Yr

Igår var vi in och kollade i huset. Alltså jag har varit in flera gånger. Men iaf så kollade vi runt lite och prata lite om hur vi ska göra med huset om det ska renoveras. Imorgon kommer det att vara möte om huset ska renoveras eller rivas. Jag röstar för det som tar kortast tid och luktar minst grillad korv!
Nu kommer lite bilder. Fattar inte varför som som byggde huset har ställt en massa glas burkar och flaskor mellan väggar å golv i huset. Borde kontakta mina förfäder men dom är ju döda. Iaf en flaska är svartvinbärs saft med hallon från 1949!! Sjukt!


Julafton

Från att ha varit galet arg på julafton så har allt löst sig över en natt. Ska fira med mina favoriter och jag ser riktigt framåt till det :-) ska fira med jossan, jessica och birgitta. Det känns bäst för mig. ska försöka få jossan att få lite julkänsla också haha :-)


today is a suck day

Helgen var helt okej. Riktigt skön helg. I fredags kolla jag,jessica,jakob,jossan,viktor å löken på film och bara hade de allmänt trevligt. Blev tidigt i säng och dagen efter åkte vi till ramhälls gruva eller vad det heter, skitläskigt place iaf. Sen blev det middag och skjutsa folk lite här och var. Tog det lugnt med jessica å jakob :) igår åkte jag till min älskade och vi låg å kolla på film och hade det riktigt bra. Jag försökte fira advent genom att trycka mig x antal lussekatter. Antar att det inte räknas om man inte tänder ljuset. Sov hos nicke och väntade verkligen in i det sista att gå upp imorse. Sen fick jag springa upp,sminka mig,borsta tänderna,skrapa bilen och köra iväg. Glömma alla mina cola glas som jag skulle ta med men men.

aa just nu är jag inte alltför glad för nu har det skitit sig med julen igen ser det ut som, visste att det var för bra för sant haha. Åååh ska försöka snacka med nicke om jag ska fira med dom, har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra. Jobbigt läge? JA!

blää nu har jag verkligen ingen lust att köpa en enda julklapp längre...!

reeminder

jag har suttit och kollat lite gamla inlägg i bloggen och även kommentarer och vill bara tacka mina UNDERBARA BÄSTA ÄLSKADE kusiner för alla fina kommentarer jag fått som jag aldrig svarat på!

Ni finns altid där och stöttar mig, ni är är dom personer som jag vet kommer finnas där för mig no matter what! Jag får bo hos er nu när jag är boende i en barack, jag får ett eget rum,får vara hos er när jag vill. Ni har en sån jävla otrolig förmåga att ta hand om mig! Ni är så jävla högt värderade hos mig! Jag vet att om jag skulle börja knarka och alla andra tog avstånd så skulle ni vara dom som stog kvar och hjälpte mig. (ska inte börja knarka, ja lovar)
Vill bara skriva att jag uppskattar er så jävla mycket! Ni är bäst ♥

gnällovitsch

känns som att alla gnäller hela jävla tiden och jag vill verkligen inget annat än att bara smälla till folk som inte har nått å gnälla över.. "min pojkvän är dum buhu" Smack! "jag orkar inte jobba, det är så synd om mig" Smack! "ingen har frågat om vi ska umgås idag" Smack! åh blir så iriiterad, det finns människor som inte har något jobb,ingen mat,inget hus,inga vänner. Kan alla bara sluta gnälla över små saker?! okej jag är medveten om att jag gnäller utav bara sjutton just nu men jag känner att jag gör mig förtjänt av det, jag borde ha ensamrätt på att gnälla.
Ja ni ser ju vilken vriden syn man har på gnäll, "förtjänar att gnälla" "ensamrätt på att gnälla" haha!

nej nu ska jag skärpa mig. Känner mig lite utav en failure som äter choklad fast jag svärde på gud, alltsa jag Wallade på att jag inte skulle äta något godis förens helgen. Men jag misslyckades då mamma hade köpt choklad till mig, hon hade ju gått lös på chocolat´s sortiment. Chocolat är choklad,kaffe å cigarr butik i uppsala. det är verkligen kvalitet och det kostar ju så det är inte så ofta hon köper något där och att hon just gjorde det idag..Man blir ju tvungen att äta haha sen försöker jag intala mig att det är lungt för det är så bra kvalite att den rent utav är nyttig! haha herregud vem försöker jag lura? ät chokladjäveln bara, om jag inte gör det nu kommer jag iaf göra det senare! 

Jaa ni ser man har redan hunnit tryckt i sig halva...
Thank you mamma ♥ Eller shank you som dom hade sagt i egypten 


weedisland

Just nu ligger jag i min säng hemma hos jossan och jessica, och ja det är faktiskt min säng! ingen annan sover i den förutom jag så då måste det ju bli min säng? jag har även en garderob och hylla! tänk att sådana självklara saker kan glädja en så mycket. Barackerna har kommit nu. Eller barren som mamma kallar dom. Dom kom igår men jag känner att jag inte kan,vill eller tänker flytta in där förens jag har täcken,kuddar,galgar och sånt behövligt för att man ska kunna bo där. Jag orkade verkligen inte åka in/stanna i stan idag. Har varit på Gränby centrum varje jävla dag den här veckan och jag orkade verkligen inte åka till ikea idag, orkade inte ens tvinga mig till det som jag annars brukar göra. Imorgon åker jag till min kära syster för tacos,tvspel och en massa mys. Tillbringar natten där och på lördag åker jag hem till Niklas och sover även där och på söndag åker jag till Jossan och jessica och sover här. Det är en massa planerade fram och tillbaka för att få allt att passa så bra som möjligt. Fast å andra sidan är jag lite av ett planeringsfreak så jag väljer det själv. På måndag börjar praktiken, träffade min handledare igår och det verkar som att det kommer bli en jätte bra praktik! Efter praktiken ska jag försöka pallra mig in till ikea för att köpa lite nödvändigheter och lite trivselprylar så att det känns som ett hem och inte som ett hotellrum. Nu ska jag slå igen ögonen och sova. Godnatt alla och en stor fet blöt puss Jossan,Jessica,Birgitta,Niklas,Annika,Mammi och pappa!

Ovanligt

Är back in Sweden efter en solig och härlig resa. Att skriva att jag är hemma vore ju att ljuga då jag för tillfället är mer åt det hemlösa hållet. Men får ta mig en dag i taget. Över helgen stannar jag hos Niklas och sedan sover jag hos jossan och Jessica i veckan fram tills tillfälliga "huset" kommer. hade tänkt att åka till Annika från söndag till måndag och skita i skolan då jag känner att jag måste få ordning på allt, tex tvätta kläderna i min resväska, duscha, handla en hel del massa saker. Jag fattar egentligen inte ens hur jag kan sitta och överväga att gå till skolan bara för att det är en obligatorisk sak som sker på måndag och jag får big rest. Lärarna har säkert förståelse. Aja får åka dit över det obligatoriska och sen skiter jag i resten.
Självklart känner jag mig hemma hos jossan, Niklas och Annika men fortfarande är det inte MITT hem. Allting känns mysko, så jävla konstigt.

Just nu sitter jag och önskar att Niklas blir klar med sin bil så vi kan åka hem till han å kolla på tv å sova. Jag är trött för jag sov lite och dåligt och jag känner mig faktiskt aningen psykiskt utmattad och det skäms jag inte över att säga. Jag är ledsen. Det är jobbigt att se alla ens saker man har byggt upp under hela sin livstid svarta, smältna eller bruna. Punkt slut


RSS 2.0