Dan före dan

FAN VARFÖR KOMMER JAG INTE IN PÅ FACEBOOK????

Idag var det iaf skolan, börja 11 sen var klassen på teater och sluta efter två. Sen vandra jag,julia och jessica runt på stan. Sen åkte jag och julia ut till stonehagen(stenhagen) för att handla mat och vänta på att marie skulle sluta. Orkar inte skriva något mer men dagen var trevlig :) nu ska jag greja lite inför imorn. Det kommer bli kanon! <3


Ännu en tanke

jag borde sova men iaf
 
Alltså man är tillsammans med en kille/tjej i typ 2 veckor för att sedan göra slut och 3 dagar efter vara ihop med en ny och det kanske håller i en månad och sen tar det slut och man kommer över killen/tjejen på 2 dagar.
Är det äkta kärlek?
Nee det kan det väll ändå inte vara?

Ena dagen håller du på att ta självmord nästa dag är ditt liv perfekt. Gäller att man hinner med i svängarna ;)


Den man ligger med får bädda

Tack jessica och julia för kommentarerna. Dom gjorde mig starkare haha :) ♥ ♥

ja idag var jag i skolan och det var helt okej :) Jessica rädda min dag!
Vi hade nationella på morgon, kändes som om jag kunde ha skrivit mera men man får så jävla ont i handleden och blir så jävla trött i skallen så skitsamma :)
imorgon har jag sov morgon till 11! Har bara matte imorn och sen ska vi på teater efter det ska jag och julia handla och greja. Jag ska köpa detta:

 
och
 
och

Men dom två sista ska ska jag köpa i en annan färg :) har inte bestämt ännu men jag ska köpa nån annan färg iaf. Sen ska vi köpa mat och sånt.

it's not fair and I think you're really mean,
I think you're really mean,yes I think you're really mean
oh you're supposed to care 
but you never make me scream,you never make me scream

oh it's not fair and it's really not ok
it's really not ok,it's really not ok
oh you're supposed to care
but all you do is take,all you do is take


Nu kommer jag med en ny tanke

Jag gnäller mycket, folk klagar på att jag gnäller mycket eller ja 2 stycken har gjort det och den ena var bara på skämt men jag vet att jag gnäller mycket men om man vänder på pannkakan och frågar mig varför jag gnäller så tror jag faktiskt att jag har riktigt bra anledningar till att göra det. Om någon är oärlig  mot dig måste man väll säga ifrån eller? Om någon bryter ett löfte måste man ju säga något! i min värld går man inte runt ostraffad efter att brytit ett löfte. Om vissa bettede sig bättre skulle jag ju inte ha nått att gnälla på! Så kalla mig gnällkärring om ni vill men mina argument är starka och 100% sanning, till skillnad från vissa.
Tänkte bara att ni ville veta det.

4 månader.


Tisdag

Sluta tidigt idag. Sluta 11.30 typ. Galet skönt.
Det hände en helt underbar sak under dagen också!:D men det kan jag inte säga för det är lite för personligt. 
Så åkte jag hem och ringde Niklaspiklas. Sen har jag och mamma varit på affärn och handlat massa gott. Tråkigt bara att bondaffärn här ute inte har ben & jerry´s. Eller jo dom har ju pinnglassarna men inte burkarna. Men jag fick med mig en Peanutbutter and cookie dough. mums!
När jag kom hem så stod det och vänta massa gott till valborg på mitt rum :)

Jossan, vad mena du på din blogg att jag hade mitt?  jag har typ inget! eller jo jag har tid, Jag har typ all tid i världen. No boyfriend som är i vägen.  Vi får höras oftare och så får vi planera bättre tycker jag! :)♥♥

En tanke bara

Såg en kommentar på internet som handla om killar som har förhållande med yngre tjejer. Fattar inte vad folk har med det å göra? Jag var rätt så mycket yngre än nicke och vissa hade fördommar men när dom har lärt känna mig så lät det helt annorlunda. Det är bara nått jag irriterar mig på. Varför kan man inte vara tillsammans med någon som det är ålderskillnad mellan? och vad är det roliga? Åldern spelar ju ingen roll för dom som är tillsammans så varför ska det göra det för någon annan?
Bara så irriterande..

You can´t win no matter what you do

Igår var en jävla helvetes dag och det är det fortfarande. Fy fan. Har iaf pratat med niklas en stund idag. kändes bättre efter det..tror jag. Kan inte skriva vad problemet är av personliga skäl. Men håll tummarna för min morgondag.
Nu är det tänkt att jag ska städa men vet inte om jag orkar. Mamma kommer dampa. Jag längtar efter valborg och lite grillat och lite cider och massor av snack och skratt. BEHÖVS!
Nu blev det ett sånt där helt värdelöst inlägg á la ulla.
Har snart läst ut min bok. Ska beställa lite böcker från internet nån dag. Har läst alla mina böcker, en del har jag till och med läst 2 gånger men värst är det med linas kvällsbok, den har jag läst hela 3 gånger...
hej hej

Hur fan tänkte jag nu?!

ååh fan det här var inte bra, verkligen inte. Fan jag som inte har gråtit på flera veckor. Fan fan fan jag dör om inget händer imorn. fan som om det inte redan var tillräckligt med problem i mitt liv just nu.

Om jag tar mig ur det här levande ska jag unna mig själv en sån här:


.

Det var ditt val nu. Det var du som valde det här, inte jag. Din tid är kommen nu. Jag hoppas att det går bra för dig här i livet, att du upplever mycket lycka. Nu ska jag svänga, ska inte gå på samma väg som dig längre. Ska gå min egna väg nu. Jag är övertygad om att jag kommer klara det fint även fast det kommer att komma uppförs backar. Det är min tur nu, det är MIN tur nu. Aldrig mer..

"Ring mig imorgon!"

Jag hatar när folk säger "ring mig imorgon", Då frågar jag ju självklart när man ska ringa och till svar får man Bara ring mig imorgon. Hatart haha. Varför kan inte bara personen själv ringa när det passar?

Igår var det verkligen jätte trevligt hos jossan. Vi spela kubb och fika och sedan blev jag även kvar på middag som var tummen upp. Vid 8 typ kom hanna och pg och hämta mig och vi var hemma hos hanna ett tag och sen var vi ute ett tag men det var stendött så åkte hem och sov. Eller jag satt vid datorn ett tag och sen somna jag rätt fort. Niklas ringde och väckte mig vid halv 2 för att prata med mig i 3 minuter typ. Sen kunde jag inte somna om. Men ska inte klaga eftersom att jag har sagt att han får ringa när han vill :P Men tillslut somna jag. Idag vet jag inte vad jag ska göra, hoppas på nått iaf :) Man kanske borde ta en långpromenad.

hej hej

Lördag

Ja ni igår åkte jag till hanna. Vi satt mest och prata tjejsnack i soffan. Vi käkade också och självklart käka vi köttfärsås och pasta,som alltid haha :) Sen kolla vi på tv med Tessan och peter. Tessan bjöd på ben and jerrys och det var ultra gott :) jag tryckte i mig en halv burk. Sen iaf så skjutsa peter hem mig helt i onödan för pg och danne kom och hämta mig en kvart efter typ men det blev lite missförstånd där. Iaf så åkte vi och hämta Hanna och sen bar det av mot olle. Det var faktiskt rätt mysigt där när man satt runt elden. Jag och johan körde tum-brottning! haha men johan bara fuska hela tiden och sen blev niklas avis så vart jag tvungen att köra lite tum-brottning med han med och gissa vem som vann? Såklart JAG :D. Nu kom jag på ett minne från när jag var liten, Jag och jossan satt alltid i baksätet på hennes pappas röda 740ii och körde tum-brottning! :) Vi åkte iaf hem sen och jag la mig i sängen och kolla på Freaky friday. Även fast man sett den hundra gånger så är fortfarande lika bra! Sen ringde niklas ett tag och sa godnatt. Eller ingen skulle sova men ja, ni fattar. När filmen var klar skulle jag sova men då fick jag sms av MARCUS. Det var länge sen marcus hörde av sig så det var himlans kul att han gjorde det tycker jag. Så jag låg och smsa ett tag med marcus. Mycket intressant och roligt :) men nu känns det som om jag har skrivit ett helt värdelöst och ointressant inlägg igen. Nu ska jag mysa i sängen och läsa min älskade bok, Levande bränd. Hemsk bok och om man inte är rasist så finns det en risk att du blir det efter ha läst den här boken. Sen blir det duschen och åka hem till jossan för att trycka i mig lite tårta :)


värdelösa inlägg..

..jag skriver hela tiden. Men jag vet inte vad jag ska skriva.
Idag har det varit trevligt väder tycker jag. Jag såg en geting :) typ sommartecken?
Just nu ligger jag i min säng och tar det lugnt. Väntar på att hanna ska komma hem så jag kan dra dit. Hon skulle servera kinser klockan 3 så får se när hon är klar med det.
Imorgon ska släkten fira jossan så det ska bli trevligt. Visserligen så är det bara jag som kommer från jossans pappas sida men jag räknar dom från jossans mammas sida som min släktingar också ;)
Nu ska jag ta och läsa mina horoskop och hoppas på en massa kärlek, lycka och pengar :)
hej hej


hm

Pratar med niklaspiklas i telefon. han bad mig precis gå in och kolla hur mycket pengar han har på kontot. Så nu har jag äntligen fått reda på koden så nu jävlar ska jag sno alla pengar :)haha Men nu måste han ringa nån för han har inte fått in sin lön. Mjoo imorn ska jag till fyrishov. Nu la jag och N på. Nu ska jag göra nått hej hej hej

Torsdag

Skolan idag slutade 11.20 Jävligt skönt! Sen drog jag och jessica och elin ner på stan och käka på cupido. Bra gjort av mig som stog emot max. Sen sola med jossan och jessica. Vad fan är grejen med det hära jävla vädret? Jag fryser ju!

Onsdag 21 april

21 april 1993 var ingen vanlig dag det. Då föddes min absolut bästa värsta snällaste roligaste kusin. Kan säga som så här att när jag och jossan är med varandra så spårar vi rätt rejält. Våran humor förstår sig inte många på. Vi har så jävla många minnen hon och jag. Många pinsamma som man hellst vill glömma,Många sorliga,Många roliga,Många galna. Hur som hellst så ser ni att vi har spenderat mycket tid med varandra i vårat blott 17 åriga liv. Kan säga att alla minnen och alla smeknamn vi kallat varandra genom åren ligger nära hjärtat!

LITE UPDATE.
*Mitt hår ser fortfarande förjävligt och jag funderar på att anlita en torped och döda kärringen.
*Idag hade jag sovmorgon
*Ikväll ska jag åka och gratulera jossan

Nu orkar jag inte skriva något mera. kommer iaf inte på nått att skriva. och jag ska fixa mig nu och åka till jossan snart så. Hejpa


:@

Jag är arg för att frisören klippte av halva mitt hår när hon bara skulle toppa. Jag sa klart och tydligt att jag ville toppa och klippa en sne lugg. Hon måste ha hört kapa eller nått. För det är vad människan gjorde, kapade bort mitt hår. Men nu mår iaf mitt slitna hår bra men min själ gör ont för jag gillar inte kort hår på mig själv. Jag kommre nog gå runt i uppsatt ett bra tag nu men när jag har vant mig med det så kommer jag nog kunna tycka att det är helt okej men just nu är det långt ifrån okej!
Nog om det heeej

Söndag

Ja ni igår hade jag sån tur att jossan,viktor och jossans mamma kom och hämta mig. Vi hade det jätte trevligt där. Det är verkligen ett andra hem för mig. Vi gjorde inte så mycket egentligen. Vi drog in till stan ett tag men annars var vi mest hos jossan. Jossan,viktor,jag,jessica och jakob kollade på filmen Äntligen midsommar. Villket var en rätt så kass film. Men det var ju trevligt sällskap iaf :) Sen var det dags att sova,då kom olle och Niklas och hämta mig så jag kunde sova med nickolinen. Jag och Niklas skulle egentligen hjälpt till med att klyva ved idag. (okej jag hade bara kollat) men vi sov bort hela dagen. Tråkigt för då hinner vi ju knappt vara med varandra. Men när jag vakna runt halv 4 så var Niklas borta men efter lite letande hitta jag på han ;) Vi åkte till bjk och kolla på en bil. Sen har vi bara kollat på tv,myst,käkat pizza och brottats. Ja det går ju skit bra för mig. Käkar snabbmat hela tiden. Precis när jag skulle börja äta säger nicke "skulle inte du sluta med pizza?" Då fick jag dåligt samvete haha. Imorgon har jag prov på morgonen och eftersom att jag inte har pluggat så tar jag sov morgon och gör provet på torsdag istället :)
nu ska jag sova. Godnatt!

Lördag

Hej Igår var jag på fyrishov på morgonen. Det var väll inge vidare kul direkt men bättre än vanlig idrott. Sen var jag i skolan och sen drog jag och jessica ner på stan och mötte hanna. Vi gick runt och kolla och jag klarade inte att hålla mig från att köpa ett par beiga skit snygga leggingsaktiga grejor haha. Sen blev det max IGEN. Men jag åt dock bara pommefrites. Sen åkte jag hem och gjorde inte så mycket. Tiden gick fort och på kvällen gick jag ut på en skön promenad. Sen kollade jag på tv och också på film. Sen somna jag. sen vakna jag av att jag fick sms från niklas och sen ringde han upp så låg vi och prata om allt mellan himmel och jord länge. nån gång efter 2 kom vi på att vi skulle sova, men när vi hade lagt på så började vi smsa ett tag haha. Idag skulle jag och mamma åka in till stan och greja men nu har hon ändrat sig! Så nu är jag bitter. 

Döden..Hemskt!

Du och jag.


Could you be loved, nope!

Idag är det den 15 april. Skulle ha varit en "min och nicke dag" men iaf man får se det posetiva i allt, till exempel så är det bara 2 månader kvar tills jag fyller år och sen är det BARA ett år kvar till härliga 18 år! Det första jag ska göra som 18-åring är att ta körkort fort utav bara fan. Tänker inte vänta ett halv år eller så..Och om jag inte klarar det så tar jag livet av mig.
Iaf så var jag i skolan idag, vi var på stadsbiblioteket och fråga mig inte varför. Sen så lekte vi massa lekar på skapande som vanligt :) Haha kul att springa/leka av sig ibland! När jag satte mig på bussen hem så satt madde och hanna där så då åkte vi tre till dinx. Kom hem för nån timme sen kanske. Imorgon ska jag till fyrishov på nån livräddningskurs eller nått sånt. Hoppas det går bra och inte kräver allt för mycket kondition för då är jag körd.

hejhej

.

Efter en låång dusch så tog jag det bara lugnt. Jag har pratat med Niklas hela kvällen typ så isen är bryten haha.
Jag har kollat på Anna Anka söker assistent också. Tråkigt att per-robin åkte ut för han var verkligen rolig.
Nu ska jag läsa lite i en bok och sen sova. Boken heter Pippi power - 7 vägar till kvinnligare kraft. Hoppas det står något bra.
Hejdåå


Onsdag

Skolan idag gick fort. vi fick sluta en halvtimme tidigare så då drog jag ner på stan med jessica och träffa Madde och Hanna. Sen drog jessica och vi andra käkade. Självklart på max, så kan ju bara säga att det går utför med mig och mina max besök. Jag köpte ett långt linne från gina. Ett turkost/blåaktigt. Jag har bara svarta och vita linnen så det kändes lite trevligare med färg nu till våren :) sen drog vi och sola. Jag har fräknar i hela facet haha! Efter att vi solat så gick vi till bussen och sen åkte vi hem. Jag kom hem för ett tag sen och då var jag så jävla trött att jag bara var tvungen att slänga mig på sängen. Nu ska jag duscha och sen ska jag rensa min garderob och planera lite med mamma. Måste klippa håret och köpa nya skor och jeansleggings och ett par vanliga jeans eller nåra snygga byxor av något slag. 
 
hejhej

Desperate housewifes

Idag var jag i skolan och sen åkte jag hem ett tag. Efter det drog jag till jossan och jessica. Vi har käkat och varit ute på promenad och träffat Madde och micka och sen drog vi hem. Klimpen och viktor är här osså.
ska sova här inatt och nu ska jag slita ögonen från datan helt och kolla på tven :)
heej

The party´s over

Tillbaka i underbara skolan...Nej men jag hade mycket att ta igen med mathilda så det var kul :) och sen var det ånnu roligare när vi ställde in sista lektionen. Håkan är bra och låter oss (nästan)alltid slippa den naturkunskapen på måndagar. Har rätt mycket skolarbete som borde göras klart och lämnas in. Men ikväll ska jag bara göra ingenting :) Kunde inte sova inatt och det är fan otroligt hur mycket man hinner tänka på sånna dära sömnlösa nätter. 

Till en kär vän från en annan, Regler är till för att brytas ;) 

Pizza :D

Mitt skräpmats ätande började förra söndagen då jag åt pizza hos/med niklas. Sen har det bara fortsätt.
Måndags: Hamburgare
Onsdag:Hamburgare
Torsdag: pommes med massa bea
Fredag: max
lördag: max
Söndag/idag: Pizza

Hmm kanske dags att börja få in lite rutiner när det gäller vad jag stoppar in i käften. Sen vill jag börja rida också. Jag vill rida seriöst på typ halvtid haha! nej men Cookie är ju dräktig och inte så långt kvar nu så där måste man ta det lugnt. Får sluta käka pizza och hamburgare så kanske jag går ner tillräckligt för att kunna rida Alice(shettis). Ska dock säga att jag skämta för annars är det nån som tror på det och börjar kalla mig för djurplågare. 
 
hej hej :)

Söndag

Igår åkte jag med hanna,danne och pg på ferre i åkerlänna. Det var helt okej. trångt som vanligt :P sen vart det max. Sen åka hem och lägga mig i sängen och smsa. Var inte alls trött men tillslut vart jag trötter och somna. Idag har jag inte hunnit med att gjort nått alls. Jo jag har spelat super mario och insett att jag totalt suger på tv spel eftersom att jag har hållt på med samma bana i typ 2 dagar. illa!
imorn blir det skolan och det är jag inte alls sugen på.
hejhej

Lördag

Igår så drog vi till stan på nån bil träff sen vart de skyttorp på fest. Hmm vet inte riktigt vad jag ska säga om den festen. Sen drog vi in till stan och käka igen. Sen hem. Jag prata med nicke i telefon till typ 4. Sen fick jag äntligen sova men det gick inte! irriterande. tillslut måste jag ha somnat för jag vakna vid 1. Då prata jag med niklas igen ett tag och nu ligger jag här med datan. Så inåt helvete trött. Snart ska jag dra igång en bra film och bara ligga i sängen hela dagen.

hej då

Fredag

Har inte gjort så mycket idag. Har varit med älskade emil. Sen kom julia och micka och hämta mig. Så var jag med dom ett tag :) kul hade vi! Blev iaf inte att fylla i tatueringen idag heller. 

Så här ser min tatuering ut.  Det är den ända bilden jag har så den får duga ;) Kina teckena står för Lycka :)
 

Ikväll blire stan på nån träff eller något sånt
puss hej

Torsdag

Hmm vad fan ska jag skriva.
Imorn ska jag fylla i tatueringen om inte planerna spricker.
Imorn är det helg också. Undra vad man ska göra då?
Ingenting är längre vanligt. Fast det räknas inte som vanligt längre eftersom att allt ändras. Den som man var med varje dag, pratar inte ens med en längre. Människor som man litat på till hundra, börjar ljuga.
Tur att jag har dej :) eller snarare det var tur att jag hade dig och nu otur att jag inte vet vart jag har dig.
blää hejdå

Tisdag

Idag har jag bara lekt med emil. Vi har spelat supermario. Så jävla kul haha :) Sen var vi ute och ett tag och kolla över grejorna. Vi kollade på pappis nya jänkare. Den var fin men har sett den förut och åkt med den så det var ju inte direkt någon "ny" bil för varken mig eller pappa. Vi har kollat på beethoven också och jag vill verkligen ha en sankt bernhards! Så himla fina. Men mamma min säger "över min döda kropp" varje gång ens nämner namnet "båtsman" eller "beethoven" eller "sankt bernhards". Imorgon blir det bio. Alice i underlandet :D hoppas den är bra!

 Så maffig liksom! ingen liten fjoll hund.

Nu blir det supermario. Heej då

Måndag

I lördags var jag bara hemma. Sen åkte jag hem till Niklas och sov. Det var mysigt men det gick knappt att sova för det var 700 grader inne på rummet. Men iaf så börja Niklas kolla på tv skit tidigt, typ vid 11. jag hade lust att strypa han men försökte sova iaf. Sen hör jag att tre vännerna och jerry började så det var jag ju tvungen att titta på haha :) sen somna vi båda om och vakna vid tre, vi gick väll upp vid fyra. Då var vi med laver och fille. Sen kom olle och wille och alla andra åkte och köpte pizza men jag stanna kvar och spela supermario. Sen käka vi och sen låg jag och nicke i sängen ett bra tag. Sen spela vi supermario hela kvällen med lavér och fille. Alla satt och asgarva åt mig när jag skulle spela. Taskigt! Jag och nicke låg och brottades eller retades eller myste hela kvaällen, men mest retades haha! Sen vid tolv skjutsa nicke hem mig och då tvärdog jag i sängen. Emil kom hit igår :) men just nu är han och mamma och käkar hos mormor, jag hade varken ork eller lust att åka dit mohaha. 
idag ska jag vara med emil hela dagen, jag var ju med nicke igår istället för med emil. Så idag ska jag vara med emilio :) 

pusshej

stallet

Har varit i stallet i nån timme idag. Vi hade veterinär till cookie. Dom kunde inte säga något speciellt om henne, antingen är det omställningen av att tagit bort snösula och broddar eller så kan det vara en primär fettnacke som ger sekundär "fång" påbörjan. Hoppas på det förstnämnda. Går inte att ställa ett dräktigt sto på svält diet. aja det lär ju inte vara många som fattar vad jag skriver.
Efter stallet tog jag ett bad :) sen har jag städat och grejat. Nu ska fixa nått att äta.
hejhej :)

Lördag

Igår så käka vi påskmat här. Det var rätt trevligt och klockan gick väldigt fort. Sen åkte jag till hanna och pg. Vi gjorde inte nå speciellt, sen drog vi ut ett tag och sen stack vi hem tidigt. När jag kom hem så satt jag vid datan och smsa. Sen vid ett nångång stängde jag av datan och sov. Idag har jag ingen aning alls om jag ska hitta på. Först hade jag en tanke på att rida men kom på att cookie har en varm hov och lite ökad puls. Men jag kan ta in henne och borsta och greja. Det får bli senare iaf. 

känner att jag inte direkt har något att skriva så hejs
 

Torsdag

Idag har jag haft värsta sms dagen. Okej det är säkert skit lite för er andra men jätte mycket för mig. Jag har smsat mest med marcus sen nicke sen hanna sen mathilda osv.

Var i skolan idag, det var kul. Sen drog jag ner på stan med Mathildorna och sen hem. Äta smörgåstårta och sen har jag duschat och inte gjort så mycket mera. Har kollat lite på tv villket jag ska fortsätta med nu tänkte jag.
Imorgon blire påsk middag här med familjen och min systers familj. Nice! Hoppas på mycket choklad i mitt påskägg :)
hej hej

RSS 2.0