Alla känner apan

Har haft en trevlig helg. Fredags blev det krogen, det var kul att många man kände var ute! Dock så hamnade vi på le parc dom sista två timmarna och det var ju lite speciellt,kan även kallas russinparty haha. Lördags blev det åkerrace och restaurangbesök. Det räknas som resturang om man äter al a carte va? Haha Sen flummade jag och killarna runt i stan medans nicke laver och blom var på krogen. Idag gick jag upp rätt tidigt och tog en promenad sen har jag inte gjort så mycket mer anmärkningsvärt. Nu ligger jag och niklas och kollar på green street hooligans och vi ska snart sova! Passar på att sova här när nicke jobbar dag för då går han upp innan mig och jag kommer garanterat inte stanna hemma från skolan då. Godnatt


Torsdag

Sitter just nu i skolan. Ska åka till tandläkaren efter lunch. Jag har inte haft hål dom senaste åren så jag hoppas att det har hållt i sig så jag slipper laga! Efter tandläkaren ska jag försöka sätta fart på min lata kropp och tvätta och städa ur bilen, först och främst tvätta! Vid 6 blir det träning med Madde och Jessica :-) jag hoppas det går bättre idag än vad det gick i måndags, då hade jag druckit alkohol på lördagen och det gav dåliga resultat på träningen.
Jaja skickar med en bild om ni glömt hur denna lata(peppar mig själv) människa ser ut!!


Friday

Idag var det sista dagen på praktiken. Kändes lite tråkigt men ska ändå bli skönt att återvända till skolan. Jag bjöd barnen på glass och barnen bjöd på teckningar och kramar. Mysigt! Fick en liten present av personalen också :)
efter praktiken åkte jag hem och Niklas kom över och vi uppdaterade våra mobiler, åt godis(syndade) och kollade i huset. Sen skiljdes vi åt för att göra diverse saker.

Imorgon bitti ska jag verkligen försöka vakna i tid så att jag kan dra på morgon passet!

smell you later

Lalala

Sitter just nu på rast på praktiken. På förmiddagen var vi ute i skogen vilket var jätte härligt! Barnen blommar verkligen ut och tycker det är jätte kul, speciellt barnen som har behov extra stöd. Vet inte om jag sagt det men jag har praktik på en resurs avdelningen på en förskola. Det är super givande!
Min viktnedgång går neråt vilket är bra, jag har hittat motivationen och tar det på allvar. Att skriva viktnedgång låter lite sisådär då det handlar mera om att vara sund och hälsosam, på köpet försvinner den osunda överflödiga fettet.
Bye Bye!


life

Igår körde vi årets första grillning hos emil. Det var trevligt men jag var i sorg och är det fortfarande. Våran fina lilla hund har gått bort. Hon var inte alls gammal och hon borde ha fått åtminstonde 5-6 år till att leva vilket gör det hela väldigt orättvist. Det är konstigt för jag trodde inte att jag skulle reagera så hårt, jag tyckte verkligen om fanny men att jag skulle kasta mig på nickes säng som en liten unge och tokböla och skrika att min familjemedlem har gått bort trodde jag inte. Tycker synd om min mamma som ska vara ensam efter att ha haft fanny som sin lilla svans sedan dagen vi hämtade henne i sala mars 2007.
Nu tycker ni säkert att jag är helt av banan som sitter och skriver det här men det är en del av mitt liv som fallit bort. Det kändes extremt tomt att komma "hem" till baracken idag när man inte möttes av fanny i hallen.

Nu ska jag tänka på alla fina stunder jag har haft med våran underbara vän istället ♥

 


Lalalal

Igår efter praktiken åkte jag till gränby centrum och köpte en till jeans jacka haha men jag är nöjd. När jag skulle åka därifrån såg jag mamma och pappa inne i en affär så gick in och pratade med dom ett tag efter det åkte jag till nickes jobb. Käkade jordgubbar och bastade. Bastandet var inte riktigt genomtänkt men det var ju skönt att värma sig en liten stund! Efter det åkte jag och Niklas hem och kolla några avsnitt av en serie och sen somna. Imorse gick Niklas upp tidigt och jag låg kvar å sov ett litet tag och sen begav jag mig till jobbet. Efter 4 timmar på jobbet begav jag mig till Niklas jobb igen och ni sitter jag här. Jag vill åka och sola men jag orkar inte. Eller då vill man ju inte riktigt kanske för om man vill något till 100 % så finns det ork, tror jag iaf.
Jaja ha en bra helg i det fina vädret!


rubrik

Idag fick jag skjuts av mamsen till praktiken. Allting rullade på fort, när jag slutade åkte jag ner på stan och köpte en skinnjacka och en jeansjacka. Dum som jag är så prövade jag inte jeans jackan och när jag kom hem så kärde jag mig inte så nöjd med den när jag väl hade prövat den. Får se om jag ska lämna tillbaka den eller hur jag gör för den var ju inte ful, den känndes inte riktigt rätt bara. Dessutom hade jag två jeansjackor i huset så ska ju få ersättning för båda så jag kommer ju ha råd att köpa en till om det är så.

Jag kan inte fatta att huset snart är klart! Ska bli så förbannad skönt att slippa åka runt runt runt och jämt ha med sig en stor väska. Fast kommer sakna att bo hos mina kära kunsiner!

Nej nu ska jag ringa emil och kolla vart han har tagit vägen med min bil!

bye bye


RSS 2.0