Full rulle

jaa det är verkligen full rulle men det är skönt på sitt vis också. Man uppskattar verkligen helgerna mera och jag har bestämt mig för att ha rätt så många vita helger framöver nu för jag behöver verkligen göra det man egentligen ska göra på helgen, vila upp sig så man orkar veckorna! Inge mera alkohol nu för det tar verkligen all energi och är grymt dåligt för hälsan!
 
Skolan går jätte bra, jag är super förvånad av mig själv! Sist jag läste matte och naturkunskap var i ettan på gymnasiet och då bara A kursen och klarade det KNAPPT! Nu går det mycket bättre att plugga, speciellt i matten där jag till och med räknar dom svårare talen i boken för att dom andra är för lätta. Usch jag som har varit så orolig...helt i onödan!
Dock så är det inte så att jag älskar att plugga, speciellt inte efter att jag har ägnat hela min eftermiddag åt att skriva en labbrapport och är ändå inte helt nöjd med den men jag är överambitiös så jag nöjer mig aldrig för "lite bättre kan jag nog"!
 
Nu kommer jag nog snart att gå och lägga mig för är super trött, ska ju dessutom upp och jobba tidigt imorgon bitti :)
 
 
 
  
 

Aloooone

Har känt mig riktigt ensam idag... Saknar Niklas jätte mycket fast än han bara åkte igår och längtar efter att mina vänner ska komma hem! Men idag har jag fort massor med saker gjort så de har varit bra på sätt och vis. Har jobbat lite och har till och med varit ute och joggat. Dock inte långt eftersom att konditionen är sämst men ska försöka jobba på det ett tag fram över nu!
Jag och mamma har varit ute och plockat svamp ikväll och det är så himla lugnt och skönt! Man blir liksom fridfull i hela kroppen och knoppen :)

Nu ska jag sova för ska upp tidigt imorgon! Godnatt


längesen

längesen jag skrev men det jag skrev sist om mission som jag och jossan skulle på var iaf att vi var å gaddade oss :)

vad har hänt på senaste då..jo jag har varit på mini semester i motala, vart på gräsö, rättvik, myst med fina vänner, bott hos niklas, varit på vallen, kräftor m.m

Just nu ska jag försöka kolla upp lite saker om högskoleprovet. Har tänkt att göra det i vår då jag läst klart matte B och fått lite nödvändiga kunskaper därifrån.

Snart börjar skolan för mig igen och redan på onsdag börjar mitt extra jobb som jag ska två dagar i veckan.
När jag är rättvik så brukar jag tänka att nu är det snart slut på sommaren och man ska tillbaka till vardagen vilket är båda tråkigt men roligt! Det ska iaf bli skönt att komma in i lite rutiner snart, jag behöver det! har haft halsbränna nästan varje dag nu i 2 veckor...

Idag vaknade jag tidigt av att nikas höll på och packade till sin lilla tripp till östersund. Höll på att avlida för det kändes som att jag bara hade sovit en timme.. iaf så har vi umgåtts med bjellan å freppis, käkat tacobar och tvättat husvagn och bil villket tog typ hela dagen..på kvällen åkte niklas iväg till östersund för att pröva fiskelyckan och jag åkte hem och vart riktigt fiskelycklig när jag såg att det fanns färska kräftor hemma :D
Jag har umgåts med min fina kusin jessica ikväll och planerat en shopping tripp till stockholm inom snar framtid!

Är himla avundsjuk på mina vänner som är utomlands och har det bra! Hoppas dom har det riktigt bra så jag inte är avis i onödan ;)

Nu vill jag avsluta det här megalånga inlägget med att säga att man ska inte ska lägga sig i andras privata egenheter för mycket! det som känns fel för dig kanske känns rätt för mig och tvärtom. Man kan aldrig säga att någon känner eller tycker fel..Tycker jag inte om banan så tycker jag inte om det helt enkelt!!

RSS 2.0