Anonym

jag vet inte vem du är men jag älskar säkert dig med!

sitter i skolan nu. Efter skolan så ska jag träffa Jessica och sen åker vi nog hem till henne, Hoppas jossan är där också. Vi ska planera tåg och sånt till på tisdag om en vecka då vi drar till stockholm :D ska bil grymt kul! måste välja ut kläder snart.
Nej nu ska vi snart sätta igång så byeeee


bitterfitta på g!

Bitterfittan dissar råttor som gör saker för att irittera oss. Men du njuter ju till 100 och det är ju för att just du är en blod igel som suger allt roligt ur folk, fun sucker som dom säger på freaky friday..

och med det skulle jag vilja höga mina vänner till skyarna! Mina fina underbara vänner. Jag vet att jag inte varit den bästa vännen på sista tiden, jag har liksom fastnat i ett ny gammalt mönster. Eller kanske fryst fast med tanke på minus graderna utanför. Jag lovade mig själv att inte gå den vägen igen så jag har svikit mig själv också men man kan inte göra annat än att göra om och göra rätt!
Men som min kära vän sa idag, man måste dela med sig av sig själv. Det stämmer för tid är det ända man har råd att slösa på!
puss på er mina älskade vänner ♥


sooooova

orkar inte skriva vad jag gjorde igår just nu. Men kortfattat så var jag med emil,micka och niklas men sen så vart det lite byte av bilar hit och dit så jag åkte iaf med niklas. Vatten i halva bilen mums. Jag och niklas kom hem sent, typ vid 4 kanske. Efter ett tag kom vårat sovsällskap Lavér :) niklas somna först, jag och laver kolla på nån konstig kines film. Lavér åkte hem tidigt och jag och niklas låg kvar och myste(innebär att båda sov som stockar, snarkandes och drägglandes) vi gick upp vid 3 och då hade vi en riktigt frukost träff med emil,fille och johan. Sen har vi kollat på tv hela dan typ.

nu ska jag sova snart, är så jävla trött för det vart på tok försent igår alltså!


lördag

Det blev inte som planerat igår. Niklas jäkla meckande av dator tog sju svåra år så jag orkade inte vänta så jag gick och la mig innan tolv typ. Men jag hade en bra kväll ända :) jag kolla på en jätte bra film om en familj som hade en cancer sjuk dotter.
Nu ska jag äta frukost och sen ska jag rida på cookie. Senare ska jag och mamsen åka till stan och köpa julklappar :)
ikväll ska jag kanske träffa niklas men som ni kanske har förstått så spricker oftast våra planer haha

heeej

fredag

Niklas skulle ha hämtat mig men nu ska han och lavér leka data meck haha killar! han skulle komma senare iaf så jag hoppas det går fort! nu ska jag gå och ta ett glas cola och sen kolla tv :)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet eller ska jag gå förbi igen?

jossan jag vet inte vem du tänker på men jag smsar dig nu ;)

Dagen med stort D. Provet gick faktiskt bra, jag tror jag får g och det blir jag skitnöjd med!
efter skolan så drog jag hem och duschade och sen ringde jag niklas. Nu sitter jag här för att fördriva tid tills mamma och pappa kommer hem med maten! mums :) ska nog ta och fixa mina naglar och lite såna där "ta hand om mig själv" grejs nu.
ikväll har jag inga planer men jag skulle ringa nicke sen så jag får väll se om jag ska traffa han eller om jag tar en hemmakväll :)  är rätt sliten efter denna plugg vecka!

Ha en bra fredag för det kommer jag garanterat att ha, för kom ihåg Det blir vad du gör det till :)

Torsdag

Idag så var det skolan och sen drog jag ner på stan, träffa jessica,jossan och madde. Vi käka på max och sen tog jessica hål i tungan. Det var inte alls äckligt att se. Men jag är ju inte känslig alls för sånt så för någon annan kanske det hade sett äckligt ut. Det var fint iaf :)
Kom hem för ett tag sen, ska snart äta tacos mums.
Något jag blir irriterad över är människor som tror att dom själva är så jävla bra medmänniskor och har en sån fin livsfilosofi, när dom inte ens är sånna supermänniskor! Irriterande är ordet och jag tänker inte gå in mer på det annat än att väldigt många faktiskt ogillar själviska och malliga människor men men nu ska jag inte sitta här och förstöra någons dag med mina negativa ord.

nu är det bara plugga hela kvällen så jag klarar provet imorgon. Det känns som att provet är väldigt avgörande för slutbetyget på kursen

bye bye

1 månad kvar

till julafton. Jag har inte köpt en enda julklapp och jag har inte frågat vad dom vill ha heller.
Jag och mamma ska nog åka till stan imorgon och börja införskaffa. Det blir alltid så jävla stressigt för oss med julklappar. Mamma får alltid åka och panik köpa klart nån dag innan julafton.

idag så hade jag bara två lektioner villket var jätte skönt. När jag kom hem så ringde jag niklas och sen har jag käkat för det var så jävla äcklig mat i skolan. Fattar inte varför vi måste ha vegitariskt varje jävla onsdag! Räcker det inte med den där veggo dagen som är en gång om året haha

ska snart ta mig ut till stallet och mocka. Om man ska rida i det här vädret lär man ha skidbrillor på sig! Och jag har ingen lust att betala ridhuset för att skritta i 20 min. Kan det inte vara snö och solen lyser och ingen blåst!


The best

sitter och pluggar i mitt rum med massa tända ljus :) hade bra fart ett tag men nu börjar det bli segt..jag vill ringa niklas och prata skit men han jobbar kväll/natt den här veckan så får överleva iallafall! åter till pluggandet så var jag i skolan ända tills 15.40 idag villket var grymt bra av mig eftersom att jag brukar hoppa över den sista lektionen. Men iaf så gjorde jag även klart ett arbete så då vart jag ju ännu bättre haha Det stod i mitt horoskop för dagen att det skulle gå bra i skola/arbete och att jag skulle gå hem nöjd med mig själv och det stämde jätte bra! häftigt sånt där ;)
Imorgon har jag sovmorgon och på fredag har jag ett skit stort prov i medicinsk grundkurs så det är det jag sitter och pluggar på. Det är allt från medcin historia till L-ABC. Hoppas att jag får G!
Nu ska mamma förhöra mig och sen ska vi kolla på en film som hon har köpt. Mys!


-

En lögn som läggs på en annan lögn rasar tillslut över dig.

måndag

I lördags så sov jag hos niklas, han var nykter och jag var as packad. De var nog första gången nånsin i världshistorien som han var nykter och jag var d-rak när vi gick och la oss! haha konstig känsla.

Mådde inte allt för bra i söndags så jag sov längre än niklas men sen när jag gick upp så var mina strumpor blöta? så jag låna av niklas. Vi gjorde inte mycket den där dagen, alla (alla=jag,niklas,fille,marcus,olle) satt och prata på filles rum, sen åkte vi och käka pizza i lövstalöt. jag gjorde av med mina sista pengar på en jävla pizza haha jag hade inte ens råd med en läsk så det fick niklas betala! jag är pank och ångrar pizzan!
sen åkte vi hem igen och sen åkte vi in på bio. Niklas bjöd mig, jag får inte betala tillbaka heller så. men iaf vi kolla på filmen Red. Den var bra men inte någon värsting. Kom hem lite innan tolv tror jag då var det bara skalla kudden och sova. Idag så tog jag mig lite sovmorgon som varje måndagmorgon (SKÄRPNING)
finns inget mer att skriva om denna dag.

nu powernap sen jobba på kontoret så jag slipper vara pank hah


nya tag

Filmen igår var läskig men ända rolig haha och konstig och ja jag kan inte riktigt sätta ord på det.
efter filmen så följde jag med jessica hem, skulle egentligen sova hos niklas men det strula till sig så jag sov hos jessica och är väldigt tacksam för det för jag hade aldrig vågat sova själv haha

åkte hem mitt på dagen idag. Jag och mamma gick ut och greja i stallet och jag red ut på cookie så nu har jag äntligen lyft på röven och börjat. Imorgon blir det vila för tjejen men sen kör vi på :)
Efter jag hade ridit så tog jag en lång dusch och fixade i ordning en god råkost sallad som jag åt. Jätte bra för igår åt jag också sallad så ska försöka hålla mig nyttig varje dag nu! ingen cola eller choklad i veckorna.

har ingen aning om vad jag ska göra ikväll men just nu är jag väldigt trött så jag tar nog det lilla lugna till jag känner att jag är pigg eller vad jag vill göra.

heeej


Livet leker

Cupido sallad och bio med mina älskade vänner!
Livet leker och jag är super lycklig i skrivande stund :D

Jag älskar er ♥ Ni gör mina dagar till det bästa!


tiisdag

Igår så åkte niklas hem vid halv tolv och jag gick och la mig, idag har jag varit i skolan och på kurs med mamma och jossan. Sen bjöd mamma på max :) sen åkte vi hem till min bror och sen skjutsa vi hem jossan och nu sitter jag här, nyduschad och trött. Ska faktiskt sova snart tror jag haha
imorgon ska jag träffa min älskade kusin jessicao och troligen så är den andra älskvärda kusinen jossan också med! trevligt,mysigt,roligt m.m kan beskrivs med alla världens positiva ord


Septembers tolkning på petter´s låt mikrofonkåt



ingen rubrik rikare

Niklas ligger bredvid, jag tror han har somnat nu, det sista han sa var "jag ligger så skönt här" så möjligheten att han sover är stor. Jag och niklas har införskaffat oss nya mobiler idag eller för oss är dom nya och för andra är dom gamla. Pappa ville inte ha sin längre och skulle ändå slänga den så niklas tog den och jag tog en annan vi har hemma för jag är så sjukt less på den rosa! Men jag får bara låna den av pappa tills någon annans mobil på företaget går sönder då måste dom ha tillbaka den jag har lånat men men det kanske räcker med nåra veckor för att jag ska sakna den rosa haha Sen har vi käkat godis och kollat på film, pratat och lite brottning haha
nej nu ska jag nog väcka han :) 
heeeeej

måndag

i lördags så åkte jag,emil,jossan,viktor hem till danne och förfesta lite. eller ja dom som drack förfesta och jag skulle inte dricka men det råka slinka ner öl på öl och nåra shottar också. Det märktes att man inte hade druckit på nåra veckor iaf. Det var en riktigt rolig kväll! jag och niklas kom hem vid 4 eller något sånt haha så råkade vi liksom sova till 17.30 dagen efter :P vi skulle egentligen ha åkt till nickes morfar men vi typ försov oss. Så vi åkte till dinx och käka och sen åkte vi hem till mig och sen hämta vi jossan och åkte hem till niklas och kolla på film och käka chips. Mys kväll med mina favoriter :)♥ sen sov jag hos jossan, det var en underbar känsla idag när jossans alarm ringde och jag visste att jag kunde ligga kvar i över en timme! haha sorry jossan

idag så har jag varit i skolan och på dövföreningen haha nu väntar jag på att niklas ska komma hit. Får se vad vi hittar på.

byee

-

idag vakna jag tidigt. Gick upp och käka frukost och sen åkte jag till jossan. Är här just nu men ska hem snart och sen ska jag nog träffa dom igen lite senare :) ska låna hem yttligare en säsong av DHW av jessica! toppentoppen
nej nu ska jag vara social byeee

tystnaden säger så mycket mer än ord

hmm igår var jag i skolan och sen åkte jag hem och gjorde inte ett skit alls, prata med niklas ett tag. Idag så var jag i skolan och åkte hem och duscha och käka. nu sitter jag här och tar det lugnt. Skönt, får se om man hittar på något sen när man börjar känna sig uttråkad hah

nails

idag så var det skolan och sen så vart det stan med mathilda och jessica :) jag handla två oversize tröjor eller vad man ska kalla det, jag blev riktigt nöjd iaf. Sen har jag städat hela mitt rum, bytt gardiner och fixat en massa, efter det var jag helt slut så jag däcka framför en film. Som tur var så smsa nikas så jag vakna. För jag har inte fått mina 8 timmar på länge och jag måste ha dom inatt! Sen så har jag fixat gele naglar. blev rätt bra men ska fixa lite kortare. Borde ta tag i mina förväxta italienska ögonbryn också haha nej så illa är det inte. Det är ju en dag imorgon också!
nej nu ska jag fixa något gott och kolla tv.
sug och svälj trevlig helg

sladdisch

Niklas kom och hämta mig och vi tanka bilen och köpte cola och sen åkte vi runt med massa andra i bjk. Sen åkte vi till stan, jag hade inga pengar men tur som jag har så bjöd niklas mig på mat :) sen var det en som klanta sig och körde in i en stolpe haha det var sjukt roligt, och självklart var det ingen mer än bilen som skadade sig annars hade det inte varit roligt. kom hem för 5 minuter sen typ. Ska nog försöka sova snart för imorgon ska jag upp vid 7. Men om det är snöstorm så somnar jag nog om en timme eller två och sen åker in till skolan haha. Man måste ju passa på när man har något att skylla på ;)

hej

Just nu :)


no rubrik

har precis pratat med niklas, han kommer nog å hämtar mig snart. Beror på bilen, men eftersom att det är fin40iin så kommer det gå perfekt! jag och fin40in har en speciell relation. Skönt att nicke sålde ful40in så jag slipper se den haha
men iaf idag har jag inte gjort något speciellt, bara skolan. Jag har varit på tok bra humör idag och håller tummarna för att det håller i sig :)

Måste sova typ nu

Dum som jag är så lyckades jag somna efter maten så jag är bara lite halv trött nu. Men iaf så träffa jag emil idag. Vi åkte till gårn i typ 10 min för att prata med jossan,micka och madde. Sen smsa nicke så då åkte vi dit. Jag grisa ner mig brevid niklas i sängen och vi kolla på tv och prata. Sen vid tio åkte jag hem och  har jag kollat på tv och ska försöka tvinga mig själv att sova nu.
hoppas alla har haft en bra dag för det har jag!

Somliga ljus brinner aldrig ut


Jobbig natt

Jag kunde verkligen inte sova inatt. Försökte i typ 5 timmar innan jag väl somna. Niklas skicka sms och jävlar vad glad jag blev, att någon var vaken! så jag underhöll mig med han ett tag haha kan misstolkas. men iaf sista gången jag kolla på klockan var den 02.56 Inte bra när man ska upp vid 7! så jag tog mig en sov morgon på 1 och en halvtimme. Skööönt. Men jag har ias inte fått mina 8 timmar. Alla känner mig vet hur viktiga mina 8 timmars sömn är haha jag är ett vandrade lik idag.
nej nu står det skapande på schemat
heeej


krull alfa

igår så luffa jag runt i bjk med madde och jossan. Vi gick hem till madde och kolla på film och åt popcorn, mys
Sen traska vi mot affärn men madde vände efter halva vägen, jossan mötte viktor och jag mötte niklas. Sen så åkte iaf vi hem till niklas ett gäng. Det var trevligt men jag var väldans trött. Så jag och nicke slängde in korten först och gick och la oss vid 2. Tyvärr så somna vi inte förens halv 4 haha. Imorse så gick jag upp vid 12 och gick och väckte emil och olle haha sen drog jag upp niklas ur sängen och han skjutsa mig till jossan. Just nu sitter jag och pratar med jakob. Det ska bli släkt middag här snart :) inte för att det är min sida av släkten men jag är här ändå hah.
Ikväll får jag se vad vi hittar på, Hoppas på något kul. Nickepicke är i nueva estocolmo så han lär man inte få syn på haha :)

ha en bra dag alla glada :)


Badda is over!!

haha ja ja kul kommenter :P

känner att jag inte har något intressant att skriva, orkar inte skriva "så gjorde jag det och sen gjorde jag det" haha men en sak kan jag berätta och det är att igår träffa jag mina älsklingar och det var efterlängtat. Tiden går så fort, jag kommer ihåg när emil precis var född. Nu är han stor och vill gå själv med sin kompis på gränby centrum istället för med mig! haha

just nu är livet great. Jag är glad hela tiden och det är underbart, jag har alltid något att göra eller någon att umgås med. Today I love my life :D
Har bara en liten sak som saknas just nu och det är ridningen. Men just nu är det cookie det är fel på och inte jag haha så fort hon mår bra så ska jag sätta igång henne. Fast det är en till liten grej som saknas också, en liten dum idiot. men whaaaatever!!

Torsdag

igår var jag med älskade josefin. Vi myste och kolla på film hela dagen typ :)
idag så kom annika och hämta mig och vi åkte hem och sen till stan med även emil och adrian. Vi var till ikea och gränby centrum. Nu tjatar barnen. Byeeee

Snabba vändningar

nu är jag super duper glad och på toppen humör :D jessica ringde och berätta en sjukt rolig grej vi ska göra! Stockholm here we come!!! Sen gjorde jag något jag är dålig på, att be om ursäkt. Men när man väll gör det så känns det bra, men känner sig duktig! Har drygat med niklas på msn hela kvällen hahaha önska jag sparde konversationen.
Nej nu blir det cappuccino och desperata hemmafruar!


Tack till alla mina älskvärda människor jag har runt omkring mig! ♥

hmm

fyfan villket dåligt jävla humör jag är på. Vart irriterad över att nicke smsa?! då är det illa så jag ringde han och planerade att gråta lite men han var snäll och hindra mig från gråten och fick mig till och med att skratta lite.
nu ska jag ta en dusch och hoppas att mitt humör blir bättre för annars kommer jag bli galen på mig själv. Alla tankar i huvudet som tär på mig själv. Ähh fyfan villken pussy jag är! dags att må bra. Dags att le på beställning!


Värdelöst

villket värdelöst lov. Jag bara ser hur lovet rinner iväg och jag inte har gjort något alls. Visst är det skönt att vila upp sig lite också men man vill ju göra något. just nu känns det som om man lika bra hade kunnat gå i skolan. Imorgon ska jag iaf rida. Ska sätta igång cookie nu på allvar. Ska försöka rida vid typ elva så att man inte ligger och halv sover hela dagen. På torsdag kommer lite av la familia hit. Bra för jag saknar skitungarna!
Nej nu ska jag ta och kolla på desperate houswifes och försöka planera det som finns kvar av lovet lite bättre.
hejdådå

RSS 2.0