måndag

Idag var jag i skolan som vanligt. Det gick bra och jag sluta tidigare så det var skönt.
Är jävligt trött så jag tror jag ska ta en powernap tills maten är klar haha.
Kommer ha fullt upp den här veckan. Imorgon ska jag träna och försöka hinna att färga håret.
På onsdag ska jag bara ta det lugnt eftersom att jag kommer bli tvungen att gå upp jätte tidigt på torsdag då jag ska till romme, kommer hem sent på kvällen också så ja men helgen is free.
Har skiiit ont i min nacke, det är bara för att niklas låg på mig och sov så då var jag tvungen att klättra ur och ligga ytterst, då vart det helt fuckat och jag har ont i nacken sen dess haha sen träffa jag micka på bussen imorse och jag satt typ och kolla bort hela tiden för att min nacke gjorde ont haha men lite fick vi sagt iaf.

ja nu blir det powernapis

värdelös helg

typ, Det var trevligt i fredags då jag käka middag at jossans plejs men sen lördag var ju precis as booring. Jag kom hem vid halv elva och jag somna typ vid tolv. Klockan två vakna jag och var skit pigg. Mysko men jag antar att jag gick och la mig "för tidigt" jämfört med när jag vaknade på morgonen. Aa iaf klockan 2 på natten börjar jag fixa värsta skagen mackan. Såå god! sen spela jag mobil spel för att bli trött men naej jag kunde inte somna. Sen ringde niklas och glad blev jag. Sen kom dom och hämta mig. Somnade runt 6 och då hade niklas typ redan sovit i över en timme. Härliga sömn vanor eller?!
idag så har vi sovit ut riktigt länge och sen kollat på tv och drygat. Jag har tjatat efter mina jävla bullar och kakor hela dagen men sen när vi skulle kolla på solsidan så fick jag äntligen mina bullar, tyvärr var det lussekatter men same shit typ. Sen kolla vi nån timme på wallander sen skjutsa nickopicko hem mig och sen har jag duschat och suttit här. Nu börjar bli dags att sova.

heeej


friday

Tror jag har fått nån form av mentalt sammanbrott eller en släng av "tycka synd om sig själv" sjukan.
Idag var det ju riskettan och det gick bra jag hade trevligt och sen efteråt knalla jag,jossan och viktor på stan och det var helt okej. Jag var på okej humör. Jag lyckades till och med hitta en klänning för 49 kronor.
Men sen när jag kom hem så sjönk humöret igen. Fattar inte haha jag tycker nog inte om mig själv eftersom att jag blir på dåligt humör så fort jag är själv. Aja jag har iaf duschat och sen efter det ringde jag Niklas. Han fick mig på bra humör. Han sa att jag är ball, då vart jag lite gladare haha!

Nu ska jag sminka mig och torka håret och sen ska jag åkea hem till J och J där det bjuds på trerätters! det tackar man inte nej till i första taget!

hoppas på en bra kväll.
puuuuss

Sååå dåligt humör

Fuck jag är på sääämst jävla humör. Vill bara ringa niklas och grina haha han är den ändå som nästan fattar sig på mig tror jag. Han vet liksom när han ska trösta mig eller om han ska säga åt mig att skärpa mig, eller om han ska köra det där med att andra faktiskt har det värre haha jag är ju slut i huvudet vafan! 
Mitt uppe i allt så är jag röksugen också.. och godis sugen. Och jag har hittat plånboken i mitt liv men den är så jävla dyr att jag inte har råd med den just nu. Jag måsta ha den. Får vänta tills nästa studiebidrag och det är ju snart men ändå Blä suck suck suck
Villket jävla onödigt inlägg

Jag har tänkt en massa på old times. På allt roligt man upplevt och allt tråkigt. Även fast man kan skratta åt nästan allt i efterhand så finns det ändå en del minnen man bara vill radera ur hjärnan. Men utan något dåligt minne så skulle ju alla minnen bli likgiltiga. Samma lika always. Det måste ju gå upp och ner ibland. Det här är min neråt kväll I guess!

sköööönt

Lektionen jag hade var inställd så jag drog hem vid elva. Kul att man kom till skolan för en lektion och sen satt och vänta i typ en timme på nästa som vi inte ens hade. Värd dag eller? men men skönt att komma hem innan tolv vafan :)

jag har städat och donat i mitt rum så mycket att jag helt tappa tiden och glömde ringa nicke och nu är han snart på jobbet sååå whataaaa fuck ringer imorgon.

Imorgon är det kursen. inte halkbanan utan den när man bara sitter och lyssnar typ. Har svårt att veta villken som är risk 1:an och villken som är 2:an haha

aja nu ska jag käka toast och kolla ett avsnitt av tre kronor, kult!

suuuug

Mathilda är sjuk. Tråkigt som sören. Iaf så tänker inte jag åka skridskor idag, orkar inte. Vad fan är det nödvändigt för egentligen?! aja så jag drar hem innan lunch, villket tyvärr är klockan halv 1. Men men
Det blir ingen träning heller eftersom att M is sick!
Men jag ska städa mitt rum när jag kommer hem punkt slut!

Tugga och svälj imorgon är det helg!

Rolig prick?!

micka haha min mamma är faktiskt en rätt rolig prick och oseriös prick. Går ju inte att disskutera något men nån som sitter och skrattar hela tiden! så fighten lades ner och jag utser mig själv till vinnare hah

När jag skulle kolla på filmen så somna jag och sov i typ två timmar. Inte bra. Jag brukar inte ens kunna somna när tven är på? :S måste ha varit väldans trött

Nu är det dags att packa väskan, blir en stor väska för imorgon är det nämligen skridskor på idrotten och sen är det friskis som gäller. Skivstångs passet haha jag som är så jävla stark i armarna..NOT. Men om inte annat så lär jag ju bli starkare i armarna efter några pass med the stång ;)

hejpa


fuck

har haft en superbra dag hittills. Jag har varit i skolan och fick tillbaka en novell som jag fick mvg på och så fick jag tillbaka ett svenska prov som jag fick vg på och sen har jag köpt en ny väska och pratat med niklas,villket var efterlängtat så jag har haft en jätte bra dag tills nu. Är väldigt jävla jätte arg på min mamma för tillfället! Fjortisvarning?? aja jag får försöka snacka (slå in) vett med henne sen. skoja dock.

gaaaah nu lägger jag mig under täcket och kollar på en bra film!

no one´s gonna love you more than I do

första träningspasset är avklarat. jag kommer nog grina över träningsvärk imorgon. otroligt att jag pallade 1 timme! haha det är super bra för att vara mig! På torsdag blire skivstång. på´t igen bara!

imorgon ska jag ner en snabbis på stan och sen ska jag åka hem och städa och tvätta. Behövs!

nej nu ska jag kolla på en film.

Bara döda fiskar följer strömmen

Vi vakna imorse och låg och myste lite innan det var dags att tvinga upp sig ur sängen. Glad att jag började efter lunch så att jag kunde sova hos niklas eftersom att han jobbar kväll nu och då hinner jag inte se han och knappt prata med honom, så very good I sov där! Sen så åkte jag hem och fick lite halv bråttom, det var bara käka lite och sen slänga ner lite varma kläder i väskan och gå till bussen. Skabbig och ofräsh men det är väll okej om man ändå bara ska vara ute i en pulkabacke! japp jag har spenderat min lilla skoldag på två timmar i sunnersta backen. Vi skulle redovisa olika aktiviteter man kan göra med en barngrupp när det är snö. Suck, helt onödigt enligt min åsikt för sånt kan man faktist tänka ut självt tycker jag!

imorgon ska jag och mathilda träna! hoppas det går bra och att man inte är helt fördärvad efter allt dumt man gjort mot kroppen, tex dålig mat,rökning,alkohol,ingen motion under flera års tid nu. Aja som om det inte vore nog så kör vi på torsdag också. Snacka om träningsvärk!! haha men det går nog fint!

Ska även få pengar från att jag har varit barnvakt så ska försöka ta mig ner på stan någon dag i veckan och köpa en grymt snygg väska jag har sett. Hoppas den finns kvar!

Nej nu blir det en massa plugg och ska även försöka tvätta lite kläder


Söndag

Igår så satt jag,Jossan,madde och micka i friggan och hade det trevligt :) senare drog vi på fest i skogen haha ja men det var helt okej det med! Jag och nicke kom hem efter 4 vilket egentligen var på tok för sent. Idag har vi bara tittat på tv och käkat pizza som alla andra söndagar haha. Nu kollar vi på en robot film på 4an. Jag sover här inatt igen. Niklas jobbar kväll och jag börjar inte för ens 12 :) skönt.

Rääällly

Har spenderat dagen i skogen med min fina flicka och tre boys. Mycket trevligt och väldigt kul att kolla på rally. Var alltför länge sedan jag gjorde det!

nu ska vi knalla till madde, jag och jossan. (villka annars?!)

puuus

oj då

Micka: tack för kommentaren :)
jessica: its over med svenska språket för mig!! illa.

Imorgon blire kina efter skolan :) sen åker vi hem till jossan antar jag och jag lånar duschen och sen hoppas jag på att vi träffar dom andra 2 bästa brudsen!

Jag har försökt fört en konversation med Niklas idag men inte så lätt med någon som pluggar något som heter rally road? haha killar eller? Får försöka imorgon men då är han nog ännu mera på spänn och pluggar och fixar bilen. Bra att han har ett intrsesse iaf :)

hej

Ett tvättäkta idiot

Kom hem vid halv 3 idag sen dess har jag varit barnvakt till Elvira. Hon är pigg nu så det var nog inte magsjukan hon hade igår, för isf hade hon nog varit dålig nu med.
Först när stefan kom och lämna henne så grina hon och skrek för hon ville inte vara med mig hahah men sen efter ett tag så sa hon "vi kanske ska gömma oss sen när farmor kommer, jag vill ju vara med dig själv" GULLUNGE!
Aja nu ska jag snart käka lite food och intervjua mamma om graviditet hah

hej

Otuuurs dag

Helt galen sönder röjd morgon jag har haft.
Det började med att jag fick ett sms som jag vakna av och jag kände mig pigg så jag stängde av alarmet och råkade självklart somna om. Sen när jag vakna igen insåg jag att jag hade missat 08.15 bussen som jag skulle åka med och att jag inte heller skulle hinna med 8.30 bussen. Sen hann jag med 9.05 bussen och sen när jag skulle plinga så fungera inte plinga grejen och jag såg att det var flera som försökte plinga och alltså flera som skulle av så jag ställde mig vid dörren och efter ett tag stod det typ 5 pers där men nej det ser inte den dumma blåsta chaffören så han skiter i att stanna och då skriker jag hallå och han svarar typ "jasså fungerar inte plingknapparna?" och fortsätter att köra! idiot.. så fick hoppa av på stan ovh sen fick jag ta bussen till skolan och ja nu är jag här. Nästan 2 timmar FÖR TIDIGT!! gaah jag är arg på mig själv som gissade hur schemat såg ut iställe för att kolla ordentligt.
Synd att nicke jobbar dag, om han hade jobbat kväll hade jag kunnat ringt han och gnällt över min sitaution!

Aja imorgon är det helg och jag har no plans. hoppas att det styr upp sig iaf. Det är ju rally på lördag men så kallt att stå ute. Egentligen kanske jag borde vara nån form av support till niklas men han kör ju bara debutant haha dessutom klarar han sig utan mig :)

nu ska jag möta mathilda heeej

Ledig dag

Har haft en jätte skön ledig dag idag!
Sov jätte länge. Skulle egentligen ha varit barnvakt men lill tjejen fick magsjukan så nej tack! Då plugga jag istället och efter det så gick jag ut på en promenad i det härliga vädret. Sen damsög jag hela övervåningen och duscha. Har varit riktigt flitig idag.
Nu ska jag fixa lite mera skolarbete och sen slå igång en film och försöka somna till den.

Imorrgon slutar jag vid 13 för det är utvecklingssamtal på eftermiddagen men min mentor är väldigt osmart och har inte gett ut villka tider man ska ha samtal. villket är jävligt dåligt eftersom att jag mathilda har velat boka in ett pass på friskis imorgon men nu går ju inte det eftersom att vi inte vet när vi samtal men men får hoppas att vi hinner med både och!


tråååk

Jag har..
Gröna ögon: nej
Charmat någon: hmm antagligen
Blivit beroende av en person: jadå
Gråtit vid ett break-up: emh, ja
Kysst någon för att göra någon annan avundsjuk: kan man typ säga
Hamnat på sjukhus: ja men inget allvarligt
Spottat på någon: inte med flit
Varit kär: ja
Fler än 2 husdjur: ja
Strulat med någon som var 10 år äldre än mig: nej
Skjutit en boll i huvudet på någon: neaj
Gjort slut med någon via telefon: typ nej
Varit ledsen i mer än en månad: ja fy fan

Senaste personen jag..
Delade ett glas med: ingen aning
Delade säng med: jossan
Smsade med: niklas och mathilda (har två mobiler)
Kramade: niklas kanske eller mathilda.
Fick en diss av: ingen jag minns iaf
Drömde om: kommer inte ihåg
Gav en komplimang: jossan
Grät över: Dumma människor
Skällde ut: hmm niklas men det var mera en disskution, haha vi brukar inte skälla på varandra
Gav en present: julafton

Inom de senaste 48 timmarna har jag..
Kräkts: nix
Däckat: nej
Kysst någon: ja om jag inte räkna fel på tiden
Gråtit hejdlöst: nej
Sprungit: nej
Sovit med någon: ja
Gjort slut med någon: nej
Drömt om någon: naj
Köpt nya skor: nej
Borstat tänderna: yes
Använt mig av en platt-tång: nope
Stönat: no
Dansat robotdansen: nej
Flirtat med någon: nix
Bråkat med någon: nej
Ramlat: nästan
Skrattat: jorå
Strippat: nej fy fan haha

Visste ni att

-ca 400 000 barn växer upp i missbrukar familjer?
-Att det i snitt blir ca 3 barn i varje klass?
-att endast 1-2% får hjälp?!

Har haft tema dag i skolan angående hur man ska bemöta missbrukar familjer och barn från missbrukar familjer. Kommunen fick välja en linje att ge den här temadagen och då vart det barn och fritid, eftersom att vi högst troligt kommer jobba med barn och ungdomar. Det var iaf jätte intressant och väldigt lärorikt. Det var två killar som spela upp en teater och hade föreläsning och disskutioner om just det här. Teatern handlade om den ena killens uppväxt. Hemskt! Sen var även Trappan där och berätta om sin verksamhet. Det väckte mitt intresse för socionom utblidningen ännu mera, dock kommer jag aldrig klara matte B just nu så det känns bättre att läsa in det senare då jag bara har det ämnet att plugga på och inte massa andra ämnen. Matte har aldrig varit min grej!
Men det som är bra är att jag får mycket merit poäng från bf. Så om jag vill så går det :)

Ska försöka hinna med att fixa lite nytt utseende på bloggen, jag är medveten om hur det ser ut..

Nu ska jag äta soppa :)

puss hej


loong time ago

okej visst jag skrev ett inlägg igår men jag tog bort det eftersom att inte blev som planerat.
Men iaf i fredags så hade jag och gnugget mys på kina, och senare hade vi mys hos micka!
igår så var jag med jossan och vi gick till micka och sen åkte vi till fibbe och det var trevligt där. Sen åkte jag hem och knarka i mig lite knark mot hosta och halsbränna, efter nån halvtimme/timme kom niklas och dom å hämta mig så jag äntligen kunde få sova, jag behöver verkligen en nyckel dit haha

idag så har vi gjort samma skit som vi gör varje söndag, precis ingenting och jag tycker det är så jävla skönt. När jag vaknade så såg jag att jag hade ett fått ett sugmärke. JAG HATAR SUGMÄRKEN..
Niklas mata mig med julmust så då vart jag glad på han igen. jag är precis som en matberoende, mat gör mig alltid glad!
Något som var oskönt var att niklas börja kolla på tv vid elva imorse och vi somnade efter klockan 6! Men som tur var så somna han fort och då kunde jag stänga av tven haha

imorgon tar jag lite sovmorgon men får väll se om bussarna ens går över huvudtaget!

nu: soooova

Man ska akta sig för att sitta på två stolar, det blir lätt att man ramlar i mellan.

alltså rubriken, jag menar inte bokstavligen utan lite mera metafor aktigt.

Men iaf så träffa jag madde och jossan på bussen hem idag. Det var trevligt! :)
När jag kom hem så ringde jag N och sen ringde jossan. Haha och ja vi träffades på bussen 10 min tidigare haha
Sen har jag bara pluggat,pluggat,pluggat. Är jävligt stolt över allt jag lyckats hinna med idag. Ska snart sätta mig och göra klar ABC boken! Den kommer att bli klar idag.
Imorgon ska jag och Mathilda köpa gymkort på friskis och svettis! jag vet jag skrev typ förra veckan att jag aldirg kommer röra på mig mer än nödvändigt men grejen är den att min kropp börjar förlora sina gamla vanliga former, och fettet liksom flyter utåt och huden följer med, alltså jag håller på å blir tjock och börjar bli mindre nöjd så att säga.
Jag och Mathilda kommer nog att hålla oss till passen då man har en instruktör eftersom att vi är väldigt lata och behöver någon som håller koll på oss haha

Det blir nog bra, tjock som smal ;)
heej

När vänner blir demoner och demonen blir till vän

Tack jessica för din uppmuntrande kommentar :D ♥

Idag så var det back in school och det var helt okej. Efter skolan följde jag med mathilda på lite misson och sen gick jag till apoteket och hämta ut hostmedcin och magmedicin. Fan fick stå i kö skit länge, allså till där man hämtar ut recpetbelagt och inte där man betalar.
Var även lite tjock och köpte med mig sallad från cupido haha okej det är nyttigt men iaf lite fläskigt att köpa med sig mat. Niklas nya smeknamn på mig passar verkligen, Fläskii valkoneen hahahhaha :P
Ska snart försöka mig på att fixa snygga gelenaglar, ska göra det seriöst.

nej nu ska jag knalla ner och ta lite sörja mot besvärlig mage!
heeej

plugggggg

jag har nästan gjort klart den där satans abc boken nu iaf. Men får helt enkelt skylla mig själv att jag har skjutit på det hela lovet.
Imorgon börjar 10.05 så jag har lite sovmorgon iaf :)
Ska snart börja kolla efter mina nycklar och busskort och sånt och packa ner det i väskan. Angående väska så behöver jag köpa en ny inom kort! Så om jag orkar mig ner på stan så ska jag försöka hitta en väska också.

Nej nu blir det inga mera ointressanta inlägg ikväll haha

Lördag 8 januari

Min mamma fyllde år i lördags så då kom jossan och birgitta över och fikade och sen följde jag med dom hem. Vi käka pizza och hade det trevligt :) Senare på kvällen så var vi med viktor,micka och danne. Vi åkte till åkerlänna och sen åkte vi till viktor och hade det trevligt. Sov hos Niklas. Somna inte för ens 6 på morgonen för att jag hade host attacker varranan minut. Igår, söndag alltså så låg vi sängen och bara glodde på tv. Sen åkte vi till affärn och handla gottigott samt hem till mig och hämta lite grejor och sen kolla vi på toy story och hade det mysigt :) Jag måste ha somnat någon gång innan tolv med kläder på och chipspåsen på magen haha. Niklas väckte mig senare så då klädde jag av mig och somna om. Hosta som en jävla dåre gjorde jag också. Vi ställde klockan på 9 men vi snooza till 12 typ haha då kolla vi på tv och prata. Vid två åkte vi för då skulle niklas åka till jobbet och så skjutsa han hem mig på en gång. Då duscha jag och har ätit en hamburgare. Ska snart sätta mig och fixa den där jävla ABC- boken som jag aldrig blir klar med. Vill egentligen bara elda upp den :@

imorgon börjar skolan. Ska även försöka dra mig ner på stan efter för att införskaffa mig tippar till gelenglar och nagellack och hämta ut min hostmedecin på apoteket. kommer säkert inte orka haha

hoppas alla har haft ett bra lov!

god morgon eller

jag förstår verkligen inte hur man kan snacka så oerhört mycket skit bakom en människas rygg och sen umgås med den som om inget hänt. Och det värsta är ju att det inte är den första personen du gör så här mot. men men inte mitt problem. Jag är inte heller guds barn och det är självklart att även jag snackar illa bakom någons rygg ibland men då brukar jag oftast ta det med personen senare och berätta vad jag tycker hon/han har gjort mot mig. Då kan det visa sig att det bara var ett misstag.missförstånd eller att personen har en konstigt beteende.
Jag skulle inte må bra om någon snackade bakom min rygg och sen låtsades vara min vän. Det är rakt igenom falskt. Dom få jag har pratat skit om i mitt liv, det är människor som har bevisat att dom faktiskt inte vill mig/andra något bra.
nej nog om det annars förstör jag nog min dag med massa negativ energi.


The best you ever had

ååååh jag skrev nyss ett långt inlägg som försvann!

Men det gick bra hos doktorn iaf. Ska göra en gastroskopi. För er som inte vet så är det när man kör ner en kamera i matstrupen för att kolla hur det ser ut där. Förmodligen så är det min magmun som är defekt. Man skulle vara en bil för då kunde man ju åka till skroten och hämta lite reservdelar och sen var det ju bara skruva på när det behövdes haha iaf så är jag rätt känslig när det gäller min hals eller vad ska man säga. Jag har känsliga spy reflexer. Typ om jag råkar stoppa in tandborsten lite lite för långt så får jag kväljningar. Men iaf så lovade mi,n doktor att jag ska få ha lugnade och hon ska skriva det i min remiss som hon ska skicka vidare.
Igår var jag med tjejorna. Det var bra som alltid. Åkte hem och la mig på niklas arm och somna väldigt fort.
Idag så fixa niklas värsta hotell frukosten till oss. Han kom upp och väckte mig och när jag kom ner så fanns det massa gurka,tomat,pålägg,mackor,ägg,te,juice! superduper mys :)
Sen begav vi oss till morfar och mecka. Till och med jag hjälpte till! Det vart jätte länge vi var där och det var inte enligt planerna. Men jag handskas ju med en av sveriges mest oplanerande människa, niklas :P
Efter lite om, mycket men och lite tjat så kom jag tillslut hem till madde. Micka hade köpt pizza till mig! Det är tur att mina fina vänner finns! ♥ Vi har haft en jätte trevlig kväll tycker jag :)

nu måste jag fasen sova. får se hur det går. Tror jag kommer ha abstinens, vakna varje kvart för att det är någon som saknas i sängen. Typiskt killar och göra så att man blir hjärndöd. Haha nej skämt å sido men niklas-abstinens existerar faktiskt!

ingen tvekan

Imorgon ska jag gå upp tidigt, jag ska till doktorn och kolla upp mig nu! Alltså inte felet i huvudet utan det i magen/halsen haha! Ska bli riktigt skönt och kolla upp vad det är och vad man kan göra åt det. Jag hoppas inte att det är nån dryg jävel som säger åt mig att äta rätt,motionera,inte röka,inte dricka. För det är en sak av det där jag aldrig kommer göra och det är att röra på fläsket! okej kanske överdriver jag men jag kommer aldrig göra det regelbundet iaf.
Vid klockan 1 imorgon ska jag på narnia med mina favvisar :)
Det blir super!

blogga blogga blogga

ja jag vet jag suger, bloggen suger, innehållet suger. Men ja idag är det söndag och det känns som att det är måndag. Det är mycket bättre när både julafton och nyårsafton är på en veckodag tycker jag, för då hinner man komma igång till helgen haha
Vi åt iaf mat hos viktor och det var trevligt tycker jag! sen var typ inget mer trevligt den kvällen. Nyår är överskattat! super duper mycket. Nästa nyår är jag nykter och kör om jag har körkort, har jag inte det så har jag antagligen tagit livet av mig. Jag fattar inte grejen med att alla ska bråka. Är det en ny trend eller? Jag råkade komma i disskution med en kille men det var för att han hade betet sig illa och inte jag. Det var han som bad om ursäkt efter våran lilla disskution.
Sen var det en person som gick i mellan för att stoppa allt bråk men istället ger han en person en smäll, Det var väll fan inte att stoppa bråk iaf? snarare att uppmuntra!

Jag hade antagligen haft vääldigt mycket roligare om jag var full men jag hade sån jävla halsbränna och mådde så jävla illa pga det, men jag drack iaf två glas vin till maten och en cider efter maten.

aa jag har ju nån knäpp jävla halsbränna skit, ingen medcin hjälper och jag har prövat nästan alla medciner. Man får bara äta dom i högst två veckor och sen måste man söka läkare, jag har prövar massa olika medciner sen i somras nu haha men ska boka tid hos en doktor imorgon.

nog om typ allt. Vi får se när jag skriver igen
bye byeee

RSS 2.0