Nytt år

Fy fan varför kan folk aldrig förstå att ärlighet varar längst. Visst man kanske är rädd för att såra någon och ljuger lite för att få det att låta bättre. Men jag garanterar att personen kommer bli grymt jävla mycket mera kedsen när den får reda på sanningen i eftrhand. ÄRLIGHET VARAR LÄNGST! slå in det i skallen nån jävla gång.

Mitt år har varit bra. Det har faktiskt varit det bästa tror jag. Fram tills nu då men men
 jag har lärt mig en del saker. Ska fan aldrig släppa nån nära in på livet igen och ska sluta vara så blåst och tro att alla är snälla och vill en väl för det är inte sant. Ska aldrig mera slava åt nån och göra som den säger. Från och med nu är det jag och ingen annan. Det är jag och jag. Jag älskar jag och kommer göra allt för att skydda mig själv mot falska människor. Jag är bäst!
"slutet gott allting gott"...Det blir nog inget bra år för mig men.
Jag kräks på er ha ett förjävla pissigt nyår hej

-

Jag har aldrig nånsin varit så jävla korkad som nu. Hur kunde jag ens tro på det? hur fan kunde jag ens tro att ordet lovar hade nån betydelse? jag blir så jävla less! jag ska sitta hemma imorgon på självaste nyårsafton och dränka mig i mina sorger. Tack för den,det var ju snällt. Kalla mig emo om ni så önskar. Jag orkaaaaaaaar inte. Nu vet man precis hur det är. Det här kommer jag sent glömma idiot jävel.

----

För många är detta en förfärlig tanke. Vi tycker att det är hemskt att tappa bort människor och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimentala och rädda för att bli ensamma. Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dej. Är det skuld eller längtan som håller dej kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa det.
Och det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har en kort period och några stannar längre. Och förringa inte det kortspringande vännerna,ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget. Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med.
Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är inte bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig av det.
  

Texten handlar om att förlora vänner och kärlekar. Jag säger inte att något stämmer på mig men jag gillar den.

Nomy

You said you're just one in the crowd
But your laughter is way too loud
You filled the darkest room with light

Your life has complicated you
But you know just what to do
The light you give is not in you

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high

Can you tell me that I'm wrong?
Don't keep your broken heart too long
Deep inside you growing strong

Look beyond your life today
Can you see yourself this way
When the wintercold is gone

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high

..

jag grinar som om jag satt och planera min egna begravning.
Varför ska livet vara så jävla orättvist?
Varför kan man aldrig nånsin få som man vill? inte ens när det gäller det viktigaste här i livet?
Kan bara inte. Går absolut inte. Försöker verkligen men jag misslyckas.
Varför förlorar man den man älskar?
Varför är man kär i någon som inte riktigt har samma käslor tillbaka?
Varför lämnar personen man älskar så mycket en?
Jag tror jag ska låta dator och mobil vara ett tag. Vill inte bli störd för jag behöver vara med mig själv nu. Jag behöver jag nu. Jag behöver komma upp på benen igen och hitta mig själv. Hitta styrka och vilja. 

 Vi sa föralltid,vi sa att vi inte skulle såra varandra en andra gång. Det blir aldrig som man har tänkt sig. Man mste göra det bästa av situation och hålla hoppet uppe. Jag kommer alltid alltid älska dej. Jag är så jävla tacksam att jag fick den här underbara tiden med dig. Även fast jag fortfarande vill ha mer tid.  

Jag återvänder till bloggen när jag har kommit nån vart med mitt tänkade och har nått lite mer gladare att skriva.





s som i slut. s som i singel. s som i suger

ja jag och Niklas är inte tillsammans längre. Jag mår piss. kom precis hem från honom. Har varit där hela dagen och pratat. Vi ska bara vara vänner. Jag hatar ordet "bara". OrkarInteOrkarInte klarar inte ändra min presentaion på bilddagboken. klarar inte ta bort hans namn på msn. Klarar inte ändra min civilstatus på facebook. Klarar inte ändra headern på bloggen. Klarar inte ändra ditt namn på mobilen. Klarar inte ta bort min bakrunds bild på dej och mig. Det skulle vara vi.
Nu är man nere i skiten igen och det gäller bara att ta mig ur det,utan Niklas. Fyfan! Jag har alltid sett dig i min framtid. Och jag vet att du också gjort det ibland under vårt förhållande. Jag har sagt obeskrivligt många gånger att mitt liv inte är värt att leva utan dig. Det stämmer men nu måste jag kämpa mig ur det här och leva med att ha dig som min vän. Jag har alltid gjort allt för oss,det vet du. 9 månader, 1 vecka och 5 dagar var vi tillsammans. Jag ångrar ingenting. Du kommer alltid var min första kärlek. Jag kommer alltid älska dej och det kan ingen ta ifrån mig. 15 mars kommer vara ett datum jag alltid kommer minnas.

Niklas Gustafsson,älskade du<3

Fredag 25/12

Kunde typ aldrig somna inatt. Drygt. Sen vakna man tidigt så är lite trött. Drog iväg till stallet och gick ut och gick med kassi. Sen in och duscha. Använde mina nya grejor från Body shop. Älskar doms grejor stort!! Sen började Fanny och Alexander på tv men självklart så var det bara första delen. Då vart jag sur! så hammnade jag här. Imorn ska jag upp tidigt för att gå på mellandagsrean och armbåga mig fram. alltid lika kul!

heeej

Jul

Från den 22 till julafton har jag bott hos min älskade syster! hon är underbar. Jag älskar hennes familj men jag räknar in mig själv där också så det blir jag älskar min familj! Vi har spelat wii typ hela tiden. När ungarna hade somnat drog vi fram tv-spelet igen oh satt uppe till 2 haha. Sen gick allt i sin vanliga gång. Lilla julafton,åka till Björklinge,samma låtar på radion,komma fram och gå och små äta hela tiden haha! jag missa lite av kalle anka för jag var i stort behov av en dusch efter en timme i stallet. Samma sak på kalle anka. Hela familjen har sina repliker. Pappa säger precis samma sak när dom målar shack spelet i tomte verkstaden. "sån där färg skulle man ha" Micke säger samma sak varje jävla år när robin hood visas. "jag kommer ihåg när du klippte sönder min robbin hood film när vi var små" och så kollar han på mig! (antingen var jag liten och ovetandes eller så var jag bara på pissigt humör) Aja det var iaf trevligt i år tycker jag. Jag fick lite små grejor,vissa mer efterlängtade än andra. Sen drog jag till jossan på kvällen. Vi gjorde inte mycket alls. Sen åkte vi med micke ett tag och sen drog vi hem alla tre. Nu har jag suttit vid datorn ett tag och smsat med Niklas. Han fråga mig vad body shop var? ska man börja oroa sig eller är det okej att killar inte vet det:P Aa nu börjar det fan bli dags att sova.
Godnatt,nu är det bara ett år kvar till nästa jul.


Tisdag

aa marcus jag tror du kör av. Jag har sett det med egna ögon :P 
Nu ska jag åka till gräsö, I´ll be back on torsdag! byebye :)

---

Du blunda för det en blind kunnat se men ingen är så blind än den som inte vill se.

Måndag

Viktor och madde följde med till Gränby C. också. Det var trevligt :) Sen var vi i bjk ett tag.
aja gick upp vid halv 9 idag och åkte till skolan. Vi hade en lektion sen var vi i domkyrkan och sen sluta vi. Så nu har jag lov för jag orkar inte gå på avslutningen imorn. Jag ska åka buss till gräsö för att bo över hos my sister tills julafton. Nu längtar jag verkligen efter att få öppna julklapparna! även fast jag vet typ allt jag ska få. Nu ska jag snart kolla på Playa del sol :)
heej

I only wanna be whit you.


Maybe baby

Har varit på plantagen med mamma och handlat och slagit in 18 julgrupper. Sen fira vi med max att vi var klara :D sen drog vi till Gränby centrum och nu har jag varit hemma ett tag och nu väntar jag på Mackan och jossan så ska vi till Gränby centrum haha :P jag behöver hjälp!! Vad ska jag köpa till Nicke i julklapp? 
Får försöka lösa det. Nu borde dom fan komma ju. Marcus har säkert kört av nånstans haha nej det får vi inte hoppas!!

I have nothing if i dont have you.

Söndag

Dumma,dumma mig! fan ibland är jag dum och elak. Och tänker inte efter innan jag handlar. Idiot ulla! måste skärpa mig nu. Det är faktiskt det viktigaste det handlar om här i livet. nog om det.

Igår var jag hemma och glodde på tv. Helt plötsligt hör Mike av sig. Ja Micke inte Nicke. Så kom Micke iaf och hämta mig och vi hade våra roliga samtal. Jag gnällde ungefär 99 % av kvällen att vi måsta göra något med våra liv. Det hände inte så mycket. Sen drog jag hem vid 2 kanske och drak cola och käka chips haha. Nu ska jag duscha och sen ska jag och mamma in till stan:) på Tisdag åker jag till min älskade syster och bor där till på torsdag :) sen åker vi hem hit och firar julafton. Jag ska ta hand om kassi från torsdag till lördag. Kul :)

Lördag,Vi är inte bortom hoppet. Just fight for it!
Jag är bäst,Du är bäst,tillsammans är vi bättre än bäst<3

Lördag

Åh shit vad håller jag på med egentligen? Det känns så fel men ändå så jävla rätt. Jag känner mig så jävla elak men ändå så rättvis. Jag känner mig så fri men ändå ensam. Gaah skärp dej ulla för i helvete. 

one week

Nej nu ska jag fortsätta att dränka mig i självömkan. Heeej då

Fredag

Om du ändå ska ljuga,gör det trovärdigt!

idag har jag varit i skolan,sen var jag och Mathilda på stan och kolla på skor. Det var trevligt:) Sen drog jag hem och träffade lite igenkänningar på bussen villket ledde till att jag ska till Hanna ikväll. Vi ska ha Mys! Sen får vi se om jag ska träffa niklas eller nått. Det visar sig :) Nu ska jag fixa mig och sen ringa Hanna. Hej då :)

Torsdag

Igår var en bra dag. Jag tog ledigt från skolan. Ledigt= skolka. Iaf så var jag duktigt och mockade två boxar. Senare på dagen drog jag med mina omtyckta syskon till Gränby centrum. (omtyckta= Annika och Micke) Vi käka på skuttunge,Annika hittade ett kryp i sin macka,och jag kände mig genast mätt. Sen drog micke för han tröttnade på mitt och Annikas eviga sko prövande. Sen skjutsa Annika hem mig och sen efter typ en halv timme kom Olle,fille,Micka och emil och hämta mig och vi drog oss ut till Marcus för det var nämligen hans dag. Han bjöd på smörgåstårta :) det var trevligt där :) sen vart det bjk och sladda. Det var kul! i love it :D nu sitter jag i skolan. Snart har jag engelska,Suck.
hej

Tisdag

Tisdagen den 15 december 2009=Jag och Niklas har varit tillsammans i 9 månader :) sjukt ju! haha

Igår gick jag och la mig efter tolv nån gång och klockan ett vakna jag av att pappa skulle ut och röja snö,så jag fattade då att det skulle vara stumt med snö när jag vakna:) HärligtHärligt :D Jag vakna typ vid elva. sen har jag kollat på tv och suttit här. Nu ska jag snart bege mig ut med hunden tror jag. Man lär ju gå ut när den efterlängtade snön har kommit :) 

13 HAR DU:
Ett förhållande: Ja
En bästa vän: Flera
Haft ett seriöst förhållande: har det nu
Dejtat en av dina bästa kompisar: kan man väll säga typ
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej
Fått ditt hjärta krossat: ja
Skrikit åt en lärare: inte direkt
Kysst någon och sedan ångrat dig: nja
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: tror jag inte
Några smycken som kostat över 1000 kr: ja min ring
Några husdjur?: Hund,katter
Hamnat på polisstation: Nej


12 DAGENS:
Klädsel: Mys kläder
Hår: Uppsatt
Låt: Strutter med Kiss
Vill ha: Mycket
Köp: inget
Godis: inget
Attityd: ovanligt bra :)


11 FÖRSTA:

Bästa kompis: - Jossan
Husdjur: Katt
semester: Kanarieöarna
Köpta skiva: kommer inte ihåg
Riktiga kärlek: Niklas
Konsert: Vet inte
Fylla: vid 13-14 år


10 SENASTE:

Personen som sms:ade dig: Niklas
Personen som du kramade: Micka
som ringde dig: Terese
personen du ringde: Micka
Alkoholdrycken: cider
Bilfärd: Hem från festen i lördags
Gången du grät: Vet inte
Måltiden: mackor


9 SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm: nej
Våga hoppa bungyjump: Nej
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: jag tror på insidan och inte utsidan
Kalla dig själv lycklig: ja
Hellre ta bilden än vara med på den: japp
Kunna gråta över en kille: Ja
Kunna gråta över en tjej: Ja,men inte av kärleks problem isf
Ljuga för någon: nej hellst inte
Kunna springa 50mil: Nej


8 VAD:

Gör du just nu: Ligger i sängen med min älskade dator
Ska du göra imorgon: Skolan ända till 5
Säger du till dig själv: Att jag är bäst :)
Har du med dig in på bion: kompisar och Nickes jävla öl gömda i min väska typ.
Är det för färg på dina byxor: Svart/vita
Är det för väder hos dig just nu: Det snöar :)
Skulle du göra om du vann på lotto: Spara pengarna till nödvändigheter typ som Bil,eget boende och allt annat man kan behöva.


7 SAKER DU HAR PÅ DIG

1. Trosor
2.  Mjukisbyxor
3.  Strumpor
4. T-shirt
5. Tröja
6. Bh
7. Piering

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Händer väll
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 17
Har någon berättat en hemlighet för dig den här vecka: kan man väll säga

Luvtröjor: me like
Vill du ha några tatueringar eller piercingar: Har redan båda
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Motsatta tror jag


5 VAL:

Solnedgång eller soluppgång: Nedgång
Sommar eller vinter: Alla årstider har sin charm
Vilken ålder har varit bäst: 15
Sova eller vaken: både och
Kyssar eller kramar: både och


Måndag

Hade sovmorgon idag och det var jag tacksam för. Sen gick skoldagen fort. Sen efter skolan drog jag ner på stan med Mathilda och terese. Sen kom Micka och vi dejta på donken. Det var super nice :) sen drog vi hem, Nu har jag precis duschat och nu sitter jag här. Imorgon är jag ledig! jippie :)

fan jag är bra! :)


Imorgon har jag och Niklas varit tillsammans i 9 månader<3


Söndag


Ja idag så vakna jag rätt tidigt av uttorkning. Var tvungen att springa ner och hämta ett stort glas cola. Sen satte jag på en film men jag sov till och från så jag uppfatta aldrig om den var bra eller dålig. Sen har jag bara segat hela dagen. Imorgon och på tisdag har jag sovmorgon,underbart :) på onsdag går vi i skolan till typ 5 eller nått sånt,mindre underbart! Hoppas att den här veckan går fort så att man får lov nån gång! Vi slutar den 22 men dom tar inte närvaro på avslutningen så då kan man ju lika bra skita i det.

Jag kommer aldrig sluta kämpa. Jag ger aldrig upp.

Lördag/söndag

Kom precis hem ifrån en rolig fest. Vi drack,sjöng och dansa och sen drack vi lite mera :) det var helt okej skulle jag typ säga. Tråkigt att en del saker men det var riktigt otroligt givande att se att de finns människor som bryr sig om en. Även dom man knappt skulle ana. Aja dags att sova nu så godnatt.

I dont give a shit from now

Design

Det vart en ny Design :) Först gjorde jag en julig design som jag trivdes med i 3 min sen ville jag ha något rosa kände jag. Vet inte om jag blev jätte nöjd men det duger fin fint :)

hej då

...

Fan nagellacket försvann lite när jag duschade! så jag ska fixa på och så ska jag leta rätt på ett överlack.
Vart lite ändrade planer,Jag blir iaf hemma ikväll. Ska bli skönt och jag se på Flickan som lekte med elden!!  längtar efter att mamma oh pappa har kollat klart så jag kan sno filmen och kolla jag med. Har precis tryckt i mig en hel del choklad så allt är i sin ordning,oroa er inte ;) Nej nu ska jag fixa naglarna! skriver säkert något mera ikväll. Heej då :)  

No one else can love you that way I do 
Allways love you baby is what I wanna do. 
LoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLove


 

Fredag

HAHAHAHAHA först vill jag tacka Marcus för alla roliga kommentarer :)

Jag gick upp halv nio på morgonen på min lediga dag för att pallra mig ner till stallet och mocka!! Fan vad bra jag är och mamma blev glad :) Sen åkte jag och mammi till Gränby Centrum oh handla julklappar. Jag köpte även min egna på Body shop! ååh älskar det med cocos doften! Sen luncha jag och mamma på Barista (Förlåt Camilla) Sen åkte vi hem och jag har städat och slagit in alla paketen. Oh självklart slog jag in mitt egna finast med mycket snören och fint papper haha! Sen har jag fixat mina naglar i fransk manikyr och det vart skit bra! jag är Posetiv idag! :) Eller snarare så kanske jag är manodepressiv(?) Aja nu sitter jag här och ska snart ta ett varmt bad och sen ska jag fixa en lyxig middag åt mig själv. Sen ska jag nog ha hemma kväll med mig själv och ett glas rött. Kanske ska träffa Niklas men det blir nog inte så tyvärr.
Hoppas alla har en bra kväll hejdå :)

Torsdag

Var i skolan. Klarade matte provet iaf. Får reda på arebetssätt och lärande nån annan dag. Imorgon tar jag ledigt.
Nu skiter jag i det här. Kan du så kan jag. Behandla andra som du själv vill bli behandlad right? hejdå

...

Jag försöker...Gör du?

Aja kom så småning om hem efter lite tjejsnack(och jonte) i klassen. Jag sket i mässan,alla sa att det var proppfullt med folk där så. När jag kom hem käka jag mums mat. Kött och ungstekt(?) potatis och bea :D Sen har jag kollat på tv och datan och pluggat. Har två prov imorgon. Ett är omprov i matte på volym och vinklar. Det andra är prov i Arbetssätt oh lärande. Ja nu ska jag väll plugga vidare.

VILL man så GÖR man så KAN man

Onsdag

Jag blir rädd. Jag ser hur folk bara faller isär runt mig. Okej jag överdriver men ändå. Det kommer ju inte vi göra?

Aja sitter i datasalen just nu med Mathilda :) vi har snart lunch och det är hamburgare! sen ska vi på en mässa i eftermiddag för inviduella val till tvåan. Teckenspråk eller inte teckenspråk? ja det är rörigt just nu! Tror jag hoppar lucia skiten på Fredag och handlar julklappar med mamma istället:) För övrigt s kan man ju undra vad som händer i helgen. Jag tänker inte ha några planer,vill inte ha några planer.

nu ska vi äta Hejdå :)


Tisdag

Idag var jag i skolan as usual. Träffa Jossan och madde på bussen. Det hände väll inget speciellt precis. Slutade tidigare så jag drog ner på stan. På fredag ska jag till skolan endast för lucia firandet ?? vet inte om man kanske skulle ta och sjuk anmäla sig men grejen är den att jag redan har too mucho frånvaro. Aja jag skjuter på det där problemet ett tag. Sen när jag kom hem så var jag lite med elvira. Det märks att hon har börjat gilla mig mycket nu. Hon ska alltid göra som mig :) haha. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Nu ska jag fixa naglarna och sen ska jag titta på Desperat houswifes!

Ungefär typ nu tack!!

Måndag

Var i skolan idag. Vart helt klar på Datakunskapen så nu blir det lediga måndagmornar :D imorgon ska jag kolla upp om jag har några rester på hälsopedegogiken annars blir det till att sluta 12 på fredagar :D. Aja det var helt okej i skolan idag. Sen drog jag hem och var allmänt tjurig och grinig. Men efter lite mat i magen så blev det bra. Sen har jag bäddat rent i sängen för att sedan grisa ner i sängen med datorn. Nu ska jag lägga mig och läsa vecko revyn. Brukar inte läsa den men min älskade syster köpte den till mig så det ska bli kul med lite variation.
GodNatt :)

The point of no return

Var med Emil och Camilla igår :) orkar inte skriva så mycket. Åkte hem till nicke och sov men han hade redan somnat. Vaknade vid 4 typ. Kollade på tv och sen åkte vi till bjk och käka. Sen hem och duscha sen här.

Jag älskar dej,Det kommer jag alltid göra<3



Helveteslördag

What I got to do to make you love me?
What I got to do to make you care?
What do I do when lightning strikes me?
And I wake to find that you're not there?

What I got to do to make you want me?
What I got to do to be heard?
What do I say when it's all over?


Nej jag och Nicke har inte gjort slut,så kul ska ni inte få ha. 
 
Fan vad allting känns så sjukt jävla tungt nu. Kunde sova 2 timmar inatt. Sen var jag bara vaken hela tiden. Vet varken in eller ut. Vill bara vara själv tror jag. Vill bara allt ska bli som förr.

Alla andra klarar det ju så varför skulle jag inte?
Fan vad jag behöver er nu mina ben. Jag slå på stort. Ni kommer bli överraskade. Jag ska ta världen i mina armar och måla den rosa,Det var den alltid förut. Jag är stark,jag är stark, jag är stark och klarar mig själv. Önskar allt var som det var förut. När allting gick på räls. Jag hade mina bästa kompisar som det var en självklarhet att man var med i veckorna och på helgerna.Som alltid såg till att man var glad. Som stärkte ens självförtroende till tusen. Emil,Marcus och jossan. Ni fattas..<3 


Fredag

Hur många gånger ska jag titta på mobilen innan jag inser?!

Hejj då idioter sup stumt och knulla lungt, eller tvärtom om det passar bättre over and out äckel

Tisdag

Var i skolan. Det var helt lungt eftersom att vi fick sluta tidigare idag med :) sen drog jag hem och käka och underhöll Elvira. Sen åkte jag och mamma till Gränby centrum,mys:) Nu har jag äntligen inhandlat ett par nya skor :D sen lite mera roligheter. Sen åkte vi hem. Nu har jag badat och suttit vid datan ett bra tag. Imorgon kommer det 2 barn till skolan. Det burkar vara rätt kul. Idag i skolan så var det en import/blatte/svarting,kalla det vad ni vill. Iaf så tog han tag i mig för att gömma sig bakom mig för att det var en annan import/blatte/utlänning som kasta mandariner på honom. Då blev jag irriterad. Fan ser det ut som om jag vill ha en mandarin på mig eller!?! Dom andra tjejerna fick jävligt kul åt min lilla skrik attack på killen och skratta jävligt mycket hahah! 

Jag saknar Niklas som en jävla *****. Risk för att bara jag och nicke förstår det där men iaf!

heeej

RSS 2.0