hmm

Slängde ihop en ny design. Tror inte jag kommer palla ha den så länge för jag tycker det är jobbigt när det inte är några ramar och kanter och linjer. Blir så ostrukturerat typ. Aja den är ju lila ju och lila är fint :)

♥ the cardigans


I’m an angel bored like hell
And you’re a devil meaning well
You steal my lines and you strike me down
Come raise your flag upon me
And if you want me, I’m your country
If you win me I’m forever, oh yeah

Cause you’re the storm that I believe in
And all this peace has been deceiving
I like the sweet life and the silence
But it’s the storm that I believe in

You fill my heart you keep me breathing
Cause you’re the storm that I believe in
And if you want me I'm your country.


Hey baby come round
keep holding me down
and I'll be keeping you up tonight.
The four letter word got stuck in my head
the dirtiest word that I've ever said
it's making me feel alright.
For what it's worth I love you
and what is worse I really do
oh what is worse I'm gonna run run run
'till the sweetness gets to you
and what is worse I love you!

Hey please baby come back
there'll be no more loving attack
and I'll be keeping it cool tonight.
The four letter word is out of my head
come on around get back in my bed
keep making me feel alright.
For what it's worth I like you
and what is worse I really do
things have been worse
and we had fun fun fun
'til I said I love you
and what is worse I really do!



Onsdag

Imorse så åkte jag till skiten igen och fixade och trixade sen blev det skolan och sen blev det stan med lite pepole. Jag köpte ett par svarta stövlar och ett mini mål haha. just det köpte ju nagellim också. Sen tog vi bussen hem och såg sveriges.. eller vänta Världen äckligaste människa utanför buss fönstret. Jag och jossan skrattade och sen började vi må lite illa och spydde i varandras knä. Sämt åsido.
Jag är sur. Men imrogon är det iaf sista dagen i skolan på fredag är det ledigt och det ska bli riktigt jävla skönt å slippa det där stället.
hej hej

chippps

Tjockar som fan mohaha

men iaf så kanske jag ska berätta lite om min dag pallar dock inte berätta alltför detaljerat pga allt.
Skolan och sen drog vi till upplands museet och sen drog jag vidare. När jag var klar på med allt så kom madde,jossan och maddes bror och hämta mig. Vi åkte hem till jossan. Jag ringde niklas min älskade psykolog som vanligt haha han säger att jag är modig och jag är en liten gangster haha, egentligen så hade jag nog inte varit så tuff om det inte var för han och mina vänner. Sjukt tacksam. Skulle egentligen ha träffat micka idag också. När vi hade bestämt och allt så blev jag tvungen att inställa pga idioter. Förlåt Mickolinen ♥
sen efter att jag,jossan,birgitta och jessica hade ätit mat så kom Niklas och filip och hämta en soffa och sen åkte dom och vi andra gick till affärn med madde och malin. Sjukt kallt börjar det bli ute. Dags för vinterjacka!
Nu kollar vi på tv och tjockar.
imorgon ska jag in på skiten igen.
Önska mig lycka till!

Fel plats vid fel tidpunkt

Känns som om skiten är över nu men det har ju bara börjat. SUCK SUCK SUCK

Choklad hjälper mot allt

Choklad är livsnödvändigt för mig haha skulle inte klara mig utan det. Choklad och pysko snack med mina psykloger Jossan och Niklas fick upp humöret lite granna iaf. Imorgon har jag sovmorgon men ska nog ta och sova nu!
godnattisch

Hemska jävla dag

var med om något förjävligt idag, kan tyvärr inte skriva det här. Men jag vill berätta och skrika ut till världen vad jag var med om så att människor kan förstå någon gång, VARFÖR DET ÄR SOM DET ÄR I SVERIGE. Den här grejen som hände idag, okej det är ingen liten grej det är sjukt allvarligt och farligt. Men det har iaf förvandlas till värsta samhälls frågan i mitt huvud. Jag börjar sakta men säkert förstå mig på vissa personer. Om det finns någon jävla rättvisa i den här världen så hoppas jag att du kommer lida lika mycket som h*n och lika mycket som mig!!!
Har hunnit med 2 psykolog samtal med jossan och ett med niklas. Dom behövdes.
Nu ska jag gråta lite mera över att världen är ful och orättvis!
fuck you heeeej

 

krismöte,skräckfilm och skolan

Igår så hade jag micka och jossan krismöte. När vi hade avslutat vårat möte så kolla jag,jessica,jossan,viktor och jakob på skräckis. Den var rätt bra men jag kommer inte ihåg vad den hette :P typ p2 eller nått.
Nu sitter jag i skolan. ska snart ha lektion. Idag ska jag tvätta och städa, behövs.

Beast of burden


söndag

Som ni kanske redan fattat så var jag med marcus igår haha
Vi gjorde inget speciellt typ, vi träffa efterlängtade jossan ett tag. Kom hem tidigt. Då la mig och sov nästan på direkten och helt otroligt så sov jag hemma inatt haha har inte sovit hemma på en helg på jag vet inte hur länge. Visserligen var det ju inte hela helgen men en natt iaf.
Får se vad man hittar på idag. Jossan har inte vaknat än tror jag :P

Bye bye

heeej ja heter hasse

shaaaaaaaaaaaaaaa bloggen

de är ja som är ulla men från och med nu vill ja bli kallad ulla ris!

jag brukar mest prata strunt men va göööör de då?

Jag har inte gjort nå vettigt idag och tror inte ja ska göra de senare heller..


tjoooolahopp tjoolaaheeej leverpastej är inte gott!!!




aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiohssssssssssssssssssssssssssssiehwohofihelfj j iajd foiahflfj lfndl kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk affffffffffffffffffffffffffffjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

de var katten som ville skriva ååå mjaaaaaaaaaaaaaaaau på dääää


HEEEEJ DÅÅÅ bloggen

fan

Tittade lite nogare på filmen och såg att min idiot till bror hade lämnat nattbuss. Suck, jag menar hur många gånger har man inte sett den filmen och hur B är den inte egentligen? haha
Synd att man har så jävla segt internet. Annars hade man ju kunnat laddat ner någon film.


Lördag

Igår så sluta jag klockan 5 typ, då mötte jag micka på stan så handla hon lite kläder och sen tog vi bussen hem. Jag var hemma typ halv 7 då duscha jag och åt middag och fixa mig så åkte jag,micka och danne hem till julia. Vi satt ute och det var jätte trevligt och inte alls kallt, fast det kanske berodde på vinet haha. Jag och micka dela iaf på en flaska kir och sen när det var slut åkte vi hem till danne och hämta öl till mig och cider till dom andra. Vi hämta även upp Landberg. Vi åkte till stan och käka och självklart läckte cola muggen från max så jag vart dyngsur för det tog ett tag innan jag märkte något. Sen vart det hemgång. Elle jag hem till niklas, ska man kalla det Niklasgång då eller? höhö
När vi skulle sova så hitta jag en tampong i min bh haha micka hade lagt dit den utan att jag märkte nått typ, jag hade för mig att hon la ett pommefritte i min bh som jag tog ur men tydligen inte haha :) Imorse så gick nicke upp tidigt men jag låg kvar i flera timmar och sov. Sen när jag "äntligen" vakna som niklas sa. Så åt vi frukost och sen satt vi och prata med alla andra som var där. Sen kasta idioten en tändare i mitt huvud så jag har en bula :( han skadar mig hela tiden haha. Nu ska jag snart fixa något att äta, ikväll blire nog bara att vara hemma. Micke, Adde och eric var här och snacka och lämna en film så hoppas den är bra :)

inte riktigt riktigt

Har duschat och ätit som jag sa sist. Har även rensat bland mitt smink då det var väldigt behövande. Hade fan smink som låg längst ner i min hängomojjäng som hade gått ut för flera år sen. Alltså vet inte hur jag ska förklara min hängomojjäng men det är en sån där sminkväska som proffsen brukar ha *stolt ägare* haha men iaf så finns det massa fack och jag hitta massa gamalt äckligt smink som jag hade glömt bort helt att det ens existera så nu har jag gjort av med det och jag köpte rätt mycket smink i sommras som jag ska använda upp innan jag köper nytt har jag bestämt, så att det inte går ut innan jag hunnit använt det.

Klicka för att visa stor bild Bra mascara. Dock ingen värsting borste men sjävla mascaran är älskvärd.

Klicka för att visa stor bildTommy Girl by Tommy Hilfiger En av mina favorit parfymer


Klicka för att visa stor bild Världens smidigaste sminkborttagning :)

Klicka för att visa stor bild Jennifer lopez parym Live. Min absoluta favorit och till och med nicke tycker den luktar gott!

Medans jag har hållt på med det här as långa inlägget har jag pratat med niklas ett tag och även med mamma. Nu ska jag och mamma dricka te och kolla på tv! mys.


palla

Nu är jag trött, kanske för att en viss person väckte mig klockan 6 imorse. Kanske får jag skulle mig själv eftersom att jag är så nedrans lättväckt! Det är icke normalt att smsa i sömnen, att vakna av sms,dricka vatten i sömnen. Jag gör skumma grejor när jag sover. Nej nu ska jag ta och äta något och sen ska jag duscha och sen ska jag ringa niklas och sen och sen och sen


vill bara berätta att

jag är bäst :) men det visste ni ju redan.

 

Fan vad irriterande och omoget. Jag får el dampo.


Onsdag

Sitter just nu i jossans soffa med madde. jossan ligger här brevid och sover haha Idag så sluta jag tidigt så åkte jag hem till jossan där även madde var, sen börja dom baka kladdkaka och jag gick till affärn och mötte micka och köpte grädde. Sen goffa vi i oss kladdkaka. Mums! nu sitter jag och madde och pratar om jobb. Vi skulle behöva ett jobb. Säg till om ni har något!

tjejkväll och viktor

jag Micka och Jossan har en liten tjejkväll. viktor är här också och jag ringde niklas ett tag också så det är kanske inte helt killfritt. utvecklingssamtalet gick iaf bra även fast jag inte gillar att ta emot beröm. har väldigt svårt att ta emot komplimanger och beröm. ska sova hos Jossan inatt och imorgon blir det skolan. nej nu ska jag vara social. hej hej

Ledig dag

Idag är jag ledig. Mycket skönt! måste dock in till skolan senare för utvecklingssamtal.
Jag har precis ätit frukost och druckit en jätte god cappucino drink med toblerone.
Nu ska jag tog ta en springtur och sen blir det duschen. Tråkigt väder men som en sann barn och fritids elev så måste jag säga att Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder
Efter mitt utvecklingssamtal så ska jag hem till jossan :)

city gross

mamma jag och micke tillbringa kvällen på city gross. Det var roligt, vi liksom kompleterar varandras dåliga humor :D
Nu gör jag inget mera än att äter popcorn och bläddrar i min nyinköpta skvallerblaska. Imorn är det ledigt!
om klockan inte var så mycket så skulle jag nog ringa niklas, men känns elakt att väcka han. angående elak så fråga jag min bror idag "varför är du så elak?" han är inte elak mot mig, men mot andra. Då sa han "varför inte? Det är skönt" ibland önska jag verkligen att jag var lite mer som min bror. 

Måååndag

Idag så var det skola. Fick skjuts in av birgitta. bugar och bockar! :)
Dagen börja med svenska och sen fsf och sen hade vi ett hål på typ två timmar så då drog vi ner på stan och käka :) sen tillbaka till skolan för teckenspråks prov. Nu kanske ni undrar hur det går till, och svaret är att man använder en kamera där man får spela in en film och så säger man x- antal meningar och sen kommer läraren att kolla om man gjorde något fel. Så jag hoppas att det gick bra för mig :)

När jag kom hem så gick jag nästan direkt till stallet och tog in kassi och borsta och myste lite med bitchen, som han flitigt blir kallad av mig. Men han är ingen bitch, han är bara lite klumpig och framfusig. (se till å anteckna nu intresseklubben)

söndag

Söndagar är bra sköna egentligen. Ingen press på att man behöver göra något vettigt.
Har käkat middag och duschat och fixat mina naglar. Håller just nu på å fixar fram en film. Var tvungen å fråga niklas vad den hette men han kom inte ihåg men efter mycket om och men kom jag på att jossan kanske visste och det gjorde hon. När mörkret faller heter filmen och den är sjuuuuukt bra!
Har även hunnit med ett givande samtal med min älskade syster! hon är bäst bäst bäst! ♥♥
just nu är jag as trött och funderar på att läsa lite i min bok och sen sova. Men boken är lite weerdo.



jag önskar jag hade ett lägre IQ så jag kunde gilla att umgås med dig, blir du aldrig trött på att alltid ha dig själv i närheten? 

sorry

För mitt förra inlägg!

igår hade vi en mysig spela kort kväll. Sov hos jossan gjorde jag. Hela natten okcså haha
idag så har vi ätit frukost och glott på tv. Niklas hörde av sig angående ett par ben haha sen kom N, olle och wille och hämta benen. Nu kollar jag och viktor på idol. Ska åka hem om en timme då ska jag ta en dusch och fixa mina naglar :)

ååååh

SLUTA LEVA MITT LIV! eller åtminstonde sluta försöka att leva mitt liv din apa!

n o g

Igår så träffa jag brudarna. vi hann både med lite mysprat och även fest i skyttorp. Sen vart det subway. Ångrar mig så grovt att jag inte tog en sub!
Sov hos niklas. Han slog mig i ansiktet när han sov :( haha jag vakna vid 11 kanske. sen sov jag från och till ända tills klockan 15.30 Då lacka jag på nicke för att vi fortfarande låg och sov. haha nej jag lacka inte. Men till slut fick jag ur både han och mig från sängen. Så höll vi på dona med jossans gammla fotölj. sen skjutsa han mig till jossan. Vi har städat och grejat och nu ska vi käka pizza! :D
Får vad vi ska hitta på ikväll och om jag sover hos niklaspiklas inatt igen.

Mellanhanden ulla

jag känner mig som en mellanhand, smsa jossan,smsa niklas,ringa jossan, smsa niklas. Allting bara för en jävla dubbelhäftande tejp haha men eftersom att det var jossan som behövde hjälp så ställde jag såklart upp. Hon är för bra för att vara sann så jag måste försöka vara lika bra jag med. okej nu vart det hel konstigt skrivet.

Idag så var jag och mathilda med på idrotten. Duktiga tjejer. Nästa vecka ska vi köpa gymkort och börja på allvar. Nu ska jag få värsta snygga och vältränade kroppen :)

 

tråk


1.vilket namn är ditt mellan namn? - Agnes Elisabeth
2. Vilken tid gick du upp i morse? - 07.40
3. Är du i ett förhållande nu? - Nix
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? - 
5. Om nej, vem var du tillsammans med sist? - Niklas
6. Får man fråga varför det tog slut? - ja fråga på du 
7. Har du haft ett seriöst förhållande? - Ja

8. Vem vet mest om dig? - Jossan
9. Vad gör du på fredagskvällar ? - Är med kompisar kanske dricker lite alkhol
10. Bästa filmen du någonsin har sett? - Gudfadern
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? - nope
12. Har du någonsin varit full? - ja
13. Har du testat droger? - nej
14. Röker du? - mjop

15. Snusar du? - nej
16. Saknar du någon just nu? - nee
17. Hur mår du idag? - Bra :) 
18. Hur många tabletter tar du dagligen? - en, p-piller
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? - vet inte
20. Bästa minnet från sommaren? - finns många, men cypern och när jag och jossan hoppa från klippan!
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? - Cypern
22. När var du där? - sommar
23. Är du rasist? - Nej

24. Har du helt svenskt ursprung? - ja
25. Om nej, vart kommer du ifrån? 
26. Föredrar du svenska eller utländska tjejer/killar? - Svenska
27. Ser du fram emot någonting just nu? - Ja
28. Sköter du skolan? - Ja
29. Vad hade du för betyg förra terminen? - g i allt och några vg
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? - alla rätt
31. Vilket ämne var det?  - haft i flera ämnen 
32. Har du fått IG på ett prov? - Ja
33. Har du spelat/spelar du i ett band? - Nej
34. Anser du dig vara intelligent? - ja haha
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Livet är alltid bra, man måste bara ha en svacka ibland för att känna det.
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? nja, hjärtekrossad
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? nej
39. Har du haft sömnproblem? nejdå
40. Hur ofta gråter du? typ aldrig
41. Vad gör du när du mår dåligt? tröst äter choklad. Hjälper varje gång!

42. Vart vänder du dig för att prata när du mår dåligt? Mina tjejer

43. Vilken klass går du i nu? bf09A

44. Vilken skola? Katedral

45. Har du varit otrogen någon gång? nej
46. Har någon varit otrogen mot dig? nej
47. Är du stolt över dig själv? i vissa lägen :)
48. Vad får du ofta komplimanger för? rumpa
51. Har du lätt att få folk att skratta? jadu ingen aning.
52. Cider eller öl? både och
53. Har du några talanger? inte direkt hah
55. Är du bra kompis med ditt/dina syskon? Alltid med Annika
56. Vad står det i ditt senaste sms? Okej jag gört :P
57. Hur lång är du? 1.68
58. Hur mycket väger du? 54
59. Vilken storlek har du på kläder? xs eller s
60. Har du svarat ärligt på alla frågorna? jaa

Aboooow

Har pratat med niklas nu. Vem fan bryr sig? haha
jag har verkligen sjukt tråkiga inlägg. vadfanskamanskrivaom? fan nu orkarjaginte ens göramellanrum längre.
ÅÅÅHHH kuk. ska fan gå å lägga mig


 Lycka.

nooo rubrik

Ringde precis niklas, han var mecknörd. Två menings samtal. Han skulle ringa sen tror jag ;)

fick precis en fråga från för mig en helt okänd människa. men jag får väll vara så snäll och svara att jag inte har några planer inför helgen, förutom på lördag då jag ska äta lunch hos min mormor, det är allt. Och det är oftast dom oplanerade helgerna som blir dom bästa! så jag ser fram emot en bra helg.

.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Du måste vilja bli behandlad på ett dåligt sätt.


Hyllor

Fick upp hyllorna igår. Mitt rum börjar se ut som ett riktigt rum, som om någon bor där :) snart ska jag och mamma åka till ikea igen och handla. Hon hämtar mig efter skolan!
jag och mathilda ska börja gymma? kan ju bli bra..eller? hahaha :P

Tisdag

Idag så var jag i skolan eller vi var knappt i skolan, Först var vi på bror hjorts hus och sen på åsiktsmässa på norrlands nation. Båda grejorna var skit tråkiga. Efter det så virra jag, mathilda och jessica runt på stan ett tag och sen blev det en fika på café årummet :)

nu väntar jag på att min granne ska komma hit och sätta upp lite hyllor åt mig.

Brudar planerna inför höstlovet är fastställda ;)

janiii

Det där helgisch inlägget skrev jag igår men jag glömde att publicera det så jag gjorde det nu :p

Idag blev det skolan och sen stan en snabbis.
Jag och mamsen drog till ikea senare och handla allt möjligt. Mitt rum kommer bli så fint nu :)
Sen var det krismöte hos jossan. Trevligt trevligt :)♥
Nu ska jag snart gå och lägga mig i jessicas säng och slockna.
Imorgon har vi lite sovmorgon och sen ska vi till bror hjortshus. Kul eller inte.
Efter skolan ska jag städa mitt rum och fixa med alla nya saker :)

bye bye

helgisch

Fredag: Jag åkte hem till jossan och vi gick till affärn där vi mötte upp Madde,malin och micka. Vi handla grejor inför kvällen och sen traska vi vidare till maddes frigga där vi släckte törsten med vin. Danne skjutsa oss till Filip där vi börja käka kräftor :) sen blev det öl spel och sen bar det utför. inte för mig men för dom flesta andra haha. Danne kom och hämta mig och micka vid typ 10-11 haha micka sov nästan resten av kvällen i mitt knä i bilen. Sen så skulle micka och danne och ligan hem och jag åkte med i vanen. Sov hos niklaspiklas.

Lördag: Jag och niklas vaknade så låg vi å myste och prata ett bra tag innnan vi gick upp och åkte till dinx för att käka pizza, fick sällskap av jossan,lavér och philip km också. Trevligt. Sen gick jag och gnugget hem till henne och jag tog en dusch och sen fixa vi ordning oss lite och sen gick vi hem till Micka. Sen så mötte vi upp madde och sen även adde och malin. Vi åkte in till stan och käka på max. Sen åkte vi hem. Jag och josssan la oss i sängen och kolla på film. Efter nån timme kom niklas och dom å hämta mig så åkte jag och niklas hem och sov.

Söndag: Jag och niklas har sovit hela dagen. Vid typ halv 4 eller något kom niklas upp med vattenmelon. Så vi låg i sängen och käka vattenmelon och kolla på idol. Slitna människor. Efter att vi hade sovit lite mera så gick vi upp och fixa nudlar och sen skjutsa niklas hem mig. Skönt å komma hem rätt tidigt när man har varit borta hela helgen. Nu ska jag fixa lite skolarbete grejor.



Cola och choklad

Jag och mathilda sitter i datasalen och njuter av lite cola och choklad. Lektionen börjar om 20 minuter och det är sista lektionen, sen bär det hem och fixa sig och greja lite för att slutligen hamna hos jossan :) Sedan kommer det att bära av till Maddes frigga och sen vidare till Kräftskiva. kommer bli toppen :D

Ska bli riktigt skönt med helg nu. Förresten så tror jag att jag glömt berättat att jag färga håret igår. Underhåret och lite fram under luggen blev brunt. Vart väldigt nöjd och många har frågat om jag färga hos frisör. Men det var jossan som gjorde det så hon gjorde ett kanon jobb :D


fram och tillbaka

Igårså var jag med viktor medans jossan var på möte på gårn. Sen när det var slut vid halv tio gick jag och mötte henne. Viktor vågade inte följa med och jag förstog senare varför. Det är ju läskigt att gå själv i mörkret. Ringde niklas så han fick prata med mig tills jag hade träffat jossan haha inte för att gottfrid kan skydda mig från en våldtäckts man men men
Sen idag har jag varit i skolan och nu är jag hemma hos jossan och snart ska vi åka in till stan igen hah.

Om man skulle behöva en ritning för att bygga en idiot skulle man kunna använda sig av dig.

Chaineeese food

Ja ni idag så var jag i skolan. Sluta tidigt och drog ner på stan och träffa Jossan och Hanna. Sen gick vi till Tandläkaren. Både jag och jossan hade tid. Jag hade inga hål eller behövde fylla i eller nått. Skönt!
Sen vart jag så jävla sugen på kina så jag köpte mina vänner för lite sällskap. Jag bjöd på maten, dom bjöd på sällskapet. Men min pappa säger alltid att om man har pengar så ska man bjuda :)
Nu ska jag plugga lite till ett prov jag har imorn och sen ska jag åka hem till jossan, ska sova där. Jobbigt att jossan är ledig och kan sova hur länge hon vill.

"Hur kom du hit?..Vem fan har lämnat buren öppen?"

skolan

sitter i skolan. Gör ett eget parti, drygt. Men terese lova mig att vi skulle ta en tröst cigg när vi var klara! Vänner är bra bra alltså :)
Efter skolan jag följa med mathilda på lite mission. Sen blire väll hem och göra lite nytta, Har ju trots allt garderoben kvar och rensa och en hel del tvätt att tvättas! Känner mig som en hemmafru.
nej nu har jag inget mer att skriva, ska ta och tvinga med terse på el trösto cigg nuuu

Trååk

Har du kysst någon idag ? Nej

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Ja

Har du ett förhållande? nope

Om nej, varför inte? ingen duger åt mig haha nej då jag vet inte

Hur många har du varit tillsammans med? Ett seriöst förhållande

När går gränsen vid otrohet? Det är ju mycket som beror på, men typ en kyss

Har du varit otrogen och om ja, varför? Nej fan heller 

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? nej nej

Är du romantisk? haha nej verkligen inte

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej

Är du svårflörtad? fråga någon som försökt hah

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja klart

Vad hette din första flickvän/pojkvän?  Niklas

Hur länge höll det? lite mer än 9 månader

Har du någon gång slagit någon du tyckt om? ja men bara på skämt

Har du lekt med någons känslor? nej känns lite omoget

Har du haft sex med över 20 personer? nej fan

Hur länge höll ditt längsta förhållande? lite mera än 9 månader

och ditt kortaste? men man kommer ju inte ihåg dom dära oseriösa sandlåde förhållanden

Vill du vara singel eller ha ett förhållande olika för varje dag.

Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej

Är du en bra pojk/flickvän? har ingen pojkvän som jag behöver anstränga mig för att vara bra för :)

Vem hade du sex med senast? vill du veta va

Vem sov du senast bredvid? Niklas

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? privat

När fick du din första kyss? kmr fan inte ihåg hah

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? mamma var 15 och pappa 18

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? haha nej

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nej inte riktigt min grej



Måndag

sov inge bra inatt. jag var hjärntvättat och trodde jag sov med gottfrid så jag vakna typ hundra gånger för att jag skulle kolla vart han hade tagit vägen :P Skolan gick bra och fort. Hade våran döva lärare idag på teckenspråket. Det var kul haha :) När jag kom hem så storstäda jag hela rummet. Damma, dammsög, moppa, byte lakan och grejor. Bra där! Ska snart sätta upp min spegelvägg. har inte haft den på flera år men nu ska den upp igen. Sen ska jag köpa lite hyllor. Har överflöd av filmer och foton.
På onsdag ska jag och jossan till käftis. Sen blir det lite shopping med hanna :) trevligt värre 


dagens snodd av hanna

Dagens klädsel: mjukis byxor, linne och tjocktröja
Dagens humör: Toppen :)
Dagens låt: längesen med petter och veronica maggio
Dagens sötnos: Mathilda och terese 
Dagens dåliga: Att jag inte gjort samhällsuppgiften
Dagens ska göra: Har storstädat hela rummet redan så alla måsten är avklarade
Dagens önskan: Att åka till ikea och köpa lite nytt till rummet :) 


Söndag

Igår när jag kom hem typ runt 1 på natten eller något sånt så gick jag och la mig men jag frös så vidrigt mycket att jag var tvungen att ta en dusch för att bli varm, haha. Sen så var jag självklart jätte pigg efter det. å
Åkte hem till nicko typ halv 3. Så kolla vi på film men vi låg och snacka mest istället. Vid halv 5 tyckte vi att det var dags å sova. Niklas skulle pråmt hålla om mig hela tiden plus att han snarka mig i örat i hela tiden. Så inte mycket sömn inatt. Sen så åkte vi till torkelso och sen åkte vi hem och kolla på vägen ut och myste :) Villket var planen från början, alltså kolla på vägen ut men det sluta liksom med en övernattning och torkelsbo också.

nu ska jag fan sova. im slut! 


vinkväll

igår blev det en liten trevlig vinkväll hos hanna :) jag tror vi alla behövde det. just nu Bloggar jag från mobilen. Mannen här bredvid snarkar så det går inte att sova haha. känn inte att ni gjorde det i onödan.

Ulvisch

Vi ska dra till ulva marknad snart, när slöisarna har kommit upp.
jag och jakob sitter i soffan som vanligt haha.
Igår så färga jossan håret rosa, mycket snyggt! men sluta med att det vart brunt :)
sen låg vi typ på soffan hela kvällen, riktigt skönt.
Sen gick jag å la mig i extra sängen och skulle sova men det sluta med ett 40 min samtal i telefonen, nicke är dyr. Kommer bli telefonräkningen från helvetet den här månaden.
Iaf på ulva ska jag köpa en ny ring.
Nu ska jag snart ut och smoooka hoppas jakob förljer med :P

Skooolan

är i skolan, väntar på att sista lektionen ska börja. Slutar 15.40 Suck!
Ska hem och duscha sen tro jag att jag ska träffa jossan. Hoppas på det iaf.
Har väll inget speciellt att skriva egentligen. Bara att vissa personer är otroligt jobbiga och aldrig fattar vinken.
Helgen är totalt oplanerad, men det är oftast dom helgerna som brukar bli bäst :) 
 

over and out handgraount

slaaak

jag pratar med niklas. har gjort det i typ 2 timmar nu, Tiden går fort när man har roligt :)
ska snart kolla på film, vägen ut blir det. guld
jobbigt att jag är sugen på cola och redan har borstat tänderna. 

 Nickolinen want to be on a picture, han sa att jag skulle ta en sala bild. gjort!

Snook

Sitter och lyssnar på snook. Var så jävla länge sen man lyssna på dom, fast gillar/gillade jag ens dom? aja idag är dom bra iaf!
Gick bara på en lektion idag, hade tänkt att stanna hemma som typ resten av klassen men jag gick iaf på en lektion. Det var samhälle och den är rätt viktig så bra gjort av mig!
Ikväll ska jag och mamsen och kolla runt lite och boka kursen, alltså övningskörnings kursen.
Det är ju BARA 9 MÅNADER,1 VECKA och 6 DAGAR kvar tills jag fyller 18. Livet kommer ju få en helt ny nivå när man har körkort, frihetsnivån liksom! sen finns det ju andra roliga saker med att fylla 18 men krogen skiter jag i fullständigt i, Säkert kul nån gång men inte riktigt min grej skulle tro. Cigg får man tag på även om man är under 18, inga problem för mig iaf. Det jag längtar efter mest är ju självklart körkort, sen att man kan sätta sig på en uteservering och ta en öl, sköönt. Slippa dricka cola och titta på medans alla andra dricker cider och öl.
Men vadfan jag får se till att ha jävligt kul dom kommande 9 månaderna så att tiden går fort ;)

jkfhgslw

Igår så traska jag madde och jossan till affärn. Stanna i en busskur, tog en rök paus. Niklas och fille svängde förbi. Efter förstörelse av lungorna traska vi vidare. Vi började diskutera en alhgrensbilar rosa 740ii. Med en kuk som växelspak. La man i fel växel eller inte riktigt fick i växeln skulle det spruta sarre. (jossans idé) Bilen skulle även ha persienner som man kunde dra ner över reg plåten. (Maddes idé) om mna skulle dra ner persinnen där bak så skulle det finnas ett stort hål från baksätet ut till bakluckan där man kunde dra i ett snöre så persiennen täckte reg plåten (jossans idé) 740iin ska ha stumsvettsad baxaxel och gå på disel (min idé, vet knappt vad jag pratar om. Bara saker jag snappat upp från mina vänner med bil) Aja jag kan ju höra av mig när vi har hittat våran 740i med både kuk och persienner haha.
Det här kan nog vara ett av det konstigaste inlägget i hela min blogg historia..
Men jag är lycklig iaf :)

Haaaaajk

hemma från hajken nu, Shit vad skönt det var att duscha!! Just nu sitter jag hemma hos jossan, hon kollar på desperata hemmafruar och jag kollar datorn. Börjar bli hungrig! hur som hellst så kanske jag borde berätta lite om hajken, Vi byggde iaf största vindskyddet och sov 8 pers i det. Det gick faktiskt rätt bra att sova. Men det dryga var att man typ frös hela tiden och det var lite för mycket dötid. jag menar hur tar man död på tiden i en jävla skog?! men men överlevde och hade rätt kul så that´s good!

nej nu ska jag vara social mot jossan, ska sussa här inatt och ta mig en liten sovmorgon och det kan ju inte vara annat än okej efter en natt i skogen ;)

RSS 2.0