söndagsmys

Igår så var vi ju som sagt på den där festen i knivsta. Var väll inget å hänga i granen direkt, och de mycket pga otrevliga människor. Men vi hade kul hemma hos jossan innan :) haha jag höll på skratta ihjäl när vi skulle klä ut jossan till hippie! så jävla kul jag och jossan hade då. Jag sov hemma en halvtimme typ och sen gick jag upp och åkte hem till nicke och sov haha! Imorse så låg jag och nicke å myste hela morgonen. vi gick upp vid halv 3 och han börja mecka med dom andra killarna. jag bytte plats mellan datorn, sängen och ute. Så jävla trött och magen var upp och ner. Jävligt jävligt ofräsch var jag också men det löste jag med ett sprut av nickes parfym haha.  Sen så åkte vi på bio. Olle och niklas var mina änglar idag! Efter bion skjutsa niklas hem mig och jag har hunnit å duschat och ätit lite. Nu ska jag kolla på beck och sen ska jag sova.
skönt med lov nu!
hej hej

tar inga order

Igår så var jag i skolan och sen åkte vi hem till jossan, vi käka tacos och hade det trevligt :) Sen kom micka och danne och vi drack irish coffé och sen åkte jag micka och jossan hem till mig. Vi leta maskerad kläder och greja. Haha tror vi utforska överallt, först var vi in i garget och sen hela källaren haha.
Sen så åkte vi ut ett tag med danne,martin och bosse och sen åkte vi hem och sov. Idag så har vi inte gjort något speciellt. Men ikväll ska vi på maskerad/halloweenparty men ingen av oss kör på något speciellt halloween tema utan vi kör på lite rolig utklädnad istället för läskig. Kommer bli en bra kväll!
byee

min älskling är som en ros..taggig och jävlig HAHA

Det var min lärare som sa det imorse när hon skulle göra en jämförelse i en liten dikt haha tok rolig människa

Igår så tog jag en dag off från skolan, jag åkte och myste med jossan istället. Sen var vi på klubbkväll på hemköp haha fy fan folk var ju som galna! men det vart billigt godis och chips. plus att tacosmakprovet inte var att leka med! fy fan vad gott det var plus att man var stumt hungrig. men sen så åkte vi hem och käka fin mat. Potatisgratäng,kött,bea och cola :D Sov även kvar där. Jag och jossan somna sent. Niklas skicka sms när han hade slutat(?) iaf klockan 00.00 och då var vi pigga och låg och kolla på film. Inga 8 timmar för mig heller.
Birgitta skjutsa in oss till stan, eller jossan till hennes jobb och mig till skolan.
När jag skulle ta bussen som går 14.45 från station. Jag hoppar på vid gamla brandstation (klostergatan??) Jag var där 14.47 och då kan omöjligen bussen ha åkt förbi för det brukar alltid ta minst 5 min för bussen att ta sig från station till där jag hoppar på. Men iaf tror ni att det kom någon buss? nej inte fan gjorde det! jag fick vänta en halvtimme på nästa. men eftersom att jag alltid säger att man ska se något positivt i allt så kan jag berätta att jossan satt på den bussen så jag fick sällskap av min bästa vän!
Nej nu ska jag ta och hänga lite tvätt och sen ska jag glo sönder DH.

ha en bra helg alla :)

otuur

idag kom äntligen cookie hem från stuteriet. Sorligt nog så hade hon även med sig en spik. sorligt nog så hade hon med sig den i hoven. Så nu har hon en hovböld. jävla skot, jag som var skit taggad på att börja sätta igång henne men det får vänta ett litet tag helt enkelt, man får vara glad att det bara var hovböld. Lite tråkigt är det dock att lämna ifrån sig henne när hon kommer tillbaka så här. Men nu ska hon bo hos oss loong time.

over and out

måndag

var i skolan idag, det gick fort. Sen drog jag och sola kort stund så det hände inget haha och sen åkte jag hem och käka. Har bara slappat hela dagen/kvällen. Skönt!
Har inget att skriva om känns det som. jag återvänder när jag har något å skriva om.


För dig ska jag göra det tusen gånger om

ny dag

som jag sa igår,idag är jag glad och på bra humör som alltid!
Ska snart bege mig mot skolan, väldigt skönt med inställda lektioner.
idag har jag inga planer, får se vad man hittar på.
byebye

äcklig söndag

Min söndag består av cola och popcorn Guuud vad glad jag är just nu..not. Det var länge sen, så länge sen jag kände mig lite deppig så det är nog bara nyttigt! Imorgon är en ny dag, en glad och lycklig dag ska jag se till för det blir ju vad man gör det till! Så imorgon blire nya tag med läsk,godis,rökning,snabb mat m.m Ingen mera alkohol på några helger nu.
ska snart gå ner och kolla på tv med mamma och pappa.
heeej


trött

jag är så jävla jätte trött att jag inte orkar skriva så mycket men vi fira iaf micka igår och det var supertrevligt. kom hem vid halv 3 kanske, somna. Vid halv 4 ringde niklas och prata med han och sen sov jag. Idag har jag bara sovit och ätit typ. skönt att jag har två inställda lektioner imorgon så jag kan sova länge.
bye

Kina mat

Igår efter skolan så tog jag och mathilda bussen ner på stan och mötte madde och jossan trevligt, vi inhandla lite hemliga saker och sen drog vi till donken. Jag tog milkshake med skogsbär. Den var as god!
sen så drog mathilda och vi 3 återstående satt på en bänk som nåra luffare. Sen gick vi till dragon och ställde oss i derag lilla gång och vänta på micka. Vi lyckade skrämma en stackars kille fast vi inte gjorde något, stod helt stilla. HAHAHAHA så jävla kul, jag önska at jag hade filmat hans uttryck när han vart rädd. Sen kom micka och åt och åt och åt. Det kändes verkligen värt pengarna den här gången bara för att man hämta mat och åt hela tiden typ. Vi hade iaf jätte trevligt. Sen kom danne och hämta oss och vi åkte till jossan och till filip och till ett spökhus i harbo som inte alls var så läskigt. Sen blev det donken, jag blev mobbad för mitt hat mot cheesburgare. Sen hem, vakna 9 imorse så jävla drygt att jag inte kan sova länge när jag sover hemma. Fattar inte grejen för om jag hade sovit hos niklas eller jossan hade jag garanterat sovit till 1. men ska försöka ta en powernap sen så jag är pigg och glad när vi ska fira micka :)
heeej

trött

fan vad trött jag är hela tiden. pratar med nicke nu men orkar knapp prata tur. tur att han kan prata och jag kan lyssna ;) haha otrevligt värre. han åker bort i helgen så han dum han med haha!
jag har färgat på mitt bruna hår idag, lite mera mörkt och lite mörkare.
vart rätt nöjd.
nu ska jag faktiskkt prata med han :P
bye

.

Motsatsen till kärlek är inte hat, motsatsen till kärlek är likgiltighet.
Om jag hatar dig så betyder det att jag fortfarande känner för dig, att jag fortfarande har ett band till dig.

Jag hatar dig inte. Jag älskar dig inte min gamla vän.

jag hjärta mickas humor

hahaha fick mig ett gott skratt nyss när jag såg att jag hade fått en rolig kommentar av micka :) Det är bra, då lever jag nog lite längre så då kan jag dricka och röka en massa i helgen utan att dö i förtid haha
Idag har jag nog haft min skönaste skoldag nånsin. Åkte in till skolan vid 10 och var hemma igen klockan 13. Underbart. Allt vi gjorde var ett prov och 40 minuters yoga! När jag slutade så tänkte jag gå och sola men när jag hade tagit en titt i plånbok ångra jag mig. Man kommer inte så långt på 9 kronor.
När jag kom hem fixa jag lunch. Hamburgare såklart, Fan vad jag älskar hamburgare haha
Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan börja jobba. Det är nämligen så att katterna har röjt alla papper jag fixa igår och jag orkar inte fixa haha så hon får fixa i ordning det där först så ska jag jobba 1-2 timmar sen. jag prata med jossan på bussen hem och vart jätte taggad inför helgen. Kommer bli super duper bra :) ♥
Nu ska jag titta på DH.
byeee

Onsdag

Idag har jag varit i skolan, Slutade tidigt. Sköönt. Imorgon fick vi sovmorgon också :) börjar runt 11. Träffa älskade micka på bussen hem. När jag kom hem så började jag jobba på kontoret och sen nu sitter jag här. Efter maten ska jag fixa med min ABC bok. (barnbok) och sen ska jag och mamma åka till stan och handla. Dock inget roligt som kläder och skor. Vi ska handla mat och så ska vi in på apoteket och köpa en halsbränna medicin. Ska försöka med en annan medicin om den hjälper. Håller tummarna :)

skriver sen byeeee


 

no rubrik

vi käka iaf mat hos jossan. jag ringde min bror ett antal gånger, mamma ett antal gånger och niklas en gång. Undra om jag prata mer i telefonen än med dom jag var med haha nej så illa var det inte. Vi hyrde film och jag såg typ halva men det var ingen topp film så skitsamma. Jag har duschat och sen nu kollar jag på desperate housewifes, alltså på tven och inte på dvd.
nej nu ska jag kolla vidare och sen ska jag gå upp och sova!
godnattt


fint väder

jag är lite seriös faktiskt, jag typ gillar det här vädret. Så mysigt på nått sätt. Man vill bara gosa ner sig i sängen med någon älskad person och kolla på en bra film.
idag har jag iaf varit i skolan och nu är jag hemma hos jossan och jessica. Trevligt hoppas jossan kommer hem snart också.
tror vi skippar att gå idag med tanke på vädret. men egentligen som den trogna barn och fritids elev jag är så borde jag säga att det inte finns några dåligaa väder, bara dåliga kläder haha
helgen är lite halvplanerad, känns skönt. På fredag blire kina för att fira våran älskade mikaela som fyller 17!
Vi ska äta vid halv 7. vilket är jätte bra så man hinner hem efter skolan och duscha och ta på sig något fint dagen till ära. Fast hon fyller ju på lördag men vadfan vi firar hela helgen! ;)

självplågare

sitter och lyssnar på musik som jag har dålig relation till, dåliga minnen dyker upp. Jag är nog lite av en självplågare haha ne jag ska byta låt snart.
Idag så tog jag sovmorgon, jag försov mig med flit. Sen så var det skolan hela dagen. När jag kom hem så strykte jag lite i hopp om att kunna bli av med strykhögen julen 2013. Efter det så lagade jag mat och sen åt jag och mamma. Jag sa ju tidigare att jag skulle börja hjälpa mamma mera så det kändes bra att jag gjorde som jag hade sagt för en gångs skull. Ska snart sätta igång å städa lite på mitt rum och byta gardiner om jag orkar.

♥♥♥♥♥♥

byyyyyeee

Girls middag

Tjejmiddan igår var riktigt trevlig och rolig. Vi sjöng singstar vilket vi inte har gjort med varandra på typ ett år. Så härlig känsla att vara med dom som man delar så mycket minnen och tankar med :)
Vi drog till åkerlänna en snabbis och sen till skyttorp. Har nog aldrig varit så mycket folk där förut men det var kul att dansa men dock väldigt trångt och lätt att tappa bort varandra haha. Ett litet minus var musiken men alla delar ju inte samma musiksmak så det var bara gilla läget och det går ju när man har kul :) Träffade niklas och dom där och vi bestämde att jag skulle sova hos n. Sen drog vi till stan och käka. Villket var jävligt dumt av mig, eftersom att jag hade lite halv halsbränne skit och så käka jag och då vart det katastrof i tuttarna/bröstet/magen. Alla har delade menigar om var ifrån mina läten kommer haha. För er som inte fattar så morrar jag för att min magmun inte håller tätt så det låter som om jag håller inne en rap typ. Ni vet ljudet. pga det så började jag må sjukt illa. Måste kolla upp det och bli av med det. Så jävla drygt och halsbränne medicin hjälper inte. Iaf så var jag på väg hem till niklas men råkade hamna hos bjellan där dom andra drack alkohol och jag drack vatten i ett försök att bli av med illamåendet men inte vart det bättre. Efter ett tag så åkte vi hem och då mådde jag verkligen piss. Nicke höll om mig och klia mig på ryggen så efter ett tag blev det bra och jag somnade. Niklas lovade mig att jag skulle få sova hur länge jag ville så sagt och gjort så gick jag upp 4 idag. Vi kolla på tv och sen åkte vi till bjellan och sen åkte alla och käka på leonardos. Trevligt. Sen skjutsa nicko hem mig och jag har precis duschat. Ikväll ska jag somna tidigt så jag orkar skolan imorgon. Hoppas bara jag kan sova ordentligt och inte vakna varranan timme för att jag undrar vart niklas har tagit vägen haha.
imorgon ska jag göra massa nytta efter skolan har jag bestämt, jag ska plugga,städa,byta gardiner,tvätta kläder och hjälpa mamma med våran enorma strykhög.

världens längsta och tråkigaste inlägg, må så vara
byeeeeeeee


där hjärnan tar slut tar nävarna vid

igår så åkte vi som sagt till willys, mycket roligt.
Sen var vi bara ute och åkte och hade allmänt kul.
Sen kom niklas och dom å hämta mig så åkte vi hem och sov.
Höll helt seriöst på att frysa ihjäl inatt. Nicke låg ytterst och jag låg in mot väggen. Han ska alltid ligga så nära så jag låg mot väggen som var precis skit kall. Sen gick nicke upp tidigare än mig så då la mig över hela sängen och sov som en kung. Sen kom nicke upp igen och väckte mig för han tyckte vi skulle titta på robinsson. jag försökte sova men han bara prata hela tiden och sa att jag inte fick somna om. Elaking. Kan bara säga att robinsson var mycket bättre förr nu är det bara fjollor som är med. Sen så försökte jag få bort lite muskelknutor på niklas rygg och sen gick jag upp och sminka mig och fixa lite. Sen skjutsa han mig till jossan. Vi har precis sättit på ugnen så maten är klar om nån timme kanske. Trevligt Trevligt! kommer bli en super bra kväll med super bra brudar :)

ha en bra lördag för det ska jag! :)

skagenbakelse

mums! mamma och pappa kom hem för ett tag sen med massa plock mat, mest räkor och sånt. mums :)
idag så har jag inte bråttom alls. så jävla skönt. Annars brukar jag alltid få stressa jätte mycket på fredagar med mat och duscha och fixa mig. men idag har jag gott om tid. Jag har hunnit duscha och ätit i lugn och ro så snart ska jag fixa mig lite och sen ska jag nog kolla lite på hemmafruar och äta godis helt utan skuldkänslor. Det är ju fredag :)
får se vart jag tar vägen sen. vi tjejer och Danne ska nog åka in och handla mat till imorgon, morgon dagen kommer bli toppen :)

yttligare ett tecken

när vi spela kort fick jag hela tiden 666. Jag måste vara nära helvete nu haha
idag så gick vi i skogen i mörkret haha lite kul var det även fast vi var rädda allihopa. Vi har även planerat klart lördag, härligt.
Danne var snäll och skjutsa hem mig, Danke
ska snart börja på säsong 2 av desperado hemmofruo
nu smsa nickepicke också. jag tvivlar på om jag kan svara. fingrarna är is och blogginlägget var min sista ansträning. haha ska försöka tina nu
heeej

Bandit

varje gång jag lyssnar på bandit är det highway to hell med acdc. Ska jag se det som ett tecken? haha
sitter just nu i skolan, samhäll. Tror inte att det är nån som jobbar med uppgiften haha
idag blir det ut och gå. mycket bra bra! :)

21.32

Kom hem för ett tag sedan då tog jag en dusch och har även hunnit med att plugga lite. Fick med mig en jätte fin och jätte dyr jacka hem. Men jag är jätte nöjd med den! Föreläsningen var lite seg så jag och mamma drog efter halva typ, det kändes mera som en gudstjänst än en föreläsning då det var i en kyrka och det var en kör och en präst och sånt, och ni som känner mig vet ju att jag inte är så kyrklig av mig om man säger så höhö
imorgon blir det skolan. har prov direkt på morgonen, hoppas jag klarar det fast jag bara har boken att plugga i och alla anteckningar är i skolan. Efter skolan åker jag till jossan. Ska ut och gå, duktiga flickor. Sen ska jag hem och hjälpa mamma här hemma, har lovat henne att hjälpa till mera. utpressning för jackan haha nej men jag att jag borde hjälpa till mera, och ska börja göra det nu. Vad vore man utan sin mamma liksom?! Min mamma är iaf riktigt super bra även fast hon kan vara så irriterande och jobbig ibland haha hon tycker nog samma om mig ibland. Aja jag ska iaf börja hjälpa mamma mera för det är hon värd! ♥

nej nu ska jag fortsätta plugga och sen sova :)

onsdag

Skrev inget igår men jag gjorde inget speciellt. Var på marknaden med mathilda, tillsammans köpte vi 16 munkar,2 korvar och 1 cola haha tjockisar. Sen så var jag barnvakt en stund sen prata jag med niklas i 2 timmar, hej hej mobilräkning, fast det var värt det för jag skratta så mycket så jag har verkligen förlängt livet :) Imorse när jag vakna så vart jag negativt överraskad, jag är förkyld! Så nu är det bara knarka nässpray och vitaminer och hoppas att det går över så fort som möjligt :) idag så sluta jag tidigt så då gick jag mathilda och jessica och fika. Tack jessica för fikat :) Ska snart hjälpa mamma med maten sen ska vi åka in och shoppa lite och sen ska vi på en föreläsning. Det är med uppsalas gladaste busschafför som föreläser. Hoppas man lämnar förläsning med bra råd och kloka tankar :)

Hoppas ni har haft en bra dag!

promenad

promenad och pratstund, hmm en pratomenad hah
vi gick en bra bit, toppen :)
nu blir det desperate houswifes. Det här kan ha varit världens onödigaste inlägg.

mensväärrk

fy fan vakna inatt med världens mensvärk. Låg typ och kallsvettades. usch på mens!
idag så har jag varit på bror hjorts hus och lekt med lera haha. sen så drog jag och mathilda och käka max och sen var det sista lektionen, teckenspråk. Hade bokredovsning idag, ja på teckenspråk. Det gick fina fisken :)
kom hem för ett tag sen, har inte gjort nått speciellt. Nu ska jag och Elvira kolla på film. Sen ska vi äta mat och sen skjutsar mamma mig till jossan och jessica då ska vi ut och röra på fläsket, duktiga brudar. tyvärr synda jag med max idag men en liten fågel berätta att det inte bara är jag, har hört att jossan både dricker cola och äter ostbågar haha :P
nu ska jag prata med elvispelvis
byeee

Mitt hjärta, Ditt hjärta, Ett hjärta

trött

jag fattar inte hur man kan vara så trött, imorse när vi skulle gå upp ville jag bara ligga kvar i sängen å mysa men men jag har orkat gjort en sak idag, jobbat. Sen har jag bara legat i sängen och duschat. Sjukt att jag fortfarande är så jävla trött fast jag legat i sängen i princip hela dagen. Jag ska faktiskt kolla på ett avsnitt av hemmafruarna och sen ska jag sova haha tidigt och bra så man samlar krafter! hoppas inte jag har niklas abstines inatt bara haha
gooood natt

sliten människa

har inte skrivit nått sen i fredags så får väll försöka mig på att sammanfatta den på ett bra sätt 
Fredag: Käka kina med jossan,mamma och birgitta. Sen följde jag med jossan hem. Jag hjälpte henne att färga håret och sen drog vi ut och träffa micka och danne :) åkte runt och kolla på alla snutar haha och sen åkte vi till stan. Sen blev det hemgång och jag låna jessicas säng (tack) gick och la mig vid 1 typ och somna inte förens 3 för att det var någon som ville ha sällskap på sms. vad gör inte jag för niklas?!?! haha fast han gör väldigt mycket för mig med och vi gör det med glädje. var tvungen å skriva så för annars misstolkar ni
Lördag: gick upp vid halv tolv och käka nudlar haha sen åkte vi(jessica, jag, jossan) hem till mig och jobba i 2,5 timme. Sen åkte vi in till stan med mamma och fixa pengar och lite annat och sen åkte vi hem till jossan, vi duscha och käka och sen kom micka och då vare bara öppna skiten. Efter vårt lilla förfestande åkte vi på fest. Jag kommer inte ihåg hur mycket klockan var då min vin flaska tog slut och jag ringde niklas. Dom kom och hämta mig och så åkte vi in till stan och sen bjk och sen hem till niklas. La mig på niklas arm och slockna på 1 min tror jag. Jag hade alltså fått i mig en flaska vin, 2 öl och en cider. Det är mycket för mig, och det känns efteråt om jag säger så
Söndag: vaknade första gången vid 8, det var sandstorm i halsen så slängde mig över läsken som jag hitta på nickes rum. Sen somna jag om och vakna vid 11 och ringde mamma och sa att bakfyllan var outhärdlig och att vi skulle komma senare och jobba. somna om och vakna halv 2 av att jossan ringer till nickes mobil. Hon har ringt min 2 gånger och smsat men jag märkte inget hah sen åkte jag,niklas och laver och hämta jossan och jessica och sen skjutsa niklas oss till mig så börja vi jobba. Vi vart klara för ett tag sen och dom åkte hem. Har nyss klämt i mig en hamburgare och ska snart ta en dusch. fryser som jag vet inte vad.  imorgon så ska vi ut och gå igen, toppen! imorgon börjar mitt nya liv också. Bye bye cola,chips och choklad.

världens längsta inlägg. Suuuug hej då :)

kines maat

Snart åker jag och mamma in till stan och käkar chinees food med jossan och birgitta :D

trååk

bara för att jag har sovit till och från under dagen så är jag otroligt piggelin nu. Just nu pratar jag med nicke och kollar på desperata hemmafruar. Jag är ju tjej,kan göra två saker samtidigt.

bläää vad tråkigt. längtar till kina maten imorgon alltså


soooova

kom hem vid kvart över tre då fixa jag ett litet mellanmål som innehöll sallad,tomat,gurka och feta ost. Duktig :D
sen dess har jag bara legat i sängen i två olika lägen, antingen sovande eller kollat på desperate huosewifes. mycket skönt.
Sen för att jag skulle piggna till och sluta somna varranan kvart så synda jag och åt en daim strut. illa. Idag skulle ju mitt nya liv börja men jag har ju börjat lite smått med salladen och så har jag tagit vitaminer.
imorgon ska jag käka så mycket kina mat så att jag inte kommer behöva äta igen på hela helgen haha

Stressigt liv

Sååå jävla hungrig. Det är fan inte mänskligt att ha lunch halv 1.
jag lever västa stress livet känns det som. Så idag ska jag bara ta det lugnt hela dagen/kvällen. Efterlängtat :)
i måndags var jag hos jossan, vi gick en bit
tisdag var jag med niklas
onsdag var jag hos jossan, vi gick lite mera (snygga kroppar snart)
torsdag: ska ta det så jävla jävla lungt hah
Fredag blire kina :)
lördag: ska jag,jessica och förhoppningsvis jossan hjälpa mamma med kontorsarbete (pengar :D ) ska även ut och gå då eventuellt  
söndag: kanske jobba mera och kanske ut och gå! bra bra 

fan vad intressant allså.. hahah bye bye 

 

Oturs dag på hög nivå

mamma skulle in till stan imorse så jag åkte med henne. Skönt
sen var jag i skolan och då tappa jag en nagel(otur 1) sen missa jag bussen med en 15 sek(otur 2) sen hade jag glömt mitt headset hemma (otur 3) sen lyckades jag missa yttligare en buss (otur 4) sen skulle jag bränna en film och då var skiv jäveln för liten(otur 5) fitt dag. Ska ut och gå sen och då kommer jag säkert bryta foten haha
nej men all otur kommer leda till tur slutligen. Jag fick ju äran att vinka till marcus liksom. Det hade jag ju inte gjort om jag hade hunnit med bussen haha fast jag hade hellre hunnit med bussen tror jag hhah sorry mackan 

nej det blir inget, byyyyye

hmm

det vart inget pluggande för niklas kom å hämta mig så var i hemma hos honom hela kvällen. Trevligt trevligt. Vi låg i sängen kolla på tv och prata. Mys
Kom hem för en stund sedan, har duschat och försökt bränna en film. Har gjort det några gånger förr på den här datan men självklart gick det inte idag. Jag och jossan ska ju kolla på den imorgon, jessica också hoppas jag! men iaf jag tar med mig hela jävla datorn istället haha
nu ligger jag och smäller i mig chips, tur att vi ska gå en runda imorgon haha
heeeeej

Prov

provet gick bra :) nu har jag precis intsallerat office på min dator så ska plugga en massa ikväll.


Till en gamal vänskap
Har du fortfarande samma leende när du retas?
Om jag var ledsen,skulle du krama mig och säga att jag förtjäna bättre? som du alltid gjorde
blir du fortfarande så där superduper arg som bara du kan bli?
blir du fortfarande ledsen när du tänker på en viss sak?
skulle du ta hand om mig som om jag var din syster? som du alltid gjorde förut
skulle du kunna kolla mig i ögonen och säga att du älskar mig?
skulle jag fortfarande vara den första du ringde du på morgonen och den sista du ringde på kvällen?
skulle alla fortfarande tycka att vi var lika? både på utsidan och insidan

ibland men inte ofta, nån enstaka gång tänker jag på dig. Synd att du inte ens får minnas mig.

Desperata hemmafruar check

Låna första säsongen av jessica. Så jävla guld för man har fan inte sett säsong ett sen det gick på tv och det var hundra år sen.
Imorgon ska jag gå upp i rätt skaplig tid och plugga på provet i samhälle.

byyyeee

raska steg brudar

Har varit på promenad med jossan och jessica. Rask promenad! haha alltid lika kul
vi svängde in på affärn också.
ska snart trycka i mig en kanelbulle för det är ju bulldag haha
sitter och smsar med marcus. Han är knäpp, men det är bara bra för då behöver jag inte känna mig så onormal i hans sällskap haha :P
imorgon börjar jag kvart över 12! Överlycklig :)

Svårt

igår när jag kom hem på natten och hade sovit ett tag så ringde niklas, han fick mig att fundera lite på en grej. Jag förstår mig verkligen inte på vissa personer. Hur svårt är det att ställa upp? När man själv har ställt upp gång efter gång så får man inget tillbaka. Hur fittigt är inte det?
jag hoppas verkligen att karma skiten fungerar så att alla ljugande,egoistiska,falska,taskiga människor får tillbaka av allt dålig dom gjort.
nu vart det fucked up för nu tror alla ni som läser att jag skriver om niklas haha men så är det inte, Vi är faktiskt väldigt duktiga på att ställa upp på varandra. Meeeeen åååh jag får fan damp. JAG skulle må så jävla dåligt inombords om jag inte ställde upp på en vän som behövde det.

VISSA MÄNNISKOR ÄR INTE VÄRD EN ANNAN MÄNNISKAS OMTANKE OCH VÄNSKAP.


Den feges lögn

Aldrig mer


Söndag

Igår var en rolig kväll. För det mesta iaf. Jag har druckit två helger på rad nu och det är jävigt ovanligt när det gäller mig men jag har tänkt lite, att jag ska passa på å dricka nu när jag är 17 och sen när jag är 18 då ska jag brumma runt i min bil bara :) haha och nej jag är ingen krogen tjej, det vet jag redan.
Drack dock inte så mycket igår men det gör sig ända påmint, trött,ont i magen och seg.
jag och madde hade väldigt roligt i baksätet och satt och sjöng frågan är bara hur roligt hade dom andra i bilen?? :P
Skulle egentligen träffat nickopicko idag men han skulle göra något med lavers bil och jag orkar inte göra något idag. Ligga i sängen ska jag göra :)


Lööördag

igår så vart det thuns men det vart igen springning för vi kom iväg så sent till thuns.
Men iaf så hade vi en otroligt god och trevlig tjejmiddag, jag, jossan,jessica och birgitta :) Vi käka efterrätt också!
Sen drog vi ut och träffa madde en snabbis och sen gick vi till affärn och var där i typ en halvtimme. Hahaha full marcus ringde mig och ville se ett foto jag har hemma på pappa där han ser ut som hitler. Det är ett gammalt foto, och för några år sen så hade han muscha. Sen åkte han förbi affärn och skrek "uuuullllllaaaaa" haha mongo, jag vet att du läser det här :)
Sen gick jag,jessica och jossan hem och kolla på skräckis och sen sa jag godnatt till niklas och sen sov vi. Vaknade vid 12 och försökte övertala jossan att vi skulle springa men det gick inte :P haha istället käka vi frulle och pratade om våran pengarbrist och försökte komma på sätt att få ihop lite extra money. Hon åktee nyss till viktors farbror. Jessica och birgitta är på fotbolls match så jag är ensam här i huset. Men det gör inget för det är ju mitt andra hem :) har nog haft/har många andra hem genom livet, Mina grannar,min syster,niklas,jossanoch jessica.
Måste bara tilläga att det inte är nått fel med mitt egna hem ;)

Nej nu ska jag ta och tjocka lite choklad.
bye bye :)

Leeediig :D

Igår var jag i skolan. Det gick bra. Sen vart det stan och kollade jossans ögon. Sen åkte vi till farmor och käkade och hjälpte henne plocka undan och diska lite granna. Det var trevligt och gott :) 
Sen åkte jag och jossan ner på stan igen för nästa buss gick inte på ett tag och sen gick vi till station och vänta. Då ringde jag Niklas och pratade med han ett tag. Sen åkte vi hem till jossan och micka kom efter ett tag :) sen gick vi typ och la oss. Imorse så vakna jag tidigare än jossan som vanligt haha jag kolla på film ett tag och sen vakna sjusovaren. Sen käka vi frulle med jessica också såklart. Nu ska vi snart åka till Thuns :) Efter att vi har varit på thuns ska vi tvinga robin svänga förbi hos mig så jag kan hämta lite grejor sen ska jag och jossan hem till jossan igen och sen ska vi ut och springa HAHA det blir skyttebanan, jag kommer ligga längs stigen som ett lik tror jag. Nej då det kan ju inte bli värre än så :P 

nej en cigg på det här.  

RSS 2.0