Midsommar

Har haft en bra midsommar helg. Nykter hela helgen! Midsommarafton tillbringades i öregrund det var trevligt fram tills vi skulle åka hem och jag fick punka och ett utbrott på köpet. Men men det var ju bara byta däck. På midsommardagen åkte jag till niklas när han hade kommit hem så låg vi å myste å sov ett bra tag innan jag tog nickes bil å drog men hann inte vara hos jossan så länge innan niklas pappa hade lagat mitt däck så då åkte jag å bytte bil och käkade middag hos niklas. Sedan blev det duscha och åka till hampus för att senare åka till björkis. Niklas den jäveln vann 2 kg toblerone. Igår var det lugnt hela dagen, kollade på film och käkade gott. Sov hos niklas inatt och vaknade av att mina favvo barn ringde mig och berätta att dom var hemma hos mig så då var det bara gå upp å åka hem!

<3


19 barre

Igår fyllde jag år. 19 är ju ingen speciell ålder direkt, tack till mina trognaste mormor, jessica och josefin som aldrig missat en av mina födelsedagar :-)
På kvällen var vi hos niklas och drack lite öl och körde poker. Gick och la mig rätt tidigt i sängen och kolla på gossip girl vilket har blivit ett beroende!
Bara för att jag skrev det så börja det rycka i gg nerven haha


Bla bla

Sitter just nu i öregrund och väntar på att färjan ska gå. Det cirkulerar en massa fulla ungdomar eftersom att det är skolavslutning. Haha rätt kul att se faktiskt och jag ber till gud att jag inte beter mig som dom gör på fyllan men det gör jag nog inte då den äldsta ser ut att vara max 15. Man växer ju väldigt mycket på bara ett år. Så på 4 år har man nog mognad och förändrats väldigt mycket. Fy fan vad intresse klubben antecknar!


studenten

Igår tog jag studenten. Hade en kick-as dag och vädret blev kanon! :) Fick jätte fina presenter, upptäckte idag att jag hade missat att öppna en present från min bror och hans familj å de var ett present kort på body shop, fick även det av min syster så nu kan jag verkligen gå lös inne på body shop haha :)
Efter mottagningen åkte vi hem till jossan och jag la mig och sov i två timmar vilket verkligen behövdes! var helt slut.
Vid tio drog vi in till stan, blev etage. Var lite för trött för krogen egentligen men de var bara kämpa haha. Klockan fyra kom jag och niklas hem. Idag har jag myst med Nicke, jobbat, varit hos jossan och kollat på film med mamma å pappa lite från till medans jag sprang runt å städade.

Nu ska jag ta och försöka sova.




Söndag

Ligger just nu i sängen, niklas ligger brevid och sover. Igår på kvällen var jag med jossan philip å emil och vi kolla en massa utlandsresor och jag fick värsta suget efter att åka! Tråkigt bara att man har dåligt med pengar så man måste sortera bort vissa resor som egentligen hade varit as bra. Men än har vi inte sökt klart, måste hitta en bra resa för ett bra pris helt enkelt :)

Ska snart åka å jobba och sen blir det hem och kolla på bb finalen.

Over and out


Love till my bros

Måste bara berätta att jag har världens finaste kusiner! Big love till er mina älskade jessica och josefin <3

Snart studenten. Helt sick. Kändes som att jag börja på barn och fritid förra veckan typ. Super jävla nöjd att jag valde just den linjen. Jobba med människor är exakt det jag vill, hellst personer i kris och behov av stöd. Hoppas hoppas verkligen att jag kommer in på socionom utbildningen! Men först väntar komvux i höst så jag kan plugga behörighetskurs.

Aja livet tar oss på olika vägar så man kanske slutar i en korvmojj i pajala och stormtrivs! Visar sig helt enkelt Haha :-)


RSS 2.0