Riiida

Tog och red idag igen :) så jävla kul det är även fast man inte ens är i närheten av hur duktig man var förut.
Ska snart fixa i ordning något att äta då jag inte hann innan jag skulle ut i stallet och sen efteråt har jag duschat och så men nu måste jag fixa något att äta annars svimmar jag nog snart haha

Kärlek till min(mammas) älskade häst♥

 ja som ni ser är det mobilkamera, it sucks. Ska försöka få med mamma och hennes kamera någon dag så hon kan knäppa bilder när jag rider :)

nu MAT

måndag

haha jessica villken mysko kommentar men jag antar den har något med din blogrape att göra :P

Idag är jag trött, Niklas väckte mig när jag äntligen hade somnat igår och sen när jag somna om så drömde jag massa mysko drömmar och jag sover inte så bra när jag drömmer.
Idag har jag ätit frukost och sen har jag dammsugit och lite sånt.
Ska kanske knalla ut i stallet sen och ta en ridtur. Får se om jag orkar är som sagt riktigt trötter idag.

aja heeej

Söndag

Sov hemma för niklas är i tjotahejti. Så imorse så vakna jag vid 1 någon gång och då käka jag frukost och sen gick jag ut i stallet och red ut på cookie :) sen körde vi lite voltarbete på en plogad åker. Snacka om att man är ringrostig. Balansen och sitsen är ju inte direkt på topp haha

Ska snart gå ner och fixa i ordning lite mat och sen ska jag ringa och kolla om N har kommit hem.

Skönt att jag typ börjar på onsdag. Imorgon är det halvdag och det är helt ovärt att ens gå dit plus att jag inte ens har ett busskort så kommer ingen vart. på tisdag är jag ledig och förhoppningvis så är min plånbok här tills på tisdag så jag kommer till skolan på onsdag, annars får mamma skjutsa mig men kom på att hon inte ens har en bil. Problems, lika bra jag tar en vecka till ledigt ;)


Lördag

Har precis duschat och slängt in lite tvätt i tvättmaskinen. Tänkte snart städa mitt rum och sen ska man väll börja fundera över villka kläder man ska ha på sig ikväll då jag är bjuden å middag hos hanna :) Det ska bli trevligt!
Ska snart slå en pling till jossan tänkte jag.
undrar vart mamma och pappa är, det är inte bara plånboken som är ute och far.

neeeej villket jävla intressant inlägg

suck on that


Faaaan

Annikas bil gick sönder så hon tog lånade våran bil hem, tror ni inte att jag glömde plånboken i bilen då?!?! gaaah vad arg jag blir på mig själv. Försöker tänka vad jag har i plånboken och de viktigaste jag kan komma på är mitt busskort som kommer att behövas eventuellt måndag annars onsdag. Men de är ju inte direk att man kan åka och hämta den på 5 min då dom bor nästan 10 mil härifrån men om jag hade körkort hade jag åkt och hämtat den, JAG KÄNNER MIG NAKEN UTAN MIN PLÅNBOK!

dagen var trevlig iaf men jag hade egentligen behöv vara hemma och vila, jag är super förkyld och har hostat skit mycke idag. Hoppas det är bättre imorgon.

Niklas skulle ringa snart, då ska jag gråta över min plånbok :(


inte utan min plånbok!!

fever

Igår var jag och mamsen ut och övningskörde i ungefär en timme, gick kanon :)
sen körde jag till jossan och vi gjorde inget speciellt, Efter maten drog vi alla upp till affärn och handla gott. Sen kolla jag, jossan och jessica på massa filmer och roliga klipp och hade det super mys och roligt :D När niklas hade slutat så ringde han, bra så man vet att han lever ;)

Provade även den här chokladen igår och jag tycker den var god och kan helt klart köpa den flera gånger, men jag är ju choklad älskare så jag äter all sorts choklad :) Tycker iaf att den är värd att prövas!


Idag så har vi ätit frukost och suttit i soffan med en varsin dator som dom datanördar vi är, och det blir ju inte bättre när vi itter och nördar cityville på facebook haha

Ha det bra raringar

Usch

Snoren rinner som aldrig förr! jag kommer att vara sjuk imorgon känner jag på mig.
Kvällen spenderades hemma hos steven med härligt sällskap, vi spela buzz och kolla på nån mysko film :)
nu börjar det bli dags att sova och be till gud att jag ska vakna frisk imorgon och inte helt igen täppt av snooor.

Imorgon ska jag försöka göra lite nytta så som städa, byta lakan i sängen, tvätta massa kläder och sånt där som man annars aldrig hinner göra typ. På kvällen snacka jag och jessica lite om vi skulle cheka massa roliga filmer, ska snacka med jossan också så får vi se om det blir något :) hoppas på det iaf!
På fredag kommer sis och the kids. Härligt värre! Då ska vi tydligen gå på museum (?) haha och sen skulle vi gå och käka på nån resturang lät det som och allt som har med mat att göra låter härligt i mina öron.

Godnattis

Staan

Vid 1 ska jag och jossan ta bussen till stan! mys :) vi har lite grejor vi ska kolla upp, låter ju som värsta mission.
Sen vet jag inte vad jag ska göra, jag kanske följer med jossan hem om hon ska hem. Får se helt enkelt.

Nu ska jag kolla på nån film och bara ta det lugnt tills det är dags att gå upp och fixa mig.

heeeeej

Sportlov

I lördags så hamna jag i niklas säng någon gång vid 5 på morgonen haha igår så vakna vid 12(vad hände där??) och sen gick vi upp och käka frulle och sen åkte vi till örbyhus och hämta rallydäck. Sen var vi hemma och mös hela eftermiddagen. Vid 6 åkte vi till edwards för Niklas fick för sig att han skulle spela på spelautomaterna och sen käka vi även där. Sen åkte vi till affärn och handla massa gott och sen hem och kolla solsidan :) Till Niklas stora besvikelse och min stora glädje gick bigbrother på en kanal som han inte har på sin tv. Usch jag hatar sånna där skit program! Vi kolla på wallander och sen snacka lite och sen stängde vi våra blå och sov. Eftersom att Niklas jobbar kväll den här veckan så behövde vi inte gå upp förens 1, skönt att jag har sovit där i 3 nätter nu så jag inte behöver sakna han så jätte mycket nästa helg då han åker långt bort för att åka rally :)

Imorgon ska kanske jag och jossan till stan! hoppas det bli så :)

nu ska jag gå ner och kolla om det finns någon cola. Har bestämt mig för att jag får tjocka hur mycket jag vill på lovet men sen blire skärpning! men som sagt hellre lite kärlekshandtag än att se ut som 11årig pojke.







I ♥ mer

Ligger i min säng och äter popcorn och dricker päron mer! så jävla gott och så bra att dom säljs i 1 liters nu för tiden :) Tummen fucking upp för det!


Lördag

Igår så var jag bara hemma som jag hade planerat, min "pensionär" kväll. Det var riktigt skönt faktiskt. Niklas var nykter så han kom och hämta mig vad elva nån gång så åkte vi hem till han och kolla på film,prata och sen sov. Vi vakna väldigt tidigt typ vid 10 så då låg vi sängen och prata bara, myyys. Vid elva åkte vi hem till mig och hämta lite grejor och sen åkte vi på rally :) det var jäääkligt kallt ute så det var tur att man hade kläder efter väder! Jag kom hem vid 4 kanske och då har jag hunnit tagit en snabb dusch och ätit. Den varma duschen var behövlig.
Nu ska jag kolla på nån film för jag är jäklans trött. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll, niklas skulle höra av sig senare men jaa annars blire nog en pensionärs kväll idag igen och det låter skönt!

hejsan hej hej

Överlycklig faaan

Jag körde bil med pappa idag och det var skiiit kul! haha om ni vet hur min pappas bil ser ut så är den stor och fet men det var jätte kul, Körde i stan för första gången också och det känns som att alla såg det haha först kom det en 745:a och körde om mig på ställ och både jag och pappa sa " jävla volvoraggare" och skratta, sen ringde Adde och sa att det var han och min bror haha :) Sen fick jag sms där det stod att jag var söt när jag körde bil haha det är väll positivt! aja det var från niklas iaf och sen så åkte min andra bror bakom mig ett tag också. Mamma åkte med oss på hemvägen och ja gissa om det var förvirrande när pappa skrek "gasa" och mamma skrek "bromsa" haha Aja fuck villket rörigt inlägg.

När vi kom hem så käka vi och sen ingde jag niklas och snacka med han i typ en halvtimme, nu har jag duschat och sitter här. När mitt hår har torkat ska jag ta på mig myskläder, poppa popcorn och kolla på nån bra film!

puusss hej


skit ska ha skit

Måste vara ett av det bästa citat jag hört, "skit ska ha skit". Det var Alex schulman(stavning?) som sa det på rix fm imorse. Ja om ni inte vet det eller listat ut de så är jag lite mera utav en bandit lyssnare men min käre far skjutsa mig till skolan imorse och han lyssnar på rix på mornarna. Det är ju faktiskt riktigt roligt!
Jag hade ett prov idag som jag knappt hade pluggat till men dig gick skit bra ändå, min lärare sa att det såg riktigt bra ut även fast hon inte ens hade rättat det så. På idrotten så satt prata vi lite om stresshantering och sen massera vi varandra resten av lektionen, sköönt.
Sen drog vi till Friskis och körde skivstångspasset och det var inte å leka med. Det var riktigt jäklans jobbigt, mina ben skaka hela tiden typ och en timme efteråt också. Snacka om No muskler.
När jag kom hem så käka jag och sen hoppa jag in i duschen och sen åkte jag och mamma och handla, jag körde och det gick bara bra :)
Jag och mamma hämta ut en boxer och ett tvillingkort på affärn som vi fick för en krona för att vi har varit medlemmar så länge så den ska jag ha. Tyvärr så har jag ingen antenn sladd in till mitt rum, men min underbart snälla pappa sa han att han skulle fixa en provisorisk antenn tills någon har dragit in en antenn sladd till min tv!
Härligt att man kan börja kolla på vilka program man vill, när man vill :)

Det har tagit mig ca 1 timme att skriva det här inlägget bara för att jag har smsat med både niklas och jossan och smörjt in min svart kropp. Ja jag sola lite för länge igår så jag är en blandning mellan svart och röd. Mamma sa att jag såg ut som en rödaktig neger. Ingen dålig kombination det! Hoppas att allt snart övergår till brunt!
aja världens längstaste och konstigaste inlägg. Vi höres pussss

Smala sussie

Idag så var det en kort dag i skolan, Jävligt skönt!
Nu sitter jag och majko och kollar på smala sussie. Jag har också rensat garderoben lite, slängde mina älskade levis jeans :( men det var hål i dom och dom var missfärgade av alla tvättningar.
Ska plugga snart har prov imorgon, dryygt
behöver verkligen en veckas lov!


SLUUUUT

som människa. Så jäklans trött. Skola, ner på stan och byta ett par byxor från igår då dragkedjan var konstig men dom i affärn fixade den, Träna med mathilda, hem, ätit,duschat,pratat med N och nu sitter jag här och försöker varva ner. Känns som att jag är helt uppe i varv. Ska kolla på nån film nu tror jag och sen blir det lite plugg eftersom jag har prov imorgon. Jag tror jag har haft ca 5 prov på grammatik i hela mitt liv och jag har aldirg klarat något av det. Det går inte få in i mitt huvud. Jag fattar verkligen nada och sen fattar jag inte grejen heller. Varför ska det finnas olika ord klasser? Det viktiga är ju för tusan att man vet vad ordet betyder!
Aja ska försöka iaf :)

nej nu blir det film byeee

nvfnfvneofmv

kollade på nån sämst jävla film så jag somna. Men som tur var så ringde Niklas mig ganska precis och väckte mig. Om han inte hade ringt hade jag kanske sovit ännu längre. kul att jag kommer somna på tok för sen ikväll!
Ska försöka göra något vettigt nu så att jag inte somnar om igen.

Alla hjärtans dag

Shiiit vad trött jag är haha Niklas den jäveln väckte mig klockan 3 inatt, kul när man ska upp tidigt? nej nej haha men jag förlåter han bara för att det är alla hjärtans dag och han är lååångt borta. typ 40 mil.
Tro mig jag bryter inte ihop för att jag inte har någon att fira min alla hjärtans dag med haha jag har nog aldrig direkt firat det förutom att jag gav J och J presenter när vi var småttingar. Jag ligger ensam i min säng nu och jag lider inte av det. Jag gillar att vara ensam. Det har jag alltid gillat. Trivs lika bra som att vara med någon som jag trivs att vara själv men man måste ju hitta en bra balans för om jag är med folk hela hela tiden blir jag ju knäpp och samma sak om jag är själv precis hela tiden.

Jag och Mathilda drog ner på stan efter skolan och jag köpte ett par aprikos/ljus rosa aktiga jeans, ett par likadana fast beiga och en vanlig svart hood tröja. Det var nämligen tag 3 betala för 2 på nästan hela sortimentet så jag passa på att utnyttja det. Jag fick då den svart tröjan gratis eftersom att den var billigast. Skulle ha kostat 149 kr. Så jag fick alltså tre plagg för 398 kr! Det kallar jag VÄRT! och speciellt när det var jeans också för det brukar kunna kunna kosta lite mera.
Jag vart jätte nöjd och kanske kanske att det kommer upp någon bild någon gång.

neee nu ska jag vila mina stackars trötta ögon.
byee

Helgen

I fredags så åkte jag hem till och jossan och vi kolla på film och käka typ. På kvällen träffa vi micka och danne och kolla på film med dom. The town hette filmen. Jag hade sett trailern innan och förväntade mig att den skulle vara bra och det var den också men tyvärr så känndes det som att den var 4 timmar lång så den vart så dryg att kolla på mot slutet. Man ville bara att den skulle sluta för det kändes som att man hade sett den i en evighet.
Jag och jossan åkte hem till jossan och sov eller ja vi försökte sova iaf. Hela tiden ringde/smsa någon våra mobiler haha. Fick ett sms av niklas att han hade försökt ringt mig hela kvällen men att det inte hade gått. (jag hade vart i åkerlänne,no mottagning in åkerlänna) så han ringde mig efter ett tag och vi prata jätte kort bara för att jossan sov och jag ville sova. Sen när vi hade lagt på så börja jossans mobil ringa stup i kvarten och mina mobiler fick sms haha drrryyg natt. Sjukt att man är så beroende av den att man inte kan stänga av den.

Lördags vart det en tjockis pizza och en tripp till stan på dagen. Sen på kvällen förtärdes det alkohol och en hel del tid gick åt till att dansa. Helt okej helg.
Nu ska jag försöka ta igen lite skolarbete eftersom att jag var borta både måndag och fredag från skolan.

Imorgon ska jag försöka ta mig ner till stan och köpa ett par typ ljus rosa jeans. får se om dom är lika snygga på mig som dom var på skyltdockan. 

Heeej 

Snööö

jag gjorde faktiskt ett försök. Jag kriga mig igenom tjock snö och blåst ända till bussen och där hade precis all snö drivit in på busshållsplatsen så hela busskuren och bussfickan var täckt av en halv meter snö typ. Stog där ett tag men ingen buss syndes så då gick jag hem igen. Bussjäveln hade ju andå inte kunnat plockat upp mig om den inte hade stannat mitt i vägen.
Jag har för ett litet tag sedan ätit lunch med mamma, pesto pasta mums!
nu ska jag ta en dusch och sen ska jag fika lite. Mamma håler på å bakar så man måste passa på när det finns!

ja nu kommer jag inte på något mera ointressant att skriva om så hejdå

bj

ligger i min säng och fryser, känner mig jävligt trött. önska att N var här.
nej fan nu ska jag tröst äta ben and jerrys. bra när man fryser eller hur?

suuuug

Onsdag

igår så träna jag och mathilda. Shiiit vad jobbigt det var, Vi körde ett aerobics pass och det var inte bara kroppen som jobba utan även hjärnan eftersom att kordinationen och närminnet inte är på topp hah
Idag slutar jag tidigt, skönt.
Imorgon ska vi träna igen. Bra bra mycket bra.


intressant? neee

Mörkt

Fy fan slang jäveln i halsen var inte trevlig. Hade hellre sluppit det eftersom att det ändå inte visade något fel villket jag hellre hade velat än att jag ska gå runt och inte veta vad det är för fel. Men har jag klarat mig så här länge så klarar jag mig längre. Lugnade var ju inte värsta grejen och helt ärligt så undrar jag om det ens hjälpte. För jag fick ju kräk reflexer exakt hela tiden och kan ju säga att jag kanske tog 3 andetag under hela undersökningen. Fy fasen. Aldrig mera säger jag.
Imorgon ska jag träna, känns bra att ta tag i överskotts fettet.

hej

...

Ta sig upp från marken och ställa sig på sina egna ben
borsta bort smutsen från knäna och gå vidare
Vända ryggen åt och bara gå. Gå tills du börjar känna dig levande igen.
Det löser sig alltid..Eller hur?
 

 



Söndag

Det var länge sedan jag spenderade en söndag utan N och ännu längre sedan jag spenderade en söndag ensam.
Allt ska alltid förstöras när man har flyt!

idag ska jag bara ta det lugnt och vara för mig själv och skita i allt och alla, behöver vara ensam, vill inte ens prata i telefon. Imorgon ska jag köra ner en kamera jävel i halsen. känns inte skönt.
ingenting är längre som det ska,allting förändras. Tycker inte om förändringar. Just nu vill jag bara att allt ska vara som det alltid varit. Insnöad,javisst.

Jag ska erkänna att jag har pratat med jossan under tiden jag skrev, hon är bäst. Hon får mig att skratta även fast jag är en riktigt bitterfitta! men tro mig jag har mina anledningar!

fuck you hej

jaaarå

har haft en riktig mys dag idag. Vid halv 6 kom min syster och tomas and the kids! vi åt mat och hade det trevligt. Barnen var röjda som vanligt, alltid lika kul. Jag och emil är liksom en och samma person på något vis. Det är liksom han och jag, det har det alltid varit och kommer alltid att vara. Det kanske låter som att jag favoriserar emil framför henkan men det gör jag absolut inte. Jag älskar henkan exakt lika mycket. Men vi är inte precis lika som jag och emilio är men tro mig jag älskar min och henkans olikheter precis lika mycket som jag älskar min och emils likheter. Vi är som syskon, vi bråkar,kramas,skriker,skrattar,brottas,dampar om vartannat. Det är som att vara barn på nytt. Som reginas mamma i mean girls säger "ni håller mig unga". Haha kul att jag uttrycker mig med hjälp av tonårsfilmer.
Aja sen när dom åkte hem så skjutsa dom mig till jossan. Vi hade det trevligt och vi kolla på film och käka chirre. Sötgöte ringde och var jätteglad för att dom hade vunnit rallyt. Like a child on julafton.
Jag tog bussen hem och nu är jag här och vill medela en väldigt rolig grej!

Frebuari 2012 fyller Tomas (min systers man) jämt och då ska vi självklart resa bort. (vad hände med en hederlig gräsö fest med hembränt i absolut flaskorna??)
Det kommer iaf att bära av mot DUBAI
Eventuellt till detta fina hotell som ligger på en konstgjord ö. På hotellet finns det vattenpark,lagun med delfiner,Jätte stort akvarium med över 60 000 fiskar inklusive hajar(fyfan),spa,gym m.m

Atlantis The Palm
Jag tycker att det här hotellet är skit lyxigt och skulle vara väääldigt nöjd om vi åkte dit!! :D
Pappa tycker att vi ska dra på och bo på det ända sju stjärniga hotellet i världen som råkar ligga i just Dubai. Men då kommer vi ju se ut som ett gäng uteliggare bland överklassen! Haha
jag blir nöjd åt vad som hellst känner jag :)



Friday

Igår var jag i Romme! it was gooood :) synd att det var för mycket plusgrader så snön vart jävla tung att åka i men men annars toppen, förutom gringubben som SLOG mig med sin stav! ja ni lästa rätt han slog mig med staven! haha idioter finns det gott om

Idag blev det skolan och sen käk och bio med jossan och madde :) trevligt trevligt! synd bara att det var små tjejer som förstörde för oss andra som faktiskt var intresserade av filmen och ville se den. Men som jag sa till jossan, Det finns anledning till att man går på filmer med 15-års gräns!
kom hem efter 21 och då ringde jag nicko. dom höll på med rally bilen. Det är rally time imorgon igen. Fast då ska han vara kartläsare. men det är på eftermiddagen/kvällen så jag får klara mig utan niklas denna helg. Men jag överlever det!
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lilla lugna. Skönt :)
imorgon ska jag försöka rida på dagen och sen hitta på nått med mina friends.

heeej

Hittar alltid svaren, där i botten av oss själva

Jag och mamma har varit ute och övningskört i en timme idag och det gick jättebra och jag börjar få in grunderna nu, bra bra :)
Jag är lite halv sur så där på att alla (typ 2 st) alltid tar att jag för givet att jag jämt och ständigt ska fixa allt. Jag är förtusan inte någons mamma. Jag tycker man ska använda det man har huvudet till, och om man har dålig kvalité på huvudet så kan jag förstå men så är det inte i det här fallet.

på fredag blir det bio med Jossan och Madde. Vi ska se burlesque. Den verkar ju vara lite B med tanke på skådespelarna men jag ska ge den en ärlig chans och jag tror jag kommer gilla den :) det är ju trots allt en tjejfilm. Har lite plugg jag måste fixa i helgen, brukar oftast bli så att man skippar det men jag ska göra det!

Nu ska jag fixa lite grejor inför imorgon då jag åker till romme :) ska bli kul å åka skidor!

miss you

hejdåååe



Onsdag

Sitter i skolan nu, min sista lektion börjar snart. Skönt att sluta tidigt! Jag och mamsen ska ut och övningsköra när jag har kommit hem. Det är bra det! För klarar jag inte mitt körkort så ryker mitt liv! haha nej kanske inte så allvarligt men det är bara en väldigt viktig och efterlängtad grej som jag verkligen behöver!
aja no om det och till en annan sak, jag förstår inte hur man kan vilja vara så beroende av andra människor. Visst har jag också varit det en gång i tiden men det finns ju inget bättre än att vara självständig! känslan av att man klarar allt helt själv utan någon annan. Att man inte behöver någon annan för att må bra eller klara dagen.
Visst ibland är det faktiskt jobbigt men man klarar mer än man behöver. Misstolka mig inte jag menar inte att man ska sitta hemma ensam och ruttna. Jag menar att man ska kunna klara av att leva sitt egna liv, för det är härlig känsla!
konstigt kanske? men värt en fundering :)

nu, lektion!

RSS 2.0