Halvt ledig dag idag

riktigt skönt med ledigt från jobbet men det uteslutet ju inte det tredje jobbet haha mitt nummer ett jobb är mitt vik. på förskolan. Nummer två är mitt städjobb, också på förskolan. Nummer tre är mitt jobb på mina föräldrars företag och det innefattar lite allt möjligt men mest städ och ibland lite administrativt också. Imorse tog jag sovmorgon till kvart i åtta haha det är faktiskt sovmorgon för mig! sen käka hälsosam frukost nu när man hade tid att göra i ordning och sen jobba. Nu ska jag luncha med mamma och sen åka å klippa mig för mitt hår är snett haha.
 Har förövrigt köpt gymkort och börjat tränat bort min obehagskänsla gällande springband.
 imorgon blir det jobb, slutar sent och sen ska jag äta finmiddag med mina föräldrar, oxfilé!
Hoppas verkligen att jag kommer hinna med att gymma både lördag och söndag.
 
Aja nu vart det återigen ett sånt där ointressant inlägg men avslutar med att skriva att människor är så mycket mera omtyckta om dom börjar se till det har och får istället för att se till det dom inte har och inte får, iaf i mina ögon.
Over and out
 

Arrrghh

Min pappa är verkligen bäst. Han gör alltid allt för att alla andra ska må bra och ha det bra. Han är bara för bra helt enkelt. Han brukar säga en ganska bra sak till mig och det är "antigen bryter man ihop eller så biter man ihop" och den meningen är så sann! antingen är man de ena eller andra! (kan inte tänka i grå skalor) jag tål inte lathet och meningen "jag gör det sen" existerar överhuvudtaget inte i min värld! Människor är så jävla känsliga och känner efter för mycket.
Nu blev det här ett mindre trevligt inlägg men det jag försöker få fram är att sluta känn efter och börja kämpa!


Jobb jobb jobb

Torsdagar är i vanliga fall min lediga dag men fick två jobberbjudanden så det var bara att jobba på! Härligt :) slutade dessutom tidigt. Klockan 4! För ett år sedan tyckte jag att det var sent att sluta 3 och nu tycker jag att de är så där halv tidigt att sluta fyra haha! Denna vecka började bra träningsmässigt men sen kom en liten förkylningen i vägen... Jag känner mig inte sjuk alls, är inte hängig å har inte feber men är snorig å hes! Ska man våga träna iaf? Om jag skulle våga så skulle säkert infektionen bryta ut ännu mera..
Imorgon blir det jobb å sen ska jag äta skaldjur mumma!


First day

Första dagen på mitt vikk! Å ska dessutom jobba över så det blir en riktig jobbar dag idag. Slutar kvart i fem å då ska jag hem och käka middag för mamma fyller år och sen bär det av till jobbet igen och sen direkt till träningen och sen hem haha kommer sova väldigt bra inatt haha!

För övrigt så måste jag införskaffa både doppresent, skidbrillor och skidjacka men det tar jag på torsdag då jag är ledig och ska dejta några gamla klasskompisar :-)

Bla bla bla som vanligt!


Laaaat

Nyårsafton var jättetrevlig och rolig! Sen nyår så har jag och niklas bara haft slappar dagar men det har varit behövligt! Idag var jag på bio med annika, barnen å micke. De var trevligt å träffa mina älsklingar.
Niklas drog precis iväg för att träffa kompisar men jag stannar hemma för det vankas lite jobb imorgon, ska bli skönt att komma tillbaka till verkligheten.

Längtar sjukt mycket till mars då vi ska till idre!


RSS 2.0