Snart

Snart snart åker jag och det ska bli så jävla skönt att komma bort från allt och alla, iaf dom flesta.
Är just nu jävligt arg på en person, Du ska få göra som du vill men jag måste leva i ett koppel?? idioter!

nej nu måste jag packa i det sista.
får se om jag kommer blogga nå mer. annars så hörs vi om typ 2 veckor.
hej

1ry2fihev

Daaaaaaaaaamp
jag har daaaaaaaamp
din äckliga äckliga jävel.

har pratat med niklas i över 2 timmar. hej telefon räkning

bara en dag kvar, klockan är över tolv

måste sova

dampar loss,lackar ur, lackar satan, vad ni än vill kalla det, jag är det/gör det


Födelsedag

japp nu fyller jag år, dock bara 17 men det ä ju då nedräkningen till 18 börjar :D det kommer gå fort tror jag.

Jag har blivit helt galet förkyld, inte okej

snart måste jag göra en tårta, och städa och fixa mig.

måste börja dona nu insåg jag. hej

Måndag

Vakna upp hos jossans och jessica. Spela kort hela dagen typ, tror vi spela kort i 4 timmar. Sen kom mamma och hämta mig så åkte jag hem å duscha och sen åkte vi till stan. Mamsen bjöd på mat på barista. Förut när vi börja äta där så fick man jätte stora portioner, nu får man skit små. Tur att jag tog en chokladtårta som efterrätt,annars hade jag inte blivit mätt. Eftersom att jag fyller år imorn så gick jag och mamma i affärer så fick jag köpa det jag ville. Det blev ett par race marin skor,en tröja och två filmer. Kanske låter lite men har ju blivit bjuden på en resa på x antal tusen så jag är super nöjd! Sen så handla jag smörgåstårta och tårt grejs till imorgon då jag får besök av mina kusiner och pojkvänner. Min mormor skulle inte komma av nån anledning (yes!) Sen på kvällen ska vi grilla nåra stycken hos stora J och lilla J.
Nej nu måste jag byta i tvätt maskinen. Har jävligt mycket att tvätta tills på torsdag kväll då jag åker till mathilda.

heeeej

hm

Förra inlägget skrev jag slavrigt och hastigt. Men iaf så kom jag hem efter ett igår och sen låg jag i sängen och smsa med niklas till 4? inte normalt! Sen så sov jag och imorse runt nio vakna jag av att några pratade på undervåningen och det var konstigt eftersom att mina föräldrar var på gräsö, men iaf så tänkte jag att det kanske var min bror och hans flickvän så jag tänkte inte så mycket på det. Så jag låg och halvsov. Sen kommer någon in på mitt rum, Då ärdet Lena min moster. Träffar henne typ en gång om året och sen halvsov jag så jag kände inte igen henne haha låg och tänkte om det var min syster eller vem fan det var, Men sen vakna jag till och såg vem det var haha. Sen så vid tolvringde jag niklas och sen var det bara gå upp och äta och fixa. Sen vid ett kom niklas och hämta mig och skjutsa mig till jossan och jessica för att fira jessica, fasthon fyller om 31 min. var fan lite jobbigt att hoppa ut ur bilen idag eftersom att jag åker om några dagar och har fullt upp fram tills dess så kommer ja väll inte se hans fina fejjs på så där en 3 veckor. Jessica hade iaf bakat sjukt goda tårtor!
jag är fortfarande hos jossan. Dom spelar kort men jag gav upp.

veckans planer är

Måndag: Stan,tvätta
Tisdag: Fylla år, få gäster, Grilla hos J och J
Onsdag: tvätta och packa klart allt
Torsdag: Träffa annika, Sova hos Mathilda
Fredag: CYPERN

Återvänder 2 veckor senare men förhoppningsvis ett fulladdat batteri, eventuellt jävligt sliten och bakis men vi hoppas på det första!

Det spelar nog ingen roll hur lång tid det går, det är du

Sööndag

sitter och väntar på nicke så jag vet inte hur mycket jag hinner skriva.
igår var jag iaf hos willws syrra och kolla på film. Rambo 3, den var sorlig jag grät.
nu kom niklas hej

Lördag idag va?

Igår så åkte jag till viktor, vi käka god mat och drack. Kanske lite för mycket för min del. Finns inte så mycket å berätta om kvällen. Den var trevlig. Jag åkte in till stan med en massa folk. Satt i nickes knä hela vägen, inte skönt att sitta med huvudet i taket typ. Sen iaf så dela jag och nicke på ett orginal mål och sen blev det en massa tjaffs inne på max och det känndes pinsamt tyckte vi, alltså jag och nicke så vi traska iväg till en mack och köpte cigg och tuggummi. Sen så åkte vi tillbaka till björklinge,hämta upp folk och sen lämna av i storvreta för att sedan åka tillbaka till stan och hämta upp folk och sen ut mot bjk trakten för att lämna dom. Jag och niklas kom hem efter halv 5 nån gång tror jag. Då vare bara däcka i sängen. Imorse så gick nicke upp innan mig och skulle skjutsa nån någonstans. Jag låg kvar och sov i en timme. Det behövdes. Sen så kom han tillbaka och då åkte vi och kolla på rally. Det var trevligt men mot slutet började det bli kallt som attan. Sen skjutsa nicko hem mig och jag har duschat och grejat och nu hamna jag här. Mår väll kanske inte alltför bra idag men men. Blir nog en lugn hemmakväll känner jag!

byebye

du är allllllllt

Har inte haft tid för att blogga men nu är jag här. Idag så har jag hjälpt pappi å städat och tvättat och grejat med en av hans bilar. Sen mötte jag julia och micka. Ett litet avskeds möte för micka lksom. Det var bra tycker jag! mycket skratt och mycket "döda" haha :) Sen ville marcus ha med mig till stan, fast först lämna han mickaq sen kom han å hämta mig och vi åkte å hämta julia. Vart ett besök på banken och nått annat ställe typ mekonomen ellr nått :P köpte cola och godis jag! Sen har jag glott på tven och nu hamna jag häär :)

tonight you´re gonna break my heart

Skolan idag. Gick upp på morgonen och fixade ett G i natur även fast jag bara ville ligga hemma i sängen! Duktiga jag,(klappar mig själv ömt på axeln och säger "BRA ULLA" as i always says)

MEn iaf så drog jag tidigare för jag skulle till ungdoms mottagningen och fixa lite nya knullsäkra piller(p-piller). Idioterna hade bokat mig och jossan på samma tid. Visst har vi samma efternamn men det är ju rätt stor skillnad mellan JOSEFIN och ULRIKA.
Sen kom mina älskade vän mathilda och gav mig en grej jag hade glömt i skolan. Så satt vi 3 där å snacka skiit. Sen cykla thildus vidare och jag och jossan gick runt å kolla. Vi köpte oss en varsin kjol. Skit snygg och kosta under hundringen :D När jag kom hem så har jag bara fixat min lekpärm som ska lämnas in och sen suttit å gjort matte hem prov.

känns inte inte inte inte bra. Fan om det är nått. Fan fan fan fan för dig.

du är den vackraste jag vet

Lyssnar på den låten, därför rubriken, alltså astrolgen med magnus uggla. Tänker på min syster när jag hör låten, kanske för att hon gillar magnus uggla.

Iaf så verkar det som om jag kommer bli tvungen att gå på restdagarna i skolan. Hade ju varit jävligt mycket skönare att ha två dagars extra sommarlov men har man tagit fan i båten får man ro han i land också.
Det är matten,naturen och idrotten som behöver fixas men jag tror jag skiter i idrotten. Men en annan positiv sak är att jag får VG i BKF och Arbetsätt/lärande :) det är jag jätte nöjd med. 
Efter skolan så växla jag pengar till cypern! jag börjar fan bli lite nervös nu haha. Köpte även två väskor. Nu ska jag inte göra några mera inköp tills jag åker. 

Hej  


dagen

Har faktiskt hunnit med en jätte viktig sak idag. Blev klar med min APU rapport idag :)
Sen har jag suttit i solen och druckit mammas hemmagjorda rabarber saft! skiiitgott
Sen fixade jag mina naglar men störd av niklas som smsa haha fixa inte naglarna och smsa samtidigt! Men efter många om och om så blev det rätt snyggt iaf. Funderar på om jag ska ändra utseendet på min blogg lite granna. men är kanske för trött haha

Alla behöver någon, vi behöver varandra eller något åt det hållet..


söndag

Känns som om jag inte orkar berätta så detaljerat om igår. men iaf så åkte jag till viktor,åkte till jossan,träffa niklas, käka mat, spela fotboll och kubb, åkte till viktor, fick ont i magen, prata med niklas,åkte hem, sov.

när jag la mig för att sova så kändes magen helt okej men efter ett tag så fick jag så där skit ont igen. nu känns det typ som om jag är bakis och söp alldeles för hårt igår men så är det icke. Bakis utan att dricka, låter lyckat.
nu ska jag försöka äta något och sen göra klart in apu rapport för den ska jag lämna in imorn annars tar jag livet av mig :)

Trötttttt

jag hatar att bli väckt på morgonen för då kan man inte somna om. Om nån ringer på natten så är det inge problem att somna om men på morgonen är det kört. Så tack robin för att du ringde mig 9 imorse! okej ja ska inte vara bitter :D
men iaf så är jag skiiittrött men funderar på att gå ut på balkongen och få lite friskluft. Sen ska jag även duscha och äta. sen tror jag att jag ska träffa mina kära vänner Jossan och viktor.
Får se vad som händer ikväll. Byebye


Friday

Gick upp rätt tidigt och sen åkte jag och mamma till gränby centrum. Sen var jag hemma i nån timme och sen gick vi över till våra kära grannar och åt smörgåstårta :D var där i nåra timmar sen bar det av hem. Sen efter nåra timmar cykla jag till micka. Eller jag mötte micka vid grekens men iaf. Jobbigt vare men jävlar så skönt efter åt. Var i bjk, träffa madde jossan viktor. Sen cykla jag hem, prata med niklas för jag var rädd att nån gubbe i en van skulle komma och kidnappa mig :( haha! sen kom jag hem, snacka lite mera med niklas, la på, nu läget ligger jag i sängen med datan. Ska snart sussa. Sköönt!

Cola suget

Väääärsta cola suget på länge! måste gå ner och leta efter cola. Skiter i om den äär avslagen eller varm. Måste ha cola nu nu nu. Prata precis med min käre niklas i telefonen i 24 min. Fattar inte varför jag alltid får så dyr räkning haha.

Läääängtar som fan till resan alltså! ska fan börja kolla över resväska och lite såna dära saker i helgen.

bye

Torsdag

Ledig imorn! nice as hell. Ska på min granne niklas stundent. :) Grattis till resten av er som tar studenten.
har bott hos mina kusiner i två dagar så har inte varit så aktiv här. och just nu känner jag att jag håller på att hungrar ihjäl så nu ska jag äta nått hej!

RSS 2.0