-

kvällen har jag spenderat på min sten tillsammans med julia och micka. Underbart! :)
När jag kom hem från vårat "psykmöte" (som vissa vill kalla det) så fixade jag mamma och pappa klart alla papper inför resan. Fattas bara att betala och det gör vi imorn. Sen har jag både hunnit med att snacka med Niklas och Jossan. Lovely!
På onsdag tar jag ledigt, det är katte-skrapan kampen så. Jag och jossan ska åka hem till farmor då och hjälpa henne tvätta fönster och sätta upp nya gardiner :)
Jävlar vad fort den här dagen har gått. Nu ska jag iaf kolla på into the blue och sen sova.

Godnatt!


Nu gick det fort här..

Bokade en resa till cypern idag. Åker om lite mera än 2 veckor. Åker alltså den 18 juni och återvänder 2 veckor senare den 2 juli. Det är är jag och mathilda, konstigt att vi har kommit varandra så nära på bara ett år. Men iaf så ska det bli riktigt kul! Vi ska bo på ett hotell som ligger nära både stranden och själva centrum. Jag är skiiit nervös och deet känns som om jag måste börja packa nu typ haha! Det är första gången jag åker utan någon vuxen. Fyfan så skönt säger jag bara! :) 

Nej nu ska jag nog slå en plingeling till Nicke.

fattar inte varför det är så jävla svårt att glädjas för någon annans skull?
Lite intresse kan man väll visa eller är jag helt ute å cyklar?


Söndag igen då

Fredag: Skolan, sen sola jag med jessica. Sen hem och duscha och sen åkte jag hem till jossan. Sen åkte vi hem till hanna och börja dricka sen gick vi ner till badet. Det var en sån där typisk kväll när det bara var kaos hela tiden typ, men lite kul hade man väll till och från. Det tog 50 minuter för mig, jossan ich viktor att gå hem till jossan från badet. HAHAHA jossan gjorde världens roligaste grej på hemvägen! det var verkligen kvällens höjdpunkt :) När vi kom hem så fick jag låna jessicas säng, så ringde jag nicke och sen sov jag. Sen ringde nicke och väckte mig och sen när vi pratat klart så skulle jag sova och då var det helt kört. Kunde inte alls sova. Men nån gång måste jag ha somnat för jag vakna nio på morgon sen suck.

Lördag: Jag, jossan och viktor gick ner till dinx och käka och sen gick vi upp till jossan igen men madde och malin följde med. vi satt och prata bara. Sen gick dom hem och vi åt mat efter ett tag. Sen åkte vi till affärn och köpte godis och chips. Sen satt vi hos viktor hela kvällen, jag,jessica,jakob,jossan,viktor och olle. HAHA när jag, jossan och jessica gick ut så höll vi alla på att skratta ihjäl(oss). Fy fan vad kul vi hade! 100 gånger så roligare än fredagen. Vi kolla på nån skräckfilm, jag var skit rädd, satt och krama jessicas arm och smsa med niklas. Sen kolla vi på massa sjuka videos på internet och sen kolla vi på kick-ass. Den var väll rätt kul. Sen blev det hem gång. sen ville nicke att jag skulle komma hem till han och klockan var typ halv 5. Han tyckte jag skulle gå, nog för att jag behöver motion men haha nej tack. så prata jag klart med han i telefon och sen sov jag.

Söndag: Vakna för en halvtimme sen. alldeles för tidigt. sitter just nu och undrar vad det är för väder ute. har inte gått upp ur sängen än.
fan villket långt inlägg. bläää hej


Låten som spelas om och om igen nu

Som en ängel ser jag dig
och varje gång du ler mot mig
så tänker jag, himlen måste gråta.
En gudinna, änglalik och jag vill ha dig i mitt liv
för alltid, himlen får förlåta.

Flyg aldrig bort från mig
för jag behöver dig
Så vart än vinden bär
säg att du stannar här

Dina ögons eget språk
ett skimrande kaleidoskåp
får stjärnorna nästan att försvinna
Dina läppar smakar vin
ditt hår bär doften av jasmin
Du är för mig kärlekens gudinna

Flyg aldrig bort från mig
för jag behöver dig
Så vart än vinden bär
säg att du stannar här

Varför du har kommit ner
och gjort mitt liv till mycket mer
än drömmar är för mig en gåta
Som en ängel ser jag dig
och varje gång du ler mot mig
så tänker jag: Himlen måste gråta

Pyjamas

Sitter just nu och kollar på det! så underbart roligt program alltså :) jag har pratat med Niklas ett tag nu och han tyckte jag var totalt slut i huvudet när jag satt å asgarva hela tiden, så försökte jag förklara det roliga men så skratta jag bara ännu mera hah. Fast efter ett tag pausade jag så att vi kunde snacka lite mera seriöst eller under ordnade former eller vad man ska kalla det. Det var trevligt iaf :)

Innan så har jag suttit på en sten tillsammans med julia haha. Men vi båda behövde tala om våra "psykiska problem" hahahahahhahah bara julia fattar :P

Skolan idag då, sen vart det stan och fick med mig mascara och ett linne hem.

yeeeeeees!

hej hej

Kittens

Yes inatt/imorse fick vi kattungar. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men lite söta är dom ju. Det är nämligen så att jag ogillar katter starkt. Men jo liiite söta är dom. Tänkte lägga upp två bilder i det hära inlägget men jag är för lat för att hämta sladden. Och om ni undrar varför jag ogillar katter så är det för att min mamma tror att hon är djurens hjälte och tar just nu hand om vääldigt många katter och dom är dryga bara.

Funderingar jag har just nu är om jag kanske ska ta håll i tuttisen, alltså bröstvårtan för er som inte fatta.
Men ska självklart göra det efter sommaren eftersom att jag vill bada på sommarlovet. Vet inte om jag har berättat för er mina läsare att jag ska utomlands i sommar. Det blir en sista minuten med min älskade mathilda. Billigt och bra, vi satsar på grekland :)

känns som om jag har skrivit något helt värdelöst nu haha

Känns som om allt kommer bli bra nu men vill inte hoppas på för mycket.
En underbar känsla.
 

Be my baby

Skolan idag. Var helt okej förutom att jag är förbannat trött. Så trött att jag glömde en massa viktiga saker som jag verkligen hade behövt ikväll. Jag kommer inte kunna plugga till provet imorn.
Efter skolan så köpte jag med mig ben and jerrys och åkte hem och mumsa på det :)
Ska snart hoppa in i duschen. Jag är hungrig. Vad jobbigt allt blev nu.. haha

Jag älskar dig, kommer alltid älska dig.

Måååndag

Jag hade lite svårt å somna inatt även fast jag var precis skittrött men det berodde nog på att jag var själv. Så imorse unna jag mig en sovmorgon eftersom att jag somna så sent haha
Sen var det skolan som jag inte orkar berätta om i detalj, sen åkte jag hem. Träffa hanna och madde på bussen. Sen hem och fixa i ordning maten, pasta carbonara. mums!
Min helg har faktiskt varit kanon!


No one else can love you the way i do <3

Sovdaaag

Igår så kom marcus och fille och hämta mig och även micka var med :) vi åkte till julia. Det var riktigt trevligt med tjejsnack medans våra pojkar härja med jullans lillebror och kompis.
Sen kom adde och gänget å hämta micka. Och Micke kom och hämta mig,fille,marcus och julia. Vi åkte hem till marcus och tog 240in. Till en början satt jagi bak men jag frös arsle av mig så jag satt i marcus knä i framsätet hela kvällen. Sen kom även löken över till vår bil. Vi åkte in till stan i spö regnet haha men det gjorde inte mig så mycket för det kom inte in så mycket regn i framsätet. Inne på donken var det värsta flumma killen som stog och snacka med oss om moder natur hahaha. Sen ringde nicke och vill att jag skulle köpa med cheese burgare till han och lite mera. Åkte till bjk och härja. Gav bort cheese burgarna till epa pojkarna haha sen vart det bil byte igen och sen fest men den var helt död men jag träffa nicke där så åkte vi tillsammans hem. Vi kom inte i säng för ens 6 typ. Skiit jobbigt. Plus att Niklas typ låg på mig och sov och han snarka också! Vi gick upp vid halv 6 och käka frulle haha precis som gamla tider när vi alltid sov till 8 på kvällen. Iaf så har vi pratat lite och kollat på tv och sen sovit ännu mera. Kom hem för nån timme sen. Har duschat och käkat lite och nu ska jag snart sova igen haha.

hej hej


hihi

Sa nyss nått som verkligen höjde mitt självförtroende! fan vad vågad jag är alltså, kanske pga av all komplimanger man har fått dom senaste helgerna haha :)
Misstolka inte det där nu!

Igår orkar jag inte berätta. Idag känns livet riktigt bra. Sutit på ballen hela dagen typ. Ballen= balkongen. MEn iaf så var det en sån jävla dryg fågel där. Den gapa och lät hela jävla tiden sen flög den mot mig och sen vände den och så igen, typ 400 gånger och de är inte så kul när man är livrädd för fåglar, så sammanlagt har jag väll fått 400 hjärtattacker idag. Sen så vart jag erbjuden ett jobb av mamsen så har jobbat lite på det så har bland annat fixat ordning altanen. Det var rätt kul å sätta dit dynorna och välja duk och sånt och göra lite fint :) Snart bär det av till julia eller jag vet inte när Fille och mackan hade tänkt att komma men så småning om ska jag till julia med F och M. Men inge dricka för mig! ska vara ren fram till lovet börjar. fast jag bäde rökte och snusa igår...ILLA
aja skriver väll imorn hejhej

Fredag

Camilla: okej det låter bra tycker jag ;) Men kan bara ha en häst över sommaren eftersom att den jag brukar rida återvänder till hösten så det kanske inte är så lockande om du ska sälja han. 

Nu är jag hos julia och nu orkar jag inte skriva.

Torsdag

Camilla, jag behöver en lugn häst som inte dör om han står i nåra dagar. Som kan bli in/utagen av alla. ska kunna gå med dom andra hästarna och framför allt en lugn, gärna halv döv och blind haha nej men jag har inte ridit på länge så han måste vara en lugn liten läromästare, fast alla hästar blir ju stressade och upjagade ibland men lugn överhuvudtaget. Uppfyller han kraven?? ;)

Idagvart det skolan. Syndade med 3 cola burkar och en halv chips påse! Men till middag blev det en cupido sallad så tummen upp på det. Efter sallad cykla jag till jullan. Vi hade det kul hah. Ska nog dit imorn också och vara barnvakt åt små ungarna :) nu blire true blood. HejHej


Nu känner jag att jag har rätt mycket att skriva om..

För det första så har jag syndat 2 dagar när det gällde nyttig mat men kompenserade med en liten promend idag.
Efter min lilla promenix åkte jag och mamma till min gamla tränare (ridning) och kolla på en dag gamalt föl. Så sjukt fin liten varelse. Sen så kolla lite på hund valparna och kolla på resten på hästarna. Jag fick värsta suget till att börja rida igen :D vill bara slänga på mig ett par ridbyxor och hjälmen och sen kasta mig upp på första bästa häst. Tyvärr så är cookie den jävlen dräktig och ska snart föla så henne kan jag inte rida. Suck! men om nåra veckor ska hon tillbaka till stuteriet och då ska vi förhoppningsvis få hit nån annan snäll häst som jag kan börja rida på :D har ju inte ridit ordentligt/seriöst på typ 2 år, så man vill ju inte riktigt ha nån stressad häst som ser spöken. Sen vill jag ha hit nån utan att provrida också för jag känner verkligen inte för att skämma ut mig inför en massa folk haha man är ju inte lite ringrostig! men förhoppningsvis så kommer det hit en liten häst över sommaren tills Cookie kommer tillbaka och jag kan rida på henne. Håll tummarna för det!

Just det, fick tillbaka min svenska novell idag som jag lämnade in för nåra veckor sedan min lärare sa att den var "märkligt bra" och att undra om jag hade skrivit förut och sa att jag hade en dold talang haha jag fatta ingeting men sen blädra jag lite i den tills jag kom till sista sidan och där stod den med blå bläck MVG. Gissa om jag blev glad!!! det gjorde verkligen min dag :D

Uppdaterar imorn om min diet och mitt häst sug! :)

Diet

Jag har börjat på diet, Inte fast som jossan för då skulle jag dö :P

Iaf så kommer jag skriva om vad jag äter och så.
Vill gå ner typ 1-2 kilo och sen är det också för att jag vill bli piggare och få ett bra imunförsvar. Vara nyttig och hälsosam helt enkelt!
Önska mig lycka till.

Jag började ikväll. Till mat åt jag nån form av grönsaks pyttipanna som mamma fixade i ordning och det var helt okej :) Det var med paprika,röd lök, sqash (stavning??) och lite mera. Självklart var det lite kött och potatis med så att vi fick i oss protein och kolhydrater.

Jag har diet räknare på min mobil så jag kommer bli påmind varje gång jag kollar på mobilen!
Hej då max,donken och dinX. Nu börjar mitt nya liv :D

Måndag

ja ni helgen var bra och mysig!
Åter i skolan idag. Folk beter sig weerdo. Alltså inte dom i skolan men typ 2 stycken. Jag och mathilda är förföljda av idioter, men det är ju det som gör våra dagar på nått sätt.
imorn ska jag åka till stockholm. Hoppas det blir fint väder. Kommer bli kuligt :) mysigt på skansen ju!
 hej hej

Jossan the fisher

VI ÄR JUST NU OCH FISKAR I DET UNDERBARA VÄDRET. JOSSAN FICK NAPP FÖR TIO MINUTER SEN OCH DEN VAR RIKTIGT STOR MEN TYVÄRR ELLER SOM TUR VAR SÅ SLET DEN SIG I SISTA SEKUND. DEN SÅG INTE SÅ GOD UT HAHA

im back

har inte skrivit på ett tag, vet inte vad jag ska skriva typ. Har varit på gräsö i nåra dagar. skönt!
Just nu är jag hos min kusin jessica.
har fan inget å skriva längre hej

lucky day?

Nej det här har varit min oturs dag. När jag vänta på bussen börja jag må dåligt så inåt helvete. Det svartna för min ögon och hela huvudet snurra. Mina ben vart hur svaga som helst. När jag hoppa på bussen så typ svimma jag/ramla ihop. En jätte snäll kvinna hjälpte mig och kolla hur jag mådde pch så och sen däcka jag. Vet inte om jag svimma då eller om det var en blackout eller nått för jag vakna när jag var i röbo rondellen och jag hoppa på hos jossan. Folk har sagt att det kan ha varit en panik ångest atack eller blodsockeranfall och att jag kanske har diabetes. Men har ju aldrig fått så här förut nånsin. Var fan jävligt läskigt. Bussen var full också så alla lär ju ha trott att jag gick på droger eller druckit 3 liter sprit.

just nu sitter jag på hastnet och kollar på hästar, ska snart klicka vidare till bukefalos. Har blivit sugen :) men det är nog bara en dröm.

Du är så ful att fåglarna flyger på rygg för att slippa se dig N.

N står INTE för NIKLAS
, utan för nån annan som egentligen börjar på J men som vi brukar kalla för nått som börjar N. haha nåra fattar vinken.

Söndag today

Igår så åkte jag till hanna. Vi gjorde inget speciellt, sen kom pilla,jocke och robin och hämta oss i darten :) Sen hämta vi upp Hampus och sen vidare till gävle. Det var riktigt roligt. Vi tjejer satt i framsätet och sjöng. Fast man vågar ju knappt sjunga när pilla är med, människa sjunger ju så jäklans bra :) Vi åkte från gävle vid halv 2 tror jag. Var hemma efter 3. Då skalla jag kudden på en gång men fick inte sova så länge. Fick lite intressanta sms.
Så jag somna efter 4. Vaknar klockan 9 från sms av nickopicko. Som tur var kunde jag somna om efter ett tag och sen vakna jag igen av sms från nicke vid 11 så då låg jag i sängen och smsa med han och sen gick ja upp och käka lite. Är jävligt trötter, så idag blir det att ta det mega lungt!
Nu ska jag ta och kolla på lite OC tror jag.
Byebye  :)

lördag

igår efter skolan åkte jag till min systers jobb i östhammar. sen åkte vi hem till ön. käka tacos och kolla på film och myste :) blev lite ändringar så jag sitter på bussen hem nu. nicke har underhållt mig en bit iaf. busschauffören har fått motorstopp två gånger. ikväll blir det gävle :) känns minera kul ått min pappa alltid är på såna ställen där jag är med mina kompisar. men å andra sidan så är det tack vare han jag har det här intresset typ eller kanske Aja hej hej

Tisdag

Jag måste sluta tro så jävla bra om människor hela tiden. Jag vill tro bra om alla även fast personen sårat mig flera gånger så glömmer jag det och fortsätter som ingenting. Människor är falska och sviker. Människor kommer att snacka skit bakom din rygg. less!!

Skolan idag. Nationella på morgonen, tok jobbigt! Sluta kvart i 1 :) Drog ner på stan med mathilda. Drog till bussen,missa bussen,träffa mathilda igen,åkte hem. Orkar inte skriva mer heeej


Måndag

Drog till skolan, svängde förbi ica för att köpa popcorn. Det var nämligen min grupps tur att visa film. Så vi bjöd på popcorn,godis och läsk och kollade på säg att du älskar mig. Lyckad lektion :)
Sen var det bara idrott och natur. Det var halv klass på naturen men ändå så var det bara 5 pers där. Rätt skönt faktiskt och det är bra att jag har Mathilda som tvingar med mig på alla lektioner annars skulle min frånvaro vara illa. Har ganska så precis ätit, Det var mammas pasta och skinsås. Skitgott! Men nu ska jag kolla på OC. eller först ska jag springa och kolla så fanny mår bra (hunden). Hon har blivit riven i ögat av en katt så hon har varit på ultuna och fått i sig lite droger så hon är lite groggy. Och jag som inte ens trodde att jag kunde hata katter mera än vad jag redan gör men det var möjligt. Kommer aldrig kunna få en bra relation med en katt förutom Hasse då men han är ju mera som en liten hund haha

hej hej

mobil inlägg

igår: hansson,hanna,Pg,jens och danne kom och hämta mig så åkte vi in till stan. riktigt rolig kväll och alla röjde satan,härja på folk och hade det kul. om jag skulle skriva om allt skulle det ta 300 år så vi hade kul helt enkelt. sen åkte jag och nicke hem och sov. han var min barnvakt. jag var helt ensam hemma så jag vågade inte sova där själv men som tur var så sov jag hos niklas. idag: vi vaknade. jag bädda och borsta tänderna och sånt och sen kolla jag och nicke på tv. vi åkte och käka på leos med lite folk. sen åkte jag och niklas till stan och var där hela kvällen. kom ganska så precis hem och nu ligger jag i sängen och fryser. nej nu måste jag sova hejhej

Valborg

Var bra,det hade kunnat varit bättre men det kunde också varit sämre. Det var liksom helt okej.
Jag åkte hem till julia vid 11 kanske. Sen efter ett tag drog vi till stan. Träffa en massa folk. Sen åkte vi hem till julia igen och käkade massa gott och drack och spela kubb. Då var det jag, julia, micka, danne och rasmus. Efter ett tag kom Martin och nån mera kille som typ hette krille tror jag. Vi tog en taxi till skyttorp för att det var fest där. Och helt otroligt så sög den här festen mera än vad dom nånsin gjort tillsammans. Eller så var det bara för att jag irriterad och hade världens huvudvärk. Jag försökte fixa skjuts hem men alla var i sala eller så drack dom. Till slut ringde Niklas och sa att jens skulle komma och hämta mig. Tack o lov för det. Så åkte jag och jens och hämta Niklas,johan,källberg,olle och wille. Och sen hade jag klantarslet självt glömt nycklarna hem till julia i min väska så då fick vi åka dit och lämna nycklarna. sen skjutsa dom hem mig. Tur att man har vänner. Dom sa att jag fick följa med men jag orkade inte men sen när jag skulle sova så kunde jag iaf inte det men tillslut somna jag och efter ett tag ringer min mobil. Men dom hann lägga på innan jag hann svara. Eftersom att jag inte hade numret orka jag inte ringa upp. Sen smsa jag med mackan ett tag för jag kunde inte sova igen. Men sen somna jag och sov resten av natten. Vakna av ett sms,låg och smsa med niklas ett tag sen somna jag om. Nu har jag kollat på gamla O.C avsnitt och ska snart äta nått och sen får vi se. Jag tror fan att jag håller på att blir sjuk. Frös så jävligt inatt att jag var tvungen att sova med mjukisbrallor och tjocktröja. Har fortfarande ont i huvudet. Och jag är inte bakis för så mycket drack jag inte. tyvärr :P haha
hejhej

RSS 2.0