Självständighet

Är det typ inte det bästa som finns? Att stå helt på egna ben och tänka att det inte var någon annans förtjänst än min egna att jag tog mig dit. Känslan man har när man inte är beroende av någon alls utan man klarar sig själv i alla väder är ju underbar!! Jag tycker inte om människor som jämt är efterhängsa och beroende av någon och typ grinar sönder om den inte är med personen den är beroende hela tiden.
Till exempel, tror det är ett vanligt case
när pojkvännen drar ut på krogen sitter du hemma och har tråkigt och grinar efter din älskade.
Tror det är rätt vanligt iaf...

Vad jag inte fattar är varför i helvete man inte ringer sina tjejkompisar/killkompisar och gör något asroligt!

jag gillar iaf att veta att jag klarar mig all alone och inte är beroende av någon :)


dreamer

Ja jag vet att jag aldrig skriver något i min ruttna blogg men nu har jag tid. Frågan är varför och svaret är att niklas jobbar kväll/natt därför har jag tid hah

Igår drog klassen på hajk. Vi gick 1 mil med packning,det var sjukt jobbigt men vi var bland dom första som kom till sunnersta (dit vi skulle gå) och vi gick på lite mer än 2 timmar. sjukt bra för att vara jag! obs det var ingen tävling så man hade kunnat gått på 4 timmar om man ville det.
Sen paddla vi i ösregn i vad som kändes som 40 timmar men var runt 1 timme. Det var inte så himlans kul.
Aja hela hajken i sig kändes väldigt värdelös då vi inte gjorde någon aktivitet eller umgicks med hela klassen pga vädret. Alla satt inne i sitt tält och frös typ. Aja har man inte uppskattat skön säng och värme innan kommer man garanterat göra det nu :)

Jag och Niklas var 3 minuter ifrån att se en varg förra veckan. Läskigt!

 


Jag och min älskade nike åt kräftor i fredags! ♥ på kvällen åkte vi till sofie och umgicks med fina vänner. Lördagen dissade vi driftingen och drog på rally istället, jag var utrustad med regnstövlar och paraply så jag hade det trevligt i skogen! på kvällen åkte vi till emil och senare till en fest och sen hem och sussa som små grisar :)


Imorgon är det skola. Efter skolan ska jag ta mig i kragen och tvätta bilen och städa rummet. På torsdag blir det kines mat med älskospälskos :)

Toppen

jag lever! och livet är great! :D
har typ tillfälligt flyttat in hos niklas och därför blir det inget bloggande av.
Vad fan har jag gjort under denna inläggslösa period?
jag har varit med min fina Niklas,Varit med mina underbara vänner,fixat bilen,varit i rättvik,kört en massa van, ätit alldeles för mycket vitlöksbröd, varit på vallen och missbrukat tiny wings. Har säkert glömt hälften!

Vill bara säga att jag älskar Niklas och mina vänner ♥ni är guldvärda!!

RSS 2.0