utan tvekan

Åhh idag har jag varit duktig, känns bra att skriva det! Jag syftar mest på träningen. Kan ju säga som så att jag börja på crosstrainern men klarade inte alls lång stund innan mina ben var slut. Har så sjukt dåliga benmuskler och crosstrainern var inte inkopplad så kunde inte välja motstånd heller, hoppade då över till att köra en halvtimme träningsdvd, alltså mesta dels styrka och lite kondition. Efter maten gick jag och jessica en sväng, kanske 30-40 min någonting. Kollade tyvärr inte klockan. Sedan satte jag mig i soffan och vila lite grann innan jag tog 10 min på crosstrainern igen, då var den inkopplad och kunde välja program så det vart lite lugnt, sakt och inte så mycket uppför. Skönt, jävligt bra för att vara mig! :) Nu är jag helt slut och ska alldeles snart slå igen mina blå. Imorgon blir det kort dag i skolan och på eftermiddagen/kvällen blir det jobb. Ska gå till och hem från jobbet, visserligen är det inte långt men det är vardagsmotion och den behövs den med! :)

Sovgott, det kommer jag garanterat göra ;)

under ytan

Då var det söndag igen då, veckorna går för fort! Nu ska jag sätta mig och planera lite vart jag ska ta vägen i veckan, när jag ska duscha och tvätta osv börjar bli trött på att flytta runt men man får hålla ut och göra det bästa av situationen. Helgen har iaf varit toppen. I fredags mecka niklas både bil och skoter, det var skönt jag orkade ändå inte göra något så jag satt och drack varm choklad, spela på min mobil och läste lite bok. Lördags åkte jag iväg å jobba medans Niklas fortsatte med meckandet sen åkte jag hem till niklas och duscha och umgicks med han så klart. Sen skjutsa jag hem emil så han kunde duscha, då passa jag på å käka där när det serverades så god mat. Vi åkte med Marcus på kvällen och var uppe alldeles för sent. Imorse tog vi en lång sovmorgon sen gick vi upp och jag skjutsa niklas till hans jobb för han ska iväg på kurs hela veckan. Har även hunnit med att tvätta min grisiga bil och fixat middag. Imorgon är det dags för skola igen. Ska försöka ta mig till ikea efter skolan någon dag i veckan, ska springa in och köpa ett sminkbord/toalettbord som jag måste ha i mitt rum när det är klart så tänker köpa det nu för att vara på den säkra sidan!

hej

För många är detta en förfärlig tanke. Vi tycker att det är hemskt att tappa bort människor och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer.
Ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimentala och rädda för att bli ensamma.
Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dej. Är det skuld eller längtan som håller dej kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa det.
Och det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut.
Människor kommer och går i ens liv, vissa har en kort period och några stannar längre. Och förringa inte det kortspringande vännerna,ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid.
Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget. Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med.
Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är inte bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig av det.


Gammla minnen

Detta skrev jag årskiftet 2009-2010


"M
itt år har varit bra. Det har faktiskt varit det bästa tror jag.
Fram tills nu då men men jag har lärt mig en del saker. Ska fan aldrig släppa nån nära in på livet igen och ska sluta vara så blåst och tro att alla är snälla och vill en väl för det är inte sant. Ska aldrig mera slava åt nån och göra som den säger. Från och med nu är det jag och ingen annan. Det är jag och jag. Jag älskar jag och kommer göra allt för att skydda mig själv mot falska människor. Jag är bäst!"

Det var hårda ord men det kanske var bra för mig, stärkte nog mig lite som person haha. Sedan är det ju himla kul och se hur man har utvecklats sedan man skrev det.

Sanningen är det att jag har släppt in någon nära på livet igen men jag tror oftast att alla vill väl fortfarande och det vill jag fortsätta att tro, Skrev nog det för att jag var väldigt ledsen och förbannad just då. Dock så har jag inte slavat åt någon och gör nu förtiden det JAG vill. Och sist men inte minst jag är fortfarande bäst ;-)

Finns det en så finns det flera

Hittade ett par exakt likadana byxor som jag hade förut men som tyvärr vart förstörda i branden, iaf så var dom bara lite mörkare i nyansen men ändå! Big happiness :) 
Ikväll ska jag vara duktig och inte ligga på latsidan som jag vanligtvis alltid annars gör haha jag ska försöka ta mig in till stan och köpa ett par byxor som jag har hängt undan. Sedan tänkte jag att jag ska åka å kika om farmor är hemma. Känner att jag inte vill ringa när jag inte riktigt är säker på om jag ska åka in, Det får helt enkelt visa sig om hon är hemma och om hon har tid för en snabb visit!

Det var väll allt för idag men glöm inte att det du inte sett med dina egna ögon kanske inte har hänt, Det ända du kan vara helt säker på, är det du sett med dina egna ögon. Så tro inte alltid på vad alla säger och försök inte se det genom någon annans ögon.


                              ♥♥

Full upp

Imorgon blir det verklingen mycket. Ska åka och vara barnvakt klockan 5 imorgonbitti, men förhoppningsvis så sover hon så då kanske jag också kan somna om på soffan hos min bror. Räknar med att vi ska gå upp vid 8 och äta frukost och göra oss ordning och packa oss iväg i bilen till dagis. Skönt att Elviras dagis ligger vid min skola så det går fort och smidigt. Sedan blir det skola och efter skolan ska jag åka hem och powernapa innan det är dags för jobb. Men de är skönt att ha lite å göra tycker jag. Gissa om jag kommer vara helt död på onsdag haha Nu blir det lite pluggande inför ett prov. Baaaaaaj baaj

Händelserikt

Ligger just nu i sängen och försöker få ro i huvudet och kroppen. Har svårt å somna och vrider och vänder på mig varje minut så tänkte att jag lägger mig å håller på lite med mobilen så kanske hjärnan tröttnar snart och vill sova. Helgen har varit helt okej. Fredags tog jag det lugnt och umgicks med lite vänner under lugna förhållanden haha alltså sitta i soffan kolla på tv och prata. I lördags åkte jag hem till mamma och pappa och luncha med dom, räkbakelse mumma! Sedan gick vi in i huset och måtta lite och kolla, det är så himla kul att se att det går framåt! Efter det åkte jag in till Niklas jobb och var stöd åt han när han mecka (eller jag spela på mobilen och drack varm choklad) på kvällen umgicks vi med vänner och hade det trevligt. Idag blev det jobb och sen pizza och film med Niklas. Nu börjar jag faktiskt känna mig trött så det kanske fungera! Vill vara på hugget imorgon då vi ska ha en jätte intressant föreläsning med en man som överlevde förintelsen.
Godnajt!


Härlig dag

Igår firade vi johan som fyllde år tidigare i veckan, det var jätte trevligt och gott.. kanske lite för gott då jag inte kunde sluta äta kakor som det kakmonstret jag är!
Imorse åkte Niklas och lämna in sin skotermotor vid typ 10 så jag kunde ligga och dra i mig i typ en timme innan han kom hem och fixade frukost till mig, han är bra bra han! :)
Efter det gick jag och carina ut på en härlig skogspromenad i 40 min vilket var bra då jag som sagt råkade äta aningen för mycket kakor dagen innan. Nu har jag precis klivit ur duschen och funderar på vad man ska göra, har ju hela dagen framför mig då vi gick upp skapligt i tid. Funderar på om jag ska städa niklas rum som ser ut som en svinstia och 50% av allt är mitt. Men han är och fixar med sin nya bil så ska kanske vänta tills han kommer hem så vi kan hjälpas åt, jaaa vad vet jag, jag kanske till och med tar och lägger mig i sängen och kollar på ett avsnitt av true blood!

Ha de bra hejs

Priset och värdet är inte samma sak.

Igår åkte jag till Niklas och myste sönder. Vi kolla på hans och hennes och låg å prata tills vi somna. Han jobbar natt den här veckan så vi kunde spendera hela morgonen tillsammans.(eller ja halva dagen för er som går upp tidigt) Efter det åkte jag å hämta min väska hos jossan å snacka med henne en snabbis. Sedan åkte jag hem och pluggade villket jag gjort i 1,5 timme nu. Ska nog fixa i ordning något att äta nu. Får se vad det blir men är sjukt sugen på pasta så blir nog något åt det hållet :) Elvira och agda har varit här och hållt mig sällskap, eller ja snarare hållt min tve och säng sällskap haha känner mig otroligt lat som inte gjort något roligt med Elvira men jag var verkligen tvungen att få det mesta av pluggandet klart. Fast hon tycker ju att det är kul att kolla på barnprogram men det är inte direkt sånt jag vill att hon ska göra när jag är barnvakt men men man hinner inte med allt man vill ibland! Imorgon ska jag och mamma åka till stan och checka tapeter en sista gång :)

söndag

Sitter just nu hos jossan å jessica. Dagen har bestått av bowling och kass kinamat. Alla säger att java är sååå bra men det var ju riktigt dåligt där tyckte jag. Dragon palace is the best! I fredags åkte jag till min kära syster på ön och stannade kvar en natt. Igår tog jag de bara lugnt med en massa oth. Väntar på att Niklas ska komma hem. Han varit på nordligare breddgrader och prövat skotern. Vill att han ska komma hem nu nu nu, gärna nyss. Hihi konstigt att man kan sakna nån så mycket. Ska iaf åka dit sen och även sova där om allt går som planerat :) Har fått en liten känsla som säger att jag vill tatuera mig igen och som säger att det ska vara i nacken och att det ska vara en fin liten fjäril! jaa jag är tjejig så de skriker om de. Men number one, ta hand om den som sitter på svanken och fylla i lite nytt liv i den då det behövs. jaja nog om miiiiig

rullar på

Allting rullar på, det är skönt att ha lite flyt än att sitta å vara rastlös. Igår var vi på fyrishov och efter det hämta vi upp micke och åkte ner på stan och gick på bio. Käkade middag på max, villket var galet gott. Sedan åkte jag å kolla hur det såg ut i huset. Det går framåt, jag har fått in mitt tak och halva rummet har fått upp gipsskivorna. :) Efter titten åkte jag hem till niklas, vi hade lite filmmys och sen sov jag kvar där också. Gick upp vid 9 typ. Fanns ingen anledning att ligga kvar när nicke var på jobbet så åkte hem och var barnvakt till Elvira. Nu sitter jag hos J och J och umgås! heeeejs

Längtar

Längtar verkligen tills jag kan flytta in i vårat hus! Ska bli så jädra skönt att slippa flytta runt och slippa bo i baracken, även fast den har varit lite utav en god vän när man har varit hus lös så ska det bli skönt å bli av med den. iaf så har jag hittat en skit grym fondtapet i just precis min smak, ROSA ROSA ROSA!! :-) som ska matchas med ljusgråa väggar. Hittade ganska precis en skit snygg sängram på sova's hemsida som även hade kampanjpris så ska snacka med mamma imorn och även kolla om de finns plats i garaget så jag kan ställa den där och köpa den när den är lite billigare än att vänta tills huset är färdigt och sängen är dyrare. Har hittat ett jättefint smink bord också som jag ska köpa så fort jag orkar ta mig till stan för att handla. Längtar så himla mycket tills jag kan ställa in mina fina ljuslyktor och skål som jag fick i julklapp!
Imorgon ska jag och mina älskade ungar bege oss till fyrishov för lite bad och sedan ska vi på bio och käka middag. Ska bli riktigt trevligt med en heldag med favoriter! :-)
Nu ska jag försöka sova så jag orkar att vara trevlig mot barnen haha


RSS 2.0