Lördag

Var med Niklas igår kväll. Vi åkte med micke. Det var trevligt men det allra trevigaste var nog orginalmålet på max :) Jag och micka hade våra pratstunder men även dansstunder,aningen flumma var vi nog :P Sen sov jag hos nicke och nu sitter jag här och håller på att fryser ihjäl. Jag måste sno en tröja av Nicke,det är ju nödsituation! haha får se vad kvällen erbjuder
byebye

Torsdag

Idag kom mina kusiner och mostrar på besök. Det var trevligt. Sen drog jag till jossan. Vi har varit med Madde,Micka,Karro och marcus under lite olika perioder :P Nu sitter jag och madde och jossan och kollar på scarface:D

Ulla: cocos
Madde: Vaa?
Ulla: fan vad dum jag är. Jag kom på NU att cocos är riven cocosnöt. 

HAHAH!

Ska sova hos jossan inatt :)
Imorgon ska jag vara med min älskade pojkvän och gud så jag längtar.

Byebye

-

Har precis pratat med min älskade kusin i telfonen :) Mycket trevligt och jävligt intressant.
Imorgon kommer en del av släkten hit på lunch. Villket betyder att jag borde verkligen sova nu men ändå så ligger jag och funderar på att bränna ett avsnitt true blood. Kanske ska jag träffa jossan också.Det visar sig :) i helgen blir det att vara med Niklas äntligen!
ska sova nu heeej

Onsdag

Vaknade vid halv 12 typ. Då åt jag frukost sen duscha jag. Sen har jag spelat kort med Emil och Adrian. Nu har jag suttit vid datorn ett tag. Och kommer göra det ett bra tag till. Har inte lust till nått annat även fast rummet behöver städas och kläder tvättas. Nej nu blir det andra avenyn hej

Ser du inte hur jag försöker?
Ser du inte hur jag anstränger mig?
ser du inte vad jag gör för dej? 


HoppasHoppasHoppasHoppas


Tisdag

Micke blev sjuk så det blev ingen bio idag. Nu har han bytt namn och kallas för Svikaren av mig och Emil haha. Idag har jag mest underhållit emil och adrian. Vi har spelat kort och playstation. Sen har även jag varit med på fotboll. Snacka om värdelös kondition. Nu ska jag nog ta en varm dusch endast för att jag fryser så jävligt.

En sak jag har tänkt på är en kompis till mig som alltid säger att den ska finnas där för mig och hjälpa mig och stötta mig och bla bla bla. När man väl ber om hjälp så är det precis tvärtemot. och det roliga är att den här personen alltid ska klarogöra hur mycket den älskar en och hur mycket den finns där osv. Rätt onödigt tycker jag när inte vill hjälpa när man behöver det som mest. 

Aja ikväll ska jag ringa Nicke. Jag längtar tills han har slutat och kommit hem så att jag kan få ringa och prata lite med tjockisen!

Nej nu väntar duschen om det inte blir ett varmt bad.

hejj

-

Kvällen har jag,Emil,Adrian och micke kollat på film. Vi käka chips och godis och drack cola så klart :D det var rätt trevligt:) Jag hade gärna träffat min pojkvän idag men han jobbade i stockholm och då kommer han hem så sent. Jag som hade hoppats att han skulle vara ledig den här veckan så att vi kunde vara med varandra typ hela tiden. Så har det varit varje lov innan. Då har han inte haft något jobb. Men vi får väll se det posetiva,att han jobbar och tjänar pengar som jag kan snylta av sen ;) haha nerå har min egna ekonmi! Imorgon ska han jobba i stockholm igen men ska ringa han på kvällen så får vi se om vi träffas. Imorgon ska jag,Emil,Adrian och Micke på bio. Kommer inte ihåg vad den heter men det är 3D iaf :P Nej nu ska jag sova iaf. Förstår inte varför jag går och lägger mig så tidigt på lovet (?). Och för er som undrar så är Emil min systers barn. Adrian är Emils kompis som bor granne med mig. Micke är min bror.
Over and out

Måndag

Vaknade på tok för tidigt pga folk som inte kan prata tyst. Men men nu har jag suttit vid datan ett tag. Så nu ska jag ner å leka lite med emil. Sen ska jag duscha och ringa pojkvänen. Skriver mera sen hejhej


Söndag

Igår var jag med Emil på kvällen. Det var epa träff men det var mera bilar än epor :P Min otur har börjat lätta lite nu!:) haha idag så vakna jag vid 11 typ och efter ett tag kom Annika och Emil. Så jag har mest umgåts med dom idag. Sen drog jag och Annika till stan. Annika köpte en peak tröja åt mig. Jävligt viktigt med ordet PEAK framför ;) Sen har jag kollat klart på Wallander Tjuven. Den var bra men lite seg i början enligt moi. Nu ska jag ner å umgås med Emil. Han ska vara här över lovet :)
Imorgon vet jag inte vad som händer. Ska nog vara med Nicke....äntligen :) haha

hejdåå

Lördag

Jag typ bär på oturen! inget går bra. Igår så kom Emil och Camilla och hämta mig. Så var vi i bjk ett tag och sen ut till stan och sen tillbaka. När vi kom tillbaka så gick bilen inte igång. Det var bara för att jag åkte med. I natt när nicke skicka sms så sov jag och vaknade inte. Ivanliga fall vaknar jag alltid av sms men nej där titta oturen fram igen. Idag när jag vakna så hade mamma gjort pannkakor. Sen har jag sutttit vid datorn sen ville mamma ha med mig till stan men jag hade ingen lust men hon hyrde mig för en 500 lapp. Så ja nu är jag 500 kroner rikare :) vad har kvällen att erbjuda? har ingen jävla aning. Blir nog hemma tyvärr.

hejhej

-

Jag färgade håret och hade färgen lite längre än man skulle. Men tror ni inte att det fortfarande är brunt! åhh irriterande. Men får färga om det igen nån gång.
Alla umgås med sin pojkvän/flickvän. Vart är min?
Nej nu ska jag gå och sno lite cola av pappa sen ska jag kolla på nån film tror jag. Sen kanske jag träffar Emil ett tag. Det visar sig. Skriver inget mera idag. Under lovet kommer min systers barn bo här. Emil :D ska bli skitkul.    I love him :) Sen vet jag inte vad mer som händer,jag hoppas på att få intensiv umgås med min p-vän men med min otur kommer han säkert jobba hela veckan.
Aja colan ropar på mig byebye

Fredag

Fan vad allt bara skiter sig hela tiden! inget går som jag vill,jag blir arg,jag känner mig värdelös och liten. 
Jag sitter bara och tänker på Niklas hela tiden. På allt bra vi har gjort,allt dåligt,alla gånger vi har skrattar tillsammans,alla gånger vi gråtit tillsammans,alla kramar,alla kyssar,allt med dej. Läskigt hur beroende man kan vara av någon. Inte ett steg utan dej,aldrig aldrig aldrig utan dej!
 Inga ord i världen kan beskriva min kärlek till dej.
                                  Jag behöver dej för att kunna fungera. 

aa idag så ringde dom ifrån sjukhuset. Jag har inte tuberkulos men jag har nån annan bakterie som dom inte vet vad dom ska göra med typ. Dom skulle ringa nästa vecka.  Nej nu ska jag sätta lite färg i håret och bort med det bruna.
hej då

Torsdag

Var i skolan idag. Der var trevlans,fick ju sluta tidigare! Sen har jag åkt hem å duschat och nu sitter jag här. Typ längtar ihjäl mig efter Niklas. Hoppas vi ses idag eller imorgon annars kommer jag ju dö :P nej men vi har inte träffas på jättelänge förutom det lilla igår då. Ja och innan det så har vi haft lite konflikter på senaste tiden men allt är löst nu :) men jag vill träffa han NU. Jag ska kolla över ett avsnitt av true blood nu. Imorgon blir det skolan sen ska jag fråga min lilla pojkvän om han vill vara med mig imorgon när han ringer ikväll. Om han nu av nån konstig anledning inte kan så kanske kanske jag drar ut till öborna on weedisland. Men det visar sig.

Imorgon är det faktiskt inte villken dag som hellst. Det är ju sexigaste Mickas födelsedag,men det visste ni väll redan? ;) 

byebye

Onsdag

Var i skolan idag. Fick mina närvoro papper. Och jag har ju varning för indraget studiebidrag men jag har varit hos doktorn en gång som jag har lämnat lapp om men nej det har dom räknat som ogiltig frånvaro. Sen vet jag att jag har varit i skolan varje måndag morgon om jag inte har varit sjuk hela dagen. Men nej en måndagmorgon står dxet att jag har ogiltig frånvaro fast jag är hundra på att jag har varit på den lektionen. Irriterande!!
Sen har jag ätit sen drog jag marcus till stan. Jag köpte nya skor :) sen åkte vi hem till Nicke men han sov. Men jag fick liv i han i typ 5 min bara :( nu ska jag kolla på andra avenyn
hej!

tisdag

Idag har jag varit i skolan. Var rätt kul faktiskt. Men har haft skit jobbig mensvärk hela dagen. Men kämpade igenom iaf. Jag har varning för indraget studiebidrag också,surt! Efter skolan så duscha jag och åt. Jag och mamma åkte till Gränby centrum efter maten. Det var trevligt. Imorgon ska jag åka 08.00 bussen. Tror att jag kommer hinna till skolan med den. Om jag gör det så kommer jag börja åka den på mornarna istället. Jag typ saknar ihjäl mig efter Niklas just nu,har inte träffat han sen i lördags. Det är länge ju. Aja nu ska jag nog snart sova,är så jäklans trötter. Och jag vill ha mina provsvar snart!
Godnatt folket

Måndag

Var i skolan i dag. men shit så trött jag var hela dagen. Sen drog jag hem och käka pannkokor :D sen har jag bara legat i sängen med datorn. Borde plugga naturkunskap men jag fattar inget av det. Men jag ska ge det ett försök till. Har ju provet imorgon men är rätt garanterad att jag inte kommer klara det. Nej nu ska jag plugga lite grann sen ska jag belöna mig med playa del sol och nått gott :)  


Jag älskar dej Niklas<3


Min högstadietid

Det finns några som har skrivtit om sin högstadie period. Tänkte göra det jag med. Men bara det viktigaste minnena.

7:an
Jag hamnade i samma klass som Carolina och Hanna. Hanna kände jag bara ytligt. Jag hade valt alla andra tjejer och Hanna. Det var jossan som kände Hanna allra bäst men jag visste inte då första dagen i sjuan att det var början på en fin och lång vänskap. Kom även med lite andra tjejer som jag kände lite grann. Det var Moa,Rebecca,Felicia mm. I början var vi björklinge tjejer lite skeptiska mot Skuttunge tjejerna har jag för mig. Men det tog inte lång tid förens vi alla blev vänner. Vi var mycket i bälinge på helgerna. Madde blev tillsammans med Viktor. Vi var ofta där på fritidsgården. Vi var även mycket med Jessica,Emelie och Emilia. Kommer inte ihåg speciellt så mycket mera av sjuan. Det var rätt kul i skolan då. Det var inte några problem eller så.

8:an
var mest med Hanna och jossan. Vi åkte och bodde på hotell. Och spenderade många helger hemma hos Hannas mamma i sävja. Vi alla i tjejgänget började dricka mera alkhol. Har för mig att vi drack mycket smuggel sprit. En kväll käkade vi tjejer mat hemma hos mig. Skulle gissa på att det var jag,jossan,Elin,Hanna,Madde och Carolina. Sen hade vi hyrt en lokal där vi skulle sova sa vi till våra föräldrar men så var det ju inte. Vi skulle dricka. Den kvällen spårade väldigt mycket men kul nu när man tänker på det så här 2 år senare. En kväll var vi hemma hos hanna. Det var helt klart min värsta fylla. Min näsa gick sönder den kvällen och dagen efter var absolut inte kul. Jag tror att jag var väldigt trevlig och glad utåt i 8:an. Jag brydde mig otroligt mycket om mina kläder och smink. Jag hade alltid smink och hårspray i väskan. Sommar lovet till 9:an så var madde tillsammans med Jocke och jossan med viktor ett tag. Vi var mycket med häggen. Vi började vara ute mycket mera. Träffade många nya komipsar. Det lovet träffade mitt livskärlek utan att veta det. Jag träffade även min bästa kompis Emil.

9:an
Var svår i skolan. Var borta mycket och sänkte alla mina VG till G. Var mycket med Marcus,Emil och jossan. Det var liksom vi. Varje helg åkte vi med marcus epa. och hade verkligen skiit kul. Jag och Niklas började bli lite mera seriösa men ändå långt ifrån ett förhållande. I början ville jag ju bara ha kul. Låter hemskt men det är sant. Sen en morgon i oktober hade vi sex för första gången och jag började få lite andra ögon för Niklas. Jag sov där varje helg och vi träffades i veckorna också. Höstlovet i nian var det bästa jag nånsin haft. Jag var med marcus,emil och jossan hela lovet typ. Jag kommer aldrig glömma när vi skulle åka emils epa in till mcdonalds. Och epan la av i en korsning i stan. Då fick vi hoppa ut och putta. Det spö regnade den kvällen. Den kvällen kom vi på att vi skulle åka till gräsö. Vi åkte 240in till gräsö. Jag satt i emils knä hela vägen. På gräsö kolla vi på film på dagarna och körde öl spelet på kvällarna. Jag åkte utomlands veckan efter. Niklas ringde mig en natt. Jag satt ute på balkongen och kolla ut mot havet och pratade med min framtida pojkvän i flera timmar. Den semestern tatuerade jag mig. Jullovet kom och det var bra. På juldagen var det fest på motorgårn. Niklas var där. Han strulade med wickis den kvällen. Jag blev egentligen inte arg men jag hånglade med Emil. Den natten insåg jag hur mycket Nicke faktiskt betyde för mig. Jag sov där den natten. Vi låg vakna hela natten och bara pratade. Nyår var helt fantastiskt roligt. Vi var en del folk hemma hos en kompis. Det var niklas jag kysste på tolvslaget.Den natten sa jag för första gången till Niklas att jag älskade han. Började umgås mera med Niklas i veckorna och vi började riktigt taigtha. Natten från den 14 till den 15 mars blev vi tillsammans. Det var Niklas som "frågade" Jag vart tveksam,jag började helt plötsligt tveka. Men han övertala mig och det var det bästa han har gjort. För jag har aldrig varit lyckligare i mitt liv. Nian fortsatte i vanlig takt. Under min högstadie tid har jag lärt känna två underbara tjejor: Mikaela och karoline. Som jag inte kände så bra innan.
NU
Jag går barn och fritids utbilding på katedral skolan. Livet har förändrats. Det är inte jag,Emil,Marcus och Jossan längre. Killarna åker inte epa längre. Dom har körkort. Jag bryr mig inte alls om mitt utseende. Men livet går vidare. Jag är Fortfarande tillsammans med Niklas. Vi har i skrivande stund varit tillsammans i 7 och 3 dagar. Han är det bästa som hänt mig. Är fortfarande väldigt trött på skolan även fast det är ny skola. Försöker så gott som jag kan. Jag har nog glömt väldigt mycket men minnen kommer och går.


Helgen.

FREDAG: var med niklas. Vi åkte till bjk och sen till anton och sen hem. 
LÖRDAG: Vi sov typ till 5 sen gick vi upp och prata lite med micke och fille och sen käka vi. Sen skulle dom lära mig poker men jag gav upp efter ett tag. Den här kvällen sket sig rätt totalt och camilla hämta mig hos nicke och vi röjde i bjk och stan. Emil jens och kajsa var med också :D orkar inte skriva mera om lördag.
SÖNDAG: Jag sov hemma. har duschat och grejat nu sitter jag här.

Fredag

Åkte till skolan efter lunch. Jag orkade gå dit innan. Sen åkte jag hem och duschade och har ätit lite. Nu sitter jag här och är lite förväntasfull på vad kvällen har att erbjuda. eller egentligen på vad hela helgen har att erbjuda.

Gör mig inte besviken när jag litar så mycket på dej.

<3

You're a song
Written by the hands of god
Don't get me wrong cause
This might sound to you a bit odd
But you own the place
Where all my thoughts go hiding
And right under your clothes
Is where I find them
Underneath Your Clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl honey

Because of you
I forgot the smart ways to lie
Because of you
I'm running out of reasons to cry
When the friends are gone
When the party's over
We will still belong to each other

Gud så jag älskar dej!  
trodde inte ens att det var möjligt att känna så här.

HAHA

jag skrattar åt dig nu. Så grund lurad du är.Tänk om 2 skulle vara lika öppen som dej. Då hade 2 ju inte behöva gå bakom ryggen på folk! Jag älskar min skadeglädje:D inga frågor eller kommentarer jag svarar iaf inte. Och om ni är lika smarta som mig then you know ;)

Torsdag

Jag var i skolan idag. Hade läxa i Arbetsätt och lärande och det gick super :) Sen åkte jag hem och har duschat och så. Ja jag och nicke firar 7 månader i dag och här sitter jag...

Onsdag

Idag var jag i skolan. Hade prov på morgonen,det gick nog bra tror jag. Vi sluta en timme tidigare. Skönt :) så drog jag hem och nu sitter jag här. Har precis skördat :P
Idag ska jag nog bara vara hemma och plugga till Arbetssätt och lärande läxförhör som jag har imorgon. Det är ungefär 40 ord kanske. Som man ska kunna vad dom betyder. T.ex. Postmatur,Odipal,Socialisation mm.

Imorgon är det den 15 oktober. Det har gått hela 7 månader sedan vi blev tillsammans. Jag kommer aldrig glömma alla stunder vi har haft tillsammans,bra som dåliga. Flera stunder kommer vi få tillsammans med. Jag vet inte om vi kommer träffas imorgon eftersom att ingen av oss är speciellt romantiska och vi har ju aldrig firat på nått speciellt sätt heller. Men det blir bra :)

 Älskar dig mest min lilla knubbis <3

Tisdag

Ja idag var jag i skolan. Var helt okej:) sen åkte jag hem och duscha och nu ligger jag här i nickes säng och bloggar från mobilen. Niklas ligger bredvid och sover. Imorgon har jag prov så jag borde egentligen plugga till det. Men det går nog bra iaf. Kan plugga när jag har kommit hem. Nu ska jag nog försöka lyfta lite fint på nickes arm och grisa ner mig bredvid och sova lite jag med. Hej då

Måndag

Jag gick upp i tid för en gångs skull. Duktig jag är :) Sen var jag i skolan och jag gick på precis alla lektioner för att skryta lite sådär;) Fast på en lektion var vi i Gottsunda på en helt värdelös Dansteater. Sen åkte jag hem och har ätit sen har jag skördat mina åkrar på farmville :P Ikväll ska jag bara ta det lungt och vara hemma i sängen. Jag längtar till Torsdag för då firar jag och Nicke 7 månader :)<33 Sen har det gått 7 dagar sedan jag gjorde mitt blovprov då också. Hoppas på de bästa :)

Helgen

FREDAG: var med Nicke. Vi åkte med Marcus :) Vi var i bjk och stan typ. Åkte hem till Niklas och sov.

LÖRDAG: Åkte ner till sjön för att ta upp bryggan. Dom andra slet med det så fint så jag tyckte inte att jag skulle förstöra så jag satt och kolla på ;) Sen grilla vi korv och hade lite allmänt mysigt i det fina vädret. Sen åkte vi hem igen och så var vu där ett bra tag sen åkte vi med Lavér,Ida och Freppa. Vi drog till Bjk och sen till en som heter Affe. Var där hela kvällen. Jag åkte hem med Lavér. Kom hem vid 3. Klockan halv 7 på morgonen kommer Niklas hem! men men det var bara somna om.

SÖNDAG: Vaknade vid halv 5. Åkte och käka sen åkte vi hem igen. Vi sov och kolla på tv. Nu är jag hemma och ska sova så man orkar till skolan i morgon. Ska på teater till Gottsunda också Med skolan alltså.

Fredag

Idag har jag varit i skolan. Jag och jessica hade många pratstunder under lektionstid :P men det var underbart. Älskar den tjejen! Sen drog jag hem och duscha och fixa mig. Sen åkte jag till jossan,efter ett tag kom Karro. Sen drog vi tjejer in till stan och käka.Mycket trevligt :) Nu är jag hemma,Senare ska jag vara med Niklas vad jag vet.
Tack tjejer för en trevlig middag :)<3

Jackan...

Är tillbaka. Jag har hittat den i en garderob. Det var mamma som hade glömt att hon hade lagt den där. Aja två vinter jackor skadar väll inte.

Saknar Nicke också fast jag var med han igår. Mår inte alls bra pga all sjukhus,blodprov,Sprutor och sjukdom. Usch känner att jag bara vill ligga under täcket och tänka. Det hjälper mig alltid att tänka igenom allt. Sen tänka hur man ville att det skulle vara,sen tänka vad jag kan göra för att det ska bli bra. Får se om jag ens orkar gå i skolan imorgon. Min kropp är helt slut pga mitt psykiska obalans just nu. Hoppas att ni läsare har det bra.

Torsdag

Skrev inget igår. Jag var med Nicke direkt efter skolan. Vi kolla på film och umgicks lite med marcus och fille. Idag har jag varit på sjukhuset och gjort blodprov. Det kommer ta 7-10 dagar tills dom har fått svaret. Då ska jag få mitt slutgiltiga svar pm jag har tbc eller inte. Sen drgo jag och mamma och käka på max. Sen drog vi hem. Nu har jag kollat på true blood.vet inte vad jag ska göra nu. Sova? rensa tankarna kanske?

---

Idag på eftermiddagen har jag varit med Perra och jossan. Vi drog hem till Jossan och käka chips och kolla på film med jessica och jakob. Det var skönt att komma ifrån mina tankar ett tag.. Imorgon ska jag till skolan. Har egentligen ingen lust men vad gör man? blir ju bara värre om man kommer efter.

Byebye

Tisdag

Mamma har pratat med sjukvårds upplysningen och dom säger att jag knappast kan ha Tuberkulos. Jag har iaf inte Aktiv Tuberkulos och det är den som smittar så ni behöver inte vara rädda för mig. Det kan vara så att jag redan har anitkroppar mot Tuberkulos och därför vart svaret inge bra. Sjukvårds upplysningen var så säkra på att jag inte har det så dom tyckte inte ens jag behövde röntga mig. Men det tänker jag göra för säkerhets skull.

1. jag har med stor sannolikhet inte Tuberkulos
2. Jag har inte aktiv Tuberkulos så jag smittar inte.

.

har läst en massa nu och det är i princip inte smittsamt.

Måndag

Tuberkulos (tbc/tb) eller lungsot är en infektionssjukdom som vanligtvis orsakas av tuberkelbakterien Mycobacterium tuberculosis.[1] Andra bakterier av samma släkte, som Mycobacterium bovis, Mycobacterium africanum, Mycobacterium canetti, och Mycobacterium microti kan också orsaka tuberkulos, men dessa är mindre vanliga.

Tuberkulos drabbar framförallt lungorna, men kan även sätta sig i många andra organ, t.ex. centrala nervsystemet, fortplantningsorganen, mag-tarmkanalen, blodomloppet, skelettet, leder, eller huden.

jag var till sjukhuset för att få min andra och sista spruta mot tbc. Men nej min reaktion på första sprutan såg inte bra ut. Jag kanske har tbc. Dom som jobbade på sjukhuset verkade knappt bry sig. Fan jag måste väll få information. Hur ska jag kunna veta om jag kan prata med folk utan att smitta dom? kommer jag ens kunna pussa min pojkvän? Förbannade sjukhus helvete. Sen sa dom "vi skickar en återkallelse från lungröntgen,hej då!" så gick dom skrattande iväg. Inte nog med det så betalade jag 120 kr för den där jävla sprutan som jag inte fick. Kommer nog inte vara mig själv för ens jag har fått reda på om jag har det eller inte. HORA så jävla arg jag är nu. Sen fråga den där sjukhus idioten om jag kom från något annat land. Ser det ut som det eller? jag ser väll så jävla svensk ut som man kan.. Blä på denna jävla dag. Hoppas inte jag har den där jävla skiten. Då måste jag behandlas i ett halv år och sen måste jag vara sjukskriven från skolan ett bra tag.

Jag borde nog säga en posetiv sak i det här inlägget. Min syster,mina kusiner och Niklas är helk klart bäst! jag älskar er tusen varv runt jorden och tillbaka<3


Söndag

Tänkte berätta om min helg.

Fredag: Satt typ hemma hela kvällen och prata med nicke på msn (?) låter hel knasigt. Ja iaf så kom Niklas och Laver och hämta mig sen klockan kanske var runt 11 då. Så var i bjk och sen åkte vi till Max. Jag skämde ut mig lite där haha! Sen åkte vi till bjk igen. Sen efter en hel del skoj bråk med marcus åkte vi äntligen hem och sov. Alltså jag och nicke.

Lördag: Vaknade. Sen låg jag och nicke och låtsas bråka som vanligt :P Sen skulle han till stan med pg men jag orkade inte följa med så jag låg kvar i sängen,skönt. Sen kom han och pg tillbaka. Då skulle Niklas duscha och pg skulle hem så jag åkte med han hem. Så duscha jag och åt och gjorde mig i ordning. Sen åkte vi till Stockholm. Jag åkte med Camilla :) Vad gjorde vi i stockholm? vi hälsa på bjellan,freppa och sebbe. Vi var på bowling och åkte runt. kommer knappt ihåg. Sen åkte vi hem till björklinge där väntade en inte alls trevlig händelse. En epa hade kört in ett träd. Tänker inte skriva mera om det. Sen åkte jag hem till Niklas och sov. vi somna inte för ens efter 5.

Söndag: Vaknade typ vid ett. Så låg vi och kolla på idol repriserna hela dagen. Sen gick vi upp och umgicks med Fille,Marcus och Emil. Ja sen käkä vi pizza och sen hände inte så mera. Sen skulle Nicke skjutsa mej vid 21. Då gick inte bilen i gång. jag som älskar den där bilen. Hoppas inte det är nått större fel. Men iaf så tog vi carinas bil sen har jag duschat och nu ligger jag här.
Imorgon är det skolan som gäller sen ska jag ta tbc vaccinet om allt har gått bra :)
godnatt

Let the sun die-Nomy

We live in sorrow
Lets die tomorrow
So let the sun die
So let the sun...

So scared of this
My god I miss
What I culd see
We damned to be

Like sains we act
Were dogs and that's a tact
Lets die for everything we've done

And now I'm cold as stone
You made me lost
A stone of dust

Lets kill the sun for what we are
And leave me here with god
And I've will pay my sinns
Whit my own blood
So paint this world in black
No need to carry on
Our god is better of
When we all gone

So scared of this
My god what did you miss
In flames we are
This shiet has gone to far
We love to hate
And now your ote of faith
Confused we stand, a plague will kill this land

We live in sorrow
Lets die tomorrow
So let the sun die
So let the sun...

Lets kill the sun for what we are
And leave me here with god
And I've will pay my sinns
Whit my own blood
So paint this world in black
No need to carry on
Our god is better of
When we all gone

Fredag

Var med Niklas igår. Vi kolla på en film som hette "ullas minne är kort" nerå men jag kommer inte ihåg men den var ändå inte särskilt bra. Nicke somna efter tag. Fas först åt vi chips och dip. Sen efter ett tag börja jag kolla på tv och då vakna nicke till. Vi kolla runt ett tag bara sen efter en halv timme börja idol så vi kolla på det sen åkte vi till dinX och köpte läsk och loka. Sen åkte vi tillbaka och kolla på den här serien med kriminella ungdomar som får pröva sitta i fängelse. Mycket intressant. Sen brottades vi lite och låg och prata ett bra tag. Sen åkte jag hem.

Idag: Tog sovmorgon och åkte sen in till sjukhuset för att ta en spruta. Det är för att kolla så att man inte har tuberkulos. Det är viktigt att vara vaccinerad mot det om man ska jobba med barn. Sen drog jag och jessica ner på stan och käka på mcDonalds. Sen skolan igen. Sen stan och sola och fika med jessica. känns som om mitt studiebidrag snart är borta. Sen tog jag bussen hem. Nu har jag precis sättit upp mina nya gardiner:) Nu ska jag kolla på true blood. Vi hörs ;)


torsdag

äääääääääääääähhhhhhhhhhhhhhhhhhhh   jävla helvete

RSS 2.0