Måndag

Den 30 november=Min bror mikes födelsedag=smörgåstårta=ulla övermätt!

Idag har jag varit i skolan och det hände väll inget speciellt. Vi har pratat om skretess i typ 2 timmar. Sen slapp vi Naturkunskapen men vi fick dock en hem uppgift men det tog bara 5 min att göra :) Sen har jag bara latat mig i sängen med datan även fast jag borde göra något bättre. Nu ska jag nog lägga mig i ett bad eller kanske spik mattan. Imorgon ska jag till stan med mammi då ska nya skor inhandlas och eventuellt klippa mig. Sen ska dom första julklapparna köpas också.
Jag hatar natten från söndag till måndag. Ligger alltid och letar efter Nicke i sömnen och vaknar flera gånger för att jag tror att han är borta. Sen när jag vaknar och inser att jag är hemma själv så blir det ändå samma sak när jag somnar om. 
Niklas Gustafsson,my love ♥

Söndag

FREDAG: Filip,Niklas och wille kom och hämta mig sen åkte vi hem till nicke. Så var vi där ett tag sen åkte jag och nicke med åhman. Där var även jens,olle och källberg :) vi åkte in till stan oh sen till nån kille,men det var trevligt det med. Sen åkte vi på fest nånstans (?) haha jag försökte lära pg bugga eftersom att jag alltid buggar med hanna men hon var inte där och då tänkte jag att pg kanske hade samma kunskaper som hanna men nej :P Sen åkte vi därifrån och fick med oss Kajsa och nån kille. Sen efter nåra timmar drog vi hem. Jag och Niklas kom hem vid halv 5 tror jag.

LÖRDAG: Vaknade sent som fan och vi låg i sängen ända till halv 6 typ. Sen gick vi upp oh åkte direkt till bjk och hämta pizza. Sen spela vi kort med lite folk och sen kom emil och camilla förbi och lite senare åkte vi ut. Kvällen var rätt trevlig. Sen åkte vi hem runt 2 och kolla på tv men nicke somna som vanligt! sen somnade jag också. Sen somna jag vid halv 3. Halv 4 vaknar jag av att nicke håller på och ska hålla om mig hur jävla ap hårt som hälst i sömnen och hur lätt är det att säga åt nån som sover?! haha men jag somnade om!

SÖNDAG: Vaknade och tittade på tv ett tag. Sen gik vi ut oh jag kolla medans niklas mecka med is-bilen. Sen gick jag in och kolla på tv efter tag kom nicke in och hämta mig och vi åkte till affärn och handla mat,godis,chips och läsk. Sen fixa niklas i ordning maten medans jag läste tidningen och var allmänt retsam och dryg mot han! haha Sen käka vi och sen kolla på tv och käka godis och chips. Nicke somna så klart efter ett tag men det gjorde inte mig något för då kunde jag ju bestämma kanal helt själv! Sen skjutsa Nicke hem mig och så har jag dushat och grejat och nu börjar det bli dax att sova :) hejj

Fredag

Var i skolan idag. Det var inte så kul på matten och hälsopedagogiken eftersom att jag inte alls hade pluggat men som man bäddar får man ligga. Sen drog jag hem oh uscha och käka. Sen har jag suttit här ett tag och nu väntar jag på att Niklas och fille ska komma och hämta mig. Hoppas alla får en kanon helg :)

;D

Imorgon vid den här tiden är jag nog med min älskade p-vän :DD<33
Ville bara dela med mig av min glädje!
Kom även på nu under kvällen att jag har två prov imorgon och inte en ända bok med mig hem! men nu tänker ja vara extremt mogen och säga att jag skiter i det eller som mina kära vänner säger: Jag skiter it!
Ha en bra kväll heeeeej

Torsdag

Hanna: jag hoppas verkligen du skämta om det där med kuk!!! Jag har inte ont i magen längre så det är jävligt bra :D

Aja idag har jag iaf varit skolan. Hade inte missat så myket...tror jag :P Hände inget speciellt där. Sen när jag gick till bussen så möter jag ett led med 4 mongolida,down syndrom. Den som går först lyssnar på musik i ett par stora hörlurar men sjunger ändå högt och falskt. Snaka om att ta i från fötterna. Efter kommer två stycken som uppskattade den förstes sång för dom dansa och såg ut ha det riktigt kul haha! längst bak kommer går en kille. Han såg skit tjurig ut,och precis när jag går förbi skriker han "håll tjäften för fan,ni skämmer ut mig" hahaha xD jag höll verkligen på att skita ner mig. Han snacka precis som jerry i ica reklamen.
sen har jag käkat och tvättat och nu sitter jag här :) ska ringa niklas om nån timme oh prata med han.
hej

Welcome to the jungle

Min mag värk börjar verkligen bli bättre nu! sköönt så inåt helvete.
Har pratat med niklas nu på kvällningen men han väntade på samtal från hans chef så vi prata inte så länge tyvärr. Jag skrek och liva om gyn undersökning och allt jag fick till svar var "öööh?". Aja antar att pojkvänner inte vill höra talas om gyn undersökningar :P Camilla tack för ditt stöd,men jag tror inte jag vågar iaf. alltså fy fan det är nästan värre än fåglar. och jag har fågel fobi. Snart helg hörni. Undra vad man ska göra då. I hope to be wiht my boyfriend and i know that my english sucks! aja over and out!

Onsdag

jag ringde sjukvårds upplysningen men la på lika fort. Jag är så in åt helvete rädd för att dom kommer föreslå en gyn undersökning. Men jag ska ge det en dag till tänkte jag. Om jag inte är bättre imorgon så ringer jag. Det är fatiskt lite bättre idag så det är rätt stor chans att det är yttligare lite bättre imorgon. 
byebye


---

Jag ringde min pojkvän och då stog han självklart i duschen då. Så det blev att vi smsade med varandra ett bra tag. Kul med lite variation eller. Aja ska ringa han imorn istället och hoppas att han inte står i duschen då. Imorgon blir det vårdcentralen med magen. Hoppas som fan att det är något med magen som är felet och inte något med Livmoder,äggstockar eller något sånt. För jag är livrädd rent ut sagt livrädd för en gyn undersökning. Aldrig i livet att jag gör det. Isf ska jag sövas ner eller gå på tunga droger för jag gör det inte i vaket tillstånd. Bara tanken på att visa sin mest privata del naken inför en helt för mig okänd människa får mitt hjärta att slå i 200. Och man ska ju inte bara visa,dom ska ju in med sina grejer och fingrar och fy fan jag gör det inte!!!Hoppas att det bara är nån inflammation i nån tarm eller nått sånt. nej nu ska jag kolla på Andra avenyn och sen sova
byebye


love

Sitter och kollar på folks bloggar och jag blir faktiskt förvånad över hur otacksamma en del är över livets gåvor. Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är över mna älskade pojkvän och mina vänner. Börja var tacksamma över det ni har och sluta längta efter det ni inte har.

        
I remember when I met you
Love was like a burning flame
And your love was warm and tender
Melted me the day you came

julafton

Det är en månad kvar. jag vill ha snö nu!!

Tisdag

Ajajaj min mage. Jo jag är hemma idag från skolan. Igår kväll fick jag värsta värken i magen. Det är bättre nu men jag kan knappt gå eller stå. Har aldrig haft den hära sortens värk i magen. Och jag har inte mens och jag är inte gravid så det kan ni utesluta. Jag borde egnetligen äta något men magen har inte sagt till att den är hungrig än så jag väntar ett tag till. Jag hoppas att det går över av sig själv nu typ för jag orkar inte åka till sjukhuset för allt dom säger varje gång man har ont i magen är att man ska göra en gyn undersökning och det är jag hellst utan tack. Fan vad gnäller haha jag ska ringa Niklas ikväll och låta han lyssna på min gnällande också. Jag har ju för fan ont i magen!!!
heej

.

ALLA TJEJER GÖR DET HÄR TESTET!

OM JUST DIG..
Namn:  Ulrika Holmgren
Bor: Utanför bjk
Smeknamn: ulla och en hel del andra hemska som vi inte behöver nämna haha
Intressen: vara med min älskling,kompisar,hästar.
Skola: Katedral

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..
Saknat någon: ja
Ljugit för någon: nej
Ångrat något: nja
Svikit någon: nej inte vad jag vet
Känt dig sämst: nej
Gråtit: ja
Skrattat: självklart
Varit sjuk: förutom i huvudet så jaa
Varit utomlands: nej
Träffat någon som du chattat med på datorn: Som jag känner på riktigt ja. chattar inte med folk som jag aldrig träfft eller känner på riktigt
Strulat med någon: Alltså strula låter så knäppt att säga när man har ett förhållande men ja jag har hånglat med niklas under denna månad

KÄNSLOR..
Gråter du ofta: japp ibland av glädje och ibland av sorg.
Skrattar du ofta:  aarå
Känner du dig just nu:  Glad lycklig ont i magen,saknar nicke
Hur har du mått den senaste tiden: Bra!
Tänkt på självmord: haha nej varför skulle man
Har du någon/några hemligheter för dina föräldrar: klart jag har

KÄRLEK!
Ska en kille vara lång eller kort: insidan
Funnit kärleken denna månad?: Nej det gjorde jag för länge sedan.
Blir du lätt förälskad: Nepp
Är du kär i kärleken: nej jag är kär i niklas.
Tror du på ett föralltid: det blir vad man gör det till.
Är du förälskad just nu:  Ja i världens bästa
Hur många har du varit tillsammans med denna månad:Niklas
Har du blivit sårad av kärleken: Ja
Vilken sorts killar gillar du: Jag gillar niklas
Ska en kille vara söt eller het: båda
Ska en kille vara blond eller brunett: Måste säga brunett då


UTSEÉNDET PÅ DIG..
Brunett eller blondin: blondin
Ögonfärg: blå
Långt eller kort hår: Långt
Snygg eller ful: min insidan är jävligt snygg
Nöjd över dig och ditt utseénde: jag är nöjd över att jag är en bra människa.
Har du långa naglar: nej.
Sminkar du dig: ja typ varje dag.
Varför är du inte vacker utan smink: har jag sagt det eller?  haha

Måndag

Måndag=Niklas abstines

Idag har jag varit i skolan. Men orkade inte upp riktigt imorgon så jag tog en liten sovmorgon. Efter skolan så gick jag till stationen med Lisa. Det var trevligt plus att man fick lite extra motion! Jag har jobbat undan i skolan så på onsdagmorgon blir det kompledigt! sjuuukt bra :D Nu har jag si så där as ont i magen.
orkar inte skriva nå mera förutom att på torsdag kommer det negrer(mörkhyade,Afrikaner,??) från Tanzania på besök i klassen.
heej

Helgen!

Fredag: Niklas kom och hämta mig. Så var vi där ett tag och sen var vi i bjk ett tag. Jag träffa min bästa jossan. Sen var det ferre i Åkerlänna.
LÖRDAG: Jag och Niklas vaknade. Sen åkte nicke till affärn och bevisade åter igen att han är senil. Vi gjorde inte så mycket. Sen drog vi ut. Sen var det fest i åkerlänna igen. Jag blev av med skorna så Kim fick bära mig. Fattar inte hur nån vill ha ett par använda skor (?)
SÖNDAG: Vi vaknade och sen låg vi och myste i sängen hela dagen typ! älskart så jävla galet mycket :D Sen när vi äntligen gick upp så käka vi och umgick med fille,kim och johan. Sen fika vi också. Sen skjutsa babe hem mig. 

UnderbarUnderbar helg förutom att mina skor försvann!
Du och jag Niklas,aldrig någon annan<33

Fredag

jag hade inget att skriva igår så jag sket i det. Idag har jag bara varit i skolan. Slutade typ 30 min tidigare så jag hann med en tidigare buss. Det var skönt. Sen har jag bara duschat och grejat här hemma. Marcus titta förbi nyss också. Kul!:) Pratade med Nicke i telfonen nyss. Han ska komma and pick me up soon. Hoppas på en bra helg. Det verkar som om det kommer bli det enligt horoskopet iaf. Förutom att jag skulle få ett utbrott på Nicke haha. Man allt stämmer ju inte. Bara en del saker. Nej nu ska jag greja på farmville så jag kommer om Mackan nån gång! och sen när börja kalla marcus för mackan?! :S tror jag har humörsvängningar.....
hejdå


Onsdag

Var i skolan. Var trevligt. Sen så var jag med Mathilda och Therese ett tag efter sen gick jag till bussen. Hade ett trevligt samtal med älskling jossan! Sen har jag bara tagit det lungt. Det känns mycket som om jag är på väg att bli sjuk. Huvudet är helt tjockt och känner mig hängig. Men är kanske bara trött?
aja har inge mera å skriva så det blev ett sånt där värdelöst inlägg igen.
hej

Tisdag

Jaa ni har varit i skolan. Hela dagen som alltid nu för tiden. Har inte något speciellt att berätta. Är bara less på en person som klagar på en annan person när hon gör precis samma sak. men man ska inte lägga sig i. Bara lite kul att stå i bakrunden och skratta åt dej :)
Idag började spritweek i skolan. Dagens tema var "nyvaken" halva skolan gick runt i pyjamas och morgonrock.
Morgondagens tema är "Dressed for sucess" jag har inte alls lust å klä upp/ut mig. Jag som alltid har mjukisbrallor,stora tröjor och uppsatt hår. och fan så skönt det är :D
Ikväll ska jag ta en spa kväll.
Hoppas niklas hör av sig snart! Annars avlider känslosamma ulla.....

I see a red door and I want it painted black
No colors anymore I want them to turn black
Rolling stones- paint it black.

Låten har fastnat på min hjärna. Den spelas om och om igen här hemma. Jag kna inte bestämma mig för om jag tycker den är bra eller dålig. Antingen hatar jag den eller älskar den. Fastnat har den gjort iaf!
byebye

Psykiska problem?

Såg precis en bild på Niklas. Jag börjar grina för att jag älskar honom så sjukt jävla mycket. Jag går inte ett steg i världen utan att veta han finns vid min sida.
Okej jag måste erkänna att jag har mens. och mens=Känslosam!!


Måndag

Jag är en hemsk människa! fy fan för samvetet.

Jag var i skolan. Jag slutade 11. Väntade på stan för att lungmottagningen skulle öppna. Väntade från 11 till 14. Idioterna på lung mottagningen har sagt att jag ska ta den i telefonen. Men sen när man kommer dit så ska jag inte det. Idioter man har varit på stan helt i onödan på min lediga dag. Fan vad arg jag blev.
hej

Helgen

Marcus jag är inte chewbacca!! haha :P

Fredag: Niklas kom och hämta mig så åkte vi hem till han. Så var vi bara där. Sen kom Emil och hämta oss,då blev det bjk och sen fest i Åkerlänna. Sen hem och sova!
Lördag: Nicke vaknade innan mig som vanligt. Sen när jag hade vaknat så åkte vi till Laver och meckade. Fy fan vad kallt det var! Sen så kom även Danne och Diva. Sen åkte vi hem och åt. senare hämta vi ida och freppa. Sen bar det av till bjk. Där var det så jävla dåligt väder så man kunde bara sitta i bilen och det var inte direkt kul så vi drog till stan. alla utom jag käka. Sen drog vi hem,kom hem rätt tidigt. Jag och niklas började kolla på tv men nicke somna typ efter 5 min. Så där låg jag och kolla på en jävligt sorlig film med en snarkande pojkvän 3cm från örat. Det var rörande, kände nästan för att gråta. Men intala mig själv att det var bäst att låta bli för annars skulle jag väcka Nicke. Och han skulle nog bli lite fundersam om jag sa att jag grinade för att han snarkade mig i örat och filmen var sorlig.
Söndag: Vaknade av att Niklas hade tagit in Hasse i rummet. Han låg där mellan oss i sängen som ett litet barn. Jävligt hårigt barn isf. Sen började Nicke kolla på film på sin mobil. Jag kollade lite från och till. Var lite trött i ögat. Sen så gick vi upp. Niklas tvättade bilar,jag latade mig. Sen så hjälpte jag han när han skulle byta bromslyset. Då var jag duktig. Sen åkte vi och hämta pizza. Mums! Sen låg vi och kolla på tv,somna gjorde vi också. Sen så skjusade N hem mig. duscha,tv,sova,vakna,mensvärk,somna om,vakna,mensvärk,somna om...osv.

Jag o Niklas har nu varit tillsammans i 8 månader. Det är så sjukt hur mycket man kan älska någon. Hur beroende man kan vara av någon. Det är sjukt att jag får värsta lyckoruset varje gång jag ser dej le. Det är sjukt att mitt hjärta håller på å flyger ut ur bröstet varje gång du säger att du älskar mig. Det är så jävla sjukt hur mycket man kan tänka på en och samma person på ett dygn. Jag älskar dej<3


HAPPY :D

Ja nu har Niklas fixat mobil och jag har äntligen fått pratat med han :) underbart :D fan vad glad jag är! ska antgligen vara med han imorron :) Nu ska jag fortsätta snacka lite med marcus på msn. Sen måste jag käka nått är ju ap hungrig mäskte jag nu :P

Torsdag

Gaah jag blir så less! när ska jag lära mig att jag inte ska läsa din blogg. Jag blir ju bara förbannad varje gång. Kan människa sluta sno citat och låt tips osv från min blogg!!
och inte nog med det så har jag ätit upp min choklad som jag skulle äta när jag ska titta på true blood! men vadfan det finns värre saker eller hur?

Idag har jag varit i skolan iaf. Vi gjored väll inget speciellt. Jag och Mathilda försökte smita från sista lektionen men läraren hitta oss. Men sluta iaf lite innsan halv 3 så det var lugnt. Sen drog jag hem och käka bullar :P
Nu ska jag väll kolla runt lite på datorn och sen ska jag ta en dusch. Sen ska jag försöka få tag i pojkvännen. Han har ju haft bort sin mobil så har inte pratat med han på hur länge som hellst. Men ikv ska jag lyckas med opertion få tag i nicke. Imorgon är det fredag. Det är härligt skönt. Men vet inte i skrivande stund vad jag ska göra. Men det vet jag nog efter jag har pratat med Niklas. Antingen vara med han eller så ska jag nog bara vara hemma och ta igen lite pluggande ohc bara ta det lungt.
aja byebye


Onsdag

Idag så åkte jag in till skolan. Träffa Madde och jossan på bussen. så var jag i skolan till typ 1 så gick jag till tandläkaren. Det var skit struligt där. Doms dator hade typ lagga ihop haha! Aa sen när jag hade lagat mitt hål så gick jag tillbaka till skolan för vi skulle få barnbesök. Det var en ung mamma med sin 1-åring och hennes kompis som väntade sitt andra barn och var tjugo. Hon hade inte gått ut grundskolan när hon fick sitt första. Det var iaf mycket intressant. Sen så börja jag och mathilda gå mot bussen. Det kommer en kille på cykel och säger åt oss att vakna. (?) fråga mig inte vad han ville. Sen det aqbsolut roligaste var en tjej som hade högklackat som ramla mitt på vägen när hon skulle gå över. HAHAH xD skiit kul. Sen så gick mathilda och jag till bussen. Sen drog jag hem och nu har jag inte gjort så mycket.
heeej

Tisdag

Idag har jag varit i skolan men typ inte jobbat något haha. Men hade inte ork. Jag var ju iaf där så då får jag ju närvaro. och det är bra för min del. Sen så drog jag hem. Träffa jossan och madde på bussen :) sen så har jag bara fixat lite här hemma och suttit vid datan. Nu ska jag ta ett varmt bad och fixa naglar och sånt. Sen när jag är klar med allt måste jag ringa Nicke. Jag saknar tjockisen så det hjälper lite men bara lite att ringa. Imorgon ska jag till Tandläkaren och laga ett hål. Aj Aj! stackars mig men som man bäddar får man ligga.

ByeBye

Måndag

Var i skolan idag. Gick hela dagen. Jag är så bra :D Det är rätt kul i skolan faktiskt.
Vi prata om barns fin coh grov motorik. På onsdag tror jag vi skulle få besök av en liten ettåring. Det blir säkert intressant. Sen så drog jag hem och åt för jag var så himla hungring. Sen har jag tvättat och tagit in hästarna.  haha när jag skulle ta in dom så tar jag alltid in cassi först men han var på andra sidan hagen så jag tog cookie för hon stog precis vid öppningen av hagen. Så hängde jag upp understa tråden på den övre som jag alltid gör. Så ledde jag in Cookie så skulle jag fixa hennes hovar lite. Sen helt plötsligt kommer Alice in. Glömde ju att ta ner den undre tråden. Så då kom hon in och gick direkt in i sin box och börja äta. haha!
Imorgon ska jag inte göra nått förutom skolan. På onsdag ska jag till tandläkarn och laga ett hål. Aj hatar det! 
 
Min Niklas. Älskar att jag kan använda ordet "min" framför dej. Det är underbart,Du är underbar<3

Tillbaka :)

Min helg har varit bra,jävligt bra! Kan ju bara bero på en sak. Jag var med Niklas:)
Fredag: Åkte hem till Nicke så satt vi å spela fyra i rad skitlänge haha! sen så drog vi ut efter ett tag. Vi var i bjk,sen åkte vi till stan. Det var jag,Jens,Nicke,Marcus och Pg. Det börja med att pg tog mat av mig för att jag hade tappat det bordet utan bricka under så ville jag inte äta haha då tog pg den. Sen börja alla ta av min rena mat också (?) inte konstigt att man inte blev mätt. Sen så lämna vi av pg och sen åkte jag och Niklas hem å sov.
Lördag: Nickes skulle åka och hämta två soffor på morgonen åt Carinas kompis. Så fort nicke hade åkt så bredde jag ut mig över hela sängen och sov som en jävla jag vet inte vad. Sen typ vid halv 2 (?) gick jag upp och gick direkt ner och la mig på soffan,där jag somna igen haha. Jag och nicke låg i varsin soffa å sov. Sen vakna jag till och gick ut i köket där var Emil och han hade med sig Camillas sköldpadda. Skiitcool! jag vart typ as lycklig efter att jag träffat på sixten,Patrik (?). Sen kom det lite folk dit på middag. Det var trevligt och god mat som alltid. Sen så drog vi ut vid 1 typ. Träffa micka och snacka med henne ett bra tag :) sen åkte vi hem till 3. Så Gick jag och niklas och la oss på en gång typ.
Söndag: vakna sent på dagen. Nicke gick inte upp förens halv 4 typ. Jag gick upp typ 3 :P Sen åkte vi till DinX ett tag. Där jag träffa Älskade jossan. Så käka vi och snacka med jossan. Sen bar det av till Niklas morfar. Där vi kolla på när emil och fille mecka. Sen käka vi och kolla på tv. Sen lite mera meckande sen åkte vi hem och jag var ap trött så hoppa in i duschen pch sen direkt sova :) 
 
I'm gonna hold on for the rest of my days
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.

Fredag

Mycket rolig dag i skolan. Sen har jag inte gjort så mycket och nu ska mamma skjutsa mig till nicke :) ja bli chokade. MAMMA SKA KJUTSA MIG TILL NICKE! Andra gången på 1,5 år :P haha ja lite skämmigt. aja skriver imorgon kanske hejj

Torsdag

Var hemma idag med. Har underhållt mig med tv och data. Duscha gjorde jag idag och jävlar så ont det gjorde i armen när jag skulle ha i scahmpo och balsam. Varje gång man höjer armen så gör det skit ont. Jävla spruta men jag kommer skratta åt er andra dum jävlar som ligger där med svininfluensan! eller nej,så elak är jag ju inte. Jag kommer le åt er och säga "vad var det jag sa" eller det kanske är värre än att bara skratta? vad fan nu förvirrar jag bort mig själv igen! 
Sen på kvällen kom Micka och Adde för Micka ska låna en jacka av mig och kanske köpa den om hon gillar den. Nice pengar går bra nu :D jag har inte ens börjat på mitt studie bidrag än,Det här studie bidraget kommer räcka länge. Imorgon är det skolan. På kvällen ska jag vara med Niklas. Härligt!<3 
Hejdåå 

--

Hmm har inte gjort så mycket idag än att glott på tv/film och sovit och nu har jag piggnat till och suttit vid datan ett tag också. Har blivit lite piggare nu iaf men det blir ingen skola imorgon tror jag. Armen är ju helt förlamad fortfarande. Jag skulle ringa Nicke också men nu har hans mobil skärt ihop så det gick inte å ringa idag. Så vi smsa en stund men det är inte samma sak som att prata med varandra. Prövar att ringa imorgon också Hoppas det går då, annars blir jag galen. Mitt huvud bultar som fan ibland ajajaja gör ju skit ont. Det kommer och går hela tiden. Jävla biverkningar. Aja får se vad jag ska göra nu. kanske kolla på tv men orkar jag gå ner för trappen? Nej det gör jag inte. Jag blir kvar här.

heej

Onsdag

Är helt slut,har feber och är svag i hela kroppen. Ibland har jag huvudvärk ibland mår jag illa. Villka jävla biverkningar. Skiit drygt. Som tur är så smittar dom inte iaf.
nej nu måste jag sova. Är så trött heeej

Tisdag

Idag har jag varit i skolan. Det var helt okej. Jag stack en timme tidigare för jag och mamma skulle vaccinera oss mot swiiinfluee. Vi köa i 40minuter utomhus och resten inomhus och samlagt köade vi i 1 och en halv timme. Sen gjorde det ont som sören att få sprutan. Det var tjockt och det känndes som små elektriska stötar. Svårt att förklara. Sen så handla jag och mamma mat. Chirre och dip to me :D Sen så har jag kollat på tv och film och duschat och pratat med nicke nånstans därimellan :) ringer han imorron med för jag hade bråttom in i duschen idag. Är så förbannat trött,kan det vara pga vaccinet? aja får väll se om man orkar skolan imorgon. Skulle ju vara skönt med en dag hemma :P

Måndag

Jag tänker på att mitt imunförsvar är dåligt. under det senaste året har jag lidit av: Körtelfeber,Urinvägs infektion i njuren,Magsjuka,Förkylningar och en super duper hemsk host sjukdom av nått slag.
Jag har kanske inte skrivit om tuberkulosen nå mer men jag har iaf inte det dära. Så nu ska jag vaccinera mig mot det. Otur är bara att jag kan få lite starkare reaktion på sprutan än andra. Sen ska jag vaccinera mig mot svininfluensan. Jag har dåligt imunförsvar och känner att det borde göras med min "tur" i sjukdomar. 
Fast sen lider jag av allt annat som vanliga människor lider av också som till exempel Trötthet, depp perioder och sen är ju lite allmänt knäpp i kolan. 

Idag har jag varit i skolan och gick hela dagen. Guldstjärna to me :) jag ska det här på allvar nu. Jag var den ända idag som var klar med allt i uls/bfk. Så satsa på bra frånvaro och betyg ska jag. Usch i natt när jag skulle sova låg jag och längta efter nickes säng. Önska att jag var där och han låg brevid och höll om mig. 

Aja nu ska jag göra lite nytta som att tvätta kläder och hänga och vika. Jippie...not. 

byebye 

Söndag

ja ni jag skrev ju igår men jag tänkte berätta lite om kvällen också.

LÖRDAG: Jag satt och pumpa på bromsen medans Nicke typ smörjde bromsarna (?) Sen så spela jag,Nicke,Fille och micke kort. Micke fuskade hela tiden. Han fuska till och med på uno. inte nog med det så började alla dom pakta ihop sig emot mig! haha men en hel del skratt blev det. Sen käka vi och spela lite mera kort. Sen blev det bjk och stan. Sen hem till babe och sova :)

Idag är det söndag. Jag kan inte bestämma mig om jag hatar söndagar eller gillar söndagar. Det bästa är väll att jag oftast vaknar upp brevid min kärlek på söndagar även fast han ska envisas med att titta på tv halv 10 när man somna vid 3 natten innan. Ja nicke gick väll upp vid 10 och jag var helt död så jag somna om och drömde en massa konstiga saker. Sen så satte sig nicke vid datan halv 1 så då vakna jag med. Sen låg vi bara i sängen hela dagen och kolla på tv. Jag tror jag massera Nickes rygg i samanlagt 3 timmar :O Jag kom hem innan 7 så har jag duschat. Sen sitter jag här. Imorgon är det skola. Usch hur ska man orka! jag vill ha längre lov och jag vill ha snö nu så sommaren kan komma tillbaka snart.
Jag älskar att vara med min pojkvän,jag älskar att sova med min pojkvän. Hela dagen blir perfekt när jag vaknar upp med dej. Du och jag<3  


RSS 2.0