läxförhör. Jag kunde en fråga och på den fick jag hjälp av Mathilda men matten är fan överkurs,det är inte mänskligt att kunna den där skiten. allra hellst i huvuet. Fattar inte varför jag skriver nått överhuvudtaget. aja hej då


boooring

jag har booring. Jag har skit tråkigt. Niklas underhöll mig ett tag men sen blev han grinpelle för jag sa att jag skulle strypa han. Så nu är jag här själc och ingen underhåller. skämt å sido om att jag skulle strypa han. Alltså jag sa att jag skulle göra det men jag skulle inte göra det på riktigt :P och sen tvivlar jag på om han blev grinpeller också. Nuvart marcus social :) jag älskar marcus! han underhåller alltid! även om det är mitt på dagen eller kvart i 4 på natten :D hahah

hej hej

Torsdag

Skolan idag. Jag och Mathilda hade jävligt kul på elevens val ska ni veta haha :) Efter skolan drog jag hem och har goffat..eller det är rätt omöjligt i det här huset eftersom att min mamma är rädd för allt vad transfetter och socker innebär. Man har tur om man hittar mörk choklad! Fast idag så goffa jag vanlig choklad. Lyckades att smuggla ner det i korgen igår när vi var och handla. Jag har hunnit kollat på två avsnitt sex and the city också.
Nu sitter jag här men ska snart skriva klart min APU-rapport. Och jävlar vad jag ska skriva egna tankar så jag får VG. Jag ska skriva så inåt helvete mycket med egna tankar och reflektioner. Ska även hinna med en liten spa kväll ikväll. Fixa naglarna,duscha, raka benen, peela, hår inpackning och sån där "skit".

Min älskade vän Marcus ringde och väckte mig i natt klockan 03.45!!!. Men det gör inget marcus :). och jag vet att du läser det här och jag måste skriva att du är bra snygg och söt! (insider skämt mellan mig och mackan)

Ha en bra kväll för det ska jag!
hejdå

Onsdag

Var i skolan. Det var helt okidoki. Efter skolan satt jag bara i soffan och glodde på tv. Sen käka jag och mammi mat och sen åkte vi till Gränby centrum. Nice. Nu när jag kom hem med kassar så mår jag mycket bättre än innan, jag tror på shoppingens helande effekt. Köpte underkläder,en väska,linnen,slickisar(lack leggings),Hårspray och en massa ointressant. Nu ska jag göra min engelska läxa..ja ni läste rätt, jag ska göra läxan! haha
Imorn är det torsdag,sen är det fredag och då börjar helgen. Hoppas det blir lika bra helger som dom två senaste har varit. 
 
Jag saknar dig, jag saknar mig, jag saknar oss, jag saknar när vi kunde kalla saker för "vårat" och jag kunde kalla dig för "min" och du kunde svara med ordet "din". Alla våra vackra stunder ekar i mitt huvud. <3

Tisdag

Igår drog jag till jossan. Det var nice. jag bara "råkade" glömma att plugga. Vi tjocka oss och drack cola :) Sen gick vi och mötte emelie för att låna filmer av henne. Då kom även Jessica och Jakob som hade förlovat sig :D då blev jag skiit glad över det. Sen skulle jag och jossan hålla minen när dom skulle berätta det för jessicas mamma. Jag kunde absolut inte hålla minen,jag höll på att skratta ihjäl mig. (Alla klagar när jag säger att "jag höll på att skratta ihjäl" Man måste tydligen ha med mig efter:P) Aja det var iaf väldigt roligt att dom har Förlovat sig tycker jag :) Vi hade bara två lektioner idag. Skönt! vi fick även strömavbrott så hissen fungerade inte och vi fick gå alla jävla trappor! Ikväll ska jag inte göra något speciellt,tänkte baka nått kanske.
Håller på att funderar ut min nya tatuering. Det ska stå Hold your head up high och sen ska det vara en hjärta. slutet av texten ska vara i ett halvt hjärta typ. Ingen fattar men jag tror det kommre bli snyggt iaf.

Just jag läste en blogg idag. Bjkskvaller.blogg.se Egentligen kanske jag inte borde göra reklam om den. Jag kanske betraktas som mogen och för stor för sånt. Men jag tycker det är skit kul iaf. Det tråkiga är att man inte ens vet villka hälften av personerna är. Fy fan jag vill också gå på högstadiet igen. Alla vattenkrig man hade på våren/sommaren. Alla gånger då man satt ute på bänkarna vid bussen. Alla samtal på sy slöjden. Alla gånger man stod i skogen och smyg rökte och var livrädd för lärarna. Alla gånger man skolkade och bara satt i upphållsrummet och snacka om rykten,sprit,sex,killar m.m istället för att vara på lektionen. Alla gånger man gick från engelskan för att man fick damp på läraren haha!
hejj då

Monday

Tillbaka till skolan. Var rätt kul ändå. Jah hoppade sista lektionen för att plugga till ett prov istället men jag har likförbannat inte pluggat. Ska plugga snart. Ska åka till Gnugget sen. Idag är det den femtonde. villket förut var en av dom bästa dagarna på månaden men nu känns dom bara jobbiga att tänka på. Men sånt är livet right?
Nu ska jag plugga i 10 min sen ska jag käka. Jag hade inget kul att medela idag.

Det är längtan, inte skuld.

Söndag. Alla hjärtansdag

Alla hjärtans dag idag. Fattar faktiskt inte grejen med det ? inte som julafton direkt.
Åkte hem till nickepicke och sov igår. Dom hämtade mig. Niklas var as kalas full. Det är alltid lika kul att berätta dagen efter vad han gjort för dumt :) Jag tror vi somnade vid typ 6. Jobbigt värre. Dessutom låg nicke och snarka som en jävla gris. Ett tag lät det som om han höll på att dö och då var jag tvungen att väcka han haha. Imorse så låg vi bara och myste och sen kom Bjellan,Freppis och ida och hämta oss. Så var på affärn,där vi träffa Jossan och viktor :) och sen åkte vi till dinx. och sen drog vi till affärn igen haha :P men sen åkte jag och nicke hem till han så käka han en hel grillad kyckling. villket jag tycker var skit mycket. Men jag åt å andra sidan en bulle villket han tycker är skit lite. Sen gick vi och la oss och sov igen. Sen skulle Nicke åka och mecka men jag ville inte följa med så jag åkte hem. När jag kom hem käka jag kött.potatisgratäng och bea. Vi hade ingen läsk hemma,det var då jag kom på det hemska. Jag glömde min cola hos Nicke! Buhuhu. Söndagar utan cola är ingen bra söndag.
Nu borde jag hoppa in i duschen men jag är way too lat för det just nu.
Imorn börjar skolan igen efter två veckors praktik. Det ska bli skönt på ett sätt men drygt att åka in till stan varje dag. Den här månaden hade jag tänkt att jag skulle snåla på onödiga utgifter så jag kunde köpa lite ny kläder. Tyvärr så har jag 5 kronor kvar på kortet och inga nya kläder. Så det får bli nästa månad.
Veckan som kommer har jag inga planer förutom att jag ska dejta med jossan imorgon och sen ska jag fylla i tutueringen nån dag den här veckan,inte bestämt ännu villken dag. Sen funderar jag på att göra en ny också,när man liksom ändå är igång haha! ja vi får se hur det blir med allt. Det ska in en piercing i tungan okcså...nån gång. Förr sa Niklas att han skulle betala den åt mig om jag gjorde det.(ni kan ju räkna ut varför) men nu är han vrång och vill inte betala. Det är dyrt,allt är dyrt. Nej nu ska jag göra något vettigt som till exempel duscha. Det vart ett långt och meningslöst inlägg.
Heej då

-

Hur svårt är det att säga sanningen? hur svårt är det att vara ärlig? det är inte alls svårt i min värld men i typ alla andras är det skit svårt verkar det som. Jag är inte världens ärligaste men jag bryter inte löften som är viktiga,som betyder. Det är så jävla mycket bättre att vara ärlig från hela första början än att ljuga och sen säga sanningen,tro mig det gör ondare då.
Varför är världen full av idioter då? Alla är inte idioter men dom flesta.
Varför sviker alltid människor?
Varför drar alltid människor?
Varför känns allt dåligt?
Varför skriver jag det här på min blogg? Därför att det är sån jag är.
jag hatar när nån ljuger. Förtjänar jag bättre än det eller får man det man förtjänar? Är det så här det ska vara nu? Dra åt helvete kanske.

Fredag

Sista dagen på praktiken idag. lite sorligt var det ju att säga hej då till barnen. Iaf så drog jag hem vid halv 2 och sen dess har jag suttit framför tven. Kvällen vet jag inte alls vad som händer. Tänkte dra på mig ett par pyjamas brallor,sätta mig i soffan och glo på ett ur uselt tv program med endast en flaska rött som sällskap. Lite wannabe 30-åring så där. Men pappa eldar som en jävla galning så det är typ 500 grader här så jag vill ha mina pyjamas shorts som självklart är hos Niklas. Min tur! Nu kanske jag ska åka och vara med Madde istället för att leka att jag har 30-års kris! det låter bättre för en 16-åring tycker jag. Alltså att vara med madde.

Jag hör vad människan säger men förstår inte vad han/hon vill.

Nu ska jag fixa mig och sen till madde. Heej då

Torsdag

Idag började jag halv tio så då kunde jag sova ut. Nice :) men jag slutade 4. Då drog jag hem och tryckte i mig pizza som blev kvar från igår även fast det är snuskigt att värma pizzan dagen efter. eller alltså snuskigt är det inte men pizzan blir som en jävla gummi deg. Aja och sen gjorde jag ett desperat försök till att stilla mitt sötsug genom att baka chokladbollar. Det gjorde det bara värre för nu 2 timmar och 20 chokladbollar senare sitter jag och trycker i mig choklad. Inte bra inte bra :/ sen började jag räkna hur många pizzor jag har tryckt i mig dom senaste 2 veckorna. Det var oroväckande mycket. Tur att inte mamma vet om det hon skulle direkt sätta mig på typ en aloe vera och blåbär diet. Ja hon älskar aloe vera och äter/dricker det varje dag. Nu tänkte ja kolla på andra avenyn. Spännande värre! imorn är det fredag också.
Jag hatar när människor säger att dom ska ställa upp för en och sen gör inte det iaf. Kan man inte bara vara ärlig och säga "jag kan inte ställa upp för dej fullt ut men ska försöka så mycket jag kan". Ärligheten är faktiskt inte så farlig som ni tror ;)
hej då


Tisdag

Sista veckan på praktiken nu. Sen är det skolan en vecka och sen lov. sjukt skönt!
idag har jag bara praktiserat sen har jag duschat,rakatbena,målat naglarna,smörjt in mig och legat på spik mattan. Imorn börjar jag halv8. Så ska gå och lägga mig jävligt tidigt ikväll. jag har inget kul att skriva i bloggen längre..eller jo just det,jag har lagt av med farmville nu...typ. 
aja värdelöst inlägg.

I really miss you now.
More then I ever done.
The distance beetwen us makes me wont you more.

Söndag

Igår kom pg och hanna och hämta mig. Sen var vi i bjk ett tag och sen hämta vi Hampus och drog till åkerlänna. Det var kul där,like hell. Jag och Adde satt och prata falskhet. Tyvärr fick jag lämna samtalet för vi skulle hem. Så skjutsa vi hem två stycken andra varav en ville ha med mig hem och sova hos han. Men nej tack tyckte jag! Slutade med att jag hamna hemma hos niklas iaf. Vi myste och prata en hel del massa Skit. Till slut var vi tvungna att sova och då var nog klockan närmare 5. Idag så har vi glott på tv,brottats,kittlats,skrattat och en massa kul. En pizza senare hamnade vi hos emil för att hämta nickes bil. Var där ett tag men jag satt mest och kommenterade Gurras spelande. Haha! Sen åkte jag och nicke hem till mig och hämta grejor och sen skjutsa han mig till jossan och nu sitter jag här och nicke är hemma för er som inte fatta det. Imorn börjar jag halv 11,skönt! Men slutar dock 5. Har varit en kanon helg typ. Jag kanske tar tillbaka det där jag skrev om helger förut. Haha hej då:)

Lördag

Igår kom Marcus hit och räddade min kväll. Efter att marcus hade suttit vid min dator ett tag och jag hade städa och sminkat mig så begav vi oss ut. Orkar inte berätta om kvällen för det blir mycket då. kunde som vanligt inte somna eftersom att det är helg. låg vaken och smsa till 5 typ. sen somna nicke. så då hade jag ingen att smsa med och då somna jag med.
idag vakna jag,kolla på one three hill,datan,duschat och hunnit med ett och annat deep talk och tårar.
Nu ska jag kolla på mera one three hill och deppa. Kvällen har jag ingen aning om vad som händer. funderar på att bara vara hemma. Det visar sig hur det blir.
hej

Fredag

Ligger här i min säng med datan..som vanligt. Det är väll den ända saken i mitt liv som är som vanligt just nu. fast det som var som vanligt innan kommer ju inte vara det vanliga längre. Nu vart det komplicerat..som vanligt. Det är vanligt för mig, att komplicera allt som kommer i min väg. Känns inte som om det är fredag,som om det är helg. Önska att helgerna inte fanns. Man gör ju ändå inget vettigt på dom så. Förut betydde dom mucho. det är passerat nu. Passerat är ett jävligt bra ord.

"är det något så vet du att du kan prata med mig"...Det är aldrig lätt!

Onsdag.

Började 8 idag. Det var segt. imorn öppnar jag och börjar halv 8. Det kommer bli ännu segare kan jag lova. Orkar typ inte skriva nått om dagen.
Jag är trött och less på människor som bara gnäller över att deras liv inte är fulländade. Snälla vänner,ingen är perfekt. Alla har sina saker som man är missnöjd med. Det finns dessutom människor som har det så jävla mycket sämre än ni själva. Och nej jag menar inte mig. Det har aldrig varit synd om mig, är inte synd om mig och kommer inte bli synd om mig heller. Jag kanske inte är nöjd just nu men det gör inte att jag går och gnäller hos alla andra och speciellt inte till nån som redan har det svårt och inte behöver höra mera.
MAN BLIR ALDRIG NÖJD OCH IBLAND FÅR MAN ACCEPTERA DET OCH SLUTA GNÄLLA!

Aja nu ska jag ta mitt p-piller och nu fick jag sms också,från Nicke. Bäst jag slutar skriva nu annars kommer väll mitt damp gå ut över nike. aja Hejdp

Tisdag

Idag var andra dagen på praktiken,Det gick bra :) Dom är jätte snälla där och ska hjälpa mig med den skriftliga APU rapporten som verkar väldigt svår. imorn börjar jag åtta. Så jag ska lägga mig tidigt ikväll.
Efter praktiken så gick jag till bussen och hoppa på. Sen ville emil träffas och snacka skit så jag hoppa av vid dinX igen haha. Så träffa jag emil och vi åkte runt och prata lite och sen träffa vi marcus vid dinx och käkade. Det var trevligt :) Sen drog jag hem och duscha och sen hamna jag här..som vanligt.
Det blev ett värdelöst inlägg..som vanligt där med. 
 
Dagens låt: Feel good inc- Gorillaz.

<33

hejdå

-

Livet var så mycket bättre när du stod vid min sida.

Måndag

Idag var första dagen på praktiken. Det gick bra :)
Efter praktiken drog jag hem och käka och kolla på tv. Sen kom Marcus så då underhöll jag han ett tag sen drog han igen och då satte jag mig vid datan. Sen har jag suttit där ett bra tag. Har hängt tvätt och ätit lite godis där imellan. Nu tänkte jag kolla på OTH ett tag och sen blir det att sova så småning om. okej kanske inte så här tidigt men men. Imorn ska jag vara på förskolan kl 9. Mammi skjutsar mig,villket är awsome!
Det känns som om jag har gjort allt man ska utom att färga håret brunt. Fast Carrie gör det så kommer hon ju ändå inte över Big i sex and the city. Fan att det inte fanns piller till allt. Okej nu låter jag som en jävla knarkare men jag gillar alvedon. Iaf låt säga att nån var olycklig, ta ett bli-lycklig-piller. Nån behöver gå vidare, ta ett Gå-vidare-piller. Nån behöver bli smart,ta ett bli-smart-piller. Fast det håller nog inte i längden. Jag skulle behöva ett Spola-tillbaka-tiden-piller-och-stanna-i-den-tiden.
aja nu känner jag att jag har dumförklarat mig själv tillräckligt för idag hej då :P


RSS 2.0