Du är den vackraste jag vet ååå vi älskar varran. Du är den finaste som finns, vi kompletterar varran nanana

Vart hemma från skolan idag vilket inte var helt oväntat. Har börjat tagit hostmedicin idag och bara tagit det lugnt så jag kommer att klara skolan imorgon. Är trots allt bara 2 lektioner och sovmorgon till halv 11. De är dumt att intala sig själv att man är bra och kan vara ute sent och med dålig sömn när man egentligen borde ligga hemma i sängen i hela helgen.

Niklas var också hemma idag så åkte hem till han vid 3 då jag hade plockat upp mina nya vinterdäck. De blev en tur till Bålsta för att lämna en nyckel men de gjorde inte så mycket för jag slapp köra å kunde halvsova! Efter de köpte vi Alvedon, Ipren, nässpray och chips att kurera oss med. Känns bättre faktiskt haha.
Som tur är så tar Niklas hand om allt som jag inte klarar av med bilen och därmed byta däck. Han är bäst som gör de även fast han är sjuk och hängig! (måste påpeka att jag vet hur man byter däck men är för svag och är livrädd för att tappa ett däck så jag lämnar över de på nån som ser till att det blir gjort ordentligt)

Nu ska jag ta och sova. Har redan försökt men de är drygt när man hostar hela tiden. Aja najti najti


Man måste kunna vakna tillsammans med person du gick i sängs med.

Helgen har varit helt ok. Lördags vaknade jag på helt fel sida så var rätt så irriterad den dagen och som ni vet ska alltid allt gå fel sånna dagar, eller så ser man bara "felen" pga de pissiga humöret. Till exempel så skynda jag mig till bilen i lördags för Nicke ringde å sa de när vi var på skilda håll inne på gränby. Sen var han inte där när jag kom dit, då hade han nämligen tänkt att han skulle gå till mig å låta mig ta den tid jag behövde men problemet var bara att han trodde att kicks var på övervåningen... De vart jag jätte irriterad över bara för att jag var på dåligt humör. Hade jag varit normal hade jag bara skrattat å tyckt att de var roligt å gulligt. Dåligt humör är verkligen ingen höjdare!

Börjar bli lite pirrig nu inför resan på fredag. Ska bli så skönt att ligga i solen med en bra bok eller tidning :-) vet att alla andra i min ålder skulle skriva " ligga i solen med en god drink" men nej inte jag. Jag och alkohol har gjort slut och kommit över varandra, önska bara att alla andra också kunde komma över det för jag är så jävla less på allt tjat om att man "måste" dricka eller att de är onormalt att inte dricka. Jag tar gärna en öl eller två nån gång ibland men sen är det bra och ibland önska jag verkligen att jag kunde skicka över min halsbränna/sura uppstötningar(oidentifierad åkomma)på alla som tjatar om det så kan dom få se hur kul det är att gå runt å må illa i flera timmar och undra när man ska spy och om det är svart äcklig jävla spya eller kanske vitt skum? Nej usch nu känner jag att jag börjar bli lite väl detaljrik och på dåligt humör igen.
Önskade bara att jag får vara som jag är utan att bli ifrågasatt eller nedtjatad.

Godnatt


Care

Idag har jag varit rätt så effektiv faktiskt. Har nästan packat klart! Mamma skratta åt mig för att jag redan packat men vadå? Dessutom ska de inte sopas under mattan att hon är en stor tidsoptimist som nästan alltid kommer försent. Jag tycker iaf att det är skönt att vara klar i tid så jag slipper stressa med det nästa vecka. I helgen ska jag vara med niklas villket är väldigt bra då jag tror att jag kommer längta ihjäl mig efter han... hah men vi kommer ha så kul att jag inte kommer hinna tänka på det ;) Ikväll ska jag kolla på tv, programet med hästhandlare. Intressant! Ska kolla om en tjej som fulade sig inom den branschen är med som mina grannar köpte hästar av. Det var ju en rätt så dyr och energi krävande röra jag och mamma fick städa upp. Har ont i halsen så nu blir det te och lite plugg inför ett prov.

psykos

Visst är det tröttsamt att ställa upp på någon när man ändå inte "förstår" enligt personen. Hur mycket man än försöker och anstränger sig så är det alltid någon annan än jag som får höra "du är den ända som förstår mig". Fine! Älta inte dina problem med mig något mer då för jag gjorde mitt bästa. Inte helt fel att tycka så, right? Fråga mig inte om det jag just skrev, tror jag inte ens förstår innebörden av det själv men försäkerhetsskull så bör ni inte gå ner på något djupare plan i en konversation med mig den här dagen. Fast nu börjar jag verkligen tänka på det här. Hur många gånger har inte massor av vänner stöttat mig genom en jobbig period eller snarare jobbig dag då jag knappt har haft nån jobbig period i mitt liv men iaf, hur många gånger har inte massor av vänner stöttat mig men ändå så är det bara en som "hyllas" som den bästa? Som höjs till skyarna på bloggen och i skuggan av det står alla andra som säkert också gjort en lika bra insats för mitt välmående. Det här ska jag tänka lite mera på när jag ska sova. Det är då man får dom bästa svaren. Imorgon väntas en ledig dag :) Ska bli skönt, fast helt ledig är den ju egentligen inte då jag har lite skolarbete som måste göras imorgon. Ska även åka och kolla upp hur mina vinterdäck mår och troligtvis så blir det att beställa nya men skulle vara skönare att smälla i lite ny dubb bara, känns så just nu iaf.

Myshelg

Fredags var det begravning för min farfar som äntligen funnit ro. Det gick bra, var bara otroligt jobbigt att se farmor så ledsen. Efter begravning och fika så åkte jag och mina plutt barn(som inte längre är pluttar utan lika långa som mig) in till stan på bio. Efter det mötte vi upp Annika och Tomas för att käka på restaurang, hmm om Edwards räknas som restaurang? Haha aja sen blev det mys med vännerna resten av kvällen <3 jag och Niklas vaknade alldeles för tidigt lördag morgon så hela dagen låg vi å glodde på tven förutom ett snabbt besök på Leos och affärn. På kvällen kolla vi på film och hade de allmänt bra! Riktigt mysigt då vi vanligtvis aldrig ligger hemma på helgerna. Imorse vaknade vi alldeles för sent så pga de ligger jag vaken nu! Och vill påpeka att blogg appen lever sitt egna liv, inte ok!

Greek

Måndag igen. Veckorna rullar på waaay toooo faaast. Idag blev de skolan en snabbis och sen åka å hämta jossan, köpa med oss gucamole och chips. Våran nya drog! Träffade även nickepicke en kortis vilket är positivt då han jobbar natt den här veckan och vi liksom går om varandra dom veckorna. Jeje tur att de inte är varje vecka haha nu ska jag ta å vara social med jossan :-)


RSS 2.0