pro

åh vad jag inte gillar självsäkra tjejer just nu..eller måste hitta ett mer passande ord..ÖVER självsäkra, fucking hybris. Ge dom en släng av förnedring och få ner båda fötterna på jorden! idag käka jag på taco bar med fina brudar. Det var trevligt imorgon väntar det en ledig dag då jag ska gå upp relativt tidigt för att städa och tvätta. Sedan ska jag och min kära mor åka in till stan å handla. Ber till gudarna att hon inte ska tvinga ut mig till hennes favvo affär,även kallad snobbaffären in the family! Nej nu blir det lite satc och sen sussa. Tänkte försöka hinna med en liten springrunda innan frukost och det med stor betoning på LITEN.

Sex and the city

Måste ju absolut pröva blogg.se appen! Idag har jag varit i skolan och sprang lite nere på stan och glömde köpa tippar. Vet inte km jag har sagt de men har börjat med ett nytt märke ist för depends klumpiga tippar.alltså gelé naglar är de ja snackar om. Fattar inte att jag har kämpat på med depend i 2 år haha ska försöka hitta några vita tippar som inte hela tippen är vit för vi alla vet ju att en fransk manikyr är det vita 1/3 del av nageln nog om det. Kollar på satc. Min favorit serie! Imorgon ska jag äta på restaurang med fina vänner :-) känns som att jag redan skrivit allt de här i ett tidigare inlägg men då får de så vara. Nu ska jag kolla klart och sen åka till Niklas <3


666

imorgon är jag ledig, det lönar sig verkligen att jobba på i skolan och vara "rest-fri"
Ska hjälpa pappa och farmor att städa ur farfars rum på ålderdomshemmet då han gick bort igår. Jag vill vara lite ledsen och känna lite sorg men tyvärr så gör jag inte det, känner mig som en kallhjärtad jävel men hans tid var kommen och livet har sin gång. Det är inte lätt när det är svårt men ingen har sagt att det ska vara lätt heller.

Längtar så mycket till egypten. Vi var och vaccinera oss idag. Inte långt kvar. Kommer att sakna ihjäl mig efter Niklas men kommer ha så jävla kul med jossan och madde, vi har varit bästa vänner i över två siffrigt antal år så vi kommer ha galet kul :)


Machete

Ligger just nu i sängen med min fina tröttmössa Niklas som sover medans jag kollar på dn halv värdelös film. Är sjukt sugen på gucamole och taco chips så det kommer defenitivt att inhandlas till imorgon. På höstlovet bär det av till Egypten! Ska bli så jävla skönt med al inclusive och 4 stjärnigt hotell! Nej nu ska jag mysa med my man och snart somna förhoppningsvis, sjukt trött men imorgon har jag sovmorgon får hoppas att jag kan somna om efter Niklas har gått upp.

thank god

Har haft en toppen helg med min Niklas och en massa vänner.
Fredags åkte vi och köpte en skoter. Niklas längtar väldigt mycket till snön nu haha just nu är det våran skoter men jag längtar endå inte haha det blir hans skoter snart. Visst är det kul och åka ut en solig dag och grilla lite korv och bara ta det lungt. Men jag känner ju grabbarna rätt så då kommer det inte finnas tid för varken korvgrillning eller att ta det lugnt haha
Vi kom hem rätt sent från skoterköpet och då kolla vi på film och hade ensamtid! alltså ensamtid med varandra..ähh NickeOchUllaTid helt enkelt.
Lördag tillbringades dagen med niklas och mot kvällningen rörde jag mig mot bjk och umgick med fina tjejer. Kvällen spenderades hos karro och en hel del i tid i bilen för mig och mitt bilsällskap Madde. Hämtade dom sista 3 killarna i stan innan tre nån gång.

nu har jag inte tid något mer med det här heeeeeeeeeej

inner beauty want get you laid

Veckorna bara susar förbi, man hinner knappt gå upp på morgonen förns man ska gå lägga sig igen typ.
Skolan går bra, min studie yrkes vägledare tycker absolut att jag ska söka mig vidare till högskola/universitet efter gymnasiet, funderar och klurar mellan sjuksköterska och socionom, eller kanske behandlings assistent. Svårt,jobbigt och konstig känsla typ. Ska iaf ta mig ett vilo år från studier efter stundenten och köra på jobb. Kråångligt det här och det blir ju inte bättre av att syv människan typ verkligen insisterar på att jag MÅSTE söka vidare pga bra betyg. Kan man inte bara ta en dag i taget som man gjorde när man var liten haha äh det blir säkert bra allt med det här :)

Idag fick jag med mig mina vänner ut i skogen och plocka svamp, inte nog med att det är fridfullt och bra för själen så är det ju faktiskt också nyttigt och gott! En massa pensionärs poäng till mig.


RSS 2.0